babilon
|
Jutroo zene ;D jest oav treca smjena aktivna, kad dodjem na posao, upalim pc, kafica, kiflica i sjedi i citaj pa se javi ;))) nadam se da ste sve lijepo spavale?! Ja sam jutros jedva ustala, gornji dio tijela ustalo a donji dio tijela mlitav ;))) prizivam da dan bude sa sto manje posla (citaj:nikakvog posla) i da ne ugrije naglo, posto mi je bas taman leglo ovo blago zahladjenje ;D jucer smo mm i ja otisli na cevape, narucim ja 5icu, i uspjela pojesti samo 3 cevapa, jooooooooooooooooooj kako mi se zeludac okrenuo odjednom, ja vama OPISATI ne mogu, doslo mi je da placem sto nisam mogla jos jesti ;((( samo muka odjednom.. buu! ali sam fino zasecerila palacinkama woohoo ;D s nutellom woohoo x2 ;)) Ciciban - draga, kod tebe se savasta ima cestitati. Prvo, cestitam za sedmice, pa sretan rodjendan, pa cestitam na diplomi! Svaka cast! Bas mi je drago! Selma - dok sam citala tvoje postove, tako me jeza uhvatila, i tako mi je draaaaago da se bebica konacno javila, uspavanko mali, hvala Bogu, od srca ti ovo govorim D; Selminja - cestitam na curici... yaaay! Curice nam manjkaju ove godine izgleda, ja se nadala da ce kod mene biti pisuljica, ali nekaj e zdravo, od Boga je ;) Jelena - draga, cestitam na 8.mjesecu ;D jos malo pa 'guraaaaaaaaaj' ;))) Sve ostale ako sam sta fulila ne zamjerite... Ko oovo knjige spominje, joj molim vas, ima li neka druga tema, npr, jesu li virsle ukusnije sa senfom ili i sa senfom i ketchup-om :))) Ja jutros imala ispit, brrr, ne gine mi popravni. uh! cmok cmok cmok cmok