|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  626 627 [628] 629 630   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.6.2011 14:50:27   
Bebica11
dupli post...ni ja ne vidim dobro

< Poruku je uredio Bebica11 -- 15.6.2011 14:51:45 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 15676
15.6.2011 14:53:31   
mea29
IZVORNA PORUKA: drznica

user posted image BRAVO SONJA...ja jedva cekam pon.da vidim za tu posteljicu sta ce reci. Sinoc sam se bas prepala...da prostite nakon stolice solja sva krvava...valjda onaj baksuzni hemroid puko...ja se prepala...u kadi peri pa peri...samo curi svijetla krv...nema danas nista. Vidjjela sam sebe u bolniciuser posted image Uzas zivi....inace imam snjima problema, unutrasnji...pa poslije stolice izadju mažem kremom....al valjda mi nesto od hran e nije bas prijalo pa...
eto da se malo pojadam
A sad da se pohvalim dobila sam na Coca-Cola igri onaj HTC mobitel jutros rano...ranoooo hehehuser posted image

jupi...super :) ja sam prosle ili predprosle godine u njihovoj nagradnoj dobila mobitel...u koliko si poslala da poranim ha ha ha

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 15677
15.6.2011 14:57:03   
mea29
IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: mea29

i ja sam u toj planet obuci vidjela neke sa platformom ali kupih ove u h&m  pa nisam vise ni isla dole :)

eh ja opet trazim musko ime i na jednoj stranici naletim na Maimun i Nauser posted image eb (nije tesko pogoditi koje je slovo između) pa stavrno budalastina....

hahahhaha al to su sigurno neka orijentalna imena koja imaju drugacije znacenje hahahahuser posted image user posted image

pa vjerovatno user posted image user posted image ...ali ja sam sebi jos smjesnija jos uparujem sa prezimenom pa se smijem ko kakva luda...ima i papak i ariel ma raznih budalastina...bar sam ubila malo vremena na poslu inace pobudalih od dosade...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 15678
15.6.2011 14:58:55   
drznica

user posted image BRAVO SONJA...ja jedva cekam pon.da vidim za tu posteljicu sta ce reci. Sinoc sam se bas prepala...da prostite nakon stolice solja sva krvava...valjda onaj baksuzni hemroid puko...ja se prepala...u kadi peri pa peri...samo curi svijetla krv...nema danas nista. Vidjjela sam sebe u bolniciuser posted image Uzas zivi....inace imam snjima problema, unutrasnji...pa poslije stolice izadju mažem kremom....al valjda mi nesto od hran e nije bas prijalo pa...
eto da se malo pojadam
A sad da se pohvalim dobila sam na Coca-Cola igri onaj HTC mobitel jutros rano...ranoooo hehehuser posted image

jupi...super :) ja sam prosle ili predprosle godine u njihovoj nagradnoj dobila mobitel...u koliko si poslala da poranim ha ha ha

Poslala sam code nekad u 00:30...a dobila poruku u 01:35 CESTITAMO: Ja to nisam cula, spavala, kaze mm cuo sam ja i bio sam ljubomoran ko ti piše u ta doba hahahaha dusha draga.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 15679
15.6.2011 15:01:13   
Sonja
hvala vam drage moje bas ste super user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja vodim rat s tim hemeroidima al vanjskim jos od prosle trudnoceuser posted image

bujrum svekar kupio malinauser posted image
mmmm

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 15680
15.6.2011 15:05:47   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: emma.L

IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1

IZVORNA PORUKA: emma.L

Meni ne predstavlja problem glad nego potreba za slatkim user posted image  koju ublažavam AB kulturom bez šećera i Nestle Fit pahuljicama ako je kasno uvečer, fol to mi kao slatko. Ili pojedem cijelu dinju sama user posted image . I opet sam sinoć pokleknula i pojela red velike Milke user posted image . I fol sam sebi napravila sutiljaš sa zaslađivačem. Bože pomozi!

Zanimljivo, u početku mi se nije jelo slatko nikako a sad joooj, nutellu veliku ub7 dana smažem, počne me peć savjest šta radim jadnom djetetu, em će zamrzit paprike, pa sladoled i još da zamrzi nutellu zbog mene jooj :-D a onda kupim onaj novi lino čokolino s pahuljicama da se utješim i pojedem i to naravno s okusom čokolade, no kako ja ono jedem razmišljam kako bi radi sad tako "kašikala" puding ili sladoled ili nešto kremasto :-D

je li ovo u 7 kao sedmica dana ? user posted image da se odmah ubijem ako jeste, jer ja je počnem uvečer, a završim ujutro i naravno da mi je zabranio sve i da mi je šećer na gornjoj granici kad sam nenormalna user posted image .
A to za kremasto, u prošloj trudnoći sam sve govorila da ću kad uđem u 9. mjesec pojesti kilo sladoleda od čokolade sama. I ušla u 9. a onda me spopao strah da ne dobijem proljev od njega pa na porod tako user posted image  i nisam smjela. I ostadoh željna kile sladoleda. E ovaj put ću ga fakat pojesti!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ema jeste 7 kao sedam dana ali da se razumijemo dušo pod Nutella se smatra ona velika od 750 gr ili koliko već dođe, ono malo ne računam :-D

a što se sladoleda tiće upravo dođoh s njega jooooj dan i noć bi ga mogla jesti :-d mnjam mnjam

p-s danas osjketih prve leptiriće i bili su mi baš neobični, kao da me netko škaklja iznutra i želi reći kuc kuc ja sam tuuuuuuu

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 15681
15.6.2011 15:07:06   
mea29

eto da se malo pojadam

Poslala sam code nekad u 00:30...a dobila poruku u 01:35 CESTITAMO: Ja to nisam cula, spavala, kaze mm cuo sam ja i bio sam ljubomoran ko ti piše u ta doba hahahaha dusha draga.

ha ha ha tvoj je jos dobar samo je cuo porukicu i bio ljubomoran, moj bi ih garant odmah nazvao i sve im po spisku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 15682
15.6.2011 15:07:15   
Bebica11
IvanaIva to je super, bebce se javlja, trebala bi staviti ticker kao i miuser posted image

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 15683
15.6.2011 15:11:17   
Anica1
Kod mene jos nema tih leptirica smrc user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 15684
15.6.2011 15:11:32   
mea29
Cestitam IvanaIva user posted image user posted image to je to...i kod nas je tako krenulo...prvo skakljanje pa kao neko "prduckanje" pa ce sada valjda i lupkanje...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 15685
15.6.2011 15:12:30   
Sonja
Ivanaiva koja si sedmica???

i ja sam osjetila prije 2 danauser posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 15686
15.6.2011 15:14:17   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Anica1

Kod mene jos nema tih leptirica smrc user posted image

polahko, ima vremena za nas, Iva je 20. sedmica, 19 plus nesto

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 15687
15.6.2011 15:15:44   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sonja

i ja sam osjetila prije 2 danauser posted image user posted image user posted image

sonja kod tebe je bas uranilo, uh da hoce i meni i aniciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 15688
15.6.2011 15:16:20   
Sonja
Bebice pa eto ja sam osjetila sa 15+1
a u prvoj user posted image sa 16/17 sed.

ne mora znacit da cete se nacekatiuser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 15689
15.6.2011 15:17:39   
palachinken
Joj sad ću vam šmigat al baš me briga hihihihi
Skontam ja maloprije da od kako sam zaspala sinoć, nisam osjetila bebača. I fino ga malo poguram, tamo gdje mu je guza user posted image rukom. Kako ja njega gurnem, tako on meni vrati user posted image Pa smo se malo gurkali maloprije user posted image user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 15690
15.6.2011 15:19:08   
Bebica11

najgore je sto ja sad mozda necu ni znati da je to-touser posted image

a kad se prvi put osjeti jel to bude ujutro, uvece, nakon aktivnosti ili kad se umiris pred spavanje? ne znam ni kad da osluskujemuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 15691
15.6.2011 15:19:38   
mea29

Skontam ja maloprije da od kako sam zaspala sinoć, nisam osjetila bebača. I fino ga malo poguram, tamo gdje mu je guza user posted image rukom. Kako ja njega gurnem, tako on meni vrati user posted image Pa smo se malo gurkali maloprije user posted image user posted image user posted image user posted image

joj joj user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15692
15.6.2011 15:22:46   
Sonja
haahahahah bebice bas me nasmija
user posted image user posted image
kod mene je bilo u danu dok sam odmarala i prvi put a evo i sad
i vecinom kad lezis na ledjima i kad se umiris
jer previse su user posted image male da bi ih osjetili kad se krecemouser posted image

evo ja nasla ovu tabelu debljanja ali nesto mi puno da do 12 sed. 2 kg.. mislim....

12. tjedan trudnoće + 2 kg
16. tjedan trudnoće + 2,5 kg
20. tjedan trudnoće + 3 kg
24. tjedan trudnoće + 4,5 kg
28. tjedan trudnoće + 9 kg
32. tjedan trudnoće + 11 kg
36. tjedan trudnoće + 12 kg
38. tjedan trudnoće - težina bi i dalje trebala biti na + 12 kg.

nemoguce da se u 9. nista ne dobije

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 15693
15.6.2011 15:22:59   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Bebica11

najgore je sto ja sad mozda necu ni znati da je to-touser posted image

a kad se prvi put osjeti jel to bude ujutro, uvece, nakon aktivnosti ili kad se umiris pred spavanje? ne znam ni kad da osluskujemuser posted image

Ti dok si u pokretu, oni uglavnom kunjaju, jer ih ljuljuškanje uspava. Kad se ti smiriš, oni se bude, srculencad.

Ja sam prvi put osjetila na poslu, sjedeći user posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 15.6.2011 15:23:49 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 15694
15.6.2011 15:25:44   
Sonja
palacinkice tek sad procita tvoj potpis
heeh
super jeuser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 15695
15.6.2011 15:28:36   
Sensia

Zlico jedna mala, ja ne znam ni u kojem dijelu stome je a kamoli da joj guzu napipam user posted image user posted image
p.s. jos malo pa gotovouser posted image

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 15696
15.6.2011 15:28:52   
Ivanaiva1

prva mi je trudnoća pa se svem u čudim a ujedno i divim i plašim, čitajući negdje po netu da to žene osjete oko 16-17 ja se zabrinula da samnom nešto nije okm (inače sam paničar) kad dans osjetih prvi put bar meni dovoljno jasno to škakljanje iznutra i neopisivu sreću, i sad se smiješim.  Inače sam 19+3

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 15697
15.6.2011 15:31:18   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Sensia

Zlico jedna mala, ja ne znam ni u kojem dijelu stome je a kamoli da joj guzu napipam user posted image user posted image
p.s. jos malo pa gotovouser posted image

Guza mu je ispod desne sise user posted image user posted image user posted image , ruke i noge ispod lijeve, a glavica je skroz dole, čokolino mamino user posted image
Hajd još malo pa ćeš sve ovo znat i ti!

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15698
15.6.2011 15:36:08   
mea29
IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1

prva mi je trudnoća pa se svem u čudim a ujedno i divim i plašim, čitajući negdje po netu da to žene osjete oko 16-17 ja se zabrinula da samnom nešto nije okm (inače sam paničar) kad dans osjetih prvi put bar meni dovoljno jasno to škakljanje iznutra i neopisivu sreću, i sad se smiješim.  Inače sam 19+3

i meni je prva trudnoca i ista sam bila kao i ti...ali kod prvih trudnoca kasnije se osjeti mrdanje bebe i ja sam u tvojoj sedmici tek osjetila to prduckanje, skakiljanje malo ranije ali nisam mogla definisati da li je to TO :) bez brige...

prvi put sam osjetila skakljanje sjedeci na poslu...i nadam se da nisam prvo pogledala kolegicu preko puta...kazu koga prvo pogledas dijete na toga lici ha ha ha uglavnom kad sam osjetila pravi mali lagani udarac pogledala sam u muza pa se iskreno nadam da ce liciti na njega...

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 15699
15.6.2011 15:37:36   
gerberka

joj joj user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  divno! user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 15700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  626 627 [628] 629 630   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  626 627 [628] 629 630   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *