|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  618 619 [620] 621 622   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
14.6.2011 23:02:55   
animagical
ziki dotjera ti cara do duvarauser posted image user posted image eto jos malo...Boga mi zene, ruzno je ali vam zavidim...da mi je ugledati deveti user posted image ovako sam zaglavila u sedmom...i nesto me boluca od juce, nece da popusti sve oko pupka i donji dio stomaka, a moram sutra hodati nalaze vaditi...sva sam postala klimava i teska, a ne mogu ni da sjedim ni da lezim..svako vece jedva doklimam do kreveta i kazem mm e sutra ne mrdam ni iz kuce ni iz kreveta pa opet slazem..-uh al se pozalih, izvinite...

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 15476
14.6.2011 23:08:53   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: ena23

lejlaKa ja zbilja do zadnjeg trenutkanecu znati da li cumoci  doci jer emira nemam gdje ostaviti a zavisi kako cu se ja osjecati i kako ce on biti raspolozen. a volila bi da ucestvujem u druzenju, imam dosta toga i reci i pitati.

ako dodje ana necu se sikirati, na BB E je citavo vrjeme s njom asikovo, valjda cei sada pokazati dobre manire  user posted image user posted image

Slobodno se ti prijavi pa nas izradi, mi se ne ljutimo. Bit će i neki interesantni gosti. Momka povedi slobodno, ima igračaka, zabavit ćemo ih.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 15477
15.6.2011 0:43:38   
sanelaceca
cao drage buduce mame,ja sam nova trudnica pa zelim da se malo druzim sa vama user posted image .veliki pozzzz
Neposredna veza do poruke: 15478
15.6.2011 7:55:00   
mea29
jutro!!! konacno jednom prva da se prijavim...juhuhuhu i pristavim user posted image user posted image user posted image  

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu sanelaceca)
Neposredna veza do poruke: 15479
15.6.2011 8:00:45   
ciciban26
Jutro,jutro bebele zeMskeuser posted image
Prvo : hvala vam na cestitkamauser posted image , sad mogu dane i dane provoditi s vama u mahalanju ispijajuci user posted image

Joj dosla bih i ja u subotu ali kontam rano mi,meni se stomo i ne vidi puno,samo izgledam bebelo user posted image user posted image

Mea ne hvalis se kakva je boja,frizura? Jesil bljesnula.. Joj ja sam uradila pramenve i pVava sam skroz,majko milaaaa

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 15480
15.6.2011 8:08:55   
mea29

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Evo mene kao Selma, na um mi pale virsle user posted image . Malu nahranila, okupala, pa dok sam joj kosu osusila sva sam se preznojila i momacki umorila, sad stavila da mi se skuvaju virsle, bas mi se jeduuser posted image

Morala  sam se nadovezati na ove VIRSLE user posted image   jucer sam sa mm bila u nabavci hrane, i kad sam vidjela virsle, pade grah u zaborav, ja kao hipnotizirana pokupim one virsle, teglicu senfa i sva  sretna pozurim mm da zavrsimo sa kupovinom jer su mi se tako jele... i tako je  i meni jucer bio dan za virsle user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15481
15.6.2011 8:14:11   
mea29
Joj zar se nisam pohvalila za frizuru auuuuuuu sto sam zaboravna... hvala ciciban...konacno licim na ljudsko bice...farbe iz BBI prirodne su predoooobre...super pokrivaju, iako je meni jedva izaslo dva pakovanja za moju kosu ali je duga i gusta i frckava pa zato, tako da toplo preporucujem...a kosu sam malo skratila, bio je red nakon sest mjeseci, sva sam se utopila u nju, sad je opet luda i neposlusna :) 

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 15482
15.6.2011 8:18:07   
mea29
i da ne zaboravim...ja sam bukvalno preko noci "buknula", ne znam tacno jel u pitanju nedjelja na ponedjeljak, ili ponedjeljak na utorak ha ha ha ha ali sam odjednom nadosla kao buhtla...mm mi je od danas na putu sedam dana...necu jesti nista osim pure...i vrisli user posted image user posted image user posted image user posted image   sto me uhvatila neka luda.....

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 15483
15.6.2011 8:22:29   
Sensia
Jutrica i od mene......

Mea koliko kosta jedno pakovanje gore u BBI?

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 15484
15.6.2011 8:32:41   
ciciban26
Ma kakva bona pura navali ti na virsle,sta te briga bar sad imas dobru frizuruuser posted image user posted image . Ja sam sebi obecala da necu ostati zeljna nicega u user posted image ,bar imam razlog da se debljam (tjesim se) ali kako par dana nisam buljila u vagu,tako kile stoje.. Cim se ja vise vagam-vise jedem,vise vaga otkucava..a ona digitalna hebem joj misa u gram pokaze user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15485
15.6.2011 8:33:48   
Sensia
kuc kuc zemlja zove Meu user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15486
15.6.2011 8:34:48   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

Jutrica i od mene......

Mea koliko kosta jedno pakovanje gore u BBI?

oko 22,50 KM ili 23,50 KM tako nesto..ja sam zaokruzila na 50 KM (dvije) i kukam danima da je puno para, a malo pakovanje, ali ipak vrijedi, super se sjaji, mm kaze da je kosa kao svila :)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15487
15.6.2011 8:36:51   
Semica

IZVORNA PORUKA: sanelaceca

cao drage buduce mame,ja sam nova trudnica pa zelim da se malo druzim sa vama user posted image .veliki pozzzz

user posted image user posted image user posted image user posted image Cestitke!!! i Dobro dosla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanelaceca)
Neposredna veza do poruke: 15488
15.6.2011 8:38:57   
palachinken
Jao žene, ja se ne mogu probuditi, tako je pospan dan, a i ja s njim. Sensia, koliko nam je još do kuće i kreveta ostalo sati hihihi

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 15489
15.6.2011 8:40:15   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

kuc kuc zemlja zove Meu user posted image

hi hi hi Mea sticker odgovorila user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15490
15.6.2011 8:40:45   
Semica
Jutroooooooooooooooooooooooooooooo i od meneeeeeeeeeuser posted image

Kako je danas pep daaaaaaaaan mom mm rodjendaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan user posted image user posted image user posted image user posted image

Danas smo happy user posted image user posted image user posted image

Isplanirali nas dvoje da cemo veceras neku vecericu uz svijece-samo on,ja i nasa bebica u pupiuser posted image ...ali onda se naravno svekrva najavi i pokvari sve planoveuser posted image user posted image user posted image pufffffff!!!

Al hajd...nece mi to pokvariti dan...

Vidim vama samo neke "virsle" u glavi user posted image user posted image user posted image
Blagoooooooooooo vamauser posted image user posted image

Nadam se da ste mi dobro i zdravo i da ne kvarite vageeeeeee kad stanete na njihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 15491
15.6.2011 8:49:11   
ciciban26
Cestitke user posted image user posted image ..uzivajte.
Ja sam svoju sveki juce ispalila,tako da ce doci danas,ipak je to bio MOJ DAN...
Semice odgodi za sutrauser posted image user posted image user posted image user posted image
Eee najbolja je domaca vecerica uz svijece, ja navalila da probam kinesku hranu i odemo sinoc u kin restoran....pa zene ono nista nije lijepo user posted image cak ni hljeb ne dobijes i ostadoh ja gladnauser posted image ali sam zato kad sam dosla kuci zaduzila viljusku i navalila na tortu

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 15492
15.6.2011 8:51:04   
Semica

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Cestitke user posted image user posted image ..uzivajte.
Ja sam svoju sveki juce ispalila,tako da ce doci danas,ipak je to bio MOJ DAN...
Semice odgodi za sutrauser posted image user posted image user posted image user posted image
Eee najbolja je domaca vecerica uz svijece, ja navalila da probam kinesku hranu i odemo sinoc u kin restoran....pa zene ono nista nije lijepo user posted image cak ni hljeb ne dobijes i ostadoh ja gladnauser posted image ali sam zato kad sam dosla kuci zaduzila viljusku i navalila na tortu

ma rado bi ja to odgodila...ali ona se samo javi na fb i napise da ce doci...ne pita jeste li sta planirali..hocete li biti kuci ili nesto tako...al hajd...vecerica moze i sutrauser posted image ko zna sebi ugodit-znauser posted image user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 15493
15.6.2011 8:58:19   
mea29
hej nisam upratila...nema nam skvo, jel otisla na more zna li neko? a sta nam je sa malenom... 

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 15494
15.6.2011 9:01:15   
palachinken
Semice, to ti imaš sveki na FB user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 15495
15.6.2011 9:03:53   
Semica

IZVORNA PORUKA: palachinken

Semice, to ti imaš sveki na FB user posted image user posted image user posted image

Bgm imam user posted image user posted image Moderna zena...imam i mamu i tatuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 15496
15.6.2011 9:05:31   
palachinken
user posted image user posted image Imaju i moji sveki i svekar, ali nismo raja user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 15497
15.6.2011 9:06:09   
Sensia

Jao žene, ja se ne mogu probuditi, tako je pospan dan, a i ja s njim. Sensia, koliko nam je još do kuće i kreveta ostalo sati hihihi

Ih moja ti jos min 7 sati kad pomislim evo stomo mi se okrece, a vrijeme je ljepota prava da je bolje ne bi valjalo
I ja sam jutros jedva. ne znam zasto ali jutros kad sam ustala toliko mi je bila muka al kontam kasno mi je sad za muke user posted image  a u prva tri mjeseca hB nijednom..... te ja odmah malo hljeba i bi mi lakse.....

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 15498
15.6.2011 9:06:46   
ciciban26
Moderne sveki i moja ima profil...i komentarise li komentarise..sve redomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 15499
15.6.2011 9:07:17   
Semica

user posted image user posted image Imaju i moji sveki i svekar, ali nismo raja user posted image

user posted image user posted image user posted image ma hajde neka ih...a neka i ove mojeee...ja sam je prihvatila u raju prije nego mi je postala sveki hehehe pa mi sad nezgodno da brisem user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  618 619 [620] 621 622   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  618 619 [620] 621 622   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *