|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  580 581 [582] 583 584   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
10.6.2011 11:05:15   
DIJAMANT
Iako  već imam dijete, pomalo sam zaboravila kako je divan osjećaj osjetiti bebu u stomaku. Sva sam se rastopila jučer. I to je lupkao više puta u toku dana. Danas jedva čekam ponovo. Radujem se kao malo dijete čokoladiuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14526
10.6.2011 11:07:53   
gerberka
DIJAMANT user posted image user posted image user posted image  za bebino javljanje user posted image

enči hvala ti user posted image  idem vašim stopama user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 14527
10.6.2011 11:08:20   
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Jutro žene

Sweet brza si,svaka čast mila kad si se uspijela i javiti user posted image  
Nadam se da nema problema oko dojenja malena user posted image  

JelenaT znači malena je opet bolesna e bem mu miša,izgleda da joj je imunitet pravo slab

Ja sam žene moje preko noći buknula,kako uđoh u ovaj 8 mjesec ne prepoznajem sama sebe user posted image user posted image

Isto. Baš jutros (nemam pametnija posla izgleda) gledam koliko sam se do sad mjesecno debljala, pa sve eto kila-dvije, a samo ovaj komad osmog sto sam prevalila već tri i po kile user posted image Al hajd, još malo user posted image

ma zene moje sve do nekih 12-15 kg (zavisi sa koliko smo stratale user posted image ) je normalno i lako spadne kad bebi dodje ako Bog da. Meni je sad najbitnije da smo zdravi i da su nase bebe sretne.......

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 14528
10.6.2011 11:08:55   
ziki
Enci, opet zaobidji gazirano. Moj pritisak je takodje nizak(na zadnjoj kontroli 100/50) al svejedno sroga naredba dr da se manem gaziranog, slanog, masnog, konzervi... jer ipak otijecem.
Juce sam nacisto poludjela od grceva u preponama i lijepo povadila sve gace i rasjeka oko nogu. Nije da su me stezale al za svaki slucaj i odmah sam se osjetila bolje, kad je zena destruktivnauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14529
10.6.2011 11:11:54   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: gerberka

DIJAMANT user posted image user posted image user posted image  za bebino javljanje user posted image  

Gerberka hvala! I dobro nam došla u ovu trudničku blablaonicu! Sve su žene divne, uvjerit ćeš se i sama.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 14530
10.6.2011 11:14:20   
Ina86
Jutro bembelice i od meneuser posted image Ja nikakva ovih dana, moram da se druzim s knjigom a najradije bi samo spavalauser posted image
Sweet, cestitam jos jednom i tebi i malenoj puno srece, i da nam sto prije opet budes u formiuser posted image
Animagical, kako kod tebe ide ucenjeuser posted image
Ostale user posted image user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14531
10.6.2011 11:15:50   
babilon
Gerberka - cvjeticu ;D dobrdosla, inace mi je gerber jedan od drazih cvjetica ;D
kao sto Dijamant kaze, videjeces da su sve zene divne, spremne uvijek pomoci sa savjetima i to pametnim ;D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 14532
10.6.2011 11:15:59   
enči80

IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Iako  već imam dijete, pomalo sam zaboravila kako je divan osjećaj osjetiti bebu u stomaku. Sva sam se rastopila jučer. I to je lupkao više puta u toku dana. Danas jedva čekam ponovo. Radujem se kao malo dijete čokoladiuser posted image

Uživaj dok su oni fini blagi pokreti,ali poslije kad pritisne bubreg ili neki drugi organ..uh...user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 14533
10.6.2011 11:18:06   
Semica

IZVORNA PORUKA: Ina86

Jutro bembelice i od meneuser posted image Ja nikakva ovih dana, moram da se druzim s knjigom a najradije bi samo spavalauser posted image
Sweet, cestitam jos jednom i tebi i malenoj puno srece, i da nam sto prije opet budes u formiuser posted image
Animagical, kako kod tebe ide ucenjeuser posted image
Ostale user posted image user posted image

jojjj nisi jedina...i ja moram da se druzim s knjigom...ustvari sa 23 njih naredna 2 mjeseca dok bebica ne dodjeuser posted image user posted image user posted image user posted image a nikako mi se ne da....a i ovaj internet me mrko gleda kad uzmem knjigu-naljuti se sto necu i s njim da se druzi pa nikako da izbalansiram touser posted image user posted image

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 14534
10.6.2011 11:18:49   
Sensia
IZVORNA PORUKA: enči80

Uživaj dok su oni fini blagi pokreti,ali poslije kad pritisne bubreg ili neki drugi organ..uh...user posted image user posted image

hehehe rece zena sa blizancima kojoj zavidim user posted image user posted image user posted image user posted image  

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14535
10.6.2011 11:19:22   
palachinken
Ma i kad bubreg pritisne, pregura se. user posted image Najgore mi kad ga ne osjetim nekoliko sati, živa pretrnem.
Jutros mi izbacio grbicu na desnoj strani, skroooz bočno. Nikako da skontam šta mu je tu, trebala bi biti leđa, a na lijevoj ruke i noge. Možda kolo igra.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14536
10.6.2011 11:19:54   
Semica

user posted image user posted image user posted image tako i ja...koliko god da me "tuce" beba meni nikad dosta...po cijeli dan bi samo gledala u stomak i cekala lupanje user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 14537
10.6.2011 11:19:57   
enči80

IZVORNA PORUKA: ziki

Enci, opet zaobidji gazirano. Moj pritisak je takodje nizak(na zadnjoj kontroli 100/50) al svejedno sroga naredba dr da se manem gaziranog, slanog, masnog, konzervi... jer ipak otijecem.
Juce sam nacisto poludjela od grceva u preponama i lijepo povadila sve gace i rasjeka oko nogu. Nije da su me stezale al za svaki slucaj i odmah sam se osjetila bolje, kad je zena destruktivnauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Ma,znam ziki ali kad me spopala kiselina pa ono liječiš jedno drugo pogoršavaš...šta bi živ insan da ne umre crk'o bi(ovome se uvijek od srca nasmijem)user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 14538
10.6.2011 11:25:47   
Hannica

Fakat sam ljubomorna,stvarno ne znam sta moji inijanci cekaju da se jave,18-a sedmica polako prolazi a ja skoro nista ne osjetim.user posted image Osjetim ponekad nesto malkice ali cak nisam sigurna da je to to i ako mi je ovo druga trudnoca.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 14539
10.6.2011 11:27:18   
enči80
Dijamantuser posted image user posted image a meni je to nejavljanje noćna mora(većina vas zna radi čega),mada čovjek kad razmisli moraju i oni spavati a vjerujte mi na riječ da nešto nije uredu osjetile bi istog trena.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14540
10.6.2011 11:35:18   
sanela.asja
Greberka dobro dosla user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14541
10.6.2011 11:42:44   
enči80

IZVORNA PORUKA: Hannica

Fakat sam ljubomorna,stvarno ne znam sta moji inijanci cekaju da se jave,18-a sedmica polako prolazi a ja skoro nista ne osjetim.user posted image Osjetim ponekad nesto malkice ali cak nisam sigurna da je to to i ako mi je ovo druga trudnoca.user posted image

Nisam ih ni ja ono pravo osjetila do možda 19.sedmice,ne brini bila si na pregledu i sve je hB ok.Ja sam npr.prvo osjeetila lijevu bebu i to oko pupkauser posted image jer je i veća po mjerama.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 14542
10.6.2011 12:24:59   
Gemelli

kako si draga enci kako bebare, oce li to i kod tebe biti i user posted image user posted image
nego da znate ja sam svoje bebare osjetila tek u 21 nedelji i kako su sutnule, tako nisu ni prestale, tj takodje lijeva curica, ona je bila nemirna samo tako, desnog djecaka am rijetko kad osjecala, moda pred kraj trudnoce malo i evo kako sam se porodila, nemirna curica u stomaku ostala nemirna samo tako, prava zivca, a mali medo, prava mirnica, samo jede spava, a kad je budan suti i gleda okolo, dok ova namigusa zna za 1 sat smoriti 5 ljudi oko nje user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14543
10.6.2011 12:40:10   
mea29
Mislim da me sada lupnuo user posted image ....juhu...ali sada sa desne strane...prosli put sa lijeve..

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 14544
10.6.2011 12:49:52   
nedzi
user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 14545
10.6.2011 12:56:51   
nedzi
nova sam,,pa Ako mozete pomoc dobro bi bilo.da li je se neka od vas porodila na jezeru u zadnji mijesec dana,ja sam usla u 9,mij..i odlucila sam da se porodim gore,AkB sto me najvise interesuje da li muz moze uci na porod,i kakvo je osoblje,,veliki sam panicaruser posted image i bojim se poroda..ja vam puno zahvaljujem i naravno cekam vase komentare....

(odgovor članu nedzi)
Neposredna veza do poruke: 14546
10.6.2011 12:58:16   
enči80

IZVORNA PORUKA: Gemelli

kako si draga enci kako bebare, oce li to i kod tebe biti i user posted image user posted image
nego da znate ja sam svoje bebare osjetila tek u 21 nedelji i kako su sutnule, tako nisu ni prestale, tj takodje lijeva curica, ona je bila nemirna samo tako, desnog djecaka am rijetko kad osjecala, moda pred kraj trudnoce malo i evo kako sam se porodila, nemirna curica u stomaku ostala nemirna samo tako, prava zivca, a mali medo, prava mirnica, samo jede spava, a kad je budan suti i gleda okolo, dok ova namigusa zna za 1 sat smoriti 5 ljudi oko nje user posted image

Gemelliuser posted image ,dobro smo hvala Bogu.Pa ,sigurna je da je jedna curica a za drugo nije vidjela mada iskreno dok se ne rode ja im ne vjerujem i više i ne pitam da mi ne bi bilo kao kod palachinkenuser posted image user posted image Bebice su prekrasne,vidjela sam one slike što si izbacila na fb i rasplakala sam se(hormoni).Kako si ti, jesi li se opravila?Možeš li ih dojiti?

Odoh sad malo da prošetam,ne mogu više u kući a vrijeme je takvo da samo kiša što nije palauser posted image

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 14547
10.6.2011 13:02:40   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

Mislim da me sada lupnuo user posted image ....juhu...ali sada sa desne strane...prosli put sa lijeve..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mene je sad pocela oko pupka dirkati
p.s. samo da javim da sam upravo uzela cijeđenu narancu pa se javim ubrzo user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 14548
10.6.2011 13:06:01   
ziki
Nedzi prvo dobro dosla.
Vezano za tvoje pitanje ima citava tema na kojoj su zenice pisale o iskustvima evo linka
http://www.ringeraja.ba/forum/Porodili%C5%A1te_Jezero/m_54209/tm.htm

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 14549
10.6.2011 13:07:19   
vila_7
joj ja se non stop slepam ovdje vama na ovoj temi user posted image i sve mi smigate.....bas bih mogla vec drugo,al eto aBd bit ce jos malo! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  580 581 [582] 583 584   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  580 581 [582] 583 584   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *