Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 14:53:31
mea29
IZVORNA PORUKA: drznica
BRAVO SONJA...ja jedva cekam pon.da vidim za tu posteljicu sta ce reci. Sinoc sam se bas prepala...da prostite nakon stolice solja sva krvava...valjda onaj baksuzni hemroid puko...ja se prepala...u kadi peri pa peri...samo curi svijetla krv...nema danas nista. Vidjjela sam sebe u bolnici Uzas zivi....inace imam snjima problema, unutrasnji...pa poslije stolice izadju mažem kremom....al valjda mi nesto od hran e nije bas prijalo pa... eto da se malo pojadam A sad da se pohvalim dobila sam na Coca-Cola igri onaj HTC mobitel jutros rano...ranoooo heheh
jupi...super :) ja sam prosle ili predprosle godine u njihovoj nagradnoj dobila mobitel...u koliko si poslala da poranim ha ha ha
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 14:57:03
mea29
IZVORNA PORUKA: Bebica11
IZVORNA PORUKA: mea29
i ja sam u toj planet obuci vidjela neke sa platformom ali kupih ove u h&m pa nisam vise ni isla dole :)
eh ja opet trazim musko ime i na jednoj stranici naletim na Maimun i Na eb (nije tesko pogoditi koje je slovo između) pa stavrno budalastina....
hahahhaha al to su sigurno neka orijentalna imena koja imaju drugacije znacenje hahahah
pa vjerovatno ...ali ja sam sebi jos smjesnija jos uparujem sa prezimenom pa se smijem ko kakva luda...ima i papak i ariel ma raznih budalastina...bar sam ubila malo vremena na poslu inace pobudalih od dosade...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 14:58:55
drznica
BRAVO SONJA...ja jedva cekam pon.da vidim za tu posteljicu sta ce reci. Sinoc sam se bas prepala...da prostite nakon stolice solja sva krvava...valjda onaj baksuzni hemroid puko...ja se prepala...u kadi peri pa peri...samo curi svijetla krv...nema danas nista. Vidjjela sam sebe u bolnici Uzas zivi....inace imam snjima problema, unutrasnji...pa poslije stolice izadju mažem kremom....al valjda mi nesto od hran e nije bas prijalo pa... eto da se malo pojadam A sad da se pohvalim dobila sam na Coca-Cola igri onaj HTC mobitel jutros rano...ranoooo heheh
jupi...super :) ja sam prosle ili predprosle godine u njihovoj nagradnoj dobila mobitel...u koliko si poslala da poranim ha ha ha
Poslala sam code nekad u 00:30...a dobila poruku u 01:35 CESTITAMO: Ja to nisam cula, spavala, kaze mm cuo sam ja i bio sam ljubomoran ko ti piše u ta doba hahahaha dusha draga.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 15:05:47
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: emma.L
IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: emma.L
Meni ne predstavlja problem glad nego potreba za slatkim koju ublažavam AB kulturom bez šećera i Nestle Fit pahuljicama ako je kasno uvečer, fol to mi kao slatko. Ili pojedem cijelu dinju sama . I opet sam sinoć pokleknula i pojela red velike Milke . I fol sam sebi napravila sutiljaš sa zaslađivačem. Bože pomozi!
Zanimljivo, u početku mi se nije jelo slatko nikako a sad joooj, nutellu veliku ub7 dana smažem, počne me peć savjest šta radim jadnom djetetu, em će zamrzit paprike, pa sladoled i još da zamrzi nutellu zbog mene jooj :-D a onda kupim onaj novi lino čokolino s pahuljicama da se utješim i pojedem i to naravno s okusom čokolade, no kako ja ono jedem razmišljam kako bi radi sad tako "kašikala" puding ili sladoled ili nešto kremasto :-D
je li ovo u 7 kao sedmica dana ? da se odmah ubijem ako jeste, jer ja je počnem uvečer, a završim ujutro i naravno da mi je zabranio sve i da mi je šećer na gornjoj granici kad sam nenormalna . A to za kremasto, u prošloj trudnoći sam sve govorila da ću kad uđem u 9. mjesec pojesti kilo sladoleda od čokolade sama. I ušla u 9. a onda me spopao strah da ne dobijem proljev od njega pa na porod tako i nisam smjela. I ostadoh željna kile sladoleda. E ovaj put ću ga fakat pojesti!
Ema jeste 7 kao sedam dana ali da se razumijemo dušo pod Nutella se smatra ona velika od 750 gr ili koliko već dođe, ono malo ne računam :-D
a što se sladoleda tiće upravo dođoh s njega jooooj dan i noć bi ga mogla jesti :-d mnjam mnjam
p-s danas osjketih prve leptiriće i bili su mi baš neobični, kao da me netko škaklja iznutra i želi reći kuc kuc ja sam tuuuuuuu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 15:07:06
mea29
Poslala sam code nekad u 00:30...a dobila poruku u 01:35 CESTITAMO: Ja to nisam cula, spavala, kaze mm cuo sam ja i bio sam ljubomoran ko ti piše u ta doba hahahaha dusha draga.
ha ha ha tvoj je jos dobar samo je cuo porukicu i bio ljubomoran, moj bi ih garant odmah nazvao i sve im po spisku
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 15:17:39
palachinken
Joj sad ću vam šmigat al baš me briga hihihihi Skontam ja maloprije da od kako sam zaspala sinoć, nisam osjetila bebača. I fino ga malo poguram, tamo gdje mu je guza rukom. Kako ja njega gurnem, tako on meni vrati Pa smo se malo gurkali maloprije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 15:19:38
mea29
Joj sad ću vam šmigat al baš me briga hihihihi Skontam ja maloprije da od kako sam zaspala sinoć, nisam osjetila bebača. I fino ga malo poguram, tamo gdje mu je guza rukom. Kako ja njega gurnem, tako on meni vrati Pa smo se malo gurkali maloprije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 15:22:46
Sonja
haahahahah bebice bas me nasmija kod mene je bilo u danu dok sam odmarala i prvi put a evo i sad i vecinom kad lezis na ledjima i kad se umiris jer previse su male da bi ih osjetili kad se krecemo
evo ja nasla ovu tabelu debljanja ali nesto mi puno da do 12 sed. 2 kg.. mislim....
12. tjedan trudnoće + 2 kg 16. tjedan trudnoće + 2,5 kg 20. tjedan trudnoće + 3 kg 24. tjedan trudnoće + 4,5 kg 28. tjedan trudnoće + 9 kg 32. tjedan trudnoće + 11 kg 36. tjedan trudnoće + 12 kg 38. tjedan trudnoće - težina bi i dalje trebala biti na + 12 kg.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 15:28:36
Sensia
Zlico jedna mala, ja ne znam ni u kojem dijelu stome je a kamoli da joj guzu napipam p.s. jos malo pa gotovo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 15:28:52
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: Sonja
Ivanaiva koja si sedmica???
i ja sam osjetila prije 2 dana
prva mi je trudnoća pa se svem u čudim a ujedno i divim i plašim, čitajući negdje po netu da to žene osjete oko 16-17 ja se zabrinula da samnom nešto nije okm (inače sam paničar) kad dans osjetih prvi put bar meni dovoljno jasno to škakljanje iznutra i neopisivu sreću, i sad se smiješim. Inače sam 19+3
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 15:31:18
palachinken
IZVORNA PORUKA: Sensia
Zlico jedna mala, ja ne znam ni u kojem dijelu stome je a kamoli da joj guzu napipam p.s. jos malo pa gotovo
Guza mu je ispod desne sise , ruke i noge ispod lijeve, a glavica je skroz dole, čokolino mamino Hajd još malo pa ćeš sve ovo znat i ti!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 15:36:08
mea29
IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: Sonja
Ivanaiva koja si sedmica???
i ja sam osjetila prije 2 dana
prva mi je trudnoća pa se svem u čudim a ujedno i divim i plašim, čitajući negdje po netu da to žene osjete oko 16-17 ja se zabrinula da samnom nešto nije okm (inače sam paničar) kad dans osjetih prvi put bar meni dovoljno jasno to škakljanje iznutra i neopisivu sreću, i sad se smiješim. Inače sam 19+3
i meni je prva trudnoca i ista sam bila kao i ti...ali kod prvih trudnoca kasnije se osjeti mrdanje bebe i ja sam u tvojoj sedmici tek osjetila to prduckanje, skakiljanje malo ranije ali nisam mogla definisati da li je to TO :) bez brige...
prvi put sam osjetila skakljanje sjedeci na poslu...i nadam se da nisam prvo pogledala kolegicu preko puta...kazu koga prvo pogledas dijete na toga lici ha ha ha uglavnom kad sam osjetila pravi mali lagani udarac pogledala sam u muza pa se iskreno nadam da ce liciti na njega...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 15:37:36
gerberka
joj joj
divno!
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru