Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
babilon ja nisam nista kupovala jos...imam zelju ali meni mama sve izmedju redova govori da mi je rano, mislim da je necu moci poslusati he he he medjutim ja cekam pokolone iz Svedske, rekli su mi da su mi kupili i kolica, i autosjedalicu, i krevetic, i brdo odjece tako da necu jos nista kupovati dok oni ne dodju...
cek, cek...sensia haj mi pojasni to za igracku i stomu? pa da i ja kupim...jel to pali? imas li jos kakvih slicnih savjeta :)
hehehehe meni moja kuma rekla, ona sad u 9 mjesecu. kad je bila u 5. kolegica joj iz austrije donijela tu igrackicu, plisani medo koji spava potrbuske. i to fino stavis na stomu povuces onaj konac medju nogama i beba slusa uspavanku. ona meni kaze da je extra, isprva se kao komesa i onda samo prestane,a nekad se zna, kad bas lupa, smiriti uz tu muzikicu. sve je to individulano da li ima efekta al eto moze posluziti i kad se rodi da bebija podsjeti muzikica.... al ja ne znam gdje ima kod nas, ovo nesto sto sam gledala nema plisano nego plasticno bas mi ono bezveze ako zaspim i ja mogu se nagrdit na tu plastiku
Vala..ja se ne sjecam te "krvi"..imala sam one mrezaste uloske...i nisam uopste "krvarila" vise kao smedje...mrljalo..
Ma to sve zavisi od žene,ja sam punooooo krvarila i sjećam se svaki put poslije ustajanja da bi izlilo iz mene uh ....A najviše kada su me podigli odmah dva sata nakon poroda da prešetam do sobe aj mislim da sam se tad više prepala nego za porođaj .....Ali opet nije svako isti ....Ma ja kupila, pa ajde nek stoji nije mi ih hraniti
< Poruku je uredio Selma.A.M -- 6.6.2011 15:23:05 >
Ja sam sad išla do pekare i vidjela najmanjeg cukicu na svijetu, nekog ga samo izbacio iz auta. Joj jesam se rastužila, ništa mu ne mogu pomoći, taman sam pregrmila jednog ljubimca kojeg smo poslali u drugi dom, sad da dovučem drugog...baš ljudi znaju biti okrutni :(
Uzas :( Tuga :(( Kakoo sam ja osjetljiva na to :(((
Ma i ja sam. Pogotovo jer se to kod nas dešava maltene svakodnevno - po selima se kuje oštene, pa male potrpaju u auto i izbace negdje u gradu, nek se grad i udruženja za zaštitu bakću s njima. Tuga... Neki dan kod sveki u komšiluku 8 beba tako u kutiji kraj kontejnera...
Od žgaravice, pojedem hrenovku pa sebi ne mogu doći. A vala i ja sam sebi juce nasula kole, ono kad smo zavrsili radove, pa tri kocke leda i kole preko, ko u reklami Ćejf je ćejf
Kod nas se evo razvedrava, stala kiša...sad cu ja (iako sam jela) pojest jednu fasiranu sniclu punjenu trapistom i suhim meom, sveki donijela,tako su dobre i uputit se u hodnju...em da se snicla ne lijepi po meni em da treniram mišiće i aBd potaknem otvaranje
ja se odoh spremati da idem s kumom na kofi joj jesam se ismijala cijepanju potkosulje zar je dotle doslo skvo ja idem u srijedu ima da te cinkam za te kobasice i kolu
ja se odoh spremati da idem s kumom na kofi joj jesam se ismijala cijepanju potkosulje zar je dotle doslo skvo ja idem u srijedu ima da te cinkam za te kobasice i kolu
ej..moja animagical..vaga ce me cinkati..sta da radim..ranije sam mogla trpiti glad, vise ne moguuuuuuu...
Ja sam danas jela kobasice ali sa sirom ah kako ih volim,a moj muž ne pa onda malac i ja koristimo gužvu kad njega nema a večeras sam mislila špagete sa jajima ah mogla bi i sad ali bit će mi puno a sad bi i ja mogla kolu ajajaja šta mi uradiste
Ja sam danas jela kobasice ali sa sirom ah kako ih volim,a moj muž ne pa onda malac i ja koristimo gužvu kad njega nema a večeras sam mislila špagete sa jajima ah mogla bi i sad ali bit će mi puno a sad bi i ja mogla kolu ajajaja šta mi uradiste
i meni se nesto otvorio apetit jedva cekam kuci da kuham ruckic njami... ej skvo pala si mi na pamet kad sam prosle sedmice bila kod Divanovica, bila neka slatka krupna trudnica i on njoj kaze hocete li moci sljedeci put sjesti u ovu stolicu he he he kako drag ciko a ja se prepala zbog mog viska da ce me napasti ali nije samo me je odmah sa vrata pitao koliko ste se udebljali i kad sam krenula rekao pazite da se ne udebljate previse :)
ej..moja animagical..vaga ce me cinkati..sta da radim..ranije sam mogla trpiti glad, vise ne moguuuuuuu...
bona jedi slobodno, sad smijes al majko draga sta ja da radim...kad ogladnim crijeva krce odjekuje po kuci, tacno tuzno zvuci...a sto ti jednom rece sve mi iskace divanovic iz tanjira sad sam vala pojela dvije kriske integralnog s pilecim prsima i lgg bioaktiv zato cu hodati po gradu, da potrosim...