|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  582 583 [584] 585 586   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
10.6.2011 14:56:49   
animagical
nego..sta uradi ti od onog rozog sorca?user posted image ja bi mu ga vala obukla, pa nek i nije sekauser posted image joj preskupo je, mlate pare na naivnim roditeljima, svako voli srediti bebu, pa ljudi koriste...zato u fisu ima jeftinih stvari,a moze se i izabrati...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 14576
10.6.2011 14:58:57   
palachinken
hahaha vidi što se sjeti rozog šorca...juče ga gledam, pa mi žao odguliti etiketu...valjda će bit  curica za koju godinu, da šorc ne prodadne user posted image user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 14577
10.6.2011 15:01:14   
Sensia
user posted image Kupujem povoljno sorc za curice, po mogucnosti roze boje

Ako ko ima nek se javi na pp

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 14578
10.6.2011 15:04:41   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Sensia

user posted image Kupujem povoljno sorc za curice, po mogucnosti roze boje

Ako ko ima nek se javi na pp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14579
10.6.2011 15:06:58   
Semica

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Samo da vas pozdravim:)

Pozdrav i tebiii i malenojuser posted image user posted image ...Kako se snalazis???

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 14580
10.6.2011 15:13:08   
Sensia
Sweet kako nam se zove bembara mala? user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 14581
10.6.2011 15:21:28   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: animagical

Ja sve prebirem po FB, da vidim ima li ko od dijaspore da dolazi  ovih dana user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image interesdzijo

Ma platila bih ja pošteno i na kafu ostavila user posted image user posted image
Kad vidim da su bodići, majice, piđamice i ostala raja cjenovno kao kod nas na pijaci, zlo mi dođe.

heee al kod nas na pijaci je sve tursko, to se cijeniuser posted image kad se ja nekad izbecim na cijenu ili ruzan model necega, one zene meni uvrijedjeno ali to ej sve turska robauser posted image paaaaaaaa?

Sad je turska roba premija, a kineska je dno.
A do prije 6-7 godina se s podsmijehom spominjala "turska" roba.  Kad udjem u neku od bebi radnji zamanta mi se od cijena, a pogotovo sto to kinderčad obuče 2x i preraste user posted image

Nema vam druge nego da i u Zenici organizujete Baby bazar pa razmjenjujete stvari. Nemojte mi na tursku robu, oni su super! user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 14582
10.6.2011 15:21:46   
leonora
Evo i mene. Bila danas na kontroli. Inače, danas je punih 39 sedmica, nije više šala, usitnilo skroz. Sve je kao ok, i rekla mi da dođem ponovo na dan termina, u idući petak, jedino ako ne krene ranije. Jao jedna se danas gore u perodilištu toliko derala kao da joj gule kožu, strašno, haha, pitala sam se hoću li i ja onako, haha, ma ne vjerujem, ne bih imala snage onoliko vrištati, zastane samo na tren-valjda da uhvati zraka, pa opetttt. Strašno za čuti...Malo me zabrinulauser posted image , pa mora li to baš tako? Da čujem vas žene što već imate dječicu? Pa zar je to toliko strašno?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14583
10.6.2011 15:23:21   
Semica
Pobjegla sweetuser posted image ....a cini mi se da ce biti ili Nela ili Irisuser posted image ...i mene bas zanima sta su odlucili i je li muz prisustvovao porodu...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14584
10.6.2011 15:43:18   
Semica
Evo jedan simpa video za sve one koje cekaju blizanceee..user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=MApj0AdG9Ww&feature=player_embedded#at=115

Mada i vi istale mozete da se nasmijete kao sto sam i ja...ustvari ja sam plakala od smijeha...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 14585
10.6.2011 16:03:18   
Sensia
Ja odoh svojoj kuciciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 14586
10.6.2011 17:23:18   
Nina_Lana
Malo me zabrinulauser posted image , pa mora li to baš tako? Da čujem vas žene što već imate dječicu? Pa zar je to toliko strašno?

Nije strasno toliko Leonora user posted image , mozda je njoj bilo lakse da vristi...a svako iskustvo je individualnouser posted image ...Nema razloga za strah

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 14587
10.6.2011 18:09:55   
Selma.A.M
Ajmo žene šta ste vi uzeli ili ćete uzeti od kozmetike i koju marku ??? Mislim na šampone i kreme ??? Ja sam sluđena danas nešto gledala kozmetiku i totalni mi je kaos u glavi user posted image  malcu sad koristim becutan šampon ,nekad sam Jonsons šampon ali čula sam razne priče o njemu pa sam odustala tako da user posted image  

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 14588
10.6.2011 18:27:34   
Semica

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ajmo žene šta ste vi uzeli ili ćete uzeti od kozmetike i koju marku ??? Mislim na šampone i kreme ??? Ja sam sluđena danas nešto gledala kozmetiku i totalni mi je kaos u glavi user posted image  malcu sad koristim becutan šampon ,nekad sam Jonsons šampon ali čula sam razne priče o njemu pa sam odustala tako da user posted image  

Niveini i bekutanovi proizvodi su najbolji-bar tako kazu moje prijateljice koje imaju bebe...a i ja sam ih vala koristila i bas su mmmm...Niveini jesu poskupi ali vrijedi...a becutanovi mislim da su za svaki dzep ;)

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 14589
10.6.2011 18:27:41   
leonora
Što se tiče kozmetike za bebu ja sam uzela sve Pavloderm-puder, kupku, kremu, šampon... Evo šta na net-u piše o njihovim proizvodima: Svi proizvodi ove kolekcije sadrže ekstrakt kamilice koji deluje umirujuće na kožu bebe, a šampon ne iritira oči i kosi daje svilenkati sjaj. Mleko sadrži D-pantenol koji neguje bebinu kožu. Karakteristika svih proizvoda ove kolekcije je da su bez pigmenata i konzervansa. Ja koristila kremu sad u trudnoći kad sam imala osip na stomaku i puno mi pomogla... Inače čula sam da je i kupka chicco za novorođene bebe isto super. Druge marke me strah kupovati mislim da su prejake za tek rođenu bebu.

Neposredna veza do poruke: 14590
10.6.2011 18:29:27   
Semica
a za Johnson sam i ja svasta cula tako da aBd ni ja necu uzimati zo svojoj bebicii...e daaa i Pavloderm je super!!!

(odgovor članu leonora)
Neposredna veza do poruke: 14591
10.6.2011 18:33:11   
palachinken
Nama je patronažna savjetovala da uzmemo sapun za bebu, ne kupku, iz jednostavnog razloga - sapun se lakše ispire. Eh, u dm-u ima onaj tekući sapun, na pumpicu, pa cu ja to uzeti, čini mi se najpraktičnije.
Ja se sva rastopim kad vidim one kosili šampone, rozu i plavu bočicu, što su nas mame s njima  kupale  user posted image

(odgovor članu leonora)
Neposredna veza do poruke: 14592
10.6.2011 19:16:37   
Selma.A.M
Ja malcu koristim ovo dvoje,ovu kremu sam kupovala još kad se rodio i pokazala se jako dobrom tako da smo i danas-dan po potrebi na njoj user posted image  
A nismo nikada imali problema sa osipom ispod pelene pa mislim je i nastaviti koristiti i  za  ovo bebče aBd ...

user posted image

A šampon koristim ovaj,ali se nešto mislim da li nastaviti sa ovim i na bebici ili kupovati nešto drugo ???
Šta vi mislite ??
user posted image

Neposredna veza do poruke: 14593
10.6.2011 20:01:37   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ja malcu koristim ovo dvoje,ovu kremu sam kupovala još kad se rodio i pokazala se jako dobrom tako da smo i danas-dan po potrebi na njoj user posted image  
A nismo nikada imali problema sa osipom ispod pelene pa mislim je i nastaviti koristiti i  za  ovo bebče aBd ...

user posted image

A šampon koristim ovaj,ali se nešto mislim da li nastaviti sa ovim i na bebici ili kupovati nešto drugo ???
Šta vi mislite ??
user posted image

Ova dva proizvoda i ja još uvijek koristim, a malom je skoro tri godineuser posted image Također sam ljubitelj Niveinih proizvoda, mislim da s Niveom nikada ne možeš pogriješiti. I nikada mi dijete nije imalo problema sa pelenskim osipom, ne znamo ni kako to izgledauser posted image

Neposredna veza do poruke: 14594
10.6.2011 20:04:53   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: enči80

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Iako  već imam dijete, pomalo sam zaboravila kako je divan osjećaj osjetiti bebu u stomaku. Sva sam se rastopila jučer. I to je lupkao više puta u toku dana. Danas jedva čekam ponovo. Radujem se kao malo dijete čokoladiuser posted image

Fakat sam ljubomorna,stvarno ne znam sta moji inijanci cekaju da se jave,18-a sedmica polako prolazi a ja skoro nista ne osjetim.user posted image Osjetim ponekad nesto malkice ali cak nisam sigurna da je to to i ako mi je ovo druga trudnoca.user posted image

Nisam ih ni ja ono pravo osjetila do možda 19.sedmice,ne brini bila si na pregledu i sve je hB ok.Ja sam npr.prvo osjeetila lijevu bebu i to oko pupkauser posted image jer je i veća po mjerama.

Meni ovo bas cudno,ja sam ocekivala u 16 sedmici da ce se vrtiti,kontam dvije bebe,pa druga trudnoca...trebalo bi ranije nego u prvoj trudnoci,ali nista. Bas sam bila zabrinuta dok nisam otisla na kontrolu.

Hanice tvojim bebama je manje prostora za vratolomijeuser posted image Šalim se malo, ne brini se! Kad budu dovoljno jaki udarci i osjetit ćeš ih.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 14595
10.6.2011 21:10:50   
Bebica11
Zdravo zenice

Danas sam vam pravo lose, pojavilo mi se opet smeckasto pa sam bila down, i jos sam svojim raspolozenjem i mamu i muza koji je na putu nasekiralauser posted image , i boljuckalo me je...popila sam Mg i krknula jedan apaurin i malo je bolja situacija hB al zato opet lezim, mirujem i tako...jos sam se planirala okupati a ni to sad nekako ne smijem...
i dok sam tako mirno lezala osjetila sam neko treperenje u stomaku al nisu bila crijeva jer nisam nista jela tada kada se to desilo...e sad dal mi se pricinjava il je prerano ne znamuser posted image

uglavnom sva sam fuj danas...eto tek sam uzela laptop..nije mi bilo ni do cegauser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 14596
10.6.2011 21:37:50   
sanela.asja
hello i od mene ja sam dabnas smor cjeli dan,a ova moja Asja pa od nje cu dobiti slom zivaca ja neznam kako cu na more snjom joooooojjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image ..
Selma bona sta ima user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 14597
10.6.2011 21:48:52   
ciciban26
Ajoooj Bebice zao mi je sto te opet to spopalo. Taj iscjedat je stvarno naporan i mene je mucio do 14.sedmice trudnoce i odjedno prestalo. Pokusaj sto manje da se nerviras jer to sve utice na user posted image .
Iskreno mislim da je malko rano da osjetis te pokrete ali ko zna,mozda je bebaca htjela malo da oraspolozi mamicu. O tom lupkanju neka ti kazu ove malo iskusnije mamice jer i meni je ovo prva trudnoca a svoje maleno sam osjetila u 17.sedmici.

I ja sam jako loseg raspolozenja,vratila sam se od doktora kao popi...na..sfuserio me za 3 minute,po mjerama glava bebice je manja za 3 sedmice a da uopste nije odreagovao i na kraju kad sam ga pitala za odmor kaze pa mozes ti i u avion do 5 mjeseca..helllooo a ja zagazila u VI user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 14598
10.6.2011 21:52:51   
gerberka
Bebica11 , nemoj da plačeš user posted image time možes samo otežati sve to, a biće sve uredu uz Božju pomoć. Kupat  se nemoj, prebriši se i odmaraj..to može sačekati koji dan. To treperenje bi trebalo biti širenje maternice što je jako dobar znak. Uz tebe sam i želim da sve bude ok..a hoće akoBogda user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe i user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 10.6.2011 21:54:04 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 14599
10.6.2011 22:04:09   
sanela.asja
Greberka nek si nam se pridruzila tvojih savjeta nikad dosta..user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 14600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  582 583 [584] 585 586   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  582 583 [584] 585 586   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *