Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 13:22:00
Hannica
IZVORNA PORUKA: enči80
IZVORNA PORUKA: Hannica
Jesam citala,stalno se spominje pura,ali nikako da skontam detalje,sta se smije,sta ne smije jesti,koliko pure dnevno se treba pojesti,jel s maslacem ili onako nikakva. Ja htjela da jedem sve kao i do sada samo da negdje izmedju obroka ubacim i puru,ali to ocito ne pomaze pa nista od pure do daljnjeg.
Evo je Hannice direkt iz "Vlašičke kuće"
Prvo da čestitam šta se ima čestitati pa vas odoh čitati.
Mene nešto gospoja boli.i pravo me pritišću bebice tako da sam danas
Uh,ova je dobra. Moram muzu predlozit da idemo na vlasic ovih dana,uvijek tamo svratimo.Dobre su im i pite ispod saca.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 13:22:36
drznica
Eh kako sam obecala, uspjela sam se izvagati iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii imala sam 67kg prije trudnoce sad u 16.sedmici imam 69kg. Pa eto nije strasno, vadi me visina 180 hheheheh. Pozz svima
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 13:28:35
mea29
I koliko dugo trebas biti na puri? Jel se sve ostalo smije jesti normalno?
hi hi hi hi kako mi je ovo slatko...jeste mozes sve normalno jesti, kilu tresanja, kilu pecenja i palacinke sa nutelom i onda ovu puru sa kasikom pavlake...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 13:28:56
enči80
Odoh vam ja,Hana mi opet ima povisenu temp. Dusa mamina.
i da nam Hana što prije ozdravi
Drznice ja sam startala sa 65kg na 170 pa ti vidi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 13:32:42
enči80
IZVORNA PORUKA: palachinken
Tu puru iz Vlašićke kolibe, e to vrijedi maksuz otići pa probati. Iako ja više volim palentu, ova je odlična!
a i krompirušu ispod saća ,mljac,mljac. Mislim da nam je došlo svima vrijeme ručka
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 13:34:21
ciciban26
Joj hanice imas sto spomenu pohovane palacinke sa sampinjonima,e to cu vala za rucak pa neka i sveki jede . Jos cu dodati piletinu i Livadu sir njam,njam,njam ima da se unistimhahahahaha a vi ostale uzivajte u puri :PPPPPP
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 13:35:00
Anica1
IZVORNA PORUKA: drznica
Eh kako sam obecala, uspjela sam se izvagati iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii imala sam 67kg prije trudnoce sad u 16.sedmici imam 69kg. Pa eto nije strasno, vadi me visina 180 hheheheh. Pozz svima
Koliko sam vidjela na tabelama, to je normalno, cak pise do 16 sedmice 2,5 kg I ja sam se 2 kg udebljala, mene ubi slatko na poslu, ja od 8 do 4 samo razmisljam sta bi slatko pojela
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 13:36:49
enči80
Nisam na vagu stala mjesec i pol, pa kad u subotu kod dr.na onu njenu tovarnu stanem ima da me nema ,mada se tješim da nisam puno dobila pa sad ovo pred kraj mogu uzeti furseta.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 13:36:50
mea29
i ja stalno pravim paprike sa vrhnjem za kuhanje i pavlakom...i odeeeee hljeb cijeli bravo ja...nekad isprzim i piletinu u to..nekad solo...a ja cu danas opet zdravo jesti virsle, virsle...i brdo salate...bar nesto u cemu ima vitamina kad mi je vec ah na virslama danima :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 13:38:44
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: Anica1
a gdje si našla te tabele famozne da se i ja uporedim, sad imam čini mi se 69 kg u 19 tjednu, a imala sam uh čini mi se 64-5 prije trudnoće na 1,72, pa da vidimo koliko sam "uznapredovala" ha ha ha
Koliko sam vidjela na tabelama, to je normalno, cak pise do 16 sedmice 2,5 kg I ja sam se 2 kg udebljala, mene ubi slatko na poslu, ja od 8 do 4 samo razmisljam sta bi slatko pojela
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 13:39:12
enči80
Ja sam za oboje,i pitu i puru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 13:39:48
drznica
A sto se tema o hrani vrti...pa kako cemo ostati twigi kad samo o hrani pisete heheheh. Ja danas planiram praviti ćuftice u sosu sa pireom. Nije mi alarmantno jos za kile pa...dok moze bez pure dobro je. Mada i ja puru jako volim, ali ne bas svaki dan hehehe.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 13:44:25
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1
kad te dr J naruziiiiiiiiiii salim se to je extra kod tebe s obzirom da sam na slikicama sa FB vidjela da si mrsavica imas ti fore
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 13:44:58
Bebica11
A sto se tema o hrani vrti...pa kako cemo ostati twigi kad samo o hrani pisete heheheh. Ja danas planiram praviti ćuftice u sosu sa pireom. Nije mi alarmantno jos za kile pa...dok moze bez pure dobro je. Mada i ja puru jako volim, ali ne bas svaki dan hehehe.
aaaaj zene ogladnih
evo da vam ja samo ispricam jucerasnji dogadjaj...
doruckovala sam lijepo ABC namaz, crni hljeb, solja mlijeka i pila limunade...nije mi mame bilo a imala sam mahuna u frizideru mama predivne skuhala i ostavila...meni mrsko bilo zagrijati, jela sam za par sati vocni jogurt, jos koju vockicu kad za nepuna 4 sata od dorucka MENI ZLO, manta mi se, povraca mi se...nesvjesti mi se...i ja zagrijem sebi mahuna tanjir i lijepo s hljebom i jos jedan vocni jogurt i tek dodjem sebi
ja na vocu,na puri, na zdenki imala bih te simptome, jako brzo mi padne secer, imam napade gladi i bez obzira sto sam zvakala nesto cijelo vrijeme dok nisam kao bosnjo sjela i najela se s hljebom NISTA...bas mi bilo pozlilo
zato svaka cast ko moze drzati dijete u trudnoci...ja ne kazem, ja sam malo i opustena, jedem sladoled, pice komad skoro svaki dan itd ali ne jedem neke cokolade i slicno, ni grickalice, a jedem dosta kuhane hrane i zdravo al bas podosta jer zaista brzo ogladnim