|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  607 608 [609] 610 611   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
13.6.2011 18:57:13   
Selma.A.M
Pozdrav user posted image  
Ja čitav dan u skitnji bila  i skoro došli kući.....Opet sam išla trošiti pare user posted image ...

Nego kakve ste vi to pa nijedna mi ne čestita 33 nedelju user posted image  neka,samo vi mene ignorišite user posted image user posted image  

Drznice Sretan rođkas user posted image  

Vidim tema je opet bila o godinama i broj djece user posted image  ama opustite se svako rađa dijecu kad hoće i kad smatra da mu je vrijeme a Boga mi i kad je suđeno user posted image  tako da ja se uopšte nisam osjećala mlado kad sam rodila Amara sa 21 godinu jer sam tako htjela a imala sam i uslova za to , a i sad je ista priča user posted image  

Nego sutra mi valja ići vaditi hormone štitne i antitjela user posted image  Joj smučilo mi se više ali eto tješim se da još samo jednom imam to obaviti i kapak user posted image  

Eto odoh sad malo odmoriti user posted image  

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 15201
13.6.2011 18:59:46   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Imate pozdrav od mene i Nele user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 15202
13.6.2011 19:15:38   
Ina86
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Imate pozdrav od mene i Nele user posted image

Ljubi Nelicu za nas sveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

Neposredna veza do poruke: 15203
13.6.2011 19:19:34   
sanela.asja
Imate pozdrav od mene i Nele 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 15204
13.6.2011 19:42:37   
animagical
hej zene, jeste ziveuser posted image ja cijeli dan bila kod seke...igrala se s njenim bebanom i dosla kuci i zaspalauser posted image zeznuto sa stomakom ganje oko stolauser posted image mala dusa ima temperaturu, a jos i zubici pa ga i grlo boli, antibiotici...bas mi ga zaouser posted image ali cim temp spusti on skoci da se igra... tako da sam se slomila....
 Jelena ako udjes molim te javi mi kako se zovu one neke kapi za zube sto si Ani koristila?? mislim da nisu neke iz standardnih apoteka? oni su malom sve probali one obicne i nista ne pomaze, bas se pati...stalno temperaturu dobija...eto-gdje imaju i kako se zovu, molim te javni!

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 15205
13.6.2011 19:54:46   
Private
Selma,nek ti je sa srecom 33 sedmica trudnoceuser posted image
Ostale,kako ste?

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 15206
13.6.2011 19:55:41   
Anoniman
Animagical OSANIT granule( u Njemackoj se proizvode i ja da znam ima tamo i u Hrvatskoj kupiti) i Kind 0-3kapi, njih sam iz Holandije dobijala... oboje je homeopatsko i ne da pomaze nego dijete kao preporodjeno, a ne moram ti govoriti da isto tako cim podje zub podje i temperatura. Ako imas koga u ovim zemljama super da ti nabave, a ako ne javi mi se pa ti dam broj tel jedne homeopate ovdje u Sa koja isto ima terapiju za zubice koja je pravo dobra, koristilo par mojih prijatelja.

Neposredna veza do poruke: 15207
13.6.2011 19:59:09   
animagical
ma imamo u Holandiji ali dok to ne bi stiglo daj ti meni ipak broj tih iz Sarajeva, maleni se bas pati... a pitacu za ovo da nam ponesu ili posalju... Hvala ti puno! Jadno dijete se bas pati evo danima temperaturauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15208
13.6.2011 20:06:16   
Anoniman
poslala sam ti podatke na pp. dusa draga znam kako je, tako i kod nas i sad joj rastu trojke, a cetvorke tek izbile i sve to nas dovelo opet do usiju, sluha, grla i svega ostalog.

Neposredna veza do poruke: 15209
13.6.2011 20:08:18   
animagical
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15210
13.6.2011 20:15:06   
sweet insanity
Selma,cestitke na 33.nedjeljiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 15211
13.6.2011 20:42:00   
Selma.A.M
Hvala puno na čestitkama user posted image user posted image user posted image  a oni koji mi nisu čestitali neka znaju da neću ni ja njima user posted image user posted image user posted image  

Sweet kako je malena?

Neposredna veza do poruke: 15212
13.6.2011 20:44:29   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Hvala puno na čestitkama user posted image user posted image user posted image  a oni koji mi nisu čestitali neka znaju da neću ni ja njima user posted image user posted image user posted image  

Sweet kako je malena?

Mashala, eno pajkiuser posted image Kako trudnoca kod tebe napreduje?

< Poruku je uredio sweet insanity -- 13.6.2011 20:55:08 >

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 15213
13.6.2011 20:51:11   
Hannica
Selma cestitke i od mene.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 15214
13.6.2011 20:52:12   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Sweet kako je malena?

Hajd sad pamti pa vrati,meni je 19-a sedmica.Tek sad vidjela.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 15215
13.6.2011 21:22:01   
palachinken
Pa gdje ste ženeeeeee
Private i sweet, ne možete vi još s ove teme, a? user posted image Neka vas još malo, ljubite svoje princezice!

Čestitke stomačićima na novim sedmicama!
Sanela.asja i kod mene je nesto slično ovom što si ti postavila, u tome će bebuška van iz porodilišta, to su te AS jaje.

Kako mi spavaća soba miriše na bebe user posted image Vjerovatno od niveinih vlažnih maramica, ali baš miriše bebinski. Tačno se raspekmezim kad uđem user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15216
13.6.2011 21:43:58   
Private
Ma ja sam ovdje da vam dajem moralnu podrskuuser posted image i da vas malo frkavamuser posted image ,jer ja sad mogu obuci fino carape,nemam vise zgaravice itd.a rekla mi jedna u bolnici,dobro tebi ide ovo sa porodom,jer je drugi trajao sve ukupno 6h od prvog bola do poroda,moras ti jos kojeuser posted image a jos plus nisi sivanauser posted image

Ivo Andrić

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 15217
13.6.2011 21:46:05   
palachinken
Ti baš profesionalno odradila porod user posted image
Kako je krofnica sad, slušate li se?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 15218
13.6.2011 21:53:55   
Private
Ma ko velika sam to odradilauser posted image Malena je ko med,hvala Bogu sto mi je podario djevojcicu,one su nesto posebno,a danas smo dobili tako finih haljinica da se ja sva topimuser posted image Ona samo jede i spava,doduse tek joj je 5 dana,ali vjerujte da je i ne osjetimuser posted image

Ivo Andrić

Neposredna veza do poruke: 15219
13.6.2011 22:00:14   
Anoniman
Joj Private prizeljkujem takav porod kao tvoj, jos samo da mi kazu da necu na carski ima da budem na sedmom nebu. Kolika ti je razlika medju djecom?

(odgovor članu Private)
  Neposredna veza do poruke: 15220
13.6.2011 22:01:05   
palachinken
A mali mačić user posted image
Super si ti, ja sve kontam da necu moći glavu dignuti prvih dana, a kamoli jos zezati ove trudnice sto ih ostavim po forumu user posted image

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 15221
13.6.2011 22:19:46   
Anoniman
sta je ovo treca smjena zakazala?

Neposredna veza do poruke: 15222
13.6.2011 22:30:38   
palachinken
Čekaj da prođe masterchef user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15223
13.6.2011 22:31:31   
Anoniman
Kod nas su ga ukinuli, nema prenosa.

Neposredna veza do poruke: 15224
13.6.2011 22:57:36   
palachinken
To je za vaše dobro, ja vazda nešto žvačem uz masterchefa, pa kad stanem na vagu, plačem. Mogla bih tužiti novutv na nanošenje duševne boli

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  607 608 [609] 610 611   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  607 608 [609] 610 611   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *