|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  619 620 [621] 622 623   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.6.2011 9:11:30   
ciciban26
Ista stvar...Stisni pa obrisi.. Palachinken kako si izbjegla zahtjev,kakvim li se ti tajnim receptima sluzisuser posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 15501
15.6.2011 9:13:42   
Ina86
Jutro zeniceuser posted image
Ja nesto nikakva danas, mjerila pritisak, 90/50, samo mi se spavauser posted image a imam toliko da ucim..
Semice, druzis li se ti jos uvijek s knjigama, kako tebi ide? user posted image user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 15502
15.6.2011 9:15:03   
Semica

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Ista stvar...Stisni pa obrisi.. Palachinken kako si izbjegla zahtjev,kakvim li se ti tajnim receptima sluzisuser posted image

Ma nemam razloga hB za sad da brisem heheh jedini prob je sto moze da me uganja skoro uvijek...ali zato ja na chatu napravila grupu -smorovi-pa sam cesto offline za te ljude hehehehehhe

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 15503
15.6.2011 9:15:34   
palachinken
IZVORNA PORUKA: ciciban26

eeeeee, male tajne velikih majstora user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 15504
15.6.2011 9:16:22   
Semica

IZVORNA PORUKA: Ina86

Jutro zeniceuser posted image
Ja nesto nikakva danas, mjerila pritisak, 90/50, samo mi se spavauser posted image a imam toliko da ucim..
Semice, druzis li se ti jos uvijek s knjigama, kako tebi ide? user posted image user posted image

Knjiga i ja kao pas i macka heheheh
juce kupila svesku kao da mogu vjezbat i piskarat ako ima kakva formula,grafikon ili nesto da mi je lakse naucit...ali izgleda da ce ta sveska da se pridruzi knjigama u skupljanju prasine bar jos nekoliko dana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 15505
15.6.2011 9:17:47   
Sensia
uh ne spominji mi knjige user posted image  ja danas moram do prof oko teme da se dogovorimo a garant ce me pitati ovaj jedan ispit sto mi je ostao pa sam neku tremu dobila ko nikad. valjda mozak sporije radi pa sam svjesna da cu lupati gluposti user posted image user posted image user posted image user posted image
al sta me briga u trudnoci je sve dopusteno al kontam nece ona ni skontat da sam ja trudna ako joj ne kazem, stomo mi je majusni

< Poruku je uredio Sensia -- 15.6.2011 9:19:04 >

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 15506
15.6.2011 9:19:15   
Semica

IZVORNA PORUKA: Sensia

uh ne spominji mi knjige user posted image  ja danas moram do prof oko teme da se dogovorimo a garant ce me pitati ovaj jedan ispit sto mi je ostao pa sam neku tremu dobila ko nikad. valjda mozak sporije radi pa sam svjesna da cu lupati gluposti user posted image user posted image user posted image user posted image
al kontam sta me briga u trudnoci je sve dopusteno al kontam nece ona ni skontat da sam ja trudna ako joj ne kazem, stomo mi je majusni

to ganjas temu za diplomski ili ...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15507
15.6.2011 9:22:32   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Semica

al kontam sta me briga u trudnoci je sve dopusteno al kontam nece ona ni skontat da sam ja trudna ako joj ne kazem, stomo mi je majusni

Postdiplomski a ne znam ni kako cu sa stomom do zuba..... ne znam ni sta ce mi ona reci koliko je pametno da prijavljujem temu sad...... ma hajd nek je moj tibo zdrav a ostalo cu sve lako

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 15508
15.6.2011 9:25:08   
Semica

Postdiplomski a ne znam ni kako cu sa stomom do zuba..... ne znam ni sta ce mi ona reci koliko je pametno da prijavljujem temu sad...... ma hajd nek je moj tibo zdrav a ostalo cu sve lako

Ma samo polakooo...ne sikiraj se...popricaj s njom pa ces vidjeti kako ces i sta ces..mozda zena ispadne bolja nego sto ti ocekujes...

ja prijavila temu za diplomski u januaru jos...ali od te ljubavi nema nista...moram prvo sredit ovih 20 ispita sto mi je ostalo pa tek onda posvetit paznju diplomskom...ebga...aliii to ce izgleda sve docekat narednu godinuuuu

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15509
15.6.2011 9:26:00   
Ina86

al sta me briga u trudnoci je sve dopusteno al kontam nece ona ni skontat da sam ja trudna ako joj ne kazem, stomo mi je majusni

Znam kako ti je, ja imam jos jedan ispit, al profesor nikako da me pusti, evo vec drugu godinu, diplomski davno uradjen i ceka, a sto je najgore, koji je to hajvan, briga njega za mog stomu, i kako nervoza utice na mene, morala sam prisustvovati i predavanjima i vjezbama... al nekako sam izgurala, da mi ga se je samo otarasiti sto prije da kasnije na miru uzivam sa svojom user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15510
15.6.2011 9:28:15   
Sensia
Ma pokusaj jos koji ispit ako Bog da do poroda i onda lagano kad se bebi rodi furaj ostatk. ja imam jednu kolegicu koja je "na stomu" dosta ispita polozila. mislim nauci ona al valjda i ljudima bude crnjak da je obore ako nesto ne znauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam mislila poceti pisati i zavrsiti rada sto vise mogu da bude ono 90% i onda ako Bog da bude sve ok na porodiljskom kad se bebi i ja uhodamo odbranu user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 15511
15.6.2011 9:33:37   
Semica

Ma pokusaj jos koji ispit ako Bog da do poroda i onda lagano kad se bebi rodi furaj ostatk. ja imam jednu kolegicu koja je "na stomu" dosta ispita polozila. mislim nauci ona al valjda i ljudima bude crnjak da je obore ako nesto ne znauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam mislila poceti pisati i zavrsiti rada sto vise mogu da bude ono 90% i onda ako Bog da bude sve ok na porodiljskom kad se bebi i ja uhodamo odbranu user posted image

ma tako i kontam ...malo me samo vrijeme zeza-mami me van user posted image (jeste tesko naci izgovor hehehe )
a i meni su skoro predavanja gotova-ugrabila potpise...svaki put kad se pojavim na faxu neki primitivci bulje u mene kao da imam rogove na glavi od metar a ne bebicu u stomaku...cak cini mi se da me neki sa sazaljenjem gledaju a pojma nemaju da nema potrebe za tim...i koliko sam ja happy zbog bebice...a isto imam osjecaj tako da neki iz nekog sazaljenja i te neugodnosti da obore trudnicu ako nesto ne zna pustaju da polozi...hihih...kad su vec takvi pokusat cu to iskoristit...svakako 70% njih sto "poloze" neki ispit-poloze jer prepisu-tako da cemo biti izjednaceni hehehehe

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15512
15.6.2011 9:38:22   
Sensia

ma tako i kontam ...malo me samo vrijeme zeza-mami me van user posted image (jeste tesko naci izgovor hehehe )
a i meni su skoro predavanja gotova-ugrabila potpise...svaki put kad se pojavim na faxu neki primitivci bulje u mene kao da imam rogove na glavi od metar a ne bebicu u stomaku...cak cini mi se da me neki sa sazaljenjem gledaju a pojma nemaju da nema potrebe za tim...i koliko sam ja happy zbog bebice...a isto imam osjecaj tako da neki iz nekog sazaljenja i te neugodnosti da obore trudnicu ako nesto ne zna pustaju da polozi...hihih...kad su vec takvi pokusat cu to iskoristit...svakako 70% njih sto "poloze" neki ispit-poloze jer prepisu-tako da cemo biti izjednaceni hehehehe

ih ma pusti ih zavide ti na lijepom stomi, ne obaziri se na to. ako si uporan fax, magistarski ili bilo sta drugo  se uvijek moze zavrsiti, a roditi jedno malo bice e to ti je Boziji dar!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 15513
15.6.2011 9:40:14   
Semica

ih ma pusti ih zavide ti na lijepom stomi, ne obaziri se na to. ako si uporan fax, magistarski ili bilo sta drugo  se uvijek moze zavrsiti, a roditi jedno malo bice e to ti je Boziji dar!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Slazem se u potpunosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15514
15.6.2011 9:54:08   
Skvo RR
Tu sam zene....nego me laptop zezao...ugradio mi "filozof" windows bez licence..tako da sam vas curila sa mobilnog sa kojeg btw ne mogu pisati..nego vas samo citati..nesto mi sa java scriptom ne valja na mobilnom...
Uglavnom kako ste mi sve????
Pozelila sam vas.
Ja juce vadila nalaze...zeljezo mi vauuu 24...hipp-ov sokic je cudo...nastavit cu ga piti i kada akoBogda rodim.
Kupila sam namjestaj za jednu sobu koja mi je prazna, tako da kada dodje (do 30 dana im je rok)..onda cu polako poceti spremati tu sobu..jer je nekako odvojena (na drugoj stran) od citavog drugog dijela stana..tako da je idealna za izolaciju mene i bebe,,,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..naravno pod pretpostavkom da se taj scenario dopadne umcetu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 15515
15.6.2011 10:10:26   
Anoniman
Sad cu i ja kao Selma...niko da mi cestita ulazak u osmi mjesec user posted image

Kako ste beMbele? Mene zadnjih par jutara mucnine opet muce pa se druzim sa drugaricom wc soljom. Ako ovako nastavim mislim da i ove 4,5kg sto sam dobila cu da izgubim user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 15516
15.6.2011 10:16:37   
Skvo RR
cestitam jelena..koja si ti t sad sedmica...ne vidim ti ticker....I mene zadnjih 10-tak dana muci zgaravica..ali hB ne povracam.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15517
15.6.2011 10:18:23   
Ina86
Cestitam Jelenauser posted image user posted image user posted image user posted image jos 4 dana i eto i mene za tobom u osmiuser posted image user posted image user posted image aBd... Jelo draga, ti se samo udebljala 4, 5 kila, a ja 9user posted image user posted image stid me stati na vaguuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15518
15.6.2011 10:18:30   
Anoniman
30+4, po onoj tabeli ulazim u osmi mjesec, ali posto je termin 20.08. ja sve kontam da sad 20. ulazim u osmi, a ovako se samo malo tjesim i nadam da mi je manje ostalo user posted image

Ma ja imam i zgaravice i mucnine, meni reni za zgaravicu i kisela pomognu.

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 15519
15.6.2011 10:18:51   
Selma.A.M
Jutro žene,evo ja se spremam u DZ da podignem ljekove,naručena danas u 12:05 pa molim Boga samo da pljusak ne složi dok ne ostavim malca kod mame .........

JelenaT čestitam na ulasku u 8 mjesec, leti vrijeme pravo user posted image  ja još nekih 20 dana pa ulazim u 9 mjesec,pravo mi brzo prošlo hB user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15520
15.6.2011 10:20:12   
Skvo RR
jelena sta ti je reni?
Selma...i ti jos malo..pa gotono...user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 15521
15.6.2011 10:21:05   
Anoniman
To su one kao mentol tabletice za zgaravicu. Imas u svakoj apoteci kupiti i totalno su bezbjedne u trudnoci.

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 15522
15.6.2011 10:22:26   
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken

user posted image user posted image Imaju i moji sveki i svekar, ali nismo raja user posted image

user posted image Cudi me kako ih nisi stavila na listu porodice.user posted image
Moja  sveki,hB,ne zna ni upalit racunar.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 15523
15.6.2011 10:22:27   
ciciban26
Jelena cestitke 8. mesecu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vi kad spomenete taj 8 i 9 mjesec meni se to cini taaakooooo dalekooooooouser posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 15524
15.6.2011 10:22:41   
Skvo RR
cula sam  na jednom trudnickom druzenju..user posted image user posted image user posted image user posted image za "reni"..ali toliko su se rastorokale o njemu..da mi je ofirno bilo pitati..user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  619 620 [621] 622 623   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  619 620 [621] 622 623   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *