Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da vam se javnemo malo...danas stigli kuci, ja super samo me rana od epiziotomije i sto sam malko unutra popucala boli, ostalo hB nista. Bebica evo okupana , spava. Hvala vam puno na podrsci i cestitkama. Javim se uskoro da vam ispricam nasu porodjajnu pricu...sve u svemu bilo je dobro...umalo sam pomislila necu moci i odjednom mi se skupi hrabrost i eto pisulje hB Ljubimo vas pa se pisemo
drago mi je da je sve prošlo ok i da ste dobro. želim ti brz oporavak. čekam te na temi o bebama
Jutro trudnice, kako ste mi. Jeste se odmorile, naspavale. Sweet drago mi je da si se javila, uzivaj sa bebom. Enci, meni su reuke malo spalsne juce kako je malo prehladilo, inace su bile uzas. Koristi priliku i lezi, dizi noge, trazi hlad i neslana ishrana, bez gaziranih pica, konzervi, nista masno... Ja sam i u prvoj trudnoci oticala, na kraju zaglavila bolnicu a i sad. Palacinko tvoj nemirko opasan, hoce momak da se protegne i pokaze sta zna mene je junior juce isprepado zivu, gura glavicom dole, tacno mi napone izaziva a ne zna da mama joj nije nasla u cemu ce ga izvest i da mu je bika jos 400 km daleko. Sta je sa Selmom, je si ostala u bolnici Jelena cuvaj se, ljubi malenu brzo ozdravljenje I jos da pozelim gerberki dobrodoslicu i ugodno druzenje
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Jutro drage Sta je ovo vrijeme poludilo...cccc cizme na noge i na posao! Ja se nesto smrzoh, prva smjena bas mi se i nije ustajalo iz toplog kreveta :(
Ja isla vadila krv jutros na mikrobiologiji na gradini (u TZ)...radim nalaze na ono nesto TPHA-sto niko ne zna da mi kaze sta je to al hajd...valja cekat 5 dana nalaze...
Evo papam kifle vruceeee mmmm kupila sebi tresanja opet-juce sam zaglavila u wcu pola sata zbog njih heheheh
Sweet-dobro dosla natrag :) Jedva cekam tvoju porodjajnu pricu... Ostale-nadam se da ste ok, sretne i zadovoljne...i sto je najvaznije ponosne buduce mame... :*
Ja isla vadila krv jutros na mikrobiologiji na gradini (u TZ)...radim nalaze na ono nesto TPHA-sto niko ne zna da mi kaze sta je to al hajd...valja cekat 5 dana nalaze...
Evo papam kifle vruceeee mmmm kupila sebi tresanja opet-juce sam zaglavila u wcu pola sata zbog njih heheheh
Sweet-dobro dosla natrag :) Jedva cekam tvoju porodjajnu pricu... Ostale-nadam se da ste ok, sretne i zadovoljne...i sto je najvaznije ponosne buduce mame... :*
Ja sam ih 2 tone pojela dosad, ali ne da mi se zaglavit na wc-u hahaha Odoh opet zdjelu smiriti, sad došli oni hercegovački hruštevi na red, trešnje ko jabuke
jutro drage ...ja jutros nesto usporena,sve do sada sam citala sta ste pisale na ove tri stranice od jucer...he he he jedva nesto...ali sam dobra meni odgovara ovo vrijeme mnogo vise nego vrucina...pih...jeste da mi je u glavi mrvicu mutno ali mi nije neki srklet kao kad je vruce :)
evo pijuckam kaficu, umacem cokoladu kao i obicno, osluskujem hoce li se ovaj moj bebac malo pokrenuti ali on je takva ljencuga izgleda
joj drago mi je sto se sweet javila...kako je to slatko...sad ima svoju bebu..sva sam se najezila od neke ljepote
Samo da vam i ja pozelim dobro jutrooo i nazad na strebanje :) Drznice neka nam malo ruznog vremena,lakse uciti,kad je sunce samo bih hodala, a ovako da je poloziti ovaj zadnji ispit u utorak i diplomirati pa da rahat proslavim i rodjendan i uzivam u trudnoci Bajro neka je sa srecom nova sedmica, a ti mamice ne kukaj nego pusti frajera da se proteze Eto drage moje,uzivajte u RR mahalanju i svojim . Odjavljujem se do utorka
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Evo mene napokon internet mi nije radio udario grom ...Nadam se da je neko pitao za mene i da me niste zaboravili .. Prvo da cestitam nasoj sweet bice neobicno bez nje na ovoj temi .. Kod mene radno krecili pala sam s nogu dole stopala nisam osjecala dva dana blizi i kontrola jedva cekam .. Sve moje drage puno ste mi nedostajale ova 3 dana ko 3 godine
ja bgm juce pojela vise od pola kg i nakon pola sata zaglavila u wc-u i drago mi je jer inace imam problema sa stolicom-po 3,4 dana znam ne vrsit nuzdu...ili ako me potjera stolica bude toliko tvrda da je mene naprosto strah toliko da se napnem da bi se malo olaksala....tako da od sad samo tresnje i vode :D
Mea...znaci da ja ne ocekujem udarce jos...ja svaku noc osluskujem ali nista od pravog BUM hehehehe. Jedva cekam sljedeci pregled da vidim kakva je sad posteljica. Kako mi je dr.rekla da sam se udebljala pola kg.ja opasno jedem. Jutros sam nekad u 2 jela spagete sa sirom hahahahha Sad kad stanem na vagu zakucat cu ;)
ja bgm juce pojela vise od pola kg i nakon pola sata zaglavila u wc-u i drago mi je jer inace imam problema sa stolicom-po 3,4 dana znam ne vrsit nuzdu...ili ako me potjera stolica bude toliko tvrda da je mene naprosto strah toliko da se napnem da bi se malo olaksala....tako da od sad samo tresnje i vode :D
Evo ja prebirem tužno po ovoj zdjeli trešanja. To nam je sinoć poslala svekrva. Pa od pola kile nema 5 komada da nisu truhle. Đaba sam sama sebi našmigala
< Poruku je uredio palachinken -- 10.6.2011 10:01:10 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 10:42:15
babilon
jutro zene! Ja na nogama od 6¸h! napokon asm uspjela krv da izvadim, poranilajutros pravo, bili samo ja i 6 penzionera :))) Jedva cekam nalaze, da vidimkakvo mi je stanje, malo me i panika hvata ;-/
Sweet cestitam i ja jos jednom, tako je divno kad se javim mama koja se tek porodila, woohoo!! nadam se da ce ti rana brzo proci a i da uzivas ;D kao i tvoj muz ;D
Maloprije bas nesto sjedim i konta, ja u 21.sedmici, joj kako mi je vrijeme proletilo, ne mogu da vjerujem, pa stvarno na pola puta vec.. Bebica me mlatne s vremena na vrijeme, nista specijalno, nije redovno, ali obuzme me toplina kad god me udari hihihi...
U utorak kod divanovica, zivo me zanima sta ce ona njegova staracka vaga reci ;)))))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 10:43:57
gerberka
IZVORNA PORUKA: ziki
I jos da pozelim gerberki dobrodoslicu i ugodno druzenje
hvala ti ziki draga dok malo pohvatam ko, šta i gdje ma šta je za mene išcitati par stotina stranica
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 10:46:04
ziki
Babilon sedece na redu smo private, ja, lenora i idacha, ovim redoslijedom ako se sjecam. Selma kako je bilo kod dr juce nisam upratila sem da si kuci
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 10:47:50
DIJAMANT
Dobro vam jutro trudnice drage! Ja evo maloprije ustala. Opet imam "stari" problem nespavanja noću I u prošloj trudnoći, a i u ovoj ne mogu da spavam. Možda nekih sat vremena, od 1 do 2 h, a onda ko sova samo hukćem i hodam po kući. U tom smišljam šta ću pojesti A onda zaspim tek kad mm krene na posao.Mislim da se meni i od toga lijepe kile. Jer preko dana imam 2 obroka (ne obilna) i između grickam voće ili popijem čašu mlijeka, ali noću zato jedem smokije, kokice, petit keks i sl. gluposti. To sve kao da izbjegnem slatkiše, jer sam luda za slatkišima, ali izgleda i ovo je ljepljivo. Ja za sedmicu dobijem najmanje 0,5 kg.
Nego, Sweet je izašla koliko vidim i već uspjela poruku ostaviti. Nadam se da će se brzo opraviti i ona i bebica i da će dojenje ići "ko od šale"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 10:56:31
DIJAMANT
Ženice zaboravila sam vam se pohvaliti da sam jučer prvi put osjetila bebu Ustvari, ja sam i ranije osjetila "nešto", ali pošto su mi crijeva "strašno nemirna", to sam pripisivala crijevima. I ja sve čekam "balončiće", kad jučer moja bebica fino poče udarati. Balončiće sam izgleda previdjela
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 10:57:56
mea29
IZVORNA PORUKA: drznica
Mea...znaci da ja ne ocekujem udarce jos...ja svaku noc osluskujem ali nista od pravog BUM hehehehe. Jedva cekam sljedeci pregled da vidim kakva je sad posteljica. Kako mi je dr.rekla da sam se udebljala pola kg.ja opasno jedem. Jutros sam nekad u 2 jela spagete sa sirom hahahahha Sad kad stanem na vagu zakucat cu ;)
Rano ti je drznice iako znam po sebi da jedva cekas...ja nisam mogla docekati da lupne i tek mi se desilo pocetkom ove sedmice znaci 20-ta...ranije me skakiljalo ali nisam znala sta je...i jedva cekam da me pocne stalno lupkati jer tako znam da je sve ok ovako se brinem sto suti :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 10:58:46
enči80
Jutro i od nas
Palachinken,ziki nemam ja visok pritisak ali sam zato jučer popila jedno 2 čaše fante i pretpostavljam da je radi toga jr sam upratila kada god gazirano pijem da otečem .
Za tu tvrdu stolicu meni je jedan doktor rekao čašu hladnog mlijeka dok ustaneš i nema frke ,samo je pitanje kako vam želudac podnosi hladno.
JelenaT i ljubi nam malenu i da što prije ozdravi.
Gerberka dobro došla i želim ti ugodnih !
Private se ne javlja od utakmice da nije i ona postala mama?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 11:00:52
Sensia
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
Ženice zaboravila sam vam se pohvaliti da sam jučer prvi put osjetila bebu Ustvari, ja sam i ranije osjetila "nešto", ali pošto su mi crijeva "strašno nemirna", to sam pripisivala crijevima. I ja sve čekam "balončiće", kad jučer moja bebica fino poče udarati. Balončiće sam izgleda previdjela
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 11:04:11
palachinken
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Jutro žene
Sweet brza si,svaka čast mila kad si se uspijela i javiti Nadam se da nema problema oko dojenja malena
JelenaT znači malena je opet bolesna e bem mu miša,izgleda da joj je imunitet pravo slab
Ja sam žene moje preko noći buknula,kako uđoh u ovaj 8 mjesec ne prepoznajem sama sebe
Isto. Baš jutros (nemam pametnija posla izgleda) gledam koliko sam se do sad mjesecno debljala, pa sve eto kila-dvije, a samo ovaj komad osmog sto sam prevalila već tri i po kile Al hajd, još malo