Ivanaiva1
|
IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: drznica A sto se tema o hrani vrti...pa kako cemo ostati twigi kad samo o hrani pisete heheheh. Ja danas planiram praviti ćuftice u sosu sa pireom. Nije mi alarmantno jos za kile pa...dok moze bez pure dobro je. Mada i ja puru jako volim, ali ne bas svaki dan hehehe. aaaaj zene ogladnih evo da vam ja samo ispricam jucerasnji dogadjaj... doruckovala sam lijepo ABC namaz, crni hljeb, solja mlijeka i pila limunade...nije mi mame bilo a imala sam mahuna u frizideru mama predivne skuhala i ostavila...meni mrsko bilo zagrijati, jela sam za par sati vocni jogurt, jos koju vockicu kad za nepuna 4 sata od dorucka MENI ZLO, manta mi se, povraca mi se...nesvjesti mi se...i ja zagrijem sebi mahuna tanjir i lijepo s hljebom i jos jedan vocni jogurt i tek dodjem sebi ja na vocu,na puri, na zdenki imala bih te simptome, jako brzo mi padne secer, imam napade gladi i bez obzira sto sam zvakala nesto cijelo vrijeme dok nisam kao bosnjo sjela i najela se s hljebom NISTA...bas mi bilo pozlilo zato svaka cast ko moze drzati dijete u trudnoci...ja ne kazem, ja sam malo i opustena, jedem sladoled, pice komad skoro svaki dan itd ali ne jedem neke cokolade i slicno, ni grickalice, a jedem dosta kuhane hrane i zdravo al bas podosta jer zaista brzo ogladnim Bebice ja te savršeno razumijem, odkad sam trudna baš redovito doručkujem, ono sjednem najedem se SBC, neka salamacia, zdena i naravno kriška Nutelle, tu je ili kako ili čaj, na poslu svratim do markala po malo voća, a usput potamanim 3 kugle sladoleda, voljela ga uvijek :-D šta ću??? A kući trudim se da uravnoteženo jedem... ali mi s ezna desiti nkada navečer oko 23 da crkavam od gladi, tjeram se da idem spavat da ne mislim ali s eprobudim u neka doba noći i uhvatim se kako mi dupe iz frižidera viri
|