Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
rijetko sam ja na netu jer mi kom neradi nisam ja vas zaboravila mislim ja na vas:)))
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
cure, nešto sam čitala pa molim da mi neka odgovori da li je koristila Lactogyn capsule u ranoj trudnoci ( za uspostavljanje vaginalne flore ). Pisala sam da mi je dr rekao da pijem, ali citajuci vidim da se misljenja razilaze..da neko propise vaginalete, pa sam se zbunila skroz naskroz. hvala unaprijed
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
cure, nešto sam čitala pa molim da mi neka odgovori da li je koristila Lactogyn capsule u ranoj trudnoci ( za uspostavljanje vaginalne flore ). Pisala sam da mi je dr rekao da pijem, ali citajuci vidim da se misljenja razilaze..da neko propise vaginalete, pa sam se zbunila skroz naskroz. hvala unaprijed
lactogyn kapsule su kapsuleza vaginalnu flotu. nisu antibiotici nego zdrave bakterije za uspostavljanje vaginalne flore. hajmo cure koje znate, heeelllppp jel to meni sigurno ?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
lactogyn kapsule su kapsuleza vaginalnu flotu. nisu antibiotici nego zdrave bakterije za uspostavljanje vaginalne flore. hajmo cure koje znate, heeelllppp jel to meni sigurno ?
nema veze mila, javit ce se vec neka zenica jer mi je vazno misljenje forumasica..ovdje se puno toga nauci
iskreno-nisam cula za to...
pa pisala sam ti vec da sam pila to 2 puta u trudnoci nebrini Nisu stene nije to antib to su zdrave bakt za obnavljanje zenine flore To kad cesto pijes trosis antib vag ili oralno ode dole flora pobije sve zdrave bakt pa stim vag nadoknadjujes zdrave bakt.
felix ti si malo sam se bila zabrinula jer je rana trudnoća, ali nakon tvog posta nastavljam sa Lactogynom, jer vidim da mi pomaže hvala jos jednom
felix ovo su kapsule ne vaginalete, pa samo mi to potvrdi, jer vidim da si napisala vag. Ja ove uzimam oralno, na usta. izvini ako sam dosadna, ali moram to provjeriti
sonja to je ok kad nije rana trudnoca, a ovako nece da mi propise vaginalete
Upravo sam smazala gotov kilo tresanja i pred kraj otvorim par tresanja prije nego pojedem, pa svaka crvava Ni jednu nisam pronasla da nema crva, vaaaaaaaaaaaaa, a ja pojela kilu Nece nista bit od crva, al je gadno vala, nikad ih vise necu kupit.
šatirane prave, šareni se unutra A slatke su samo tako, doduse kazu gdje je crv to je zdrava vocka. I sad ona sugestija, sve me svrbi, imam osjecaj da crvi hodaju po meni Nek si ocejfila, natrpaj se, i ja sam maloprije piletina i krompir mladi. Kod nas opet kisa.
Upravo sam smazala gotov kilo tresanja i pred kraj otvorim par tresanja prije nego pojedem, pa svaka crvava Ni jednu nisam pronasla da nema crva, vaaaaaaaaaaaaa, a ja pojela kilu Nece nista bit od crva, al je gadno vala, nikad ih vise necu kupit.
Cula sam negdje da su zdravi crvici. Ja ih nikad ne otvaram,samo jedem,ako neko drugi skonta da su crvave i kaze mi ja prestanem,a do tada....
hahah ja jedem upravo visnje i sve zavirujem, a nidje veze gdje ce visnje biti crvave musaku jos cekam...kad se usutim-da znate da jedem, mozda prv put u mj esec, ono ko covjek....pura mi vise ko tebi crvi
Cula sam negdje da su zdravi crvici. Ja ih nikad ne otvaram,samo jedem,ako neko drugi skonta da su crvave i kaze mi ja prestanem,a do tada....
Pa ne znam sta mi bi da ih otvaram, sad mi zao onih sto sam bacila, a sve one najvece i najsocnije pune crva Ima jos kila, pravit cu se da ne znam da su crvave, i vi ostale ne otvarajte tresnje, jer ako su imalo slatke znajte da ima crvica u njima.
hahah ja jedem upravo visnje i sve zavirujem, a nidje veze gdje ce visnje biti crvave musaku jos cekam...kad se usutim-da znate da jedem, mozda prv put u mj esec, ono ko covjek....pura mi vise ko tebi crvi
hahahahahah joj animagical i njena pura neku noc si mi pala na pamet, pokasno bilo,a ja gladna i napravim puru, pa ne znam sta bih ti rekla, jel bolje sto sam je pojela ili da sam gladna legla
suti sonja ne spominji mi bila dobila 6 kg za 22 sedmice, pa me dr bacio na dijetu e sad evo punih 27 sedmica i +7 kila, dobro se drzim, smijem jednom vecerati ko insan, jel...
selminja nista nece da ti bude..samo si me bas nasmijala..ja bih se pravila da ih nema
ja sam se u prvoj udebljala 14kg a vala koliko sam jela i sta sam jela trebala sam 25 najmanje bas me zanima da li sam tj. koliko sam dobila u ovom mjesecu 30.6 mi je kontrola do sad sam bila u minusu 5kg sad sam se vec pocela puhat bit ce znaci bar 1-2 kg+
ja tebi sad govorim mani se dijeta a i ja cu morati za par sedmica garant