Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 23:02:55
animagical
ziki dotjera ti cara do duvara eto jos malo...Boga mi zene, ruzno je ali vam zavidim...da mi je ugledati deveti ovako sam zaglavila u sedmom...i nesto me boluca od juce, nece da popusti sve oko pupka i donji dio stomaka, a moram sutra hodati nalaze vaditi...sva sam postala klimava i teska, a ne mogu ni da sjedim ni da lezim..svako vece jedva doklimam do kreveta i kazem mm e sutra ne mrdam ni iz kuce ni iz kreveta pa opet slazem..-uh al se pozalih, izvinite...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 23:08:53
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: ena23
lejlaKa ja zbilja do zadnjeg trenutkanecu znati da li cumoci doci jer emira nemam gdje ostaviti a zavisi kako cu se ja osjecati i kako ce on biti raspolozen. a volila bi da ucestvujem u druzenju, imam dosta toga i reci i pitati.
ako dodje ana necu se sikirati, na BB E je citavo vrjeme s njom asikovo, valjda cei sada pokazati dobre manire
Slobodno se ti prijavi pa nas izradi, mi se ne ljutimo. Bit će i neki interesantni gosti. Momka povedi slobodno, ima igračaka, zabavit ćemo ih.
Morala sam se nadovezati na ove VIRSLE jucer sam sa mm bila u nabavci hrane, i kad sam vidjela virsle, pade grah u zaborav, ja kao hipnotizirana pokupim one virsle, teglicu senfa i sva sretna pozurim mm da zavrsimo sa kupovinom jer su mi se tako jele... i tako je i meni jucer bio dan za virsle
Joj zar se nisam pohvalila za frizuru auuuuuuu sto sam zaboravna... hvala ciciban...konacno licim na ljudsko bice...farbe iz BBI prirodne su predoooobre...super pokrivaju, iako je meni jedva izaslo dva pakovanja za moju kosu ali je duga i gusta i frckava pa zato, tako da toplo preporucujem...a kosu sam malo skratila, bio je red nakon sest mjeseci, sva sam se utopila u nju, sad je opet luda i neposlusna :)
i da ne zaboravim...ja sam bukvalno preko noci "buknula", ne znam tacno jel u pitanju nedjelja na ponedjeljak, ili ponedjeljak na utorak ha ha ha ha ali sam odjednom nadosla kao buhtla...mm mi je od danas na putu sedam dana...necu jesti nista osim pure...i vrisli sto me uhvatila neka luda.....
Ma kakva bona pura navali ti na virsle,sta te briga bar sad imas dobru frizuru . Ja sam sebi obecala da necu ostati zeljna nicega u ,bar imam razlog da se debljam (tjesim se) ali kako par dana nisam buljila u vagu,tako kile stoje.. Cim se ja vise vagam-vise jedem,vise vaga otkucava..a ona digitalna hebem joj misa u gram pokaze
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
oko 22,50 KM ili 23,50 KM tako nesto..ja sam zaokruzila na 50 KM (dvije) i kukam danima da je puno para, a malo pakovanje, ali ipak vrijedi, super se sjaji, mm kaze da je kosa kao svila :)
Jutroooooooooooooooooooooooooooooo i od meneeeeeeeee
Kako je danas pep daaaaaaaaan mom mm rodjendaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Danas smo happy
Isplanirali nas dvoje da cemo veceras neku vecericu uz svijece-samo on,ja i nasa bebica u pupi ...ali onda se naravno svekrva najavi i pokvari sve planove pufffffff!!!
Al hajd...nece mi to pokvariti dan...
Vidim vama samo neke "virsle" u glavi Blagoooooooooooo vama
Nadam se da ste mi dobro i zdravo i da ne kvarite vageeeeeee kad stanete na njih
Cestitke ..uzivajte. Ja sam svoju sveki juce ispalila,tako da ce doci danas,ipak je to bio MOJ DAN... Semice odgodi za sutra Eee najbolja je domaca vecerica uz svijece, ja navalila da probam kinesku hranu i odemo sinoc u kin restoran....pa zene ono nista nije lijepo cak ni hljeb ne dobijes i ostadoh ja gladna ali sam zato kad sam dosla kuci zaduzila viljusku i navalila na tortu
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Cestitke ..uzivajte. Ja sam svoju sveki juce ispalila,tako da ce doci danas,ipak je to bio MOJ DAN... Semice odgodi za sutra Eee najbolja je domaca vecerica uz svijece, ja navalila da probam kinesku hranu i odemo sinoc u kin restoran....pa zene ono nista nije lijepo cak ni hljeb ne dobijes i ostadoh ja gladna ali sam zato kad sam dosla kuci zaduzila viljusku i navalila na tortu
ma rado bi ja to odgodila...ali ona se samo javi na fb i napise da ce doci...ne pita jeste li sta planirali..hocete li biti kuci ili nesto tako...al hajd...vecerica moze i sutra ko zna sebi ugodit-zna
Jao žene, ja se ne mogu probuditi, tako je pospan dan, a i ja s njim. Sensia, koliko nam je još do kuće i kreveta ostalo sati hihihi
Ih moja ti jos min 7 sati kad pomislim evo stomo mi se okrece, a vrijeme je ljepota prava da je bolje ne bi valjalo I ja sam jutros jedva. ne znam zasto ali jutros kad sam ustala toliko mi je bila muka al kontam kasno mi je sad za muke a u prva tri mjeseca hB nijednom..... te ja odmah malo hljeba i bi mi lakse.....