Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 13:08:12
gerberka
IZVORNA PORUKA: sanela.asja
Greberka dobro dosla
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 13:10:53
Ina86
IZVORNA PORUKA: mea29
Mislim da me sada lupnuo ....juhu...ali sada sa desne strane...prosli put sa lijeve..
Mea, vidi se da uzivas u tim udarcima moja bebara sad rjedje udara, al mi zato razvuce stomu al meni drago dok se ona meni javlja, tako znam da je sve ok
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 13:46:38
Sensia
Opet se trudnjace razbjezale. Ja brojim sekunde do kraja radnog vremena i odoh na vikendicuuuuuuu da uzivam u prirodi i da set_am svoju
evo je javlja se, sigurno je od cjeđene narance
samo da vam javim da sam juce bila u waikiki, za trudnice od robe srednja zalost al zato bebace stvari da poludisssssss. Ja sam se susdrzala za svoju al sam se zato raspojasala za sestrinu malu koja ima 7 mjeseci i tetka je najvise voliiiiiiiii jer je ona jedan divni smjesko i suncokret moj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 13:52:56
Hannica
IZVORNA PORUKA: enči80
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT
Iako već imam dijete, pomalo sam zaboravila kako je divan osjećaj osjetiti bebu u stomaku. Sva sam se rastopila jučer. I to je lupkao više puta u toku dana. Danas jedva čekam ponovo. Radujem se kao malo dijete čokoladi
Fakat sam ljubomorna,stvarno ne znam sta moji inijanci cekaju da se jave,18-a sedmica polako prolazi a ja skoro nista ne osjetim. Osjetim ponekad nesto malkice ali cak nisam sigurna da je to to i ako mi je ovo druga trudnoca.
Nisam ih ni ja ono pravo osjetila do možda 19.sedmice,ne brini bila si na pregledu i sve je hB ok.Ja sam npr.prvo osjeetila lijevu bebu i to oko pupka jer je i veća po mjerama.
Meni ovo bas cudno,ja sam ocekivala u 16 sedmici da ce se vrtiti,kontam dvije bebe,pa druga trudnoca...trebalo bi ranije nego u prvoj trudnoci,ali nista. Bas sam bila zabrinuta dok nisam otisla na kontrolu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 14:16:00
Anica1
One vrece za spavanje za bebe, ako se beba otkriva dok spava u kreveticu ubacis je u tu vrecicu za spavanje Ja sad gledala na stranici C&A, ima predivnih ali nesto mis e cini puno da kostaju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 14:16:05
gerberka
ima li ovdje Klomifenki?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 14:18:16
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1
One vrece za spavanje za bebe, ako se beba otkriva dok spava u kreveticu ubacis je u tu vrecicu za spavanje Ja sad gledala na stranici C&A, ima predivnih ali nesto mis e cini puno da kostaju
ahahahaha mislis na to, ja mislila trebaju ti sad za Njemacke da kampujes
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 14:20:04
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1
ahahahaha mislis na to, ja mislila trebaju ti sad za Njemacke da kampujes
ja ti nemam pojma, a vidim da se spisak priprema
Hehe Polako se sprema spisak, rekla sam mm da za put spremi sto manje stvari za ponjeti da mi za nazad moze sve stati u gepek za bebi Citala sam da skoro svi preporucuju tu vrecu za spavanje, ali ne znam jel bolja sa rukavicima ili bez
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 14:40:58
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: ziki
Selma kako je bilo kod dr juce nisam upratila sem da si kuci
Naručila me opet za 2 nedelje na kontolu tj 24 juna,pa 27 na UZV pa će mi tad dati uputnicu kao između redova mi reče da bi do 7 jula trebala biti primljena gore pa sad ...Ma bolje za mene da sam kući što duže opet mi valja gotov cijeli deveti mjesec preležati na GAK.............
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 14:47:35
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical
Ja sve prebirem po FB, da vidim ima li ko od dijaspore da dolazi ovih dana
interesdzijo
Ma platila bih ja pošteno i na kafu ostavila Kad vidim da su bodići, majice, piđamice i ostala raja cjenovno kao kod nas na pijaci, zlo mi dođe.
heee al kod nas na pijaci je sve tursko, to se cijeni kad se ja nekad izbecim na cijenu ili ruzan model necega, one zene meni uvrijedjeno ali to ej sve turska roba paaaaaaaa?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 10.6.2011 14:53:10
palachinken
Ja sve prebirem po FB, da vidim ima li ko od dijaspore da dolazi ovih dana
interesdzijo
Ma platila bih ja pošteno i na kafu ostavila Kad vidim da su bodići, majice, piđamice i ostala raja cjenovno kao kod nas na pijaci, zlo mi dođe.
heee al kod nas na pijaci je sve tursko, to se cijeni kad se ja nekad izbecim na cijenu ili ruzan model necega, one zene meni uvrijedjeno ali to ej sve turska roba paaaaaaaa?
Sad je turska roba premija, a kineska je dno. A do prije 6-7 godina se s podsmijehom spominjala "turska" roba. Kad udjem u neku od bebi radnji zamanta mi se od cijena, a pogotovo sto to kinderčad obuče 2x i preraste