|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  581 582 [583] 584 585   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
10.6.2011 13:08:12   
gerberka
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Greberka dobro dosla user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 14551
10.6.2011 13:10:53   
Ina86
IZVORNA PORUKA: mea29

Mislim da me sada lupnuo user posted image ....juhu...ali sada sa desne strane...prosli put sa lijeve..

user posted image user posted image user posted image Mea, vidi se da uzivas u tim udarcimauser posted image moja bebara sad rjedje udara, al mi zato razvuce stomuuser posted image al meni drago dok se ona meni javlja, tako znam da je sve okuser posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 14552
10.6.2011 13:46:38   
Sensia
Opet se trudnjace razbjezale. user posted image
Ja brojim sekunde do kraja radnog vremena i odoh na vikendicuuuuuuu da uzivam u prirodi i da set_am svoju user posted image

evo je javlja se, sigurno je od cjeđene narance user posted image

samo da vam javim da sam juce bila u waikiki, za trudnice od robe srednja zalost al zato bebace stvari da poludisssssss. Ja sam se susdrzala za svoju al sam se zato raspojasala za sestrinu malu koja ima 7 mjeseci  i tetka je najvise voliiiiiiiii jer je ona jedan divni smjesko i suncokret moj

< Poruku je uredio Sensia -- 10.6.2011 13:50:26 >

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 14553
10.6.2011 13:52:56   
Hannica
IZVORNA PORUKA: enči80

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Iako  već imam dijete, pomalo sam zaboravila kako je divan osjećaj osjetiti bebu u stomaku. Sva sam se rastopila jučer. I to je lupkao više puta u toku dana. Danas jedva čekam ponovo. Radujem se kao malo dijete čokoladiuser posted image

Fakat sam ljubomorna,stvarno ne znam sta moji inijanci cekaju da se jave,18-a sedmica polako prolazi a ja skoro nista ne osjetim.user posted image Osjetim ponekad nesto malkice ali cak nisam sigurna da je to to i ako mi je ovo druga trudnoca.user posted image

Nisam ih ni ja ono pravo osjetila do možda 19.sedmice,ne brini bila si na pregledu i sve je hB ok.Ja sam npr.prvo osjeetila lijevu bebu i to oko pupkauser posted image jer je i veća po mjerama.

Meni ovo bas cudno,ja sam ocekivala u 16 sedmici da ce se vrtiti,kontam dvije bebe,pa druga trudnoca...trebalo bi ranije nego u prvoj trudnoci,ali nista. Bas sam bila zabrinuta dok nisam otisla na kontrolu.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14554
10.6.2011 14:10:29   
Anica1
Koliko kostaju kod nas one vrece za spavanje? Jel boilje kupiti sa rukavicima ili bez??

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 14555
10.6.2011 14:13:00   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Koliko kostaju kod nas one vrece za spavanje? Jel boilje kupiti sa rukavicima ili bez??

Zbuni ti mene ? user posted image  

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 14556
10.6.2011 14:16:00   
Anica1
One vrece za spavanje za bebe, ako se beba otkriva dok spava u kreveticu ubacis je u tu vrecicu za spavanje  user posted image Ja sad gledala na stranici C&A, ima predivnih ali nesto mis e cini puno da kostaju

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14557
10.6.2011 14:16:05   
gerberka
ima li ovdje Klomifenki? user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14558
10.6.2011 14:18:16   
Sensia

One vrece za spavanje za bebe, ako se beba otkriva dok spava u kreveticu ubacis je u tu vrecicu za spavanje  user posted image Ja sad gledala na stranici C&A, ima predivnih ali nesto mis e cini puno da kostaju

ahahahaha mislis na to, ja mislila trebaju ti sad za Njemacke da kampujes  user posted image

ja ti nemam pojma, a vidim da se spisak priprema user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 14559
10.6.2011 14:18:39   
koka i po
ne etiketiraj seuser posted image ..bitno je da si TRUDNAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 14560
10.6.2011 14:20:04   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

ahahahaha mislis na to, ja mislila trebaju ti sad za Njemacke da kampujes  user posted image

ja ti nemam pojma, a vidim da se spisak priprema user posted image

Hehe user posted image user posted image user posted image user posted image   Polako se sprema spisak, rekla sam mm da za put spremi sto manje stvari za ponjeti da mi za nazad moze sve stati u gepek za bebi user posted image Citala sam da skoro svi preporucuju tu vrecu za spavanje, ali ne znam jel bolja sa rukavicima ili bez user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14561
10.6.2011 14:24:12   
Sensia
ma uzmi bez rukavica, uvijek mozes staviti bebiju rukavice posebno

ah divno, ma dovoljno je da se uvuces u h&m, imaju svega a cijene extra..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jos ako J kaze da ima cunu ih onda znas sta ces sa bojama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 14562
10.6.2011 14:27:13   
palachinken
i c&a ima predivnih stvari, a cijene su im super, evo upravo gledam njemački c&a, sve mi loše user posted image Anice, de ti navuci toga pa biznis razvij :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14563
10.6.2011 14:31:43   
Anica1
IZVORNA PORUKA: palachinken

i c&a ima predivnih stvari, a cijene su im super, evo upravo gledam njemački c&a, sve mi loše user posted image Anice, de ti navuci toga pa biznis razvij :)

Ja sam isto gledala njemacki C&A i H&M i javila rodici od mm kod koje idemo da uzme slobodne dane kada dodjemo da obavimo baby soping user posted image

Rado bi ja nama donjela svega iz tih radnji, stvarno ovdje fali te garderobice, po ovakvim cijenama i kvaliteti.

< Poruku je uredio Anica1 -- 10.6.2011 14:34:34 >

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 14564
10.6.2011 14:33:47   
Anica1

ah divno, ma dovoljno je da se uvuces u h&m, imaju svega a cijene extra..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jos ako J kaze da ima cunu ih onda znas sta ces sa bojama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ako potvrdi cunicu bice super zbog boja, mada bi ja uzela i neutralnih boja vise, vec smo imali iskustva ovdje sa "mjenjanjem spolova" pred kraj user posted image user posted image

Ako se i uzme neka zenska boja, a bude cunica, Sensia ima se kome prebaciti jel tako user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14565
10.6.2011 14:33:50   
palachinken
Ja sve prebirem po FB, da vidim ima li ko od dijaspore da dolazi  ovih dana user posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 10.6.2011 14:34:07 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 14566
10.6.2011 14:36:22   
animagical

Ja sve prebirem po FB, da vidim ima li ko od dijaspore da dolazi  ovih dana user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image interesdzijo

Neposredna veza do poruke: 14567
10.6.2011 14:40:58   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: ziki

Selma kako je bilo kod dr juce nisam upratila sem da si kuci

Naručila me opet za 2 nedelje na kontolu tj 24 juna,pa 27 na UZV pa će mi tad dati uputnicu kao između redova mi reče da bi do 7 jula trebala biti primljena gore pa sad ...Ma bolje za mene da sam kući što duže opet mi valja gotov cijeli deveti mjesec preležati na GAK.............

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 14568
10.6.2011 14:44:14   
sweet insanity
Samo da vas pozdravim:)

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 14569
10.6.2011 14:45:50   
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image interesdzijo

Ma platila bih ja pošteno i na kafu ostavila user posted image user posted image
Kad vidim da su bodići, majice, piđamice i ostala raja cjenovno kao kod nas na pijaci, zlo mi dođe.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 14570
10.6.2011 14:46:19   
animagical
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 14571
10.6.2011 14:47:35   
animagical

Ma platila bih ja pošteno i na kafu ostavila user posted image user posted image
Kad vidim da su bodići, majice, piđamice i ostala raja cjenovno kao kod nas na pijaci, zlo mi dođe.

heee al kod nas na pijaci je sve tursko, to se cijeniuser posted image kad se ja nekad izbecim na cijenu ili ruzan model necega, one zene meni uvrijedjeno ali to ej sve turska robauser posted image paaaaaaaa?

Neposredna veza do poruke: 14572
10.6.2011 14:48:21   
Sensia

Ako potvrdi cunicu bice super zbog boja, mada bi ja uzela i neutralnih boja vise, vec smo imali iskustva ovdje sa "mjenjanjem spolova" pred kraj user posted image user posted image

Ako se i uzme neka zenska boja, a bude cunica, Sensia ima se kome prebaciti jel tako user posted image

bas si mi nesto draga ono od prvo posta user posted image user posted image user posted image user posted image

hehehe samo ti nakupuj svom "mozda" cundari ako treba ja saljem mm u sloveniju jedan vikend "na ovdan" i nek se ne vraca bez spiska user posted image

ah evo sve rovim po ovoj stranici stvarno je extra

p.s. samo pazi na vrijeme (godisnje doba)  tvoja bebi je zimska pa uzmi toplih stvari, a malo vece za proljeca

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 14573
10.6.2011 14:51:34   
Anica1

bas si mi nesto draga ono od prvo posta user posted image user posted image user posted image user posted image

hehehe samo ti nakupuj svom "mozda" cundari ako treba ja saljem mm u sloveniju jedan vikend "na ovdan" i nek se ne vraca bez spiska user posted image

ah evo sve rovim po ovoj stranici stvarno je extra

p.s. samo pazi na vrijeme (godisnje doba)  tvoja bebi je zimska pa uzmi toplih stvari, a malo vece za proljeca

user posted image user posted image   Moramo pripaziti i tu malu pisulju, nikad se ne zna, vidis da ce se roditi tu negdje ublizu, ako bude kod mene cunica, eh... malo je Sarajevo user posted image user posted image user posted image

To sam i kontala, napraviti spisak stvari za zimu i skontati velicine za proljece.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14574
10.6.2011 14:53:10   
palachinken

heee al kod nas na pijaci je sve tursko, to se cijeniuser posted image kad se ja nekad izbecim na cijenu ili ruzan model necega, one zene meni uvrijedjeno ali to ej sve turska robauser posted image paaaaaaaa?

Sad je turska roba premija, a kineska je dno.
A do prije 6-7 godina se s podsmijehom spominjala "turska" roba.  Kad udjem u neku od bebi radnji zamanta mi se od cijena, a pogotovo sto to kinderčad obuče 2x i preraste user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 14575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  581 582 [583] 584 585   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  581 582 [583] 584 585   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *