Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 18:57:13
Selma.A.M
Pozdrav Ja čitav dan u skitnji bila i skoro došli kući.....Opet sam išla trošiti pare ...
Nego kakve ste vi to pa nijedna mi ne čestita 33 nedelju neka,samo vi mene ignorišite
Drznice Sretan rođkas
Vidim tema je opet bila o godinama i broj djece ama opustite se svako rađa dijecu kad hoće i kad smatra da mu je vrijeme a Boga mi i kad je suđeno tako da ja se uopšte nisam osjećala mlado kad sam rodila Amara sa 21 godinu jer sam tako htjela a imala sam i uslova za to , a i sad je ista priča
Nego sutra mi valja ići vaditi hormone štitne i antitjela Joj smučilo mi se više ali eto tješim se da još samo jednom imam to obaviti i kapak
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 19:42:37
animagical
hej zene, jeste zive ja cijeli dan bila kod seke...igrala se s njenim bebanom i dosla kuci i zaspala zeznuto sa stomakom ganje oko stola mala dusa ima temperaturu, a jos i zubici pa ga i grlo boli, antibiotici...bas mi ga zao ali cim temp spusti on skoci da se igra... tako da sam se slomila.... Jelena ako udjes molim te javi mi kako se zovu one neke kapi za zube sto si Ani koristila?? mislim da nisu neke iz standardnih apoteka? oni su malom sve probali one obicne i nista ne pomaze, bas se pati...stalno temperaturu dobija...eto-gdje imaju i kako se zovu, molim te javni!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 19:55:41
Anoniman
Animagical OSANIT granule( u Njemackoj se proizvode i ja da znam ima tamo i u Hrvatskoj kupiti) i Kind 0-3kapi, njih sam iz Holandije dobijala... oboje je homeopatsko i ne da pomaze nego dijete kao preporodjeno, a ne moram ti govoriti da isto tako cim podje zub podje i temperatura. Ako imas koga u ovim zemljama super da ti nabave, a ako ne javi mi se pa ti dam broj tel jedne homeopate ovdje u Sa koja isto ima terapiju za zubice koja je pravo dobra, koristilo par mojih prijatelja.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 19:59:09
animagical
ma imamo u Holandiji ali dok to ne bi stiglo daj ti meni ipak broj tih iz Sarajeva, maleni se bas pati... a pitacu za ovo da nam ponesu ili posalju... Hvala ti puno! Jadno dijete se bas pati evo danima temperatura
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 20:06:16
Anoniman
poslala sam ti podatke na pp. dusa draga znam kako je, tako i kod nas i sad joj rastu trojke, a cetvorke tek izbile i sve to nas dovelo opet do usiju, sluha, grla i svega ostalog.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 21:22:01
palachinken
Pa gdje ste ženeeeeee Private i sweet, ne možete vi još s ove teme, a? Neka vas još malo, ljubite svoje princezice!
Čestitke stomačićima na novim sedmicama! Sanela.asja i kod mene je nesto slično ovom što si ti postavila, u tome će bebuška van iz porodilišta, to su te AS jaje.
Kako mi spavaća soba miriše na bebe Vjerovatno od niveinih vlažnih maramica, ali baš miriše bebinski. Tačno se raspekmezim kad uđem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 21:43:58
Private
Ma ja sam ovdje da vam dajem moralnu podrsku i da vas malo frkavam ,jer ja sad mogu obuci fino carape,nemam vise zgaravice itd.a rekla mi jedna u bolnici,dobro tebi ide ovo sa porodom,jer je drugi trajao sve ukupno 6h od prvog bola do poroda,moras ti jos koje a jos plus nisi sivana
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 13.6.2011 21:53:55
Private
Ma ko velika sam to odradila Malena je ko med,hvala Bogu sto mi je podario djevojcicu,one su nesto posebno,a danas smo dobili tako finih haljinica da se ja sva topim Ona samo jede i spava,doduse tek joj je 5 dana,ali vjerujte da je i ne osjetim