Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 21:24:04
animagical
ma imala sam najbolju namjeru da ga prekontrolisem, ali ovdje malo gnjave na kosevu da se ne izrazim ruznije...elem nije mi se dalo naruciti kod endokrinologa pa da mi napise da izvadim krv, a vratili me jer je nalaz ovaj put trazio ginekolog mislim halo... evo upravo pricam s mm o tome, oticemo sutra kod tawila i za pola sata imati nalaz, kao i dosad. u trudnoci mi je super tsh, sve oko 2-3 i to na 50mg letroxa, a prije je bio i po 8 i vise... ne znam za zadnja dva mjeseca,eto sutra aBd, nadam se da bude ok a divanovic divni je spominjao i neki dan, al dzaba kad je sve sati cekanja pa 15 dana cekanja nalaza pa nikad da odem, sve nesto drugo bude prece...e jedino privatno moze zacas.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 22:23:05
palachinken
Kontam da bi najbolje bilo neki kran, da se osiguramo. Bez zeze, mene i polusatni put do FISa napati pravo, a najgore mi je hodanje po tržnim centrima. To me utuče. Sve zbog leđa Hajd snimaj kamerom pa postavi klip na jutub
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 22:26:14
animagical
hahaha cuj kran uh, prosli put je bilo predvidjeno trajanje od sat a trajalo dva i vise, a sada predvidjaju sat i po...dok bi se to uploadovalo ti bi se i porodila a bila prosli put jedna bebana slatka sve se smijala i izazivala da joj pricamo...ma vriska i veselje nadam se da ce opet biti makar jedna bebana
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 22:28:14
palachinken
Sensia, treća smjena je tek od 23h, ono taman kad ja odem spavati. Ali neka, neka i ja cu biti slobodna za 10 dana pa će onda vidjeti šta je treća smjena muahahahahahah
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 22:30:37
Sensia
IZVORNA PORUKA: palachinken
Sensia, treća smjena je tek od 23h, ono taman kad ja odem spavati. Ali neka, neka i ja cu biti slobodna za 10 dana pa će onda vidjeti šta je treća smjena muahahahahahah
hehehehhe i ja odem spavat taman kad pocinje treca smjena, a ono se prica o keksu i tako.... a ujutro nema keksa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 22:30:46
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken
Mozes kako hoces ali neces koliko hoces sad cemo mi tebe uskoro na porod pratiti, ja predvidjam s 38 sedmica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 22:32:58
palachinken
Da mi kladionicu otvorimo Vjeruj da i ja nešto kontam da će ranije (evo ga proteže se, zna da ga mahalam), pomašala je napredan a doduše nismo ni nas dvoje baš sitne građe hihihi Daj da mi ziki i idachu ispratimo, pa onda ja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 22:34:56
animagical
ma kakvi idacha ce jos i da prenese i rodi bebana od cca. pet kila a ti ces da uranis... ovo ti ja gledam u tanjir i viljusku, taman sam jela zelje i jaja pa mi pri ruci... isto tako ja cu da rodim prije enci i malene
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 22:47:09
ena23
morem li se i ja pridruziti mahalanju? coeka nema, zbriso u inostranstvo, djete spava a beba u pupi se proteze. ja jos uvjek u radnim vodama al majke mi kontam otici do ginekologinje (jel se vako kaze?) svoje i rec ja ne mogu vise, otvaraj mi bolovanje. pozdrav zene
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 22:50:17
ena23
lejlaKa ja zbilja do zadnjeg trenutkanecu znati da li cumoci doci jer emira nemam gdje ostaviti a zavisi kako cu se ja osjecati i kako ce on biti raspolozen. a volila bi da ucestvujem u druzenju, imam dosta toga i reci i pitati.
ako dodje ana necu se sikirati, na BB E je citavo vrjeme s njom asikovo, valjda cei sada pokazati dobre manire
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.6.2011 22:56:47
ziki
Vece trudnice, zvirkam da vidim jesul sve na okupu. Ja sam jos uvijek 2 u 1 a dokle vidjecemo. Nesto me bolucka evo drugu noc, mislim da ce do vikenda bit delozacija iz stana Idem da citam sta ste mahalale valjda se ne razbjezite
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......