Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ja se spremila da ugrabim mustuluk, kad vidim zakasnila neka, neka, samo neka nam sweet sada uziva sa svojom bebanom.. helem, porodila se jutros oko 10-pola 11, curicu je rodila, 3650/56, cura i po mashallah.. vec je u sobi sa bebom i dobro se osjeca...
ja sam fakat presretna zbog nje... bas sam uzbudjena i bez teksta... ne znam jos detalje sa poroda, ali bitno je da je sve ok, da su i beba i ona dobro...
ja iscekujem vala i svog bebija svaki dan... malko bolova bude, pa prodju... kako ste mi vi?
uh, bas sam
Navijamo za idachu i za Private!
Uh žene drage, nemam kad ni pročitat sve Znači sweet je još tu. koliko si sad odškrinuta? Da vam iskreno kažem, ništa nisam posebno radila, samo dojim. Imam osjećaj kao da mi je neko stavio drugi želudac, uopšte mi se ne jede kao u trudnoći. Jedem jednom dnevno i to je to a moja Rania teška 5 kg, već mi je teško nosat stalno, hhihihi. Ja moja Selma, vidiš kako vrijeme prolazi brzo Veliki za sve
Honey, Sweet je jutros rodila curicu A porodjajnu priču napišeš na temi Vaša porođajna priča, podforum Bebe čini mi se, pa onda uredništvo izabere koju će priču staviti na naslovnu. A ti svakako napiši da mi procitamo!
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
vi bar imate nesto, ja nista ...sve tepam bebuška, bebuška...sinoc smo gledali utakmicu i kad je pao prvi go kaze mm moze li haris... joj ni za jedno ime ne mogu da se "uhvatim" da me obori nekako, za zenska sam imala varijante, a za muska nista...imam u opciji rijad ali sad se svaki drugi djecak tako zove...
draga dusa nasa, kilu ima? pa i nije toliko debeo koliko si govorila da jest.... i moj prosle sedmice im'o 1066 grama
heheh dr kaze to otprilike, pogledao je u neke tabelice tj neku knjizicu...ne znam, imam mjere uzv sad cu da vidim ono na netu koliko mi izbaci ovaj put nije rekao da je debeo, vec da ima duge noge oho masala kod tebe bucko uz moju puru dobro ima i kilu, suti ne zezaj