|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  555 556 [557] 558 559   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
6.6.2011 15:20:20   
mea29
babilon ja nisam nista kupovala jos...imam zelju ali meni mama sve izmedju redova govori da mi je rano, mislim da je necu moci poslusati he he he medjutim ja cekam pokolone iz Svedske, rekli su mi da su mi kupili i kolica, i autosjedalicu, i krevetic, i brdo odjece tako da necu jos nista kupovati dok oni ne dodju...

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 13901
6.6.2011 15:21:20   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

cek, cek...sensia haj mi pojasni to za igracku i stomu? pa da i ja kupim...jel to pali? imas li jos kakvih slicnih savjeta :)

hehehehe meni moja kuma rekla, ona sad u 9 mjesecu. kad je bila u 5. kolegica joj iz austrije donijela tu igrackicu, plisani medo koji spava potrbuske. i to fino stavis na stomu povuces onaj konac medju nogama user posted image user posted image user posted image user posted image  i beba slusa uspavanku. ona meni kaze da je extra, isprva se kao komesa i onda samo prestane,a nekad se zna, kad bas lupa, smiriti uz tu muzikicu. sve je to individulano da li ima efekta al eto moze posluziti i kad se rodi da bebija podsjeti muzikica....
al ja ne znam gdje ima kod nas, ovo nesto sto sam gledala nema plisano nego plasticno bas mi ono bezveze ako zaspim i ja mogu se nagrdit na tu plastiku user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 13902
6.6.2011 15:21:23   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Vala..ja se ne sjecam te "krvi"..imala sam one mrezaste uloske...i nisam uopste "krvarila" vise kao smedje...mrljalo..

Ma to sve zavisi od žene,ja sam punooooo krvarila i sjećam se svaki put poslije ustajanja da bi izlilo iz mene uh ....A najviše kada su me podigli odmah dva sata nakon poroda da prešetam do sobe aj mislim da sam se tad više prepala nego za porođaj .....Ali opet nije svako isti user posted image  ....Ma ja kupila, pa ajde nek stoji user posted image   nije mi ih hraniti user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 6.6.2011 15:23:05 >

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13903
6.6.2011 15:23:30   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Anica1

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ja sam sad išla do pekare i vidjela najmanjeg cukicu na svijetu, nekog ga samo izbacio iz auta. Joj jesam se rastužila, ništa mu ne mogu pomoći, taman sam pregrmila jednog ljubimca kojeg smo poslali u drugi dom, sad da dovučem drugog...baš ljudi znaju biti okrutni :(

Uzas :( Tuga :(( Kakoo sam ja osjetljiva na to :(((

Ma i ja sam. Pogotovo jer se to kod nas dešava maltene svakodnevno - po selima se kuje oštene, pa male potrpaju u auto i izbace negdje u gradu, nek se grad i udruženja za zaštitu bakću s njima. Tuga... Neki dan kod sveki u komšiluku 8 beba tako u kutiji kraj kontejnera...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 13904
6.6.2011 15:24:37   
Skvo RR
Samo da prijavim da sam se upravo ozderala sa ljutim kobasicama, senfom i kupus salatom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 13905
6.6.2011 15:27:29   
Sensia

Samo da prijavim da sam se upravo ozderala sa ljutim kobasicama, senfom i kupus salatom.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh mogla bih i ja al valja onda preziviti iduca 24 sata od zgaravica, zuci, jednjaka i drugih probavnih problema. Svaka cast na hrabrosti user posted image  nek je bar tebi bilo dobro user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13906
6.6.2011 15:27:47   
mea29
sensia jesi li osjetila bebusku :) 

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 13907
6.6.2011 15:28:17   
Skvo RR
Pa "planiram" kobase ima dva-tri dana..nikako da se skocentrisem i najedem po cejfu..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13908
6.6.2011 15:29:25   
palachinken
Mislim da bih podlegla poslije ljutih kobasica user posted image Svaka čast na hrabrosti user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13909
6.6.2011 15:31:03   
Sensia

Posljednjih nekoliko dana svaki dan.... pogotovo na poslu kad se primirim, nekad bas ono pravo a nekad lagano.....odmah mi bude toplo oko srca user posted image user posted image user posted image user posted image  

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 13910
6.6.2011 15:32:04   
Skvo RR
Ma stoooo???...Ja ih u netrudnom stanju nikada ne jedem..ali ovo mi je sada bio bas ah..user posted image user posted image user posted image user posted image ..Popila sam i casu cole.user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 13911
6.6.2011 15:32:38   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Sensia

Posljednjih nekoliko dana svaki dan.... pogotovo na poslu kad se primirim, nekad bas ono pravo a nekad lagano.....odmah mi bude toplo oko srca user posted image user posted image user posted image user posted image  

dobrodosle u klub...user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13912
6.6.2011 15:33:34   
palachinken
Od žgaravice, pojedem hrenovku pa sebi ne mogu doći.
A vala i ja sam sebi juce nasula kole, ono kad smo zavrsili radove, pa tri kocke leda i kole preko, ko u reklami user posted image Ćejf je ćejf user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13913
6.6.2011 15:34:22   
Sensia

Ma stoooo???...Ja ih u netrudnom stanju nikada ne jedem..ali ovo mi je sada bio bas ah..user posted image user posted image user posted image user posted image ..Popila sam i casu cole.user posted image user posted image

pa zeno morala si tu kolu, ipak soda je cudo kod kobasa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uh sto me mamis, ja ne bih kobase al bih nesto ljuuuuuuuuutoooooo s puuuuuno luka

p.s. i termin nad wc soljom user posted image

< Poruku je uredio Sensia -- 6.6.2011 15:36:34 >

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13914
6.6.2011 15:34:40   
Anica1

Predivno user posted image user posted image Mogu misliti kako je divan osjecaj. Jedva cekam user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13915
6.6.2011 15:35:10   
sweet insanity
Kod nas se evo razvedrava, stala kiša...sad cu ja (iako sam jela) pojest jednu fasiranu sniclu punjenu trapistom i suhim meom, sveki donijela,tako su dobre i uputit se u hodnju...em da se snicla ne lijepi po meni em da treniram mišiće i aBd potaknem otvaranjeuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13916
6.6.2011 15:35:26   
palachinken
Jest vala ona kola dizajnirana za roštiljske stvari, to je čudo jedno user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13917
6.6.2011 15:36:07   
animagical
ja se odoh spremati da idem s kumom na kofiuser posted image joj jesam se ismijala cijepanju potkosuljeuser posted image zar je dotle doslouser posted image skvo ja idem u srijedu ima da te cinkam za te kobasice i koluuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13918
6.6.2011 15:36:09   
Skvo RR

pa zeno morala si tu kolu, ipak soda je cudo kod kobasa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uh sto me mamis, ja ne bih kobase al bih nesto ljuuuuuuuuutoooooo s puuuuuno luka

Hahaaah....nisam namjerno...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13919
6.6.2011 15:37:30   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

ja se odoh spremati da idem s kumom na kofiuser posted image joj jesam se ismijala cijepanju potkosuljeuser posted image zar je dotle doslouser posted image skvo ja idem u srijedu ima da te cinkam za te kobasice i koluuser posted image

ej..moja animagical..vaga ce me cinkati..sta da radim..ranije sam mogla trpiti glad, vise ne moguuuuuuu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 13920
6.6.2011 15:38:15   
Selma.A.M
I kod nas se razvedrava jeeeeeeeee user posted image  ali nazor user posted image

Ja sam danas jela kobasice ali sa sirom ah kako ih volim,a moj muž ne pa onda malac i ja koristimo gužvu kad njega nema user posted image
a večeras sam mislila špagete sa jajima ah mogla bi i sad ali bit će mi puno user posted image  a sad bi i ja mogla kolu ajajaja šta mi uradiste user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 13921
6.6.2011 15:39:49   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

I kod nas se razvedrava jeeeeeeeee user posted image  ali nazor user posted image

Ja sam danas jela kobasice ali sa sirom ah kako ih volim,a moj muž ne pa onda malac i ja koristimo gužvu kad njega nema user posted image
a večeras sam mislila špagete sa jajima ah mogla bi i sad ali bit će mi puno user posted image  a sad bi i ja mogla kolu ajajaja šta mi uradiste user posted image

Hajmo Selma u setnju i na Koluuser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 13922
6.6.2011 15:39:53   
mea29
i meni se nesto otvorio apetit jedva cekam kuci da kuham ruckic njami... ej skvo pala si mi na pamet kad sam prosle sedmice bila kod Divanovica, bila neka slatka krupna trudnica i on njoj kaze hocete li moci sljedeci put sjesti u ovu stolicu he he he kako drag ciko a ja se prepala zbog mog viska da ce me napasti ali nije samo me je odmah sa vrata pitao koliko ste se udebljali i kad sam krenula rekao pazite da se ne udebljate previse :) 

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 13923
6.6.2011 15:40:03   
animagical

IZVORNA PORUKA: animagical

ej..moja animagical..vaga ce me cinkati..sta da radim..ranije sam mogla trpiti glad, vise ne moguuuuuuu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bona jedi slobodno, sad smijesuser posted image al majko draga sta ja da radim...kad ogladnim crijeva krce odjekuje po kuci, tacno tuzno zvuci...a sto ti jednom rece sve mi iskace divanovic iz tanjirauser posted image sad sam vala pojela dvije kriske integralnog s pilecim prsima i lgg bioaktivuser posted image zato cu hodati po gradu, da potrosim...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 13924
6.6.2011 15:41:29   
Skvo RR
hahahhaaha.....nista 5 dana prije pregleda mea samo na vodi...user posted image user posted image user posted image user posted image prosli me put nahvalio, pa ja podivljala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 13925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  555 556 [557] 558 559   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  555 556 [557] 558 559   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Unutrasnje stepenice
Miimy

Treba mi preporuka za dobrog majstora koji pravi unutrasnje stepenice , a moze i firma... hvala unaprijed

poznajem (50%)

ne poznajem (50%)

Broj svih glasova: 62

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *