|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  625 626 [627] 628 629   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.6.2011 14:04:25   
emma.L
Meni ne predstavlja problem glad nego potreba za slatkim user posted image  koju ublažavam AB kulturom bez šećera i Nestle Fit pahuljicama ako je kasno uvečer, fol to mi kao slatko. Ili pojedem cijelu dinju sama user posted image . I opet sam sinoć pokleknula i pojela red velike Milke user posted image . I fol sam sebi napravila sutiljaš sa zaslađivačem. Bože pomozi!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 15651
15.6.2011 14:04:29   
enči80

IZVORNA PORUKA: mea29

i enci trebala bi malo mesa..bar ponekad....salu na stranu, ja cu morati malo pripaziti...nesto sam naglo buknula u ovoj 21 sedmici user posted image user posted image user posted image

Pogrešno si shvatila,ja bez mesa ne pravim ručak.Mm je pravi mesožderuser posted image i ako nema msa on j gladan.vo juče zeljanicu pravila prvenstveno radi sebe i morala sam i njemu gulaš sa teletinom praviti jr znam da će ili naručiti ili jsti to sa mukom popola.Izbjegavamo naručenu hranu zato što i on a i ja imamo osjetljive želuce pa ako nešto nije svježe odmah nam crijeva reagujuuser posted image user posted image

Pitanje u vezi planet obuće,kakva je po kvaliteti?Nisam prije kupovala tu a sviđaju mi s jedne sa platformom.user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 15652
15.6.2011 14:06:21   
drznica
Po ovoj tabeli ja sam dobila minimum kg. Eh sviđa mi se ovo hehehe

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 15653
15.6.2011 14:06:30   
enči80

IZVORNA PORUKA: palachinken

Daj Bože da se u devetom ništa ne udebljam, kako ta tabela tvrdi user posted image

U ovoj knjizi što imam piše da kg rapidno rastu do 34 sedmice a ti si u 35.hB pa bi se trebalo stabilizovatiuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 15654
15.6.2011 14:07:15   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: Sensia

nikako ravne cipele ili baletanke (iako ih i ja nosim uvijek u torbi, trudim se da ih sto manje nosim) strada kicma, posebno donji dio jer na ravnom sva kilaza udara na taj dio leđa, i od ravnih cipela oticu noge i stvaraju se vene, prema tome ortopedska peta!!! ne visoka, srednja...ima u h&m dobar model, kao sandale, jako su udobne oko 40,00 KM, crne, roze i bez.

imaju ekstra japankice u Planici Tamarisove, nekh 40-ak KM i jako jako su udopbne, ne stišću nigdje kao baletanke, Meni recimo u baletankam strašno noge oteknu da me počinje boliti, na peti id nekih 5 cm super mi. ne kontam baš kako to al eto

ja kad odem u baletnkama na posao tri dana me noge bole iza toga. drzim se fine petice 4-5 cm ili tene u slobodno vrijeme, njih na posao ne mogu

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15655
15.6.2011 14:08:14   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: enči80

Dijamant a zašto meso ne jedeš?Meni obrok bez mesauser posted image
Probaj za stolicu prije jela i na prazan želudac čašu hladnog mlijeka,kod mene kad zaštopauser posted image uvijek fercera.

Nisam nikada bila ljubitelj mesa, a sad pogotovo. I pomogne mi mlijeko, istina. Ali nisam ni neki ljubitelj mlijeka, to popijem samo zato što moram. A ne znam fakat od čega debljam! Mada se na meni te kile ne vide. Valjda se rasporede na visinu. Jest da mi je stomak velik, kao da sam kraj 6. mj. Ko me vidi kaže da lijepo izgledam, kao ništa se nisam udebljala, samo stomak ko loptauser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 15656
15.6.2011 14:10:31   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: emma.L

Meni ne predstavlja problem glad nego potreba za slatkim user posted image  koju ublažavam AB kulturom bez šećera i Nestle Fit pahuljicama ako je kasno uvečer, fol to mi kao slatko. Ili pojedem cijelu dinju sama user posted image . I opet sam sinoć pokleknula i pojela red velike Milke user posted image . I fol sam sebi napravila sutiljaš sa zaslađivačem. Bože pomozi!

Zanimljivo, u početku mi se nije jelo slatko nikako a sad joooj, nutellu veliku ub7 dana smažem, počne me peć savjest šta radim jadnom djetetu, em će zamrzit paprike, pa sladoled i još da zamrzi nutellu zbog mene jooj :-D a onda kupim onaj novi lino čokolino s pahuljicama da se utješim i pojedem i to naravno s okusom čokolade, no kako ja ono jedem razmišljam kako bi radi sad tako "kašikala" puding ili sladoled ili nešto kremasto :-D

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 15657
15.6.2011 14:12:04   
DIJAMANT

i enci trebala bi malo mesa..bar ponekad....salu na stranu, ja cu morati malo pripaziti...nesto sam naglo buknula u ovoj 21 sedmici user posted image user posted image user posted image

Pogrešno si shvatila,ja bez mesa ne pravim ručak.Mm je pravi mesožderuser posted image i ako nema msa on j gladan.vo juče zeljanicu pravila prvenstveno radi sebe i morala sam i njemu gulaš sa teletinom praviti jr znam da će ili naručiti ili jsti to sa mukom popola.Izbjegavamo naručenu hranu zato što i on a i ja imamo osjetljive želuce pa ako nešto nije svježe odmah nam crijeva reagujuuser posted image user posted image

Pitanje u vezi planet obuće,kakva je po kvaliteti?Nisam prije kupovala tu a sviđaju mi s jedne sa platformom.user posted image

I kod mene mm "mesaroš". Sa zeljanicom mora biti bar suhog mesauser posted image

A što se obuće Planet tiče ja mislim da je to većinom kineska proizvodnja. Ja sam skoro djetetu tražila i ono što mi se svidjelo naizgled je sve bilo kinesko, a ja se grozim kineske robe. Tako da sam odustala od kupovine. Za sebe nisam ništa ni gledala. Vjerujem samo u ove standardne: PLanika, Borovo, Olip i sl.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 15658
15.6.2011 14:18:23   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: Bebica11
.evo kod mene sirnice i krofni(ooops) bujrumuser posted image

Joj Bebice al bih ja mogla sad jednu krofnu, mljac. Smaži jednu misleći na mene, a ja odoh reći mm da negdje kupi usput kad se bude vraćao kući s poslauser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 15659
15.6.2011 14:20:20   
mea29
i ja sam u toj planet obuci vidjela neke sa platformom ali kupih ove u h&m  pa nisam vise ni isla dole :)

eh ja opet trazim musko ime i na jednoj stranici naletim na Maimun i Nauser posted image eb (nije tesko pogoditi koje je slovo između) pa stavrno budalastina....

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 15660
15.6.2011 14:21:26   
DIJAMANT
Čuj imena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 15661
15.6.2011 14:22:42   
DIJAMANT
Ženice, pozdravljam vas, odoh djetetu stavljati ručak na sto, pa na spavanjac. Ćao

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 15662
15.6.2011 14:23:26   
emma.L
IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1

Zanimljivo, u početku mi se nije jelo slatko nikako a sad joooj, nutellu veliku ub7 dana smažem, počne me peć savjest šta radim jadnom djetetu, em će zamrzit paprike, pa sladoled i još da zamrzi nutellu zbog mene jooj :-D a onda kupim onaj novi lino čokolino s pahuljicama da se utješim i pojedem i to naravno s okusom čokolade, no kako ja ono jedem razmišljam kako bi radi sad tako "kašikala" puding ili sladoled ili nešto kremasto :-D

je li ovo u 7 kao sedmica dana ? user posted image da se odmah ubijem ako jeste, jer ja je počnem uvečer, a završim ujutro i naravno da mi je zabranio sve i da mi je šećer na gornjoj granici kad sam nenormalna user posted image .
A to za kremasto, u prošloj trudnoći sam sve govorila da ću kad uđem u 9. mjesec pojesti kilo sladoleda od čokolade sama. I ušla u 9. a onda me spopao strah da ne dobijem proljev od njega pa na porod tako user posted image  i nisam smjela. I ostadoh željna kile sladoleda. E ovaj put ću ga fakat pojesti!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 15663
15.6.2011 14:24:34   
palachinken

IZVORNA PORUKA: palachinken

Daj Bože da se u devetom ništa ne udebljam, kako ta tabela tvrdi user posted image

U ovoj knjizi što imam piše da kg rapidno rastu do 34 sedmice a ti si u 35.hB pa bi se trebalo stabilizovatiuser posted image

od 28. do 34. je baš bila sodoma i gomora s kilama. Amin da to tvoje bude tačno user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 15664
15.6.2011 14:25:28   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1

je li ovo u 7 kao sedmica dana ? user posted image da se odmah ubijem ako jeste, jer ja je počnem uvečer, a završim ujutro i naravno da mi je zabranio sve i da mi je šećer na gornjoj granici kad sam nenormalna user posted image .
A to za kremasto, u prošloj trudnoći sam sve govorila da ću kad uđem u 9. mjesec pojesti kilo sladoleda od čokolade sama. I ušla u 9. a onda me spopao strah da ne dobijem proljev od njega pa na porod tako user posted image  i nisam smjela. I ostadoh željna kile sladoleda. E ovaj put ću ga fakat pojesti!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 15665
15.6.2011 14:27:00   
Sensia
kazem ja pura user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jos 1,5 sat i idem kod mame na puru a vidjecemo sta je glavno jelouser posted image

Moja duša 23.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 15666
15.6.2011 14:32:00   
Sonja
evo mene vratila se sa pregleda
posteljica se dizeuser posted image user posted image user posted image user posted image
prosli put prelazila unutrasnje usce a sad 16mm iznaduser posted image user posted image
kaze dr. da ce se to jos povuci
ja presretna
cak i zabrana ukinuta..user posted image user posted image user posted image samo je rekla bez grubog sexa user posted image user posted image user posted image user posted image
ma reko samo nek ga imauser posted image user posted image user posted image user posted image

mjere cu kasnije napisat nije mi papir pri ruci..

rekla je da se i dalje pazim ali ide na boljeuser posted image

odoh procitat da vidim sa ima kod vas

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 15667
15.6.2011 14:36:49   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sonja

posteljica se dizeuser posted image user posted image user posted image user posted image
prosli put prelazila unutrasnje usce a sad 16mm iznaduser posted image user posted image
ja presretna
cak i zabrana ukinuta..user posted image user posted image user posted image samo je rekla bez grubog sexa user posted image user posted image user posted image user posted image
ma reko samo nek ga imauser posted image user posted image user posted image user posted image

Super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 15668
15.6.2011 14:38:48   
Sensia

ja presretna

Cestitamo na lijepim vjestima sa pregleda user posted image user posted image user posted image user posted image
ma hajde bolje malo i bez keksa al da bebi bude dobro, bice ti sladje kasnije user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 15669
15.6.2011 14:42:50   
Skvo RR
super sonja..user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim vodimo danas intelektualnu raspravu o puri...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..avaj..ja cu samo kratko napisati..da je nisam odavno jela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja rucala cufte, pire, spinat i paradjaz salatu...user posted image
Jos sam u ovoj tabeli...iako moram reci da sam bas po tabeli od 24-28 sedmice najvise dobila kila..sto li je to tako..user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 15670
15.6.2011 14:43:02   
drznica
user posted image BRAVO SONJA...ja jedva cekam pon.da vidim za tu posteljicu sta ce reci. Sinoc sam se bas prepala...da prostite nakon stolice solja sva krvava...valjda onaj baksuzni hemroid puko...ja se prepala...u kadi peri pa peri...samo curi svijetla krv...nema danas nista. Vidjjela sam sebe u bolniciuser posted image Uzas zivi....inace imam snjima problema, unutrasnji...pa poslije stolice izadju mažem kremom....al valjda mi nesto od hran e nije bas prijalo pa...
eto da se malo pojadam
A sad da se pohvalim dobila sam na Coca-Cola igri onaj HTC mobitel jutros rano...ranoooo hehehuser posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 15671
15.6.2011 14:44:52   
Bebica11

ja presretna

super sonja, i meni je tako slicno rekla na zadnjem pregledu, opet nemoj prenagliti s aktivnostimauser posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 15672
15.6.2011 14:46:03   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

user posted image BRAVO SONJA...ja jedva cekam pon.da vidim za tu posteljicu sta ce reci. Sinoc sam se bas prepala...da prostite nakon stolice solja sva krvava...valjda onaj baksuzni hemroid puko...ja se prepala...u kadi peri pa peri...samo curi svijetla krv...nema danas nista. Vidjjela sam sebe u bolniciuser posted image Uzas zivi....inace imam snjima problema, unutrasnji...pa poslije stolice izadju mažem kremom....al valjda mi nesto od hran e nije bas prijalo pa...
eto da se malo pojadam
A sad da se pohvalim dobila sam na Coca-Cola igri onaj HTC mobitel jutros rano...ranoooo hehehuser posted image

tako sam se ja prepala kad sam otisla kod mame i stolica mi bila crvenkasta i ja pomislila krv(jadna isprepadana krvarenjem u trudnoci) kad sjetim se-cveklauser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 15673
15.6.2011 14:47:39   
Bebica11

i ja sam u toj planet obuci vidjela neke sa platformom ali kupih ove u h&m  pa nisam vise ni isla dole :)

eh ja opet trazim musko ime i na jednoj stranici naletim na Maimun i Nauser posted image eb (nije tesko pogoditi koje je slovo između) pa stavrno budalastina....

hahahhaha al to su sigurno neka orijentalna imena koja imaju drugacije znacenje hahahahuser posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 15674
15.6.2011 14:49:55   
Bebica11
Zene, stucate li vi u trudnociuser posted image

ja kao ona neka stara zena, samo najednom iz petinih zila glasno "odjeknem" a muz se smije...a stid me kad ima neko drugiuser posted image ne mogu kontrolisati

< Poruku je uredio Bebica11 -- 15.6.2011 14:51:03 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 15675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  625 626 [627] 628 629   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  625 626 [627] 628 629   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *