|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  621 622 [623] 624 625   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.6.2011 11:24:11   
palachinken
Radnoj kolegici rođendan, a firminski običaj je da se časti doručkom i nekim slatkim doživljajem. Joj natrpala sam se svega pomalo, tačno mi je sad zlo user posted image
Vidjela sam smokve na putu za posao, ne gine mi danas ubistvo smokvama, jeeeeee

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15551
15.6.2011 11:32:01   
animagical
smokveuser posted image odmah pomislim na moreuser posted image
ma ja puru volim, pa mi nije problem, a za crijeva mi malo pomogne, ionako jako rijetko koristim wcuser posted image cak me dr ruzio-regulisi stolicu...pa reko kakouser posted image eh jedino sto je skroz pomoglo, ako neko ima isti problem su po kila tresanjauser posted image a to sto dr ruze za kile, nijedan ne ruzi zbog vizuelnog dozivljaja...mislim sta njih briga... nego se na previse kila obicno nakalemi i makar neki zdravstveni problemuser posted image tako da sto se mene tice pura zakonuser posted image sad pritisak ko u bebetauser posted image def bolji nego na pizzi s 4 vrste sirauser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 15552
15.6.2011 11:42:10   
ciciban26
Joj Animagical ne spominji tresne, gu..ca mi zine za njima ali brate ne mogu a da ne zavirim jesu li "mesnate" i onda me prodje svaka zelja. Dzaba meni ne pali ona prica,te vocni crvi,te nisu spricane meni je crv-crv grrrrrr.. Ostat cu zeljna tresanjauser posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 15553
15.6.2011 11:43:23   
ciciban26
Babilon draga hvala na cestitkama user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 15554
15.6.2011 11:46:21   
Anica1
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Joj Animagical ne spominji tresne, gu..ca mi zine za njima ali brate ne mogu a da ne zavirim jesu li "mesnate" i onda me prodje svaka zelja. Dzaba meni ne pali ona prica,te vocni crvi,te nisu spricane meni je crv-crv grrrrrr.. Ostat cu zeljna tresanjauser posted image

Ja sam zbog crvica sada presla na visnje user posted image

Neposredna veza do poruke: 15555
15.6.2011 11:50:37   
Anica1
Jutros sam vadila krv i dala urni, juce sama uzela uputnicu posto moja dr nista ne spominje za te lab nalaze. A ujutro idem na transfuziologiju da provjerim antitijela (isto sama trazila). Moja dr u ambulanti na godisnjem i juce odem kod te neke druge, kad zena pocela da se ubjedjuje sa mnom, kaze hocete li da vam otvorim bolovanje, reko necu sada ne treba, kaze ma sto necete, odmorite malo, reko ma necu, javicu ja kad bude trebalo user posted image user posted image Zamalo me ne otjera na bolovanje user posted image

Posto sam jedva stigla sve iscitati sta ste pisale (bile ste mi vrijednice) cestitam kome treba cestitati  na novim semdicama, rodjendanima, diplomiranju user posted image user posted image

Ja nikako ne mogu da se nakanim da ucim user posted image   Sad sam nasla izvlakusu "za septembar cu ja to spremiti"

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 15556
15.6.2011 11:51:30   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: ciciban26

jutro zene

ja kada vidim da je 4-5 "cisto" od crvica jedem bez problemauser posted image

DIJAMANT, animagical svaka cast na pura dijeti, meni je pritisak za sad ok, pa se jos ne sekiram, mozda dok jos koju kilu dobijemuser posted image

jelena cestitke na 8. mjesecu

vidim pricalo se o fakultetu...ja imam samo mag. rad. da napisem, sve ispite ocistila hB al sad mi se bas zanedalo...ne zelim ni o cemu da mislim vec samo da uzivam u svojoj trudnociuser posted image user posted image , ionako sam sve u roku tako da imam malo fore da zabusavamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 15557
15.6.2011 11:54:42   
Hannica
Eh ja sam ove godine pojela treasenja ko nikad u zivotu,u svako doba imam u frizideru bar 2-3 kile,i nisu mesnate jos uvijek.user posted image Divno je imati vlastitu tresnju.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 15558
15.6.2011 11:55:27   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Anica1

Jutros sam vadila krv i dala urni, juce sama uzela uputnicu posto moja dr nista ne spominje za te lab nalaze. A ujutro idem na transfuziologiju da provjerim antitijela (isto sama trazila). Moja dr u ambulanti na godisnjem i juce odem kod te neke druge, kad zena pocela da se ubjedjuje sa mnom, kaze hocete li da vam otvorim bolovanje, reko necu sada ne treba, kaze ma sto necete, odmorite malo, reko ma necu, javicu ja kad bude trebalo user posted image user posted image Zamalo me ne otjera na bolovanje user posted image

Posto sam jedva stigla sve iscitati sta ste pisale (bile ste mi vrijednice) cestitam kome treba cestitati  na novim semdicama, rodjendanima, diplomiranju user posted image user posted image

Ja nikako ne mogu da se nakanim da ucim user posted image   Sad sam nasla izvlakusu "za septembar cu ja to spremiti"

meni je sad muzek dosao a iducu sedmicu uzima slobodno posto je radio i neradnim danima kad je bio na putu pa idemo njegovima u prirodu malo a moram prije toga, sutra-prekosutra da uzmem uputnice....i mene to vadjenje nalaza ceka...uhhh malo me i strah a cim se vratimo od njegovih idemo na kontrolu aBduser posted image

anice, ja da sam na tvom mjestu uzela bih bolovanjeuser posted image da odmoris koji dan, al mozda si i upravu da sacuvas taj "bonus" kad ti bude tezeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 15559
15.6.2011 11:57:39   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Hannica

Eh ja sam ove godine pojela treasenja ko nikad u zivotu,u svako doba imam u frizideru bar 2-3 kile,i nisu mesnate jos uvijek.user posted image Divno je imati vlastitu tresnju.user posted image

sad cemo i mi u visoko na aslame domace aBd user posted image , rekao mi je mm da ce me smjestiti ispod neke aslame i da ce mi brati s grane aBduser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15560
15.6.2011 12:01:52   
Sensia
IZVORNA PORUKA: animagical

smokveuser posted image odmah pomislim na moreuser posted image
ma ja puru volim, pa mi nije problem, a za crijeva mi malo pomogne, ionako jako rijetko koristim wcuser posted image cak me dr ruzio-regulisi stolicu...pa reko kakouser posted image eh jedino sto je skroz pomoglo, ako neko ima isti problem su po kila tresanjauser posted image a to sto dr ruze za kile, nijedan ne ruzi zbog vizuelnog dozivljaja...mislim sta njih briga... nego se na previse kila obicno nakalemi i makar neki zdravstveni problemuser posted image tako da sto se mene tice pura zakonuser posted image sad pritisak ko u bebetauser posted image def bolji nego na pizzi s 4 vrste sirauser posted image

Meni je pura zakon, al ozbiljno. Ja imam domacu onu svjetliju i sitnu i sa pavlakom mljac mljac. Kako fino ocisti crijeva i bas mi legne. JOs kad znam da je zdrava jos mi je draza!!!!!

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 15561
15.6.2011 12:06:11   
Sensia

ma kakvo bolovanje ako ti ne treba, vidjeces ako Bog da kad dodje pred kraj onda razmisljaj o bolovanju, to svi kazu. I mene je moja muntala kad su me ledja bolila ma reko necu vala ako ne moram, em kuci sama milion misli da me pati, em sta cu kad se zabubim i kad bude korak naprijed nazad dva.... user posted image

Ja se sad vratila sa faxa, prof odusevljena mojim prijedlogom teme magistarskog (a bila sam se bas prepala jer ona je onako direktna poprilicno i bez dlake na jeziku) a ja izostavih da joj spomenem da sam u 5. mjesecu trudnoce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 15562
15.6.2011 12:14:45   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Sensia

ma kakvo bolovanje ako ti ne treba, vidjeces ako Bog da kad dodje pred kraj onda razmisljaj o bolovanju, to svi kazu. I mene je moja muntala kad su me ledja bolila ma reko necu vala ako ne moram, em kuci sama milion misli da me pati, em sta cu kad se zabubim i kad bude korak naprijed nazad dva.... user posted image

Ja se sad vratila sa faxa, prof odusevljena mojim prijedlogom teme magistarskog (a bila sam se bas prepala jer ona je onako direktna poprilicno i bez dlake na jeziku) a ja izostavih da joj spomenem da sam u 5. mjesecu trudnoce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Taaačno! Ja križam sate do bolovanja! A donedavno sam trčkarala do posla. Samo najednom postade teško.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15563
15.6.2011 12:20:04   
Anica1
Necu svakako uzimati bolovanje, ima vremena za to ako bude trebalo poslje, mada cu i tada ganjati da mi napise "cuvanje trudnoce" jer se tada prima 100% plate, umjesto 80% kada si na bolovanju user posted image

Ja radim do utorka sljedeceg i onda sam na godisnjem, jedva cekaaaaaaam user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15564
15.6.2011 12:22:23   
Anica1
Sensia, tebi se jos ne vidi pupo? Menis e ba svidi, juce srela komsiinicu u haustoru, gleda u pupu, kaze da ti nije dr fulila da ne nosis blizance, pupo bas raste a ja tek sredina 4 mjeseca user posted image Ima li jos ovakvih slucajeva da im se pupo bas vidio u 4 mjesecu ?

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 15565
15.6.2011 12:24:37   
Bebica11

Sensia, tebi se jos ne vidi pupo? Menis e ba svidi, juce srela komsiinicu u haustoru, gleda u pupu, kaze da ti nije dr fulila da ne nosis blizance, pupo bas raste a ja tek sredina 4 mjeseca user posted image Ima li jos ovakvih slucajeva da im se pupo bas vidio u 4 mjesecu ?

Evo meuser posted image ista sam ti...cak mi je stomak kao kod nekih 5.mjesec ja mislim...vjeruj sad kad sam bila kod mame komsinica je pitala jesam li trudnauser posted image

a mamina drugarica mi govori "ti ces izgleda bas biti krupna trudnica"...uhhh moram se utjesiti porcijom sladoledauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 15566
15.6.2011 12:29:07   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Evo meuser posted image ista sam ti...cak mi je stomak kao kod nekih 5.mjesec ja mislim...vjeruj sad kad sam bila kod mame komsinica je pitala jesam li trudnauser posted image

a mamina drugarica mi govori "ti ces izgleda bas biti krupna trudnica"...uhhh moram se utjesiti porcijom sladoledauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Ja sam mislila da se stomak ne vidi bas tako rano. Ja sam startala sa normalnom kilazom, nisam se ni sada nesto puno udebljala ali stomak se vidi. Da nema stomaka ista sam kao prije. Ali bas se vidi, danas sam obukla na posao hlace crne na peglu, moje od prije, ali sam dugmice skroz pomjerila prema naprijed da bi ih uopste mogla zakopcati. A vec imam trudnicke koje nosam  sa gumom pojas user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 15567
15.6.2011 12:30:35   
sanela.asja
pura zakon
Ajhmo tri put Hura za puru Animagicalmeni je pomogla da regulisem kilazu zivjela pura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..
Sta ima user posted image user posted image moje ja nestrpljivi cekam 4 sata da idem na kontrolu da vidim svog mudonjicu user posted image user posted image ...

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 15568
15.6.2011 12:39:03   
Hannica
Ja nikako da skontam u cemu je fazon s tom purom?user posted image Jedete samo puru ili....? Smije li se stavit puno putera ili jedete onako,suho?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 15569
15.6.2011 12:41:20   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Hannica

Ja nikako da skontam u cemu je fazon s tom purom?user posted image Jedete samo puru ili....? Smije li se stavit puno putera ili jedete onako,suho?

fazon ti je ako imas los pritisak ili lijepis puno kg da predjes na pura dijetu bez masnoca,samo kasika pavlake

ja to cuvam kao joker za kasnije sedmice

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15570
15.6.2011 12:41:49   
palachinken
Pura s pavlakom ili jogurtom. Ma, čisti crijeva, reguliše probavu. Odmah i kile, to ide jedno s drugim user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15571
15.6.2011 12:42:07   
sanela.asja
kako je meni animagical objasnila napravis je sa vodom i kasikom maslinovog ulja kad bude gotovo prelije se jogurtom i jedes...Ja sam sebi za veceru pravila nekad za dorucak ona bas cisti organizam,a i zdrava je

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15572
15.6.2011 12:44:20   
palachinken
Meni pritisak nizak, kad pojedem puru s pavlakom samo se onesvijestim user posted image

Neposredna veza do poruke: 15573
15.6.2011 12:45:10   
Hannica
I koliko dugo trebas biti na puri? Jel se sve ostalo smije jesti normalno?

Neposredna veza do poruke: 15574
15.6.2011 12:46:29   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: palachinken

Meni pritisak nizak, kad pojedem puru s pavlakom samo se onesvijestim user posted image

ja kad popijem jogurt nije mi dobrouser posted image

a bas mi je godio sinoc za vag.floruuser posted image , odmah je bolje danas

Neposredna veza do poruke: 15575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  621 622 [623] 624 625   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  621 622 [623] 624 625   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *