|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  617 618 [619] 620 621   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
14.6.2011 21:24:04   
animagical
ma imala sam najbolju namjeru da ga prekontrolisem, ali ovdje malo gnjave na kosevu da se ne izrazim ruznije...elem nije mi se dalo naruciti kod endokrinologa pa da mi napise da izvadim krv, a vratili me jer je nalaz ovaj put trazio ginekologuser posted image mislim halo... evo upravo pricam s mm o tome, oticemo sutra kod tawila i za pola sata imati nalaz, kao i dosad. u trudnoci mi je super tsh, sve oko 2-3 i to na 50mg letroxa, a prije je bio i po 8 i vise... ne znam za zadnja dva mjeseca,eto sutra aBd, nadam se da bude okuser posted image a divanovic divni je spominjao i neki dan, al dzaba kad je sve sati cekanja pa 15 dana cekanja nalaza pa nikad da odem, sve nesto drugo bude prece...e jedino privatno moze zacas.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 15451
14.6.2011 21:49:42   
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical

drznice mislim da si ti prosli put htjela na onu radionicu o dojenju evo ima opet..
evo kopirano sa dojenja i dodavanja

Drage trudnice i mame, novi susret grupe za podršku dojenju zakazujemo za 18.06. u 12h.

Mame savjetnice za dojenje Udruženja DjeCa pokušaće odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice.

Tema našeg sastanka je: Koristi i zamke dojenja

Zbog ograničenog broja polaznica prijave su obavezne i primaju se na e-mail adresu: dojenje@djeca.org

Predviđeno trajanje susreta je 90 minuta. Prisustvo je besplatno.

ja mislim da cu otici opet, prosli put je bilo superuser posted image ako jos koja moze, da se vidimouser posted image

Hajd pošalji helikopter po mene, pa cu i ja doći user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 15452
14.6.2011 21:51:00   
Anoniman
Ja bih rado otisla, ali nemam kome Anu ostaviti, tako da nista od mene nazalost.

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 15453
14.6.2011 22:18:58   
palachinken
Vidi opet se žene razbježale. Oko 22 pravo zatišje pred buru noćne smjene user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15454
14.6.2011 22:20:17   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

drznice mislim da si ti prosli put htjela na onu radionicu o dojenju evo ima opet..
evo kopirano sa dojenja i dodavanja

Drage trudnice i mame, novi susret grupe za podršku dojenju zakazujemo za 18.06. u 12h.

Mame savjetnice za dojenje Udruženja DjeCa pokušaće odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice.

Tema našeg sastanka je: Koristi i zamke dojenja

Zbog ograničenog broja polaznica prijave su obavezne i primaju se na e-mail adresu: dojenje@djeca.org

Predviđeno trajanje susreta je 90 minuta. Prisustvo je besplatno.

ja mislim da cu otici opet, prosli put je bilo superuser posted image ako jos koja moze, da se vidimouser posted image

Hajd pošalji helikopter po mene, pa cu i ja doći user posted image

a jel moze sleper, mislim da ti je pocela zabrana letenja od 34 sedmiceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 15455
14.6.2011 22:21:32   
animagical
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja bih rado otisla, ali nemam kome Anu ostaviti, tako da nista od mene nazalost.

mislim da mozes komotno povesti i anu, svi bi je pomalo zabaviliuser posted image ako je ozdravila, naravno...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15456
14.6.2011 22:23:05   
palachinken
Kontam da bi najbolje bilo neki kran, da se osiguramo.user posted image
Bez zeze, mene i polusatni put do FISa napati pravo, a najgore mi je hodanje po tržnim centrima. To me utuče. Sve zbog leđa user posted image
Hajd snimaj kamerom pa postavi klip na jutub user posted image

Neposredna veza do poruke: 15457
14.6.2011 22:25:26   
Sensia
Sta je ovo malo ženica,a ja mislila treća smjena najjaca.....

ja citamnesto, prof me sutra zakazala za razgovor neki pa kontam mozda ce me sta i pitati, a tako mi mrsko ovaj posljednji ispit spremat user posted image

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 15458
14.6.2011 22:26:14   
animagical
hahahauser posted image cuj kranuser posted image uh, prosli put je bilo predvidjeno trajanje od sat a trajalo dva i vise, a sada predvidjaju sat i po...dok bi se to uploadovalo ti bi se i porodilauser posted image   a bila prosli put jedna bebana slatkauser posted image sve se smijala i izazivala da joj pricamo...ma vriska i veseljeuser posted image nadam se da ce opet biti makar jedna bebana

Neposredna veza do poruke: 15459
14.6.2011 22:28:14   
palachinken
Sensia, treća smjena je tek od 23h, ono taman kad ja odem spavati. Ali neka, neka i ja cu biti slobodna za 10 dana pa će onda vidjeti šta je treća smjena muahahahahahah
user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15460
14.6.2011 22:30:37   
Sensia

Sensia, treća smjena je tek od 23h, ono taman kad ja odem spavati. Ali neka, neka i ja cu biti slobodna za 10 dana pa će onda vidjeti šta je treća smjena muahahahahahah
user posted image

hehehehhe i ja odem spavat taman kad pocinje treca smjena, a ono se prica o keksu i tako.... a ujutro nema keksa

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 15461
14.6.2011 22:30:46   
animagical

user posted image

Mozes kako hoces ali neces koliko hocesuser posted image user posted image user posted image sad cemo mi tebe uskoro na porod pratiti, ja predvidjam s 38 sedmicauser posted image

Neposredna veza do poruke: 15462
14.6.2011 22:32:58   
palachinken
Da mi kladionicu otvorimo user posted image user posted image
Vjeruj da i ja nešto kontam da će ranije (evo ga proteže se, zna da ga mahalam), pomašala je napredanuser posted image a doduše nismo ni nas dvoje baš sitne građe hihihi
Daj da mi ziki i idachu ispratimo, pa onda ja user posted image

Neposredna veza do poruke: 15463
14.6.2011 22:33:43   
Sensia
Hajd baci te kasike pa vidi kad cu ja ako Bog dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 15464
14.6.2011 22:34:56   
animagical
ma kakvi idacha ce jos i da prenese i rodi bebana od cca. pet kilauser posted image a ti ces da uranis... ovo ti ja gledam u tanjir i viljusku, taman sam jela zelje i jaja pa mi pri ruci... isto tako ja cu da rodim prije enci i maleneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 15465
14.6.2011 22:39:05   
palachinken
Ako fakat rodim u 38. sedmici, imaš šleper kukuruznog brašna od mene, da možeš praviti puru do kraja života user posted image

Neposredna veza do poruke: 15466
14.6.2011 22:44:26   
animagical

Ako fakat rodim u 38. sedmici, imaš šleper kukuruznog brašna od mene, da možeš praviti puru do kraja života user posted image

jooj nece mi valjda trebati poslije porodauser posted image user posted image user posted image ali mozda mi je dijete naviklo, pa bude voliouser posted image

Neposredna veza do poruke: 15467
14.6.2011 22:45:32   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Jelena, povedi Anu! Prostor je sasvim prijateljski za djecu.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15468
14.6.2011 22:47:09   
ena23
morem li se i ja pridruziti mahalanju? coeka nema, zbriso u inostranstvo, djete spava a beba u pupi se proteze. ja jos uvjek u radnim vodama al majke mi kontam otici do ginekologinje (jel se vako    kaze?) svoje i rec ja ne mogu vise, otvaraj mi bolovanje. pozdrav zene

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 15469
14.6.2011 22:50:09   
palachinken
ena, slobodno uleti na moje mjesto, ja se odjavljujem...vrijeme spavat user posted image i ovo malo u stomaku izlgleda zakunjalo pa da iskoristim :))

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 15470
14.6.2011 22:50:17   
ena23
lejlaKa ja zbilja do zadnjeg trenutkanecu znati da li cumoci  doci jer emira nemam gdje ostaviti a zavisi kako cu se ja osjecati i kako ce on biti raspolozen. a volila bi da ucestvujem u druzenju, imam dosta toga i reci i pitati.

ako dodje ana necu se sikirati, na BB E je citavo vrjeme s njom asikovo, valjda cei sada pokazati dobre manire  user posted image user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 15471
14.6.2011 22:53:21   
animagical
a jojuser posted image user posted image hajd dodjite s tim bebanima da se izigramuser posted image ena ti jos malo, deveti ti viri iza coskauser posted image  

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 15472
14.6.2011 22:54:08   
Sensia
uh pojedo sleper tresanja, sad odoh i ja pajkit, nista od moje trece smjene.... ipak sam ja radni narod

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 15473
14.6.2011 22:56:35   
ena23

a jojuser posted image user posted image hajd dodjite s tim bebanima da se izigramuser posted image ena ti jos malo, deveti ti viri iza coskauser posted image  

s mojim indijancem se ne moze igrati, samo ga se moze ganjati user posted image

joj vala se i osjecam ogromno, ko da bure nosim a ne bebu. kako ti deveras po ovim sparinama? hB pa zahladni malo

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 15474
14.6.2011 22:56:47   
ziki
Vece trudnice, zvirkam da vidim jesul sve na okupu. Ja sam jos uvijek 2 u 1 a dokle vidjecemo. Nesto me bolucka evo drugu noc, mislim da ce do vikenda bit delozacija iz stanauser posted image  Idem da citam sta ste mahalale valjda se ne razbjezite

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 15475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  617 618 [619] 620 621   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  617 618 [619] 620 621   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *