|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  556 557 [558] 559 560   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
6.6.2011 15:42:16   
palachinken
A jest taj vaš Divanović strog neki čiko.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 13926
6.6.2011 15:42:25   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

ja se odoh spremati da idem s kumom na kofiuser posted image joj jesam se ismijala cijepanju potkosuljeuser posted image zar je dotle doslouser posted image skvo ja idem u srijedu ima da te cinkam za te kobasice i koluuser posted image

ej..moja animagical..vaga ce me cinkati..sta da radim..ranije sam mogla trpiti glad, vise ne moguuuuuuu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bona jedi slobodno, sad smijesuser posted image al majko draga sta ja da radim...kad ogladnim crijeva krce odjekuje po kuci, tacno tuzno zvuci...a sto ti jednom rece sve mi iskace divanovic iz tanjirauser posted image sad sam vala pojela dvije kriske integralnog s pilecim prsima i lgg bioaktivuser posted image zato cu hodati po gradu, da potrosim...

gdje to pise???user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 13927
6.6.2011 15:42:42   
Sensia
ma eto ja bih samo onaj somun natepoljen kobasama i cevapima, eto bar to user posted image

sta mi uradi skvo, ja dva dana kupus jedem na leso koljenici, reko nek je zdravo i pravo

a sad ko kakav mesozder sa krvavim ocima, samo mi rostilj preliijeta pred ocima-ko bingo dobitak i samo nek je extra luka.......i jos malo luka sa strane

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 13928
6.6.2011 15:42:46   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: palachinken

lijepi strah...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 13929
6.6.2011 15:43:36   
Skvo RR
sensia pod hitno se najedi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13930
6.6.2011 15:43:56   
animagical

lijepi strah...user posted image user posted image user posted image user posted image

ma drzi prut kraj vageuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13931
6.6.2011 15:45:00   
Sensia
Ama kud cu sad kad sam na poslu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13932
6.6.2011 15:45:19   
Anica1
Ja sam juce na Bjelasnici spucala onu "malu" tepsiju sirnice ispod saca user posted image Mm gleda, ja jedem, kaze pa ti nikada nisi prije mogla to pojesti user posted image user posted image user posted image Konta ja cu njemu ostaviti jos od sebe user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13933
6.6.2011 15:45:39   
palachinken
Moj je totalna suprotnost, izvaga me jednom u tri mjeseca i poslije on mene tješi, kao sad se dijete deblja, nije do mene user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 13934
6.6.2011 15:45:42   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Sensia

Ama kud cu sad kad sam na poslu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Hmmm..dostava?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13935
6.6.2011 15:46:26   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Anica1

Ja sam juce na Bjelasnici spucala onu "malu" tepsiju sirnice ispod saca user posted image Mm gleda, ja jedem, kaze pa ti nikada nisi prije mogla to pojesti user posted image user posted image user posted image Konta ja cu njemu ostaviti jos od sebe user posted image user posted image

Hahaha..neka sanja i dalje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 13936
6.6.2011 15:47:21   
animagical

Moj je totalna suprotnost, izvaga me jednom u tri mjeseca i poslije on mene tješi, kao sad se dijete deblja, nije do mene user posted image

hajd jednom kod naseg dr da te ubije u pojamuser posted image ja nikako da se odem sprematiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 13937
6.6.2011 15:47:41   
palachinken

Hahaha..neka sanja i dalje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Javi se kad spucaš svoje i onda nabaciš onaj molećivi pogled mačka iz Shreka, ne bi li ti prepustio i svoj tanjir user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13938
6.6.2011 15:48:23   
Skvo RR

hajd jednom kod naseg dr da te ubije u pojamuser posted image ja nikako da se odem sprematiuser posted image

ma kakvi..hajmo m ianimagical kod njenog doka...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13939
6.6.2011 15:48:37   
Anica1

Rekla sam mu, sto si se slepao mojoj porciji slepao si se, sad svoju porciju i to ti je to user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anica1 -- 6.6.2011 15:49:30 >

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13940
6.6.2011 15:48:37   
mea29
evo ja pojedoh jabuku da poguram ove kobasice i luk, sve mi stalo u grlu ha ha ha...sad skontah nema nam jelene T kako joj je odobren keks zena se skroz otudjila :) 

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13941
6.6.2011 15:50:33   
palachinken
IZVORNA PORUKA: mea29

evo ja pojedoh jabuku da poguram ove kobasice i luk, sve mi stalo u grlu ha ha ha...sad skontah nema nam jelene T kako joj je odobren keks zena se skroz otudjila :) 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro si, ne znam šta animagical jos uvijek radi ovdje, koliko se sjecam i njoj je ukinut djevičanski pojas

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 13942
6.6.2011 15:53:32   
mea29
cini mi se da sada nijedna nije u zabrani zato se i otvorio apetit ha ha ha ha 

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 13943
6.6.2011 15:57:34   
Sensia
Uh sto se ja izdadoh sa ovim zeljama za rucak user posted image  i kombinacijama

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 13944
6.6.2011 16:30:39   
babilon
meni se cini da nas je najveci broj sarajki kod Divanovica ;))))
ja idem prekosutra, woohoo, kasnim 2 sedmie sa pergledom, woohoo ;))))))))) bice ludo i nezaboravno ;)))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13945
6.6.2011 16:49:29   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ženice koje su su porodile na CR ajmo savjet :
Jednokratne gaćice jete li kupovale i koliko komada?
Jesu li one univerzalnio neki broj ili?
I jesu li uopšte dopuštene u bolnici ?

Ja kupila jučer u DM-u jedno paklo tj kutiju i dođe ih 5 kom,prvo rekoh da vidim još sa nekim,na njima piše 42-44 i one žene kažu kao da samo tu dobijaju veličinu jer je ta neka univerzalna za trudnice user posted image  
I da koštaju 4.55 km

Ne znam je li ti tiko odgovorio, ali evo ja cuuser posted image Dok imas kateter, tj.onaj dan kad rodis i sljedeci nemas gaciceuser posted image user posted image user posted image Meni je to ujedno bio najgori period, ma bol poslije carskog i sve mi je nista naspram toga. Zato sto sam ja jako puno krvarila, a doslovno ne mozes se pomaknut, pa mi je posteljina da izvines uvijek bila krvava, i dobila sam nenormalan osip po guzi, sva sam se bila ojelauser posted image user posted image user posted image user posted image Doslovno sam zivjela za trenutke kad mijenjaju posteljinu i peru vas, a to je svega dvaput dnevno, ono izmedu sam sutila i trpila. Moras ih pitat da ti zamijene ulozak jer ti ne mozes onaj prvi dan, a oni kako su bili poletniuser posted image user posted image Kad su mi izvadili kateter odmah sam se isla oprati i obukla sam te mrezaste gacice, uh koje olaksanjeuser posted image user posted image A mislim da su univerzalne, kupi ti jedno 20 komada da imas u bolnici za svaki slucajuser posted image Meni je muz donosio, jer nisam imala dovoljno, njemu nije bio problem kupiti ihuser posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 6.6.2011 16:51:06 >

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 13946
6.6.2011 16:51:33   
Gift
deste drage moje..
ja danas bila na pregledu i opet se nasikirala...sad nesto nije u redu sa bubrezima, pa to moramo pratitiuser posted image user posted image user posted image valjda velicina ne odgovara mjesecu trudnoce..joj majko moja..user posted image user posted image user posted image user posted image
ostalo je sve dobro..mjere su drugacije od onih sa UZV u bolnici..sad odgovaramo 19+4user posted image
mami ukljucen i indometacin, a umjesto Neo penatrana dobila nistatin..i moram nakon antibiotika 2x za redom vadit urinokulturu..
potvrdeno je da je djecak, kaze vidite ovdje je kitica i ja kao et nesto i vidjela da visi..kaze dr. niste mi nesto odusevljeni ma reko nit mi je to bitno a i gdje cu pored shoka oko bubrega odusevljavat kiticom..
eto tako mora mene nesto zajuser posted image ..kontrola za 15 dana pa se nadam da ce bubrezi bit dobro..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 13947
6.6.2011 16:51:50   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: mea29

cini mi se da sada nijedna nije u zabrani zato se i otvorio apetit ha ha ha ha 

Nisam ni ja vise u zabrani al nesto nemam apetitauser posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 13948
6.6.2011 17:23:42   
Sonja
pozdrav i od mene
malo sam vas citala al mi se nije dalo pisat

danas mama umjesto mene isla da me naruci na UZV na gradini i lijepo rekla izmedju 20 i 29.6 a oni mene narucili 15.user posted image
stvarno nisu normalni jer to mi je rano tek ce biti 15+3 a idem zbog posteljice pa sam zbog toga trebala krajem mjeseca
i zanima me jel se moze tako rano znati sta jeuser posted image mislimuser posted image iliuser posted image

gift ne mora znaciti da je nesto opasno kod bebe..stalno te mjere variraju i mjenjaju se a oni nemaju drugog posla vec plasit zene
nadam se da ce biti sve ok

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 13949
6.6.2011 18:48:48   
honey bunny
Gdje ste mi žene moje? Kako ste? Jel se neko porodio? Moja bebica napreduje, mašAllah :) Ja izgubila 16kg, hihihi :) Još samo malo i ko nova :)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 13950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  556 557 [558] 559 560   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  556 557 [558] 559 560   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

koliko imate jak zeludac?
gvendolina

Da li imate osjetljiv zeludac i jeste li gadljiv?Ima li neto sto kod vas izaziva nagon za povracanje?

da ( sta?) (74%)

ne uopste (26%)

Broj svih glasova: 81

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *