|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  578 579 [580] 581 582   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
9.6.2011 21:06:11   
Hannica
IZVORNA PORUKA: animagical

suti sonja ne spominji miuser posted image bila dobila 6 kg za 22 sedmice, pa me dr bacio na dijetuuser posted image e sad evo punih 27 sedmica i +7 kila, dobro se drzim, smijem jednom vecerati ko insan, jel...

Ma taj doktor nije dobar.user posted image Ja sam do sada dobila 6-7 kg a tek sam u 18-oj sedmici,nisam sigurna 100%,poslije 4 kg sam prestala da pratim tezinu,necu da se zamaram i ne pada mi na pamet da jedem puru.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 14476
9.6.2011 21:06:33   
animagical
ma ne dijetiziram zbog linije, nego me doktor na puru baciouser posted image a linija mi bas fina-okruglauser posted image   73kg na 174cm, znas kako se fino gegucam putemuser posted image bjezite, zamirisala musaka, mora da je rumena, idem virnutiuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 14477
9.6.2011 21:09:23   
Hannica
A kako vas doktori uvjere da trebate na dijetu.user posted image Ja nikako ne mogu da se kontrolisem,kad sam gladna-gladna sam,mozak mi ne radi,ne mogu uopste razmisljat o dijeti.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 14478
9.6.2011 21:10:01   
Sonja
prebaci se ti kod kakve doktorice jer doktori ne razumiju trudnice i trudnocu..oni to samo iz knjiga a boga mi sto sta ne pise u njimauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 14479
9.6.2011 21:11:35   
Sonja

IZVORNA PORUKA: Hannica

A kako vas doktori uvjere da trebate na dijetu.user posted image Ja nikako ne mogu da se kontrolisem,kad sam gladna-gladna sam,mozak mi ne radi,ne mogu uopste razmisljat o dijeti.user posted image

i ja isto...svaki 1-2h sam gladna i ja jedem kad Moram user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 14480
9.6.2011 21:11:41   
animagical
eee vidi se da ne ides divanovicuuser posted image user posted image user posted image pitaj skvo kako on natjera na dijetu, ma kakvi kad trebam kod njeg na vagu sva sam u goloj vodi... hajd sto naruzi, nego sto isprepada....a sto je najgore sve je u pravu, ionako sam loseg zdravlja jos mi samo treba 20kg da dobijem, bas bi mi legle...
sreca stala sam na vrijeme, sad sam u nekim granicamauser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 14481
9.6.2011 21:19:08   
Selminja
Čudan je taj vas čiko user posted image Ono sto sam ja primjetila otkako sam trudna je da brze ogladnim nego prije i da glad nikako NE mogu trpiti. Neki dan sam pravila pitu, a jela prije otprilike 2 sata, ja sam se odjednom pocela trest, ruke drhte, valjda i secer opo, a ni hljeba i cokolade u kuci, a pita se tek pece. Ono je strasno stvarno,ja sam u roku od 5 min sisla do radnje i kupila si cokoladu, i tako jos par puta. I mislim da bi u takvim slucajevima, kad bih pojela puru samo drmnula od pod.
Zato animagical svaka cast!

Neposredna veza do poruke: 14482
9.6.2011 21:27:40   
ciciban26
Zemske,trebam informaciju od vas koje ste muku mucile ili jos mucite s kontrakcijama. Kako prepoznati kontrakcije? Mene je sinoc probudilo grcenje u stomaku kao da moram u wc (velika nuzda) i evo sad je opet pocelo.Bas dobro "uvrne" da se preznojim pa me interesuje  mogu li biti kontracije ili ipak problem s crijevima user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 14483
9.6.2011 21:38:52   
Sonja

IZVORNA PORUKA: Selminja

Čudan je taj vas čiko user posted image Ono sto sam ja primjetila otkako sam trudna je da brze ogladnim nego prije i da glad nikako NE mogu trpiti. Neki dan sam pravila pitu, a jela prije otprilike 2 sata, ja sam se odjednom pocela trest, ruke drhte, valjda i secer opo,I mislim da bi u takvim slucajevima, kad bih pojela puru samo drmnula od pod.
Zato animagical svaka cast!

i meni se ovo desava
pocnem se tresti i skoro da se onesvjestim ...moram bar 2-3 zalogaja bilo cega..najbolje mi bude od soka jos ja sebi poceserim
to secer padne pa zato...zato i moramo redovno jesti
ja jedem stvarno puno puta ali sve po malo..ne jedem kao prije obilno vec sve po malkice

ciciban mene tako zaboli stoak da me preznoji uglavnom zbog crijeva ...mozda druge zenice imaju vise iskustva s tim

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 14484
9.6.2011 22:01:50   
sweet insanity
Da vam se javnemo malo...danas  stigli kuci, ja super samo me rana od epiziotomije i sto sam malko unutra popucala boli, ostalo hB nista. Bebica evo okupana , spava. Hvala vam puno na podrsci i cestitkama. Javim se uskoro da vam ispricam nasu porodjajnu pricu...sve u svemu bilo je dobro...umalo sam pomislila necu moci i odjednom mi se skupi hrabrost i eto pisulje hBuser posted image
Ljubimo vas pa se pisemo

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 14485
9.6.2011 22:06:02   
malena27 RR
sweeeeeeeeeeeeeeet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitamo mama jos jednom od srca!

jeste li dali pisuljici ime?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 14486
9.6.2011 22:09:18   
animagical
sweet cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image slikaj je kad mognesuser posted image da se i mi divimouser posted image user posted image user posted image svaka cast vec se javljasuser posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 14487
9.6.2011 22:25:43   
gerberka
IZVORNA PORUKA: animagical

sweet cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image slikaj je kad mognesuser posted image da se i mi divimouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mamice, oporavi se, iskrene čestitke i neka vam je živa i zdrava ... hahaha,, bebi sad pajki user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 9.6.2011 22:26:30 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 14488
9.6.2011 22:36:00   
enči80
Haj ženeuser posted image

Sweetuser posted image i što kaže animadžikal slikaj je čim prijeuser posted image

Malena kakva bi torta,nisam znala da si i ti u fondan fazonuuser posted image user posted image ?
Sretan rođendan hašimu od srcauser posted image

Ruke su mi po prvi put otekle,tj.šake kao u bokserauser posted image user posted image

Vidim neki prestali sa pura dijetomuser posted image user posted image pa preli na musakeuser posted image

< Poruku je uredio enči80 -- 9.6.2011 22:37:09 >

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 14489
9.6.2011 23:16:13   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Selminja

Upravo sam smazala gotov kilo tresanja i pred kraj otvorim par tresanja prije nego pojedem, pa svaka crvava user posted image
Ni jednu nisam pronasla da nema crva, vaaaaaaaaaaaaa, a ja pojela kilu user posted image
Nece nista bit od crva, al je gadno vala, nikad ih vise necu kupit. user posted image

WAHAHAHAHAHAHAH to se meni desilo neki dan i nisam jela sigurno 10-tak dana al poslije sam opet pocela al pazim DOBRO

i to ja nisam skontala da su crvave dok mi nesto nije iskocilo na jezik ...ja izvadim-crv waaaaa

uglavnom nisu spricane ako ti ista znaciuser posted image a ni meni nije nista bilo hahahah

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 14490
9.6.2011 23:22:31   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Nađaa

hej zenske!
ja bila prije 3 dana na GAKu i to u 2:40 ujutro!kao neka sukrvica se pojavila, ja se pravo uplasila, pa s mm-om brze bolje do bolnice. tamo me pregledao neki mladi crni doktor...na nalazu sto mi je dao pise dr divanovic i jos neki dr. e sad, zanima me kako taj dr divanovic izgleda...
negdje sam citala neki post o nekoj zenskoj sta se poradjala i kako se prvo zadesio neki doc pravo bzvz, al je nedugo zatim dosao drugi u smjenu...kao neki mladi doc sta je citavo vrijeme zezao...a ovaj mi nekako baca na tog doca s tim forama i zezancijama...
uglavnom...ne mogu skontati koji je doc bio meni na pregledu jer nikako nisam mogla procitati na onoj iskaznici sta im visi na mantilu...a vidim svi pricate o tom divanovicu i pravo je zeznut :)

pusti doktore

sta ima, sta se desilo i kako je proslo??? od cega ti se pojavila sukrvica? Ne boj se, ja sam minimum 15 puta krvarila u ovoj trudnoci i evo nas hB, oko 4.prodje krvaruckanje

(odgovor članu Nađaa)
Neposredna veza do poruke: 14491
9.6.2011 23:50:22   
animagical
IZVORNA PORUKA: Bebica11

hej zenske!
ja bila prije 3 dana na GAKu i to u 2:40 ujutro!kao neka sukrvica se pojavila, ja se pravo uplasila, pa s mm-om brze bolje do bolnice. tamo me pregledao neki mladi crni doktor...na nalazu sto mi je dao pise dr divanovic i jos neki dr. e sad, zanima me kako taj dr divanovic izgleda...
negdje sam citala neki post o nekoj zenskoj sta se poradjala i kako se prvo zadesio neki doc pravo bzvz, al je nedugo zatim dosao drugi u smjenu...kao neki mladi doc sta je citavo vrijeme zezao...a ovaj mi nekako baca na tog doca s tim forama i zezancijama...
uglavnom...ne mogu skontati koji je doc bio meni na pregledu jer nikako nisam mogla procitati na onoj iskaznici sta im visi na mantilu...a vidim svi pricate o tom divanovicu i pravo je zeznut :)

pusti doktore

sta ima, sta se desilo i kako je proslo??? od cega ti se pojavila sukrvica? Ne boj se, ja sam minimum 15 puta krvarila u ovoj trudnoci i evo nas hB, oko 4.prodje krvaruckanje

to ti je sin od ovog naseg divanovica, upoznala si juniorauser posted image on ja na specijalizaciji ginekologije...e ako je upola pametan kao senior super...user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 14492
10.6.2011 8:37:18   
Anica1
Jutro zenice, sta je ovo svi spavaju a ovako lijepo vrijeme vani user posted image user posted image user posted image

Evo user posted image user posted image user posted image za budjenje

Neposredna veza do poruke: 14493
10.6.2011 8:41:57   
Sensia
Sabah morning i od mene........

uh evo mi ruckili pa se izvalili da varimo dok neko ne uleti u kancelariju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nigdje nikog a bas se lakse dise jutros..... 

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 14494
10.6.2011 8:47:05   
palachinken
Vala baš tako Anice, vrijeme predivno user posted image
Od jutros me apsolutno svaka koščica i svaki mušić boli, ma nisam mogla ustati iz kreveta, kakav posao kakvi bakrači. Imam osjećaj kado da cu se rasklopiti svaki tren.
A ovo bebče u meni po bejalu razvuče me svu, uopšte nije solidaran user posted image

Sweet se javila user posted image user posted image user posted image za mamu!

Enči, pazi draga, mjeri pritisak! Oticanje ruku nije nimalo bezazleno. Meni odmah preeklampsija na pameti (neki dan komšinicu odveli na hitnu sekciju zbog preeklamspije)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 14495
10.6.2011 8:51:18   
Sensia
Sitno brojis Palacinken user posted image  ja sam tek napola pa ko rastelovanauser posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 14496
10.6.2011 8:52:55   
Anoniman
Da cujem rezime sta se desavalo dok vas nisam citala user posted image . Nadam se da su sve user posted image dobro user posted image

Moje dijete bolesno, temperatura do 41 tako da sam i ja bljak...uzivajte drage dok je u pupama, jer tek kad se rodi prava sikirancija pocinje.
Ljubimo vas.

(odgovor članu Sensia)
  Neposredna veza do poruke: 14497
10.6.2011 8:58:19   
palachinken
Jelooooo user posted image i za Anči jedna pusa velika. Nadam se da ćete brzo u normalu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14498
10.6.2011 9:07:58   
palachinken
Meni je ovaj moj ticker najbolji drug. Na šta god se ja ujutru požalim, tačno to isto mi prognozira za ovu sedmicu da ce me patiti user posted image
Hajd, ako ništa, imam trudnoću 'po knjiški' user posted image

Ovom prilikom čestitam svom stomaku i malom Bajri u njemu 35.-u sedmicu postojanja user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 14499
10.6.2011 9:18:14   
ladyblue RR

hej zenske!

to je sin starog dr. Divanovića. on stažira ginekologiju gore na GAK-u. ima od koga učiti. ako bude pola kao svoj stari, biće odličan ginekolog.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Nađaa)
Neposredna veza do poruke: 14500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  578 579 [580] 581 582   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  578 579 [580] 581 582   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *