Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro i od mene muz mi pobjego rano sad nemam skom piti kafu .... Ja sam stomak pocela primjecivat u trecem mjesecu ma izgleda ko da se malo naduvao ono kad trebas dobiti pa napuhan napet stomak ... Citam o sopingu se prica ja cu ako bog da kad se vratim s mora polako krenuti,a kad sam ostala trudna ja ti fino kasicu i stavim je na vidno mjesto i ja i MM stalno ubacujemo po marku,dvije,nekad pet..neku noc moja Asja dobila pet maraka od tete i dosla kuci kaze da ja mama stavim u kasu svom blatu ,tako da cu je razbiti i taman ima za kozmetike i tih sitnica
jutroooooooooo zene!!! jeste se ispisale za vikenAd :)))) ja hodala i druzila se sa mojim hanumicama, uh jest mi prijalo hihih :D da vas pitam, neki dan, tacnije jucer, krenula ja da se kupam kad na grudnjaku kao mrlja bijela i ja gledam sifone, kad kao curi "voda" prozirna tecnost.... sta je to? je li normalno? sutra idem doktoru, 5mjesec hihihi 21.sedmica :D :D :D ABD da sve bude uredu :D :*********
Private cestitam!! sve lijepo da vas potrefi :D :*
Jutro trudnjacice i od nas dvije Ja nesto jutros poranila, raspolozena, razradila se po kuci Silver, ja sam stomak odmah primjetila, psiha je cudo a okolina pocela primjecivati tek u cetvrtom mjesecu, al sve ti je to individualno, zavisi od konstitucije tijela, od kilica... Private, iskrene cestitke sve najbolje tebi i tvojoj princezici, da vas sreca prati svaki dan, samo uzivaj
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Iskusne recite mi kad ce se poceti primjecivati stomak ( makar ja da ga pocnem primjecivati), ja sam tek u 10-toj sedmici!
imas li mucnine?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Jutro žene! Drznice, sretan ti rođendan mila, nek ti ova godina bude najbolja do sada
Ja ne znam jeste li vi imale ovu fazu, ali mene more neke egzistencijalne brige , onako finansijsko-ekonomske, u onom periodu kad cu biti bez plate, a ni posao mi nije bas najsigurniji na svijetu, jednostavno što za moju struku posla nema. Pa sam tako brinula do neka doba sinoć. Onda me uhvatio neki strah - hocemo li znati to biće odgojiti kako valja, jesmo li mi zaista spremi na ovo..i tako te gluposti. A nikad nisam bila sikirli tip, valjda se s bebom sve mijenja.
Palachinken ne brinem ja za tebe,onakve torte pravis,ma ne mozes ti nikako biti bez posla. Ne brini draga,razmisljat ces ti o mnogo cemu o cemu prije nisi,uskoro ce se tvoj zivot u potpunosti promjeniti,normalno da brines i da ti svasta nesto na um pada. A ne razumijem kako neces imati plate,zar neces dobivati ono 80 %?
Jutro loptice, kako ste mi. Jesteizmahalale juce i jutros, ne mogu da iscitam sve. Private neka je sa srecom cura. Drznice sretan rodjendan Jelena kako je Ana sad Ostale Meni je jutros Nemirko ostao da pravi drustvo. Upravo montiramo autopraonu, ne znam koliko cu jos moc po podu da se valjam od mog bubrega, mislim da cu na kraju muza zvat da ga vodi u obdaniste Danas mi je mama krenula, mislim da ce posle pauze u Sa u cetvrtak doc vamo, ako ne bude mm mene ostavio u porodiliste a onda jurio po nju Zeljno iscekujem da vidim sta je kupila za malenog za izlazak iz bolnice. Jos to je ostalo i da mm podigne podnicu na krevetcu, ostlo sam popralal i popeglala, treba da montiram ogradicu i postavim posteljinu al to ceka spremno da se ne prasi. Palacinko i mene more iste more ekonomske plus more kako ce Nemirko podnijet konkurenciju
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ma ja sam u kapitalističkom sektoru, prijavljena na minimalac, pa od minimalca 80% pa od tog jos 10% kriznog poreza...fuj kaka
Ma znam ja da ce se to sve nekako posložiti, al šega mi kako se sve mijenja Valjda kako se približilo pa počela dugoročnije razmišljati, dalje od ukrašavanja baby kutka
A jojj, em ti ove nase privatnike gladne,samo sebi grabe.Evo da te malo utjesim,ja nemam ni minimalca a imat cu,aBd,troje djece.Pa ja ne bih trebala nikako spavati od brige. Ali Boga mi ja pajkim ko vel'ka. Plus nisam talentovana ni za sto da nesto sa strane zaradim... Jel ti lakse???
ja konacno osjetim bebusku svakodnevno, nije to jako, ne udara ali ono kao da se nesto prevrce po stomaku, posebno kad sjedim pa me to cini jako sretnom :) inace sam dobro, ali stavrno nisam normalna, ja se ne smirujem nikako, umjesto da se odmaram, ja cijeli vikend radim po kuci, perem sta stignem, pa malo hodam, i u nedjelju navecer se uvijek naljutim na sebe sto se nisam odmarala za vikend jer sutra radim i tako u krug...i jos jedna stvar sto me "zakla " vikendom je hrana...obicno se udebljam 1 kg najmanje pa se to tokom sedmice nekako regulise i vrati na isto ali stvarno se ne smijem zezati :)
A jojj, em ti ove nase privatnike gladne,samo sebi grabe.Evo da te malo utjesim,ja nemam ni minimalca a imat cu,aBd,troje djece.Pa ja ne bih trebala nikako spavati od brige. Ali Boga mi ja pajkim ko vel''ka. Plus nisam talentovana ni za sto da nesto sa strane zaradim... Jel ti lakse???
Znaš kako kažu da svako dijete ima svoju nafaku...jadna ti majka kad tebe trostruka nafaka spopadne
Joj Ziki, jest nam struka pala za uši. Dosad sam mogla medicinu i specijalizaciju završiti
< Poruku je uredio palachinken -- 13.6.2011 9:16:34 >
"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
i mene cesto muce finansijske misli ali stalno sebi govorim nesto ce se desiti, bice dobro, i tako...pozitivno razmisljam, mada nije lako posebno sa kreditima i karticama raznim da se ubijes :)
joj sto imam negativnu staru kolegicu u kancelariji...bas me smori tokom dana sa raznim negativnostima, ubi me u pojam, jedva se malo sakrijem iza racunara ali ne smeta to njoj da prica, prica, prica...ali nista pozitivno...:(((( izađem samljevena sa posla...prije sam imala puno pozitivnije okruzenje, smijeh, lijepa prica naravno i svakodnevni problemi ali i sve to nekako pozitivno smo gledale ...sad mi je kriza bas u vrijeme kad bih trebala sto vise pozitivnih misli ja imam mrguda pored sebe...ali zato se ja druzim sa vama cijeli dan :)
joj zenice danas konacno odoh frizeru nakon punih sest mjeseci...malo prije nego sto sam ostala trudna sam se sisala i farbala i mozete misliti na sta to lici nakon sest dugih mjeseci...kupila sam dvije prirodne farbe gore u BBI i bezobrazno su skupe i malo im je pakovanje...nisam sigurna da ce mi moci biti za ovu moju "grivu" ali valjda nesto pokrije :)
Palachinken najvise ode na pocetku novca jer kupujes i sto treba i ne treba, dok se uhodas malo u one "potrebne" stvari, onda ce se i troskovi smanjiti. Moj savjet nista ne kupuj oni po principu moze zatrebati, tako sam ja pa mi pola stvari nije zatrebalo, lako je kupiti kad zatreba, radnjih na svakom cosku.
Drznice sretan rodjendan !!!! Koji je po redu? Ja sutra aBd punim 26 pa sve kontam mlada mama,uhvati me prpa
Palachinkem, nemoj tako,ja se samo tjesim time kako svako dijete ima svoju nafaku.. Ja u januaru jos trebala diplomirati,Imala i neki posao u opticaju,uradim test i . Bacim knjige i uzivam u (jer mi abortus nije padao na pamet) vodeci se time kako se sve desava s razlogom i kako stvarno svaka ima svoju nafaku. Meni npr moja mamy kaze da sam joj ja nafakali dijete. Sad evo spremam zadnji ispit i uzivam u lupkanju svoje i presretna sam sto cu biti mama a bice i posla aBd.
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
E kad ste vec spomenule te tretmanje ljepote,ja sam se sutra mislila nekim pramencicima pocastiti,frizerka mi kaze da nije stetno jer ne ide blans skroz uz tjeme ali eto da vidim sta vi iskusnije mislite o tome. Stvarno me uhvatila zelja za promjenom i uljepsavanjem
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05