|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  628 629 [630] 631 632   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.6.2011 19:51:07   
Selma.A.M
Kako ste ..Ja evo samo da vam mahnem,nešto sam kao pogažena i sažvakan u isto vrijeme...Gospođa me boli kad hodam ne mogu noge skroz da sastavim,pa sve nešto mislim da sam pretjerala danas sa aktivnostima...

Hannice vidim malena bolesna,e baš mi je žao user posted image
Sonja čestitam na povlačenju posteljice
Novim članovima dobrodošlica
Animagica živjela pura user posted image  

A štali nam je sa : Ziki,Idache i Malene RR ??? Nadam se da je sve ok?!

A da, podigla sam nalaz antitjela i sve ok,negativna su i ona druga nisu nađena tako da user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 15726
15.6.2011 20:13:07   
sanelaceca
selma a.m. user posted image .st avi mislite jel za more bolji jednodijelni ili dvodjelni kupači.ne mogu da se odlučim....i da li neko zna da li smijem izvaditi zub mislim na anesteziju.?mozda malo glupa pitanja ali znam da cu dobiti dobrih savjeta i ako ce biti (jest ova glupa)hihhiuser posted image hvala

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 15727
15.6.2011 20:22:41   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sanelaceca

selma a.m. user posted image .st avi mislite jel za more bolji jednodijelni ili dvodjelni kupači.ne mogu da se odlučim....i da li neko zna da li smijem izvaditi zub mislim na anesteziju.?mozda malo glupa pitanja ali znam da cu dobiti dobrih savjeta i ako ce biti (jest ova glupa)hihhiuser posted image hvala

Zašto ne dvodijelni ? Sve zavisi u čemu ćeš se ti bolje i prijatnije osjećati user posted image  Ja sam nekako za dvodjelne jer se brže suše i ne bude mokro na stomaku...Ne znam koja si nedelja ali nije ni važno,najbitnije je da je tebi ugodno user posted image  Tako barem ja gledam .....

Isto važi kao i za prvo pitanje,koja si nedelja,u prvom tromjesečju tj  do kraja 3 mjeseca i ulaska u 4 nije preporučljivo raditi zube pod anestezijom,sve poslije je ok i bolje je nego trpiti bol jer ga odmah i bebica u tibi osjeća user posted image

I nema glupi pitanja, samo glupi odgovora user posted image user posted image  (ovo ja sad malo pametujem user posted image user posted image user posted image ) pitaj što god te zanima,uvijek će se naći neko da ti odgovori user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 15.6.2011 20:23:43 >

(odgovor članu sanelaceca)
Neposredna veza do poruke: 15728
15.6.2011 20:25:52   
Selma.A.M
I nove članice ako želite možete postaviti sebi ticker pored nicka(imena) da nam svima bude lakše da se pratimo  Pregnancy tickers ......

I da nadam se što dužem i ugodnijem druženju user posted image  

Neposredna veza do poruke: 15729
15.6.2011 20:32:54   
sanelaceca
hvala selma a.m.ja sam u 27 nedjelji.hvala jos jednom.i ja se nadam da cemo se druziti i saznati dosta toga..

Neposredna veza do poruke: 15730
15.6.2011 20:37:01   
Selma.A.M
Slobodno piši samo Selma bez ovih doasdnoh priljepaka od A.M to je samo onako a lakše je samo Selma user posted image  svi znamo na koga misliš jer sam na ovoj temi trenutno samo ja pod ovim nickom user posted image user posted image user posted image

Nego žene samo da znate što ovo moje štuca u dnu stomaka,izgleda da je se malena pišuljica uspjela okrenuti glavom dole, još maloprije ležim kad će ti meni Amar : " Mama što ti stomo kaže bup-bup user posted image user posted image  misli na odskaknje user posted image user posted image  rekoh beba štuca ,kaže on stani da čujem jeli kaže "hik ili bup " user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15731
15.6.2011 20:44:29   
sanelaceca
hahha ok,hihih bas je sladak.isto ko ono pita djete trudnu mamu, mama sta ti je to (misli na stomak)ona kaze :beba;a on:pa volis li ti tu bebu?mama:voli,zasto?djete:pa sto si je onda progutala?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15732
15.6.2011 20:56:05   
Selma.A.M

hahha ok,hihih bas je sladak.isto ko ono pita djete trudnu mamu, mama sta ti je to (misli na stomak)ona kaze :beba;a on:pa volis li ti tu bebu?mama:voli,zasto?djete:pa sto si je onda progutala?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15733
15.6.2011 21:22:58   
palachinken
Selma, pomazi tu malu curicu, duša draga ona štuca user posted image
Što se tiče kupaćeg, i ja bih prije dvodijelni, i to dva komada, da se možeš odmah presvući, ne valja biti u mokrom kostimu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 15734
15.6.2011 21:28:03   
Hannica
Upravo me jedna od bebica malo lupka po pupi.user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 15735
15.6.2011 21:34:27   
Selma.A.M
Vidite li vi pomračenje,ja nevidim nigdje mjeseca izgleda oblačno pa ga sakrili oblaci....Ali me je zato Google zadivio sa onim svojim pomračenjem na početnoj strani user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 15736
15.6.2011 21:56:53   
Skvo RR
haj zene..ja se kupala..evo namazala se kao zaprska, pojela dvije nektarine i kontam da umce uspavam..mozda i ja zaspem...vec 2 jutra budim se u pola 6.....kao vampir...user posted image user posted image user posted image valjda me vec beba priprema na svoj ritam, koji nije i moj.user posted image user posted image user posted image user posted image Neko je pitao za kupace..ja cu nohati moje dvodijelne...samo jedan kupaci mi je malo knap (u guzovimauser posted image ) tako da cu njega preskociti ove godine i nadati se da cu ga nositi iduce.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naravno pod pretpostavkom da me dok pusti na more.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 15737
15.6.2011 22:12:43   
sanelaceca
onda cu i ja u dvodjelnim,ali ja moram kupiti jer meni ni jedan ne moze ni naviriti kad sam se udebljala uzasno.mene moja doktorica pozuruje da idem na more tako da imam dozvolu user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 15738
15.6.2011 22:45:09   
Anoniman
Ove sam kupila prosle godine, jer od prve trudnoce imam dvije strije po dnu stomaka koje sam htjela sakriti user posted image , pa ih planiram nositi i ove, ako uspijem otici na moreuser posted image , a nadam se da hocu bar na vikend user posted image

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=428524701677&set=a.428523831677.217055.42710941677&type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=428524701677&set=a.428523831677.217055.42710941677&type=1&theater#!/photo.php?fbid=428524681677&set=a.428523831677.217055.42710941677&type=1&theater&pid=5542053&id=42710941677

Neposredna veza do poruke: 15739
15.6.2011 22:47:03   
Ivanaiva1

onda cu i ja u dvodjelnim,ali ja moram kupiti jer meni ni jedan ne moze ni naviriti kad sam se udebljala uzasno.mene moja doktorica pozuruje da idem na more tako da imam dozvolu user posted image

Sanelaceca imamo isti problem ha ah ha masa kupaćih a sve za Twiggy dame, ja naravno smao gledam i nadam s eda ću opet stat u normalnu 38-40 user posted image savjetovali mi dvodjelni i to po mogućnosti da se veže sa strane da ne pritišće previše tibu user posted image imaš dobrih a povoljnih u Lisci kod principovog, kupila prije par dana doduše prošlogodišnja kolekcija ali who cares, za 21 KM, bogme dobar :-D

Neposredna veza do poruke: 15740
15.6.2011 22:49:35   
sanelaceca
bas su lijepi,ja ne znam gdje da ih kupim.imate li kakvih ideja?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15741
15.6.2011 22:50:58   
sanelaceca
eh super hvala ivanauser posted image

Neposredna veza do poruke: 15742
15.6.2011 22:55:38   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

I nove članice ako želite možete postaviti sebi ticker pored nicka(imena) da nam svima bude lakše da se pratimo  Pregnancy tickers ......

I da nadam se što dužem i ugodnijem druženju user posted image  

pokušavam čitav dan staviti ticker ali jednostavno ne ide ne znam zašto, ne znam da li ga sad prikazuje svaka pomoć bi nam sigurno dobro došla :-D

Neposredna veza do poruke: 15743
15.6.2011 23:00:10   
sanelaceca
hehheeh i ja imam taj problem ali cekam muza da dodje i on ce mi to srediti pa ti javim kako ide...

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 15744
15.6.2011 23:03:28   
Ivanaiva1

hehheeh i ja imam taj problem ali cekam muza da dodje i on ce mi to srediti pa ti javim kako ide...

bila bih ti zahvalna :-D

Neposredna veza do poruke: 15745
15.6.2011 23:07:23   
Anoniman
Sta je ovo pusto veceras??? 

Neposredna veza do poruke: 15746
15.6.2011 23:09:55   
sanelaceca
nista ne brini javim ti ....veceras mame spavaju nema nikoga ja i ivana same heheh

Neposredna veza do poruke: 15747
15.6.2011 23:29:50   
animagical
otvaram trecu smjenu...prisutni?user posted image

Neposredna veza do poruke: 15748
15.6.2011 23:44:46   
Gift
ja TU..
joj tako me nesto boli stomak skroz nisko ne da mi se pomjerit..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 15749
15.6.2011 23:51:32   
animagical
da se nije bebica ruzno namjestila? ee gift nisam upratila-braco ili sekica?

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 15750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  628 629 [630] 631 632   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  628 629 [630] 631 632   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *