|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  603 604 [605] 606 607   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
13.6.2011 9:30:24   
ziki
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: Hannica

A jojj,user posted image em ti ove nase privatnike gladne,samo sebi grabe.Evo da te malo utjesim,ja nemam ni minimalca a imat cu,aBd,troje djece.Pa ja ne bih trebala nikako spavati od brige.user posted image Ali Boga mi ja pajkim ko vel''ka.user posted image
Plus nisam talentovana ni za sto da nesto sa strane zaradim...user posted image
Jel ti lakse???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Znaš kako kažu da svako dijete ima svoju nafaku...jadna ti majka kad tebe trostruka nafaka spopadne user posted image

Joj Ziki, jest nam struka pala user posted image za uši. Dosad sam mogla medicinu i specijalizaciju završiti user posted image

Jos da imam stomak za to, kad krv vadim obavezno me mm vodi, drzi glavi i sl, Jednom sama i stavili me da legnem jer drgacije nisu smjeliuser posted image  al haj bice dobro, svako dijete ima svoju nafaku, ovo su sad samo trudnicki hormoni

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 15101
13.6.2011 9:34:59   
ziki
Meni su muz i sin kupili farbu, ja rekla plavu(zutu) oni dosli donijeli teget, nije bilo plaveuser posted image  tako da je moje blajhanje propalao a bas sam imala zelju, i meni su rekli da ne steti blans

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 15102
13.6.2011 9:37:38   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

joj sto imam negativnu staru kolegicu u kancelariji...bas me smori tokom dana sa raznim negativnostima, ubi me u pojam, jedva se malo sakrijem iza racunara ali ne smeta to njoj da prica, prica, prica...ali nista pozitivno...:(((( izađem samljevena sa posla...prije sam imala puno pozitivnije okruzenje, smijeh, lijepa prica naravno  i svakodnevni problemi ali i sve to nekako pozitivno smo gledale ...sad mi je kriza bas u vrijeme kad bih trebala sto vise pozitivnih misli ja imam mrguda pored sebe...ali zato se ja druzim sa vama cijeli dan :)

Znam tacno o cemu pricas, smori i mene ova moja, ustvari imam dvije...... ova sto mi je blize zena nekih 40 i nesto godina nikad se nije udavala, nema momka, niti ima djece (ne ulazim u to, privatni razlozi naravno). glupa neka prica. nikad me zena nije pitala kako sam, kako podnosim, ono neka normalna pitanja ao sjedis vec sa trudnom zenom??????? uh al opet kazem hvala BOgu ima se posao ma ne moram je ni gledati.....

a mozda je do mene i mojih hormona user posted image user posted image user posted image user posted image  iako cisto sumnjam jer inace ja nisam neki mrgud.....

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 15103
13.6.2011 9:38:08   
Anoniman
Ziki Anuska je malo bolja, ali i dalje ne jede, vrijedja je kad guta, pa ja i ne insistiram, zao mi je. Danas opet injekcija i tako do petka.

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 15104
13.6.2011 9:42:17   
ziki
Dusa draga, bas mi je zao, i zbog boca i zbog grla. Moze li bar neke supice

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15105
13.6.2011 9:43:38   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: ziki

Meni su muz i sin kupili farbu, ja rekla plavu(zutu) oni dosli donijeli teget, nije bilo plaveuser posted image  tako da je moje blajhanje propalao a bas sam imala zelju, i meni su rekli da ne steti blans

hahahah pa sta hoces,rekla si plavo,tu je to negdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
E bas me obradova ovom potvrdom informacije da blans ne steti evo jedna user posted image .
Uh kad se sutra izblajhamuser posted image user posted image necu se moci prepoznati

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 15106
13.6.2011 9:57:46   
babilon
IZVORNA PORUKA: babilon

jutroooooooooo zene!!!
jeste se ispisale za vikenAd :)))) ja hodala i druzila se sa mojim hanumicama, uh jest mi prijalo hihih :D
da vas pitam, neki dan, tacnije jucer, krenula ja da se kupam kad na grudnjaku kao mrlja bijela i ja gledam sifone, kad kao curi "voda" prozirna tecnost.... sta je to? je li normalno? sutra idem doktoru, 5mjesec hihihi 21.sedmica :D :D :D ABD da sve bude uredu :D :*********

Private cestitam!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sve lijepo da vas potrefi :D :*

Zenice, moze li mi ijedna pomoci sa ovim pitanjem ;D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 15107
13.6.2011 10:01:06   
Sensia
Babilon cini mi se da sam i ja 2-3 puta na bijelom grudnjaku vidjela tri tackice neke zuckaste boje na mjestu gdje dodju bradavice i pomislila sam isto da je to mlijeko (ne znam sta bi drugo bilo) i mislim da je to normalno. cak i sad kad ih pogledam vidim ono bijelo iznutra....

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 15108
13.6.2011 10:05:18   
Gift
meni se to desavalo nekako u pocetku trudnoce i sad ponekad al samo kad pipnem bradavicu..mislim da je normalno i da jos ovdje zenica ima takvih iskustava, javit ce se one..
Palachinken mene stalno brine hocemo li mm i ja znati sa bebom, jesmo li dovoljno zreli za tako nesto il sl..

< Poruku je uredio Gift -- 13.6.2011 10:06:25 >

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 15109
13.6.2011 10:05:39   
ciciban26

jutroooooooooo zene!!!
jeste se ispisale za vikenAd :)))) ja hodala i druzila se sa mojim hanumicama, uh jest mi prijalo hihih :D
da vas pitam, neki dan, tacnije jucer, krenula ja da se kupam kad na grudnjaku kao mrlja bijela i ja gledam sifone, kad kao curi "voda" prozirna tecnost.... sta je to? je li normalno? sutra idem doktoru, 5mjesec hihihi 21.sedmica :D :D :D ABD da sve bude uredu :D :*********

Private cestitam!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sve lijepo da vas potrefi :D :*

Zenice, moze li mi ijedna pomoci sa ovim pitanjem ;D

I ja sam na grudnjaku vidjela fleku (ali samo na desnoj korpici),zvala prijateljicu koja se skoro porodila i kaze da je moguce da je kolustrum. Malo progooglala i ugl. Prvo mlijeko koje luči dojka, moze se javiti od 16.sedmice trudnoce. Žućkaste je boje i sadrži mnogo zaštitnih tvari koje novorođenče štite od infekcija.

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 15110
13.6.2011 10:07:00   
sanela.asja
Babilon to ti je ekolostrum nesto kao mljeko grudi se pripremaju za dojenja kod mene to uveliko od 3-ceg mjeseca fura vec kosistim blaznice za dojilje user posted image ..
Drznice sretan rodjendan sve najbolje..

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15111
13.6.2011 10:07:28   
Gift
Drznice sretan rodendanuser posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 15112
13.6.2011 10:09:23   
palachinken
Žene, kakve ćete vi pelene koristiti? Mi se jos premišljamo izmedju platnenih i jednokratnih, ustvari najvjerovatnije ce biti kombinacija, pa šta nam se pokaže najbolje.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 15113
13.6.2011 10:12:31   
gerberka
 hej palacinken, nista se ne brini i mm je ostao bez piosla user posted image user posted image  

kupila sam Hipp-ov sirup, ne piše ništa activ..u pakovanju dođu dvije male bočice sa mjericom, na kutiji lijepa žena sa još ljepšim pupoim.na njemu pie + folna + jod + selen ( na njemackom )  Jel to to?
drznice, sretan rođendan ti želim od srca!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 13.6.2011 10:13:54 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 15114
13.6.2011 10:15:34   
ziki
Ja ovaj put planiram opet jednokratne ali sad od pocetka baby love. One su mi se pokazale super, mnogo bolje od Pampersa. Za platnene sam ozboljno razmisljala al imam ogramnoh problema sa susenjem vesa tj sa komsinicom, susilicu nemam gdje a novu masinu sa susilicom da kupim a ovu sad bacam hm nisam u prilici. Tako da ostaju samo ove kao izbor

Neposredna veza do poruke: 15115
13.6.2011 10:20:33   
gerberka

IZVORNA PORUKA: Sonja

Sonja ja sam ovo pila
user posted image

Rekoše mi da je zdraviji, kao na prirodnoj je bazi, da ne deblja i da rješava probleme sa stolicom.
I nisam se udebljala ništa dok sam ga pila user posted image

ne debljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gdje to da uzmem u apoteci ili... jel to sok(siruo) ili tablete
koliko kosta

hipp je u dm-u oko 8.60km, traje nekih 2 sedmice. Ukus mi je ispočetka super bio, slatkast voćni, kao koncentrat multivitaminskog soka, ali mi kasnije dojadio user posted image

evo ga, nađoh ga user posted image user posted image user posted image  šta bih ja bez svoije palacinken user posted image user posted image user posted image  trebam li inastaviti sa folnom il da nju izbacim posto ocvaj sadrzi folnu??
samo da me animagical ne vidi, opet moji virtaminski biseri user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

Neposredna veza do poruke: 15116
13.6.2011 10:22:57   
mala75
ej gerba meni su u bolnici rekli da do trećeg mjeseca idem sa čistom folnom a onda na prenatal a ti opet provjeri sa svojim dr kad odeš

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 15117
13.6.2011 10:26:27   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mala75

ej gerba meni su u bolnici rekli da do trećeg mjeseca idem sa čistom folnom a onda na prenatal a ti opet provjeri sa svojim dr kad odeš

isto tako, pila samo folnu tri mjeseca prije i tri za vrijeme trudnoce. od cetvrtog mi ukljucila vitamine a izbacila folnu. ja sam citala da je folna kljucna za prva tri mjeseca.....

p.s. najbolje da postupis kako ti dr kaze

< Poruku je uredio Sensia -- 13.6.2011 10:27:18 >

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 15118
13.6.2011 10:28:40   
mala75
i ja sam je pila od kad sam ušla u postupak IVF isto su mi rekli da je ona naj naj za prvo tromjesečje

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15119
13.6.2011 10:29:11   
Sensia
IZVORNA PORUKA: ziki

Ja ovaj put planiram opet jednokratne ali sad od pocetka baby love. One su mi se pokazale super, mnogo bolje od Pampersa. Za platnene sam ozboljno razmisljala al imam ogramnoh problema sa susenjem vesa tj sa komsinicom, susilicu nemam gdje a novu masinu sa susilicom da kupim a ovu sad bacam hm nisam u prilici. Tako da ostaju samo ove kao izbor

moja sestra je isto prezadovoljna sa baby love

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 15120
13.6.2011 10:31:24   
vila_7
gerberka samo da ti kazem da je lijepo vidjeti te na ovoj temi! user posted image   user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 15121
13.6.2011 10:33:10   
gerberka
meni i palacinken je isti dr..on odmah ukljuci prenalat i folnu user posted image user posted image user posted image

a ja pijem folnu jos dva mjeseca prije trudnoce user posted image  

a ne mislim jos na uzv, bezze mi da ga zovem zbog sirupa user posted image  

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15122
13.6.2011 10:34:03   
Anoniman
ja kazem baby love pelene zakon. Nikad mi ni jedna nije propustila, nikad mi se od njih dijete nije osulo, a i cijena je prihvatljivija od pampersa. Dok pampers je cesto znao propustiti i dijete se osuti i ako sam uzimala najskuplje i kao najbolje. Generalno svi DM proizvodi su mi super.

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 15123
13.6.2011 10:34:37   
palachinken
IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: Sonja

Sonja ja sam ovo pila
user posted image

Rekoše mi da je zdraviji, kao na prirodnoj je bazi, da ne deblja i da rješava probleme sa stolicom.
I nisam se udebljala ništa dok sam ga pila user posted image

ne debljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gdje to da uzmem u apoteci ili... jel to sok(siruo) ili tablete
koliko kosta

hipp je u dm-u oko 8.60km, traje nekih 2 sedmice. Ukus mi je ispočetka super bio, slatkast voćni, kao koncentrat multivitaminskog soka, ali mi kasnije dojadio user posted image

evo ga, nađoh ga user posted image user posted image user posted image  šta bih ja bez svoije palacinken user posted image user posted image user posted image  trebam li inastaviti sa folnom il da nju izbacim posto ocvaj sadrzi folnu??
samo da me animagical ne vidi, opet moji virtaminski biseri user posted image user posted image user posted image

Ja sam pila oboje dok mi čika dr nije rekao da Eh sad izbaci folnu (bila sam 13. sedmica) Sad je opet pijem jer mi je hematolog preporučio, ali to je za neku drugu emisiju user posted image
U sirupu imaš 200 ili 400mg folne. Jedna kapsula je 800. Taman to dvoje da zadovoljis dnevne potrebe

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 15124
13.6.2011 10:34:54   
mala75
ja sam ti na UZ išla 7 dana poslije user posted image na testu i lijepo se vidjela gestacijska vrećica, kad ti planiraš ići

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 15125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  603 604 [605] 606 607   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  603 604 [605] 606 607   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *