Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ja se odoh spremati da idem s kumom na kofi joj jesam se ismijala cijepanju potkosulje zar je dotle doslo skvo ja idem u srijedu ima da te cinkam za te kobasice i kolu
ej..moja animagical..vaga ce me cinkati..sta da radim..ranije sam mogla trpiti glad, vise ne moguuuuuuu...
bona jedi slobodno, sad smijes al majko draga sta ja da radim...kad ogladnim crijeva krce odjekuje po kuci, tacno tuzno zvuci...a sto ti jednom rece sve mi iskace divanovic iz tanjira sad sam vala pojela dvije kriske integralnog s pilecim prsima i lgg bioaktiv zato cu hodati po gradu, da potrosim...
gdje to pise???
a sad ko kakav mesozder sa krvavim ocima, samo mi rostilj preliijeta pred ocima-ko bingo dobitak i samo nek je extra luka.......i jos malo luka sa strane
Ja sam juce na Bjelasnici spucala onu "malu" tepsiju sirnice ispod saca Mm gleda, ja jedem, kaze pa ti nikada nisi prije mogla to pojesti Konta ja cu njemu ostaviti jos od sebe
Ja sam juce na Bjelasnici spucala onu "malu" tepsiju sirnice ispod saca Mm gleda, ja jedem, kaze pa ti nikada nisi prije mogla to pojesti Konta ja cu njemu ostaviti jos od sebe
Hahaha..neka sanja i dalje...
Javi se kad spucaš svoje i onda nabaciš onaj molećivi pogled mačka iz Shreka, ne bi li ti prepustio i svoj tanjir
Rekla sam mu, sto si se slepao mojoj porciji slepao si se, sad svoju porciju i to ti je to
evo ja pojedoh jabuku da poguram ove kobasice i luk, sve mi stalo u grlu ha ha ha...sad skontah nema nam jelene T kako joj je odobren keks zena se skroz otudjila :)
evo ja pojedoh jabuku da poguram ove kobasice i luk, sve mi stalo u grlu ha ha ha...sad skontah nema nam jelene T kako joj je odobren keks zena se skroz otudjila :)
dobro si, ne znam šta animagical jos uvijek radi ovdje, koliko se sjecam i njoj je ukinut djevičanski pojas
Ja kupila jučer u DM-u jedno paklo tj kutiju i dođe ih 5 kom,prvo rekoh da vidim još sa nekim,na njima piše 42-44 i one žene kažu kao da samo tu dobijaju veličinu jer je ta neka univerzalna za trudnice I da koštaju 4.55 km
Ne znam je li ti tiko odgovorio, ali evo ja cu Dok imas kateter, tj.onaj dan kad rodis i sljedeci nemas gacice Meni je to ujedno bio najgori period, ma bol poslije carskog i sve mi je nista naspram toga. Zato sto sam ja jako puno krvarila, a doslovno ne mozes se pomaknut, pa mi je posteljina da izvines uvijek bila krvava, i dobila sam nenormalan osip po guzi, sva sam se bila ojela Doslovno sam zivjela za trenutke kad mijenjaju posteljinu i peru vas, a to je svega dvaput dnevno, ono izmedu sam sutila i trpila. Moras ih pitat da ti zamijene ulozak jer ti ne mozes onaj prvi dan, a oni kako su bili poletni Kad su mi izvadili kateter odmah sam se isla oprati i obukla sam te mrezaste gacice, uh koje olaksanje A mislim da su univerzalne, kupi ti jedno 20 komada da imas u bolnici za svaki slucaj Meni je muz donosio, jer nisam imala dovoljno, njemu nije bio problem kupiti ih
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 6.6.2011 16:51:06 >
deste drage moje.. ja danas bila na pregledu i opet se nasikirala...sad nesto nije u redu sa bubrezima, pa to moramo pratiti valjda velicina ne odgovara mjesecu trudnoce..joj majko moja.. ostalo je sve dobro..mjere su drugacije od onih sa UZV u bolnici..sad odgovaramo 19+4 mami ukljucen i indometacin, a umjesto Neo penatrana dobila nistatin..i moram nakon antibiotika 2x za redom vadit urinokulturu.. potvrdeno je da je djecak, kaze vidite ovdje je kitica i ja kao et nesto i vidjela da visi..kaze dr. niste mi nesto odusevljeni ma reko nit mi je to bitno a i gdje cu pored shoka oko bubrega odusevljavat kiticom.. eto tako mora mene nesto zaj ..kontrola za 15 dana pa se nadam da ce bubrezi bit dobro..
danas mama umjesto mene isla da me naruci na UZV na gradini i lijepo rekla izmedju 20 i 29.6 a oni mene narucili 15. stvarno nisu normalni jer to mi je rano tek ce biti 15+3 a idem zbog posteljice pa sam zbog toga trebala krajem mjeseca i zanima me jel se moze tako rano znati sta je mislim ili
gift ne mora znaciti da je nesto opasno kod bebe..stalno te mjere variraju i mjenjaju se a oni nemaju drugog posla vec plasit zene nadam se da ce biti sve ok