|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  606 607 [608] 609 610   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
13.6.2011 13:52:37   
Selminja
Pa eto onda, jesenske i zimske mame, cekat cemo snizenja pa kupovati kad naleti.
Meni se vise svidjaju laganija i manja kolica, vise cu ih iskoristiti, a s obzirom na cu ih morati stalno u lift, najbolje sto laksa.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 15176
13.6.2011 13:58:31   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Hannica

Vidi ti to,ja nisam ni razmisljala o sebi i o setnji,sad me selminjin termin podsjeti da je i meni termin u novembru.user posted image Kakav li cu ja autobus kupiti ovoga puta.user posted image
Za blizance ne postoje ni jedna kolica da su bez mane.user posted image

Tebi ovo treba user posted image
user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15177
13.6.2011 13:59:15   
Selminja
Hanice, ti imas vec curicu, a cekas blizance? Ako sam dobro upratila? Znas li sad polove? user posted image
Aj bas ti zavidim, imat ces troje djece tako mlada. Jbg, ja dok sam zavrsila fax, pripravnicki se zadesi odmah, dok smo stekli uslove za brak, odletise godine. Ja imam 26, i kad vas ovako citam koliko imate godina a vec imate po dvoje-troje djece osjecam se staro user posted image
Meni je posebno dirljivo kad vidim blizance u onim zajednickim kolicima.user posted image user posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 15178
13.6.2011 14:01:01   
palachinken
Ja kontam tebi jedno 40 Selminja user posted image Kakve godine, jbt tek ti 26 user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 15179
13.6.2011 14:06:07   
Selminja
Pa de vidi, Hanica garant ima manje od mene, a sad ce imati troje djece, Selma 25 imat ce dvoje, koliko ti imas godina ? Jesil starija od mene, hajd reci da jesi user posted image
Moja mati mene kao trece neplanirano dijete rodila s 29. Heboga deprimirate me ovdje vi mlade mameuser posted image

Neposredna veza do poruke: 15180
13.6.2011 14:07:28   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Selminja

Pa de vidi, Hanica garant ima manje od mene, a sad ce imati troje djece, Selma 25 imat ce dvoje, koliko ti imas godina ? Jesil starija od mene, hajd reci da jesi user posted image
Moja mati mene kao trece neplanirano dijete rodila s 29. Heboga deprimirate me ovdje vi mlade mameuser posted image

pa sta onda ja da kazem, kebara stara sa 28 i prva trudnoca? user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 15181
13.6.2011 14:10:05   
palachinken
Meni 27 i po. Ja sam sebi vala mlada user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15182
13.6.2011 14:10:25   
Gift
evo ja kontala uzet ova
user posted image
e sad moram jos vidjet tezinu il eventualno mozel se uzet bez korpe..i naravno u drugoj boji da ostane i za drugu bebu

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 15183
13.6.2011 14:11:12   
DIJAMANT
Ja sam najstarija izgleda. Sa 28 rodila prvo dijete. Sad mi je "još malo"30, a dok se ova druga beba rodi aBd imat ću 31! I ne osjećam se staro. ABd ja planiram još djece u budućnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15184
13.6.2011 14:13:21   
Selminja
IZVORNA PORUKA: palachinken

Sad mi je malo lakse user posted image
Ma naravno da sam mlada, ja s 20 godina u glavi sam jedino imala kako ostat vani do ujutro, pobjec s drustvom na more, i sl stvari koje mlada mama sada ne treba da pominje user posted image

Neposredna veza do poruke: 15185
13.6.2011 14:13:38   
Gift

i ja sebi stvarno...ja napunila 28 u aprilu..

Neposredna veza do poruke: 15186
13.6.2011 14:14:09   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Gift

evo ja kontala uzet ova
user posted image
e sad moram jos vidjet tezinu il eventualno mozel se uzet bez korpe..i naravno u drugoj boji da ostane i za drugu bebu

Koja su ovo kolica, koja marka?

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 15187
13.6.2011 14:16:57   
Anoniman
Gift nemas vise ova u prodaji sa duplim tockovima, sad imaju jos ljepsa. Mislim nemaju nova da se kupe u radnji, ali nazalost kolica su oko 10-11kg.

(odgovor članu Anica1)
  Neposredna veza do poruke: 15188
13.6.2011 14:17:31   
Hannica

Vidi ti to,ja nisam ni razmisljala o sebi i o setnji,sad me selminjin termin podsjeti da je i meni termin u novembru.user posted image Kakav li cu ja autobus kupiti ovoga puta.user posted image
Za blizance ne postoje ni jedna kolica da su bez mane.user posted image

Tebi ovo treba user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image E jesi nasla sliku svaka cast.user posted image
Selminja ja sam imala 24,5 kad sam rodila Hanu,sad imam 26 (u februaru napunila) i stvari su se ubrzale same od sebe,a ja planirala fakultet upisat ove godine.user posted image Kako cu ja tek biti deprimirana kad bude cetrdesetogodisnji brucos.user posted image
Doktor je rekao da su ovoga puta djecak i djevojcica 99 %,ali ne treba njima puno vjerovati,zar ne palachinken?user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 15189
13.6.2011 14:19:41   
Hannica

evo ja kontala uzet ova
user posted image

To su ta chicco sto se meni plaho svidjaju i prakticna su.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 15190
13.6.2011 14:24:12   
Anica1

evo ja kontala uzet ova
user posted image

To su ta chicco sto se meni plaho svidjaju i prakticna su.

Svidjaju mi se :)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15191
13.6.2011 14:30:28   
Sensia
ja ne vidim kolica sto je gift postavila user posted image  nece na poslu slike da mi otvara. ne daju

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 15192
13.6.2011 14:37:19   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

ja ne vidim kolica sto je gift postavila user posted image  nece na poslu slike da mi otvara. ne daju

Pa ti imas sve od seke, frisko kupljeno user posted image
Bas je to super kad imas od koga uzeti, pogotovo kad je u pitanju sestra.
Kod nas ni prijatelji nemaju, ili su podijelili ili su veca djeca user posted image Bankrotiracemo user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15193
13.6.2011 14:44:49   
palachinken
Ja se sve od sreće udaram nogom u dupe, jer smo toliko toga dobili. Valjda je to i ta nafaka što spominju user posted image ali čim ja pomislim "Eh, treba mi (pa nešto)" javi se neko, odnekle, i priupita "A imam ja (baš to isto), treba li vam?" user posted image user posted image
Kako je to divno!

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 15194
13.6.2011 14:48:13   
Gift

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Gift nemas vise ova u prodaji sa duplim tockovima, sad imaju jos ljepsa. Mislim nemaju nova da se kupe u radnji, ali nazalost kolica su oko 10-11kg.

ma ja vidjela ova na Piku, nemam pojma odkud zeni sto prodaje, pise da su nova i trebam za vikend otic da ih pogledam, da vidim boju i tako to....e sad ta nova proizvodnja su sigurno puno skuplja..a jest to onda i potesko..ne znam stvarno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15195
13.6.2011 14:49:46   
Skvo RR
haj zene.

Mi bili na vlasicu..vala ste nedostajale...

Kako ste mi sve????
JA dobro..iako me zgaravica ubiuser posted image ..sutra idem krv da kontrolisem...pa akoBogda ponedeljak sa nalazima kod doka.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 15196
13.6.2011 18:18:56   
Ina86
Razbjezale se zene, nigdje nikogauser posted image user posted image user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 15197
13.6.2011 18:43:21   
sanela.asja
user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 15198
13.6.2011 18:44:21   
sanela.asja
Ja mislit u njoj iznjet bebu nekupuje mi se nosiljka imam od Asje nisam je dva puta stavila u nju..

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 15199
13.6.2011 18:52:58   
sweet insanity
Imate pozdrav od mene i Nele user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 15200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  606 607 [608] 609 610   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  606 607 [608] 609 610   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *