Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da vas i ja malo pozdravim. Na poslu, druga :( Prelamam se na stolici, raskopcala farmerice i jedem heheeheh. Razmisljam kome sad na pregled da odem, tako nekad 15.6. da li Abadzicki ili Divanovicu. da vidim malo drugo misljenje, kakva je sad posteljica obzirom da ni kad spavam ne mirujem Nadam se da ce odobriti uskoro "keks" Hormoni ko baloni hahahahhah Ljubim vas sve
Gift zenama su govorili da im je glava bebe i do 5 sedmica veca nego trup(od mm kolege zeni tako rekli) pa da je ovo vece manje...itd i opet su se zeznuli. Od mm teticnoj rekli da joj beba NEMA JEDNE RUKE zamislite a imala je i tako te stvari...a znam da je dzaba govoriti jer svako bi se nasekirao, al uz Boziju pomoc malo uci i misli pozitivno i bice ok aBd dal mozes uraditi neki bolji ultrazvuk samo da smiris brigu? Bas si imala stresan period
Honey pa to je odlicno hB ulijeva nadu ovim sto su se udebljale zbog hormona i prinudnog lezanja
Pitale ste me kako sam, dobro sam hB. I sinoc sam malo prosetala sa mm. A i svecano su nam ukinuli zabranu keksa al sveli su nam samo na 1.sedmicno i to polahko pa smo i to probali i odmah preporodjena zena Sreca mm ode opet na put sutra tako da necemo doci u kusnju a ja idem malo mamiiii
Kako vidim,ja ostadoh jedina ¨djevica¨ među trudnicama
Mene nešto bole svi zglobovi a najviše članci a ne otičem pa ne znam zbog čega
Smijem li namazati malo sa onim konjskim ili nekim drugim gelom??? Inače sam dobro ,mada nikako ne spavam.Isto sam hodajući zombi i da samo galamim i plačem.
Selma nama u porodilište ne daju te gaćice.mada ima žena pa prošvercaju u pakovanju od uložaka i one obične pamučne.
Gift ne znam ta pametno da ti kaem
< Poruku je uredio enči80 -- 6.6.2011 19:43:11 >
hej enci sta je ovo nigdje nikoga... uh jesam se umorila, otisla sam pjeske do bbi, a sa sedrenika...pa od bbi do katedrale...ma crkla, odoh odspavati! ne znam koliko si dobila kg a mozda od tezine i pritiska na zglobove...ili ti fali kalcija pa malo zglobovi javljaju? ugl podigni noge, odmori... mene npr bole koljena, jer sam prije nesto zeznula ligamente, pa sad im sve tesko...
Ma ,nisam puno uopšte čak po meni i malo s obzirom da su (sad sam na +6) a i dobro sam u 7.mjesecu.
Možda sa i nahladila jer pijem dnevno litar mlijeka + ostale mliječne proizvode,tako da misli da nije ni do kalcija.Ma,bit će da je radi trudnoće
Kako si ti,jel fan dijeta ostavila tragove?
Animagical kada se tebi to desilo sa stomakom meni naumpao onaj kiosk ispod doma ¨Bjelave¨ što prodaju isto tako ta jelasa ražnjića.Mi svaki put i sad kada dođemo u Sa obavzno svratimo na one pileće filete a one su toliko ukusne ali brate uslovi su katastrofa a poseban šmek im daj neki sos sa majonezom koji ih karakteriše.
Uh,ogladnila sam
Gift mila ......Mogu zamisliti kako ti je,i ja sam slično prošla sa moždanim komorama kod bebe,tako da držim fige da je samo došlo do greške u mjerenju (a to je jako često kod naših doktora) A koja dr te vodi ?
Sweet ja tebi zavidim,znam da nije lijepo,ali ko prizna pola mu se prašta (ili doda) ...ali kako bi ja voljela da sad vidim na svom tickeru 1 day to go aj-aj-aj..........
Šta nam je sa JeleneT ?
Honey bebici već mjesec,mašala kako vrijeme ide,a još jučer ti bi na ovoj temi
Dal neka od vas ima dlacice na bradavicama na grudima i kako ih uklanja? Ja imam 2-3 i sad nesto u trudnoci razmisljam da li ce otpasti pred kraj trudnoce i kako cu ih uklanjati kad budem htjela da dojim bebija? Mozda je rano da o tome mislim al par puta mi je naumpalo
hahahahha ja mislila ja jedina...ja sam to makazicama skidala i meni se cini da samo bujaju od toga...pa sam nekad znala i onom kremom za skidanje...ali kad dodje dojenje ne znam sta je najbolje...vjerovatno samo makazice...jadno dijete kad ga podje bockati hahaha
hahahahha ja mislila ja jedina...ja sam to makazicama skidala i meni se cini da samo bujaju od toga...pa sam nekad znala i onom kremom za skidanje...ali kad dodje dojenje ne znam sta je najbolje...vjerovatno samo makazice...jadno dijete kad ga podje bockati hahaha
uh sad mi je lakse da nisam jedina
ja sam ih CUPALA pa sam onda mirna malo duze al postanu jake i onda se opet boji i cupkati na tako osjetljivom mjestu a i pomislim dal ce bockat bebija kad dojila
Drage samo da vam mahnem, citala sam sta ste pisali i sve zaboravila. Sta nam je sa sweet? Meni sestra dosla sa dvoje djece, jedno godinu i cetiri mjeseca, a drugo dvije i po i plus moja Ana i moj stomak, a nas dvije same ja sam danas dobila nervni slom . Toliko se svadjaju, otimaju igracke, vriste, placu...cijeli dan mi u glavi kad se porodim sa ovim driugim ko ce izdrzati, jer je mala razlika pa me to malo u depresiju bilo bacilo. Mm na putu tako da drage moje nema keksa bez obzira sto je dozvoljen, a brate jedno vece i probali i odustali, nije to to da se ja keksam a dijete me ubi, jednostavno ne mogu da se opustim. Nadam se da ste sve ok. Ljubimo vas
Znači zabrane keksanja se polako ukidaju E pa da prijavim da sam je i sama sebi ukinula. Na prethodnom pregledu mi bilo nezgodno pitati do kada smo u zabrani, pa ja to sama sebi (odnosno nama) i ukinula.
Evo i nas malo, mm pravi pauzu, ja sam se popela na 11 sprat pa onda opet par puta sa 2. na 5. i evo istusirala se pa cu uskoro da pustim ,legnem i probam se opustit . Sta ima kod vas?
Btw i ja imam te dlacice i to prilicno puno, nekad makazicama , a nekad pincetom--sto neko rece pincetom duze traje i razrijedjuju se za razliku od makazicama..
Drage samo da vam mahnem, citala sam sta ste pisali i sve zaboravila. Sta nam je sa sweet? Meni sestra dosla sa dvoje djece, jedno godinu i cetiri mjeseca, a drugo dvije i po i plus moja Ana i moj stomak, a nas dvije same ja sam danas dobila nervni slom . Toliko se svadjaju, otimaju igracke, vriste, placu...cijeli dan mi u glavi kad se porodim sa ovim driugim ko ce izdrzati, jer je mala razlika pa me to malo u depresiju bilo bacilo. Mm na putu tako da drage moje nema keksa bez obzira sto je dozvoljen, a brate jedno vece i probali i odustali, nije to to da se ja keksam a dijete me ubi, jednostavno ne mogu da se opustim. Nadam se da ste sve ok. Ljubimo vas
Ja sam pala u depresiju dok sam saznala da su dvojke ...pojma nemam kako ću izdržati
Sweet koliko si hodala barem si još jedan cent odškrinuta
Ja sam pala u depresiju dok sam saznala da su dvojke ...pojma nemam kako ću izdržati
Sweet koliko si hodala barem si još jedan cent odškrinuta
Joj nadam se Vidjet cemo tomorrow aBd kakva je situacija
Evo i nas malo, mm pravi pauzu, ja sam se popela na 11 sprat pa onda opet par puta sa 2. na 5. i evo istusirala se pa cu uskoro da pustim ,legnem i probam se opustit . Sta ima kod vas?
Btw i ja imam te dlacice i to prilicno puno, nekad makazicama , a nekad pincetom--sto neko rece pincetom duze traje i razrijedjuju se za razliku od makazicama..
Jutro zenee
Eh nek sam i ja jednom prva sabahile
Moje ne nestaju cupkanjem al sad u trudnoci ne diram, kontam da ce pod uticajem hormona ispasti , barem kad se rodi i pocne dojenje...hajde daces nam info dal smeta
Hej zene moje, ja kako treba nisma oka sklopila, krenuli bolovi sinoc cim je nekako ponoc prosla na 15 minuta i prije sat pocese na 10 min, kad sma uspijevala zaspat, zaspala sam al tako se osjecam da bih nesto trebala pojest inace cu upast il je to od pospanosti , a ne znam smijem li????? Jos necu za bolnicum pricekam jos koji sat, blizu mi je........
Hej zene moje, ja kako treba nisma oka sklopila, krenuli bolovi sinoc cim je nekako ponoc prosla na 15 minuta i prije sat pocese na 10 min, kad sma uspijevala zaspat, zaspala sam al tako se osjecam da bih nesto trebala pojest inace cu upast il je to od pospanosti , a ne znam smijem li????? Jos necu za bolnicum pricekam jos koji sat, blizu mi je........
Jedi zeno trebace ti snage za porod, gledaj nesto i slatko da pojedes da ti dadne malo energije...eh bas supeeer
evo da ti ja prva pozelim da ti bude hairli danas aBd
Hvala , valjda bude, a bit ce akoBogda ....ja mislim da definitivno nisu laznjaci jer traju vec 7 sati......Sad sam pitala smijem li jest pa cekam odgovor, nesto sam citala da kao i ne bi smjelo da se jedem al et...malo me je strah