|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  620 621 [622] 623 624   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.6.2011 10:23:26   
Hannica
Jelena cestitke i od mene.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 15526
15.6.2011 10:23:50   
Anoniman
A meni najsmjesnije kod RENI-a na uputstvu pise "nemojte prekoraciti preporucenu dozu od 16 tabletica na dan user posted image "

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 15527
15.6.2011 10:31:25   
Semica
Jelena user posted image user posted image user posted image sad cu i ja jos malo user posted image
Selma user posted image user posted image user posted image

Hannice
blago tebi kad svekrva ne zna upalit komp...user posted image user posted image za sveki user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15528
15.6.2011 10:31:50   
babilon
Jutroo zene ;D

jest oav treca smjena aktivna, kad dodjem na posao, upalim pc, kafica, kiflica i sjedi i citaj pa se javi ;)))
nadam se da ste sve lijepo spavale?! Ja sam jutros jedva ustala, gornji dio tijela ustalo  a donji dio tijela mlitav ;)))

prizivam da dan bude sa sto manje posla (citaj:nikakvog posla) i da ne ugrije naglo, posto mi je bas taman leglo ovo blago zahladjenje ;D

jucer smo mm i ja otisli na cevape, narucim ja 5icu, i uspjela pojesti samo 3 cevapa, jooooooooooooooooooj kako mi se zeludac okrenuo odjednom, ja vama OPISATI ne mogu, doslo mi je da placem sto nisam mogla jos jesti ;((( samo muka odjednom.. buu! ali sam fino zasecerila palacinkama woohoo ;D s nutellom woohoo x2 ;))

Ciciban - draga, kod tebe se savasta ima cestitati. Prvo, cestitam za sedmice, pa sretan rodjendan, pa cestitam na diplomi! Svaka cast! Bas mi je drago!

Selma - dok sam citala tvoje postove, tako me jeza uhvatila, i tako mi je draaaaago da se bebica konacno javila, uspavanko mali, hvala Bogu, od srca ti ovo govorim D;

Selminja - cestitam na curici... yaaay! Curice nam manjkaju ove godine izgleda, ja se nadala da ce kod mene biti pisuljica, ali nekaj e zdravo, od Boga je ;)

Jelena - draga, cestitam na 8.mjesecu ;D jos malo pa 'guraaaaaaaaaj' ;)))

Sve ostale ako sam sta fulila ne zamjerite...user posted image user posted image user posted image

Ko oovo knjige spominje, joj molim vas, ima li neka druga tema, npr, jesu li virsle ukusnije sa senfom ili i sa senfom i ketchup-om :)))
Ja jutros imala ispit, brrr, ne gine mi popravni. uh!

cmok cmok cmok cmok

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15529
15.6.2011 10:33:05   
DIJAMANT
Jutro ženice! Reko da vas prvo pozdravim, jer dok iščitam šta ste pisale već će biti vakat ručak sprematiuser posted image Ima li šta novo, je li se koja porodila? Ja sam danas malo mirnija, izgleda da sam osjetila lupkanje bebe sinoć i jutros. Odmah sam i ustala s osmijehomuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15530
15.6.2011 10:38:16   
Hannica
Moja Hana jos spava,dusica draga sinoc pet imala visoku temp,jedva smo skinuli,ustvari mm je bio doktor a a mene pustio da spavam.Nadam se  da ce danas biti dobro.Ne znam da li da je izvedem malo vani danas,vec par dana je u kuci,dosadilo joj,sinoc uzela patike i hoce da ide pa-pa. Iskusne mame sta kazete?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 15531
15.6.2011 10:38:34   
DIJAMANT
Još nešto, moram vam reći da ova palenta s kašikom pavlake stvarno ima efekta. Za tri sedmice dobila sam 700 guser posted image , a inače sam sedmično po 1 kg dobijala. I naravno, lijeganje bez večere ( zadnji obrok u 19 h). Poslije toga dolaze u obzirsamo kokice ili jabuke. Pa ko voli, nek izvoliuser posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 15532
15.6.2011 10:39:41   
Anoniman
Ako je samo temperatura, ako nema neke upale ja bih je izvela, jer na vazduhu se lakse podnosi temperatura, cak kad ne moze da se skine temperatura preporucuje se izvodjenje djeteta vani.

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 15533
15.6.2011 10:40:39   
Hannica
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Jutro ženice! Reko da vas prvo pozdravim, jer dok iščitam šta ste pisale već će biti vakat ručak sprematiuser posted image Ima li šta novo, je li se koja porodila? Ja sam danas malo mirnija, izgleda da sam osjetila lupkanje bebe sinoć i jutros. Odmah sam i ustala s osmijehomuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 15534
15.6.2011 10:41:52   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

A meni najsmjesnije kod RENI-a na uputstvu pise "nemojte prekoraciti preporucenu dozu od 16 tabletica na dan user posted image "

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sad cu ici kupiti..bar 15 da spucam..user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15535
15.6.2011 10:42:43   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Hannica

Moja Hana jos spava,dusica draga sinoc pet imala visoku temp,jedva smo skinuli,ustvari mm je bio doktor a a mene pustio da spavam.Nadam se  da ce danas biti dobro.Ne znam da li da je izvedem malo vani danas,vec par dana je u kuci,dosadilo joj,sinoc uzela patike i hoce da ide pa-pa. Iskusne mame sta kazete?

Ja sam svog sina znala izvoditi u periodu kada mu spadne temp., i izbjegavala sam da dođe u kontakt sa drugom djecom (ako je virozica da ne pređe i dr. djeci). Ali u svakom slučaju djetetu više godi svjež zrak. (Nisam upratila šta ti je sa curicom........je li pije antibiotik?)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15536
15.6.2011 10:42:55   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Hannica

Pa mozes je malo izvesti..iako ja danas bi preskocila..naglo je zahladnjikalo....
I meni umce od jutros slini..user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15537
15.6.2011 10:43:40   
Hannica

Ako je samo temperatura, ako nema neke upale ja bih je izvela, jer na vazduhu se lakse podnosi temperatura, cak kad ne moze da se skine temperatura preporucuje se izvodjenje djeteta vani.

Pa prehladjena je malo,nosic joj je zacepljen,i kaslje.Joj da hoce povratit slajm,jadnica ne zna kako da pljune pa stalno guta i vraca nazad.user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15538
15.6.2011 10:45:11   
Skvo RR
hannice...ako guta ne vraca nazad..nego tamo gdje treba..pokakit ce slajm.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15539
15.6.2011 10:46:14   
Anoniman
Hanice jesi probala neki od ovih cajeva joj davati za slaim? Luk i jabuka nor? Znam da je ruzno ali ja svojoj tako kad se zakaslje prst gurnem u usta i dijete povrati i odmah kao novo.

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 15540
15.6.2011 10:52:20   
DIJAMANT
 Hannice, ako je kod djeteta visoka temp. ja se ne bih oslanjala samo na prirodne preparate. Prvo vidjeti šta pedijatar kaže. A što se tiče čajeva znam da je dobar čaj od korijena bijelog sljeza, ili propržiš dvije kašike šećera, kad potamni dodaš 0,5 l vode i dvije glavice oguljenog i isječenog luka. Pustiš da kuha pola sata, pa procijediš. Daješ djetetu u toku dana nekoliko puta. I nije tako ružno za popiti. Mom sinu je ovo pomagalo.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15541
15.6.2011 10:52:54   
izzy
Hej trudnicke, ja am jucer obavila pregled, jos mi nije htio reci spol, al ja mislim da je curica, hehehe

[img]http://lmtf.lilypie.com/qbDtp1.png[/img]

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15542
15.6.2011 10:54:07   
DIJAMANT
Joj ženice, ja skuhala palentu, a u frižideru nestašica mlijeka i pavlakeuser posted image Odoh do granapa, ćao!

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 15543
15.6.2011 10:54:44   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

hannice...ako guta ne vraca nazad..nego tamo gdje treba..pokakit ce slajm.user posted image

user posted image user posted image user posted image Mudro zboris.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 15544
15.6.2011 11:02:42   
Hannica

Hanice jesi probala neki od ovih cajeva joj davati za slaim? Luk i jabuka nor? Znam da je ruzno ali ja svojoj tako kad se zakaslje prst gurnem u usta i dijete povrati i odmah kao novo.

Ma joj ona je jako problematicna kad su cajevi  ili bilo kakvi lijekovi u pitanju,pa nece da popije ni vocno caj,a za sirupe da ne pricam...zato je nisam ni vodila doktoru ovog puta,nikad nista ne popije,samo zamaze sve okolo.U toku dana nema visoku temperaturu,samo je navece uhvati(vec dvije noci),ako se veceras ponovi sutra idemo pedijatru. Joj,user posted image bem ti vrtic jos jednom. I nije joj temp.bila visa od 39 ali je tesko skinuti,sinoc joj cepic lupocet nista nije pomoga pa smo morali voltaren stavit,tek je tad zaspala.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15545
15.6.2011 11:15:20   
animagical
gdje ste zeneuser posted image joj moram na fax ovjeriti semestar, ne znam ni kako cu...dijamant user posted image jel to i tebe pura spasilauser posted image mene boli stomak, bas mi je nesto dosadan...ili boli se onako bezbolno stezeuser posted image   odoh se spremati...i jesti...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15546
15.6.2011 11:17:38   
Anoniman
Joj citam vas za puru...ne bih da me pogresno neko shvati ,a li ja je ne bih pojela da imam 300kg, ne volim je nikako, a ni na dijetu ne bih. Sto neko rece necu nicega da se odricem sto mi se jede, sad da mi se jede pola kg cokolade pojela bih, ni kad nisam trudna ne "oskudjevam" u ishrani, a tek sad necu. 

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 15547
15.6.2011 11:19:56   
animagical
Boga mi Jelo da ti pritisak pobudali jela bi ti i puru i sve pitala jel ima josuser posted image kad me dr onda prepade za bebu i moj pritisak, ma bila sam spremna trave da pasem...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15548
15.6.2011 11:20:30   
Hannica
I zene,sta smo odlucile,ici ili ne ici u setnju???

Neposredna veza do poruke: 15549
15.6.2011 11:21:34   
Anoniman
Pazi samo crijeva da ti ne pobudale od pure. Jedno je pritisak, a jedno su kilogrami. Ovdje svi pisu o kilogramima i puri, niko pritisak ne spominje, a pritisak se i mimo pure moze regulisati, tako da ne bih puru sigurno, kad je i Ani pravim d ajedem zeludac svoj povratim koliko se gadim na nju Boze oprosti.

Neposredna veza do poruke: 15550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  620 621 [622] 623 624   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  620 621 [622] 623 624   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *