|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  579 580 [581] 582 583   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
10.6.2011 9:27:06   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Da vam se javnemo malo...danas  stigli kuci, ja super samo me rana od epiziotomije i sto sam malko unutra popucala boli, ostalo hB nista. Bebica evo okupana , spava. Hvala vam puno na podrsci i cestitkama. Javim se uskoro da vam ispricam nasu porodjajnu pricu...sve u svemu bilo je dobro...umalo sam pomislila necu moci i odjednom mi se skupi hrabrost i eto pisulje hBuser posted image
Ljubimo vas pa se pisemo

drago mi je da je sve prošlo ok i da ste dobro. želim ti brz oporavak. čekam te na temi o bebamauser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 14501
10.6.2011 9:36:22   
ziki
Jutro trudnice, kako ste mi. Jeste se odmorile, naspavale.
Sweet drago mi je da si se javila, uzivaj sa bebom.
Enci, meni su reuke malo spalsne juce kako je malo prehladilo, inace su bile uzas. Koristi priliku i lezi, dizi noge, trazi hlad i neslana ishrana, bez gaziranih pica, konzervi, nista masno... Ja sam i u prvoj trudnoci oticala, na kraju zaglavila bolnicu a i sad.
Palacinko tvoj nemirko opasan, hoce momak da se protegne i pokaze sta znauser posted image  mene je junior juce isprepado zivu, gura glavicom dole, tacno mi napone izazivauser posted image  a ne zna da mama joj nije nasla u cemu ce ga izvest i da mu je bika jos 400 km daleko.
Sta je sa Selmom, je si ostala u bolnici
Jelena cuvaj se, ljubi malenu brzo ozdravljenje
I jos da pozelim gerberki dobrodoslicu i ugodno druzenje

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 14502
10.6.2011 9:36:32   
drznica
Jutro drage user posted image
Sta je ovo vrijeme poludilo...cccc cizme na noge i na posao! Ja se nesto smrzoh, prva smjena bas mi se i nije ustajalo iz toplog kreveta :(

Neposredna veza do poruke: 14503
10.6.2011 9:39:05   
Semica
Dobro jutrooo i od mene...

Ja isla vadila krv jutros na mikrobiologiji na gradini (u TZ)...radim nalaze na ono nesto TPHA-sto niko ne zna da mi kaze sta je to al hajd...valja cekat 5 dana nalaze...

Evo papam kifle vruceeee mmmm
kupila sebi tresanja opet-juce sam zaglavila u wcu pola sata zbog njih heheheh

Sweet-dobro dosla natrag :) user posted image user posted image user posted image
Jedva cekam tvoju porodjajnu pricu...
Ostale-nadam se da ste ok, sretne i zadovoljne...i sto je najvaznije ponosne buduce mame...
:*

Neposredna veza do poruke: 14504
10.6.2011 9:42:55   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Semica

Dobro jutrooo i od mene...

Ja isla vadila krv jutros na mikrobiologiji na gradini (u TZ)...radim nalaze na ono nesto TPHA-sto niko ne zna da mi kaze sta je to al hajd...valja cekat 5 dana nalaze...

Evo papam kifle vruceeee mmmm
kupila sebi tresanja opet-juce sam zaglavila u wcu pola sata zbog njih heheheh

Sweet-dobro dosla natrag :) user posted image user posted image user posted image
Jedva cekam tvoju porodjajnu pricu...
Ostale-nadam se da ste ok, sretne i zadovoljne...i sto je najvaznije ponosne buduce mame...
:*

Ja sam ih 2 tone pojela dosad, ali ne da mi se zaglavit na wc-u hahaha
Odoh opet  zdjelu smiriti, sad došli oni hercegovački hruštevi na red, trešnje ko jabuke user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 14505
10.6.2011 9:44:27   
mea29
jutro drage user posted image user posted image ...ja jutros nesto usporena,sve do sada sam citala sta ste pisale na ove tri stranice od jucer...he he he jedva nesto...ali sam dobra meni odgovara ovo vrijeme mnogo vise nego vrucina...pih...jeste da mi je u glavi mrvicu mutno ali mi nije neki srklet kao kad je vruce :)

evo pijuckam kaficu, umacem cokoladu kao i obicno, osluskujem hoce li se ovaj moj bebac malo pokrenuti ali on je takva ljencuga izgleda user posted image user posted image user posted image

joj drago mi je sto se sweet javila...kako je to slatko...sad ima svoju bebu..sva sam se najezila od neke ljepote user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 14506
10.6.2011 9:45:07   
ciciban26
Samo da vam i ja pozelim dobro jutrooo i nazad na strebanje :)
Drznice neka nam malo ruznog vremena,lakse uciti,kad je sunce samo bih hodala, a ovako da je poloziti ovaj zadnji ispit u utorak i diplomirati pa da rahat proslavim i rodjendan i uzivam u trudnoci user posted image user posted image
Bajro neka je sa srecom  nova sedmica, a ti mamice ne kukaj nego pusti frajera da se proteze user posted image
Eto drage moje,uzivajte u RR mahalanju i svojim user posted image .
Odjavljujem se do utorkauser posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 14507
10.6.2011 9:45:20   
sanela.asja
Evo mene napokon user posted image user posted image internet mi nije radio udario gromuser posted image ...Nadam se da je neko pitao za mene i da me niste zaboravili user posted image user posted image user posted image user posted image ..
Prvo da cestitam nasoj sweetuser posted image user posted image bice neobicno bez nje na ovoj temiuser posted image ..user posted image user posted image user posted image user posted image
Kod mene radno krecili pala sam s nogu dole stopala nisam osjecala dva dana blizi i kontrola jedva cekamuser posted image user posted image user posted image ..
Sve moje drageuser posted image puno ste mi nedostajale ova 3 dana ko 3 godine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 14508
10.6.2011 9:45:37   
Semica

[/quote]

Ja sam ih 2 tone pojela dosad, ali ne da mi se zaglavit na wc-u hahaha
Odoh opet  zdjelu smiriti, sad došli oni hercegovački hruštevi na red, trešnje ko jabuke user posted image

[/quote]

ja bgm juce pojela vise od pola kg i nakon pola sata zaglavila u wc-u i drago mi je jer inace imam problema sa stolicom-po 3,4 dana znam ne vrsit nuzdu...ili ako me potjera stolica bude toliko tvrda da je mene naprosto strah toliko da se napnem da bi se malo olaksala....tako da od sad samo tresnje i vode :D

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 14509
10.6.2011 9:49:29   
drznica
Mea...znaci da ja ne ocekujem udarce jos...ja svaku noc osluskujem ali nista od pravog BUM hehehehe. Jedva cekam sljedeci pregled da vidim kakva je sad posteljica. Kako mi je dr.rekla da sam se udebljala pola kg.ja opasno jedem. Jutros sam nekad u 2 jela spagete sa sirom hahahahha Sad kad stanem na vagu zakucat cu ;)

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 14510
10.6.2011 9:59:35   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Semica

ja bgm juce pojela vise od pola kg i nakon pola sata zaglavila u wc-u i drago mi je jer inace imam problema sa stolicom-po 3,4 dana znam ne vrsit nuzdu...ili ako me potjera stolica bude toliko tvrda da je mene naprosto strah toliko da se napnem da bi se malo olaksala....tako da od sad samo tresnje i vode :D

Evo ja prebirem tužno po ovoj zdjeli trešanja. To nam je sinoć poslala svekrva. Pa od pola kile nema 5 komada da nisu truhle. Đaba sam sama sebi našmigala user posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 10.6.2011 10:01:10 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 14511
10.6.2011 10:01:32   
Semica
Il su istruhle preko noci il te svekrva ne voli pa te muci :P

Neposredna veza do poruke: 14512
10.6.2011 10:08:22   
palachinken
Složićemo se da su istruhle preko noći user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 14513
10.6.2011 10:10:09   
Semica

IZVORNA PORUKA: palachinken

Složićemo se da su istruhle preko noći user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14514
10.6.2011 10:31:25   
Selma.A.M
Jutro žene

Sweet brza si,svaka čast mila kad si se uspijela i javiti user posted image  
Nadam se da nema problema oko dojenja malena user posted image  

JelenaT znači malena je opet bolesna e bem mu miša,izgleda da joj je imunitet pravo slab

Ja sam žene moje preko noći buknula,kako uđoh u ovaj 8 mjesec ne prepoznajem sama sebe user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 14515
10.6.2011 10:42:15   
babilon
jutro zene! Ja na nogama od 6¸h! napokon asm uspjela krv da izvadim, poranilajutros pravo, bili samo ja i 6 penzionera :)))
Jedva cekam nalaze, da vidimkakvo mi je stanje, malo me i panika hvata ;-/

Sweet cestitam i ja jos jednom, tako je divno kad se javim mama koja se tek porodila, woohoo!! user posted image user posted image  nadam se da ce ti rana brzo proci a i da uzivas ;D kao i tvoj muz ;D

Maloprije bas nesto sjedim i konta, ja u 21.sedmici, joj kako mi je vrijeme proletilo, ne mogu da vjerujem, pa stvarno na pola puta vec..
Bebica me mlatne s vremena na vrijeme, nista specijalno, nije redovno, ali obuzme me toplina kad god me udari hihihi...

U utorak kod divanovica, zivo me zanima sta ce ona njegova staracka vaga reci ;)))))

pusa svima redom!

ps.ko nam je slijedeci na tapeti za porod? ;Duser posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 14516
10.6.2011 10:43:57   
gerberka
IZVORNA PORUKA: ziki

I jos da pozelim gerberki dobrodoslicu i ugodno druzenje

user posted image user posted image user posted image  hvala ti ziki draga user posted image  dok malo pohvatam ko, šta i gdje user posted image  ma šta je za mene išcitati par stotina stranica user posted image

user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 14517
10.6.2011 10:46:04   
ziki
Babilon sedece na redu smo  private, ja, lenora i idacha, ovim redoslijedom ako se sjecam.
Selma kako je bilo kod dr juce nisam upratila sem da si kuci

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 14518
10.6.2011 10:47:50   
DIJAMANT
Dobro vam jutro trudnice drage! Ja evo maloprije ustala. Opet imam "stari" problem nespavanja noćuuser posted image I u prošloj trudnoći, a i u ovoj ne mogu da spavam. Možda nekih sat vremena, od 1 do 2 h, a onda ko sova samo hukćem i hodam po kući. U tom smišljam šta ću pojestiuser posted image A onda zaspim tek kad mm krene na posao.Mislim da se meni i od toga lijepe kile. Jer preko dana imam 2 obroka (ne obilna) i između grickam voće ili popijem čašu mlijeka, ali noću zato jedem smokije, kokice, petit keks i sl. gluposti. To sve kao da izbjegnem slatkiše, jer sam luda za slatkišima, ali izgleda i ovo je ljepljivo. Ja za sedmicu dobijem najmanje 0,5 kg.user posted image

Nego, Sweet je izašla koliko vidim i već uspjela poruku ostaviti. Nadam se da će se brzo opraviti i ona i bebica i da će dojenje ići "ko od šale"user posted image

Neposredna veza do poruke: 14519
10.6.2011 10:48:13   
babilon
IZVORNA PORUKA: ziki

Babilon sedece na redu smo  private, ja, lenora i idacha, ovim redoslijedom ako se sjecam.
Selma kako je bilo kod dr juce nisam upratila sem da si kuci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  navijam da sve super prodje! Pocelo je odbrojavanje ;)

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 14520
10.6.2011 10:56:31   
DIJAMANT
Ženice zaboravila sam vam se pohvaliti da sam jučer prvi put osjetila bebuuser posted image user posted image user posted image Ustvari, ja sam i ranije osjetila "nešto", ali pošto su mi crijeva "strašno nemirna", to sam pripisivala crijevima. I ja sve čekam "balončiće", kad jučer moja bebica fino poče udarati. Balončiće sam izgleda previdjelauser posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 14521
10.6.2011 10:57:56   
mea29
IZVORNA PORUKA: drznica

Mea...znaci da ja ne ocekujem udarce jos...ja svaku noc osluskujem ali nista od pravog BUM hehehehe. Jedva cekam sljedeci pregled da vidim kakva je sad posteljica. Kako mi je dr.rekla da sam se udebljala pola kg.ja opasno jedem. Jutros sam nekad u 2 jela spagete sa sirom hahahahha Sad kad stanem na vagu zakucat cu ;)

Rano ti je drznice iako znam po sebi da jedva cekas...ja nisam mogla docekati da lupne i tek mi se desilo pocetkom ove sedmice znaci 20-ta...ranije me skakiljalo ali nisam znala sta je...i jedva cekam da me pocne stalno lupkati jer tako znam da je sve ok ovako se brinem sto suti :)

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 14522
10.6.2011 10:58:46   
enči80
Jutro i od nasuser posted image

Palachinken,ziki nemam ja visok pritisak ali sam zato jučer popila jedno 2 čaše fanteuser posted image i pretpostavljam da je radi toga jr sam upratila kada god gazirano pijem da otečemuser posted image .

Za tu tvrdu stolicu meni je jedan doktor rekao čašu hladnog mlijeka dok ustaneš i nema frkeuser posted image ,samo je pitanje kako vam želudac podnosi hladno.

JelenaTuser posted image i ljubi nam malenu i da što prije ozdravi.

Gerberka dobro došla i želim ti ugodnih user posted image !

Private se ne javlja od utakmiceuser posted image da nije i ona postala mama?

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 14523
10.6.2011 11:00:52   
Sensia
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Ženice zaboravila sam vam se pohvaliti da sam jučer prvi put osjetila bebuuser posted image user posted image user posted image Ustvari, ja sam i ranije osjetila "nešto", ali pošto su mi crijeva "strašno nemirna", to sam pripisivala crijevima. I ja sve čekam "balončiće", kad jučer moja bebica fino poče udarati. Balončiće sam izgleda previdjelauser posted image

hehehehe supeeeer uzivaj sad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 14524
10.6.2011 11:04:11   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Jutro žene

Sweet brza si,svaka čast mila kad si se uspijela i javiti user posted image  
Nadam se da nema problema oko dojenja malena user posted image  

JelenaT znači malena je opet bolesna e bem mu miša,izgleda da joj je imunitet pravo slab

Ja sam žene moje preko noći buknula,kako uđoh u ovaj 8 mjesec ne prepoznajem sama sebe user posted image user posted image

Isto. Baš jutros (nemam pametnija posla izgleda) gledam koliko sam se do sad mjesecno debljala, pa sve eto kila-dvije, a samo ovaj komad osmog sto sam prevalila već tri i po kile user posted image Al hajd, još malo user posted image

Neposredna veza do poruke: 14525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  579 580 [581] 582 583   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  579 580 [581] 582 583   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *