Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro zenice Ja nesto nikakva danas, mjerila pritisak, 90/50, samo mi se spava a imam toliko da ucim.. Semice, druzis li se ti jos uvijek s knjigama, kako tebi ide?
Jutro zenice Ja nesto nikakva danas, mjerila pritisak, 90/50, samo mi se spava a imam toliko da ucim.. Semice, druzis li se ti jos uvijek s knjigama, kako tebi ide?
Knjiga i ja kao pas i macka heheheh juce kupila svesku kao da mogu vjezbat i piskarat ako ima kakva formula,grafikon ili nesto da mi je lakse naucit...ali izgleda da ce ta sveska da se pridruzi knjigama u skupljanju prasine bar jos nekoliko dana
uh ne spominji mi knjige ja danas moram do prof oko teme da se dogovorimo a garant ce me pitati ovaj jedan ispit sto mi je ostao pa sam neku tremu dobila ko nikad. valjda mozak sporije radi pa sam svjesna da cu lupati gluposti al sta me briga u trudnoci je sve dopusteno al kontam nece ona ni skontat da sam ja trudna ako joj ne kazem, stomo mi je majusni
uh ne spominji mi knjige ja danas moram do prof oko teme da se dogovorimo a garant ce me pitati ovaj jedan ispit sto mi je ostao pa sam neku tremu dobila ko nikad. valjda mozak sporije radi pa sam svjesna da cu lupati gluposti al kontam sta me briga u trudnoci je sve dopusteno al kontam nece ona ni skontat da sam ja trudna ako joj ne kazem, stomo mi je majusni
uh ne spominji mi knjige ja danas moram do prof oko teme da se dogovorimo a garant ce me pitati ovaj jedan ispit sto mi je ostao pa sam neku tremu dobila ko nikad. valjda mozak sporije radi pa sam svjesna da cu lupati gluposti al kontam sta me briga u trudnoci je sve dopusteno al kontam nece ona ni skontat da sam ja trudna ako joj ne kazem, stomo mi je majusni
to ganjas temu za diplomski ili ...
Postdiplomski a ne znam ni kako cu sa stomom do zuba..... ne znam ni sta ce mi ona reci koliko je pametno da prijavljujem temu sad...... ma hajd nek je moj tibo zdrav a ostalo cu sve lako
to ganjas temu za diplomski ili ...
Postdiplomski a ne znam ni kako cu sa stomom do zuba..... ne znam ni sta ce mi ona reci koliko je pametno da prijavljujem temu sad...... ma hajd nek je moj tibo zdrav a ostalo cu sve lako
Ma samo polakooo...ne sikiraj se...popricaj s njom pa ces vidjeti kako ces i sta ces..mozda zena ispadne bolja nego sto ti ocekujes...
ja prijavila temu za diplomski u januaru jos...ali od te ljubavi nema nista...moram prvo sredit ovih 20 ispita sto mi je ostalo pa tek onda posvetit paznju diplomskom...ebga...aliii to ce izgleda sve docekat narednu godinuuuu
uh ne spominji mi knjige ja danas moram do prof oko teme da se dogovorimo a garant ce me pitati ovaj jedan ispit sto mi je ostao pa sam neku tremu dobila ko nikad. valjda mozak sporije radi pa sam svjesna da cu lupati gluposti al sta me briga u trudnoci je sve dopusteno al kontam nece ona ni skontat da sam ja trudna ako joj ne kazem, stomo mi je majusni
Znam kako ti je, ja imam jos jedan ispit, al profesor nikako da me pusti, evo vec drugu godinu, diplomski davno uradjen i ceka, a sto je najgore, koji je to hajvan, briga njega za mog stomu, i kako nervoza utice na mene, morala sam prisustvovati i predavanjima i vjezbama... al nekako sam izgurala, da mi ga se je samo otarasiti sto prije da kasnije na miru uzivam sa svojom
Ma pokusaj jos koji ispit ako Bog da do poroda i onda lagano kad se bebi rodi furaj ostatk. ja imam jednu kolegicu koja je "na stomu" dosta ispita polozila. mislim nauci ona al valjda i ljudima bude crnjak da je obore ako nesto ne zna
ja sam mislila poceti pisati i zavrsiti rada sto vise mogu da bude ono 90% i onda ako Bog da bude sve ok na porodiljskom kad se bebi i ja uhodamo odbranu
Ma pokusaj jos koji ispit ako Bog da do poroda i onda lagano kad se bebi rodi furaj ostatk. ja imam jednu kolegicu koja je "na stomu" dosta ispita polozila. mislim nauci ona al valjda i ljudima bude crnjak da je obore ako nesto ne zna
ja sam mislila poceti pisati i zavrsiti rada sto vise mogu da bude ono 90% i onda ako Bog da bude sve ok na porodiljskom kad se bebi i ja uhodamo odbranu
ma tako i kontam ...malo me samo vrijeme zeza-mami me van (jeste tesko naci izgovor hehehe ) a i meni su skoro predavanja gotova-ugrabila potpise...svaki put kad se pojavim na faxu neki primitivci bulje u mene kao da imam rogove na glavi od metar a ne bebicu u stomaku...cak cini mi se da me neki sa sazaljenjem gledaju a pojma nemaju da nema potrebe za tim...i koliko sam ja happy zbog bebice...a isto imam osjecaj tako da neki iz nekog sazaljenja i te neugodnosti da obore trudnicu ako nesto ne zna pustaju da polozi...hihih...kad su vec takvi pokusat cu to iskoristit...svakako 70% njih sto "poloze" neki ispit-poloze jer prepisu-tako da cemo biti izjednaceni hehehehe
ma tako i kontam ...malo me samo vrijeme zeza-mami me van (jeste tesko naci izgovor hehehe ) a i meni su skoro predavanja gotova-ugrabila potpise...svaki put kad se pojavim na faxu neki primitivci bulje u mene kao da imam rogove na glavi od metar a ne bebicu u stomaku...cak cini mi se da me neki sa sazaljenjem gledaju a pojma nemaju da nema potrebe za tim...i koliko sam ja happy zbog bebice...a isto imam osjecaj tako da neki iz nekog sazaljenja i te neugodnosti da obore trudnicu ako nesto ne zna pustaju da polozi...hihih...kad su vec takvi pokusat cu to iskoristit...svakako 70% njih sto "poloze" neki ispit-poloze jer prepisu-tako da cemo biti izjednaceni hehehehe
ih ma pusti ih zavide ti na lijepom stomi, ne obaziri se na to. ako si uporan fax, magistarski ili bilo sta drugo se uvijek moze zavrsiti, a roditi jedno malo bice e to ti je Boziji dar!!!!!
ih ma pusti ih zavide ti na lijepom stomi, ne obaziri se na to. ako si uporan fax, magistarski ili bilo sta drugo se uvijek moze zavrsiti, a roditi jedno malo bice e to ti je Boziji dar!!!!!
Tu sam zene....nego me laptop zezao...ugradio mi "filozof" windows bez licence..tako da sam vas curila sa mobilnog sa kojeg btw ne mogu pisati..nego vas samo citati..nesto mi sa java scriptom ne valja na mobilnom... Uglavnom kako ste mi sve???? Pozelila sam vas. Ja juce vadila nalaze...zeljezo mi vauuu 24...hipp-ov sokic je cudo...nastavit cu ga piti i kada akoBogda rodim. Kupila sam namjestaj za jednu sobu koja mi je prazna, tako da kada dodje (do 30 dana im je rok)..onda cu polako poceti spremati tu sobu..jer je nekako odvojena (na drugoj stran) od citavog drugog dijela stana..tako da je idealna za izolaciju mene i bebe,,, ..naravno pod pretpostavkom da se taj scenario dopadne umcetu...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 10:10:26
Anoniman
Sad cu i ja kao Selma...niko da mi cestita ulazak u osmi mjesec
Kako ste beMbele? Mene zadnjih par jutara mucnine opet muce pa se druzim sa drugaricom wc soljom. Ako ovako nastavim mislim da i ove 4,5kg sto sam dobila cu da izgubim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 10:18:30
Anoniman
30+4, po onoj tabeli ulazim u osmi mjesec, ali posto je termin 20.08. ja sve kontam da sad 20. ulazim u osmi, a ovako se samo malo tjesim i nadam da mi je manje ostalo
Ma ja imam i zgaravice i mucnine, meni reni za zgaravicu i kisela pomognu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 10:18:51
Selma.A.M
Jutro žene,evo ja se spremam u DZ da podignem ljekove,naručena danas u 12:05 pa molim Boga samo da pljusak ne složi dok ne ostavim malca kod mame .........
JelenaT čestitam na ulasku u 8 mjesec, leti vrijeme pravo ja još nekih 20 dana pa ulazim u 9 mjesec,pravo mi brzo prošlo hB