|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  604 605 [606] 607 608   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
13.6.2011 10:35:08   
gerberka
IZVORNA PORUKA: helena_7

gerberka samo da ti kazem da je lijepo vidjeti te na ovoj temi! user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  pa mogu da ti kažem moja helena da ja još ne mogu da vjerujem user posted image user posted image user posted image  hvala ti drugarice user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 15126
13.6.2011 10:36:31   
vila_7
nego de ti ticker stavi da te "pratimo" dokle si! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 15127
13.6.2011 10:36:44   
palachinken
IZVORNA PORUKA: jelenaT

ja kazem baby love pelene zakon. Nikad mi ni jedna nije propustila, nikad mi se od njih dijete nije osulo, a i cijena je prihvatljivija od pampersa. Dok pampers je cesto znao propustiti i dijete se osuti i ako sam uzimala najskuplje i kao najbolje. Generalno svi DM proizvodi su mi super.

Isto user posted image Kupit cu babylove pelene, a imam jedno pedesetak tetra pelena, trebam još nabaviti one fine cover pants i mi spremni user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15128
13.6.2011 10:38:33   
Anoniman
Palachinken ako ces koristiti tetra trebas kupiti i svedske i menlin gacice da ne propusti pišauser posted image , takodje prilikom stavljanja tetra pelena bebiju trebas paziti na polozaj ćune prilikom previjanja user posted image

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 15129
13.6.2011 10:39:22   
gerberka
IZVORNA PORUKA: helena_7

nego de ti ticker stavi da te "pratimo" dokle si! user posted image

hajd poslije prvog uzv user posted image user posted image user posted image  

palacinken, hajd javi se..jelde da je i tebi naj doca dao prenatal odmah u startu ? user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 15130
13.6.2011 10:45:21   
palachinken

Palachinken ako ces koristiti tetra trebas kupiti i svedske i menlin gacice da ne propusti pišauser posted image , takodje prilikom stavljanja tetra pelena bebiju trebas paziti na polozaj ćune prilikom previjanja user posted image

Sve imam i švedske i menli s tim da su meni menli fuj plastika, pa cemo uzeti one neke bolje zaštitne što koža diše kroz njih. A svakako tek moram naučiti previjanje user posted image

Gerberko, jest odmah u startu i folnu i prenatal

< Poruku je uredio palachinken -- 13.6.2011 10:47:55 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15131
13.6.2011 10:48:37   
Anoniman
Palachinken kad ces na bolovanje? Hajde ti onda par dana do mene sve ces naucis user posted image

Neposredna veza do poruke: 15132
13.6.2011 10:50:44   
palachinken
user posted image user posted image user posted image Jos ova i slijedeća sedmica user posted image user posted image user posted image
Ih, pored jednog bolesnog djeteta, drugog nerminog u stomaku i cuke, trebam ti i ja, trudnica u devetom mjesecu. E to bi tek bio dernek user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15133
13.6.2011 10:59:18   
Anoniman
Pa bilo bi nam bas veselo, kad je bal nek je maskembal user posted image
Sto se prije naviknes na nepredvidjene i teske situacije lakse je posle user posted image

Neposredna veza do poruke: 15134
13.6.2011 11:07:44   
vila_7
gerberka ja sam samo folnu prva 3 mjeseca,kasnije nista al sam jako pazila na prehranu i uvijek su mi super nalazi bili cak i odmah nakon poroda! Prehrana je cudo!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15135
13.6.2011 11:16:24   
Anica1
Meni prodje cijelo jutro ponedjeljkom dok iscitam sta ste sve pisali preko vikenda user posted image

I ja sam uzimala folnu par mjeseci prije i prva tri mjeseca trudnoce, sada HIPP natal sirup, izbacila mi je folnu.

p.s. Zna li neko kakva su ova kolica Bubu iz TL?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15136
13.6.2011 11:18:03   
Anoniman
Anice ako mislis na ova kisobran bubu, extra su, ali za starije dijete jer nema lezeceg polozaja.

(odgovor članu Anica1)
  Neposredna veza do poruke: 15137
13.6.2011 11:18:10   
DIJAMANT
Jutro drage mojeuser posted image

Kako ste mi danas? Ja danas puno raspoloženija nego jučer. Jučer sam bila prava drekavicauser posted image , sve mi je nešto smetalo, samo sam galamila po kući, pa su mm i dijete pobjegli napolje odmah poslije doručka, nije ih bilo 3 satauser posted image
Onda sam krenula sa "terapijom - čisti kuću", ali slabo mi je pomogla, sve mi nešto ispadalo iz ruku.....onda me uhvatila neka depra, samo bi plakalauser posted image Pa me onda uhvatila panika zašto bebu ne osjetiuser posted image Prije tri dana fino osjetila udarce i poslije toga ništauser posted image Uglavnom, zato se jučer nisam ni javljala.......A danas sam "ko nova"user posted image

Private- Čestitam na rođenju kćerkice!user posted image user posted image user posted image Želim vam brz oporavak!
Drznice - Sretan ti rođendanuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 15138
13.6.2011 11:21:06   
DIJAMANT
Anice kako si ti? Dugo te nije bilo? 

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 15139
13.6.2011 11:23:32   
Anica1

Anice ako mislis na ova kisobran bubu, extra su, ali za starije dijete jer nema lezeceg polozaja.

Sad gledam na njihovoj stranici imaju snizenja, ne znam imaju li kolica za bebe, za lezeci polozaj user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15140
13.6.2011 11:25:37   
babilon
Hvala vam zenice moje ;D
otprilike sam skontala ad je to prirodno, ali prvi put trudnica pa sve oci otvorene sto imam ;))) reko da pitam hanumice moje iskusne, nema tu fule ;D

joj opiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisat vam ne mogu kako se radujem sutrasnjem pregledu kod doktora ihihihihihi

bebicu osjetim svak dan, totalno neopisiv osjecaj radosti, svaki put mi izmami osmjeh ;D

nasla sam par stvarcica zimskih, posto ce moj bebac aBd doci na svijet 19.10.11 pa ce u zimu, samoc ekam da vidim je li user posted image  ili user posted image  da kupim pravu boju hihihi

cmoka za sve user posted image

Drznice - SRETAN RODJENDAN ;D sve lijepe zelje da ti se ostvare, po prioritetu ;)

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 15141
13.6.2011 11:25:42   
Anica1
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Dobro sam, evo danas 15 punih semdica, zakoracili u 16-tu user posted image user posted image Ne boli me vise pupo, ne ziga nista, aparin djeluje user posted image

Kako si mi ti? Vidim da je danas raspolozenje odlicno user posted image user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 15142
13.6.2011 11:31:06   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Anica1

Dobro sam, evo danas 15 punih semdica, zakoracili u 16-tu user posted image user posted image Ne boli me vise pupo, ne ziga nista, aparin djeluje user posted image

Kako si mi ti? Vidim da je danas raspolozenje odlicno user posted image user posted image

Super, baš mi je drago, samo nek ne boliuser posted image
I ja sam super. Ponekad, ali samo ponekad me stomak zaboli (mislim da je to bila posljedica prečestog kihanja od alergije), ali hB i alergija više nije onako strašna. Valjda je iscvjetalo šta je trebalouser posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 15143
13.6.2011 11:41:13   
DIJAMANT
Anice vidim gledaš kolica. Moj ti je savjet da se dobro informišeš i razmisliš šta ti treba prije nego se odlučiš na kupovinu. Ja sam pogriješila kad sam prvom djetetu kupovala. Kupila sam Graco kolica sa autosjedalicom. Ono je predviđeno tek rođenu bebu voziti u autosjedalici montiranoj na kolica, međutim kad sam izlaziš u šetnju treba to sve ponijeti u rukama, i bebu u autosjedalici i kolica. (Ako živiš u zgradi a nemaš lifta pazi na težinu kolica). Onda sam ja dijete stavljala u kolica bez sjedalice, ali u tom slučaju beba nije okrenuta prema meni nego od mene. Još kako sam ga rodila u ljetnim mjesecima nisam ga mogla zaštititi od sunca u njima.( Sada mislim da je najbolje da su kolica sa pokretnom ručkom, tako da u početku beba bude prema tebi, a poslije nekih šest mjeseci samo okreneš ručku na dr. stranu i beba uživa u pogledu oko sebe). I još nešto, kod ovih kolica koje imam ni autosjedalica mi nije bila baš fina, u smislu da je beba u jako ružnom položaju. Mislim da je previše "uvaljena", a kad je montiraš u bazu u autu, dijete maltene stoji.

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 15144
13.6.2011 11:47:17   
Sensia

[Dobro sam, evo danas 15 punih semdica, zakoracili u 16-tu user posted image user posted image Ne boli me vise pupo, ne ziga nista, aparin djeluje user posted image

Anice, cestitamo na 15 sedmici i to bez bolova hvala Bogu. nama danas 20. sedmica hvala Bogu user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 15145
13.6.2011 11:47:37   
Anica1

Anice vidim gledaš kolica. Moj ti je savjet da se dobro informišeš i razmisliš šta ti treba prije nego se odlučiš na kupovinu. Ja sam pogriješila kad sam prvom djetetu kupovala. Kupila sam Graco kolica sa autosjedalicom. Ono je predviđeno tek rođenu bebu voziti u autosjedalici montiranoj na kolica, međutim kad sam izlaziš u šetnju treba to sve ponijeti u rukama, i bebu u autosjedalici i kolica. (Ako živiš u zgradi a nemaš lifta pazi na težinu kolica). Onda sam ja dijete stavljala u kolica bez sjedalice, ali u tom slučaju beba nije okrenuta prema meni nego od mene. Još kako sam ga rodila u ljetnim mjesecima nisam ga mogla zaštititi od sunca u njima.( Sada mislim da je najbolje da su kolica sa pokretnom ručkom, tako da u početku beba bude prema tebi, a poslije nekih šest mjeseci samo okreneš ručku na dr. stranu i beba uživa u pogledu oko sebe). I još nešto, kod ovih kolica koje imam ni autosjedalica mi nije bila baš fina, u smislu da je beba u jako ružnom položaju. Mislim da je previše "uvaljena", a kad je montiraš u bazu u autu, dijete maltene stoji.

To sa pokretnom ruckom sam i ja odlucila da cu uzeti definitivno, sad jos ne znam hocu li se odluciti za ona kolica 3 u 1 ili... Posto ce biti zimska bebica, nisam pametna :( A zivim u zgradi gdje nema lifta na 3. spratu :(

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 15146
13.6.2011 11:49:53   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

[Dobro sam, evo danas 15 punih semdica, zakoracili u 16-tu user posted image user posted image Ne boli me vise pupo, ne ziga nista, aparin djeluje user posted image

Anice, cestitamo na 15 sedmici i to bez bolova hvala Bogu. nama danas 20. sedmica hvala Bogu user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti user posted image Opa pa vi ste vec pola prosli user posted image user posted image Cestitamo user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15147
13.6.2011 11:53:09   
drznica
h da se slavljenica user posted image malo oglasi. HVALA PUNO NA LIJEPIM ZELJAMAuser posted image
Ciciban...pa eto ja starija godinu od tebe...ma nego sta nego mlade heheheh Sinoc mislim da mi se beba javila iza 00:00 kad sam legla, smirila se pocelo je u stomaku da se nesto odvija...da li user posted image pravi party mami za rođendan ili su crijeva jos se ne zna heheheh
PUSA SVIMA

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 15148
13.6.2011 11:56:32   
drznica
Zaboravil sam vam reci da sam ofarbala kosu...napokon taj izrastak uhhh. Rekla dr.moze poslije 13.sedmice...eto ja sam to ucinila, nadam se da nece biti stetno. Sad sam neka svjetlija brineta heheh dosadila ona plava. Nego znate li vi steti li ovo geliranje noktiju??? Ja to radim mjesecno gel na pridrodne?!

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 15149
13.6.2011 12:10:57   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: drznica

Zaboravil sam vam reci da sam ofarbala kosu...napokon taj izrastak uhhh. Rekla dr.moze poslije 13.sedmice...eto ja sam to ucinila, nadam se da nece biti stetno. Sad sam neka svjetlija brineta heheh dosadila ona plava. Nego znate li vi steti li ovo geliranje noktiju??? Ja to radim mjesecno gel na pridrodne?!

Blago tebi za farbanje! Ja nešto ne smijem još, a sama sam sebi dosadila sa ovom sad šarenom bojom i frizurom. U prethodnoj trudnoći mi moj dr. savjetovao da se ne farbam. Doduše, nije on rekao baš "nemoj", nego kao nije preporučljivo, jer nije dovoljno ispitano. Takav odgovor je dao i mojoj prijateljici koja se odmah nakon toga ofarbala i kaže "pa nije mi zabranio", a ja odmah to shvatila kao "nemoj". Dakle, sve zavisi od toga šta želiš da čuješ. Iskreno, znam da neću hodati neofarbana cijelu trunoću, ali neka me još malouser posted image

A za geliranje ti ne znam odgovoriti. Znam da u inostranstvu ne možeš vidjeti trudnicu da nema gelirane ili nadograđene nokte. (Ja sam u prethodnoj trudnoći pratila RTL-ovu emisiju o porodima i znam da sam se upravo tome čudila) A ja se bojim i nokte nalakiratiuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 15150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  604 605 [606] 607 608   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  604 605 [606] 607 608   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *