Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 13:52:37
Selminja
Pa eto onda, jesenske i zimske mame, cekat cemo snizenja pa kupovati kad naleti. Meni se vise svidjaju laganija i manja kolica, vise cu ih iskoristiti, a s obzirom na cu ih morati stalno u lift, najbolje sto laksa.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 13:58:31
palachinken
IZVORNA PORUKA: Hannica
Vidi ti to,ja nisam ni razmisljala o sebi i o setnji,sad me selminjin termin podsjeti da je i meni termin u novembru. Kakav li cu ja autobus kupiti ovoga puta. Za blizance ne postoje ni jedna kolica da su bez mane.
Tebi ovo treba
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 13:59:15
Selminja
Hanice, ti imas vec curicu, a cekas blizance? Ako sam dobro upratila? Znas li sad polove? Aj bas ti zavidim, imat ces troje djece tako mlada. Jbg, ja dok sam zavrsila fax, pripravnicki se zadesi odmah, dok smo stekli uslove za brak, odletise godine. Ja imam 26, i kad vas ovako citam koliko imate godina a vec imate po dvoje-troje djece osjecam se staro Meni je posebno dirljivo kad vidim blizance u onim zajednickim kolicima.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 14:06:07
Selminja
Pa de vidi, Hanica garant ima manje od mene, a sad ce imati troje djece, Selma 25 imat ce dvoje, koliko ti imas godina ? Jesil starija od mene, hajd reci da jesi Moja mati mene kao trece neplanirano dijete rodila s 29. Heboga deprimirate me ovdje vi mlade mame
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 14:07:28
Sensia
IZVORNA PORUKA: Selminja
Pa de vidi, Hanica garant ima manje od mene, a sad ce imati troje djece, Selma 25 imat ce dvoje, koliko ti imas godina ? Jesil starija od mene, hajd reci da jesi Moja mati mene kao trece neplanirano dijete rodila s 29. Heboga deprimirate me ovdje vi mlade mame
pa sta onda ja da kazem, kebara stara sa 28 i prva trudnoca?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 14:11:12
DIJAMANT
Ja sam najstarija izgleda. Sa 28 rodila prvo dijete. Sad mi je "još malo"30, a dok se ova druga beba rodi aBd imat ću 31! I ne osjećam se staro. ABd ja planiram još djece u budućnosti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 14:13:21
Selminja
IZVORNA PORUKA: palachinken
Meni 27 i po. Ja sam sebi vala mlada
Sad mi je malo lakse Ma naravno da sam mlada, ja s 20 godina u glavi sam jedino imala kako ostat vani do ujutro, pobjec s drustvom na more, i sl stvari koje mlada mama sada ne treba da pominje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 14:17:31
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: Hannica
Vidi ti to,ja nisam ni razmisljala o sebi i o setnji,sad me selminjin termin podsjeti da je i meni termin u novembru. Kakav li cu ja autobus kupiti ovoga puta. Za blizance ne postoje ni jedna kolica da su bez mane.
Tebi ovo treba
E jesi nasla sliku svaka cast. Selminja ja sam imala 24,5 kad sam rodila Hanu,sad imam 26 (u februaru napunila) i stvari su se ubrzale same od sebe,a ja planirala fakultet upisat ove godine. Kako cu ja tek biti deprimirana kad bude cetrdesetogodisnji brucos. Doktor je rekao da su ovoga puta djecak i djevojcica 99 %,ali ne treba njima puno vjerovati,zar ne palachinken?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 14:37:19
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia
ja ne vidim kolica sto je gift postavila nece na poslu slike da mi otvara. ne daju
Pa ti imas sve od seke, frisko kupljeno Bas je to super kad imas od koga uzeti, pogotovo kad je u pitanju sestra. Kod nas ni prijatelji nemaju, ili su podijelili ili su veca djeca Bankrotiracemo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 14:44:49
palachinken
Ja se sve od sreće udaram nogom u dupe, jer smo toliko toga dobili. Valjda je to i ta nafaka što spominju ali čim ja pomislim "Eh, treba mi (pa nešto)" javi se neko, odnekle, i priupita "A imam ja (baš to isto), treba li vam?" Kako je to divno!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 14:48:13
Gift
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Gift nemas vise ova u prodaji sa duplim tockovima, sad imaju jos ljepsa. Mislim nemaju nova da se kupe u radnji, ali nazalost kolica su oko 10-11kg.
ma ja vidjela ova na Piku, nemam pojma odkud zeni sto prodaje, pise da su nova i trebam za vikend otic da ih pogledam, da vidim boju i tako to....e sad ta nova proizvodnja su sigurno puno skuplja..a jest to onda i potesko..ne znam stvarno