Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.6.2011 23:55:18
Selma.A.M
I ja sam tu,ali ne zadugo....Amar mi se prehladio i to oko 21 h mu počeo nosić curiti,a sad već šmrkće i svako malo traži "mamajicu" da obriše nosić Predstoji nam burna noć večeras,nadam se samo da će proći bez temperaturice
Ma ja mislim da je njemu samo ove nagle promjene temperature,malo ga i klima zeznula (neću je više paliti do velikog zora) a i danas na igralištu sa djecom je se istrkao pa je bio sav mokar i na to se napio malo hladnije vode (moja mama je za to kriva ) i to sve ga je i sredilo...Mislim da je prehlada ali budemo još vidjeli ........
Gift znači opet zeza stomo,kad je opet kontrola aBd,jeli bi sad u petak kako ja upratih ?
ma to te beban zulja probaj popiti malo hladnije vode pa leci na stranu, da ga malo potjeras negdje drugo da vidite sta sad moj stomak izvodi... beba pravi talase
lijepo mi spavajte, ja sam umorna ko pas...bas me stize trudnoca...a ujutru moram ici na dva mjesta davati krv i urin pa jos nositi urinkulturu...damn, bas mi mrsko...
eeeeee i da se i ja pohvalim punih 28 sedmica jupi
Odoh i ja lagano na spavanje...Ali je sparina,meni hoće nešto da bude,mašem se lepezom ruka me boli ... Animagical sretno sutra i čestitam na 28 nedelji
ja dobro spavala pa odmah dobrog raspolozenja, uh ljepote :D. Jos polako se spremam pa na radju :D Gift - nadam se da si bolje? i ja isto mislim da ti se bebach ruzno namjestio pa malkice zeza ;) a ne zna on/a da je tebi malo neugodno u toj pozi hihihi
SelmaAM - nadam se da je maleni bolje?
Ostale , dobro vam jutro, hajte, evo je svjeza i mozete da birate : bosanska : nescafe ( sa ukusom vanilije, cokolade i classic) : latte machiato hihihihihihihihihi
Ja opet u 6h se probudila.. ...sta mi je.. ...otpratila MM-a na posao... ...kao fina zenica...i sada citam knjigu i cekam da mi se Umce probudi...Nadam se da ste sve dobro i da drinjate koliko hocete.
jedna nova trudnica bi da se prikljuci vasoj grupiii!
Moram sad na posao.... rado bi jednu kafu ali od kako sam trudna
Zavidim svima vama koje cete nastaviti spavati ili leskariti....obradujte me...kad ste prestale raditi u trudnoci ja bi vec mogla a tek sam 12 sedmica ????
Jutro E babilon ja meni jednu nes clasic Animagical cestitke na novoj sedmici , sve nove dobrodosle Ja ne znam sta je sa mnom ali zaboravila sam sta znaci spavati do 9, u 7 oci ko klikeri Kakve ste mi jutros zemske,ja ustala umorna od spavanja,ledja me bole kao da me voz pregazio,doduse juce cijeli dan gosti,oprala sam tonu sudja blja,bljak sudje
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
ne moze ivana... nije preporucljiv u trudnoci...biraj neki drugi.
,
a štoooo meni rekli da je preporučljiv, čitala nannetu nema ništa protiv, čak mi je jedno vrijeme u početku pomagao protiv mučnine, bar one jutarnje sad sam zbunjena totalno uh
jel može netko pomoći oko tickera patim s edva dana ali ga ne možem postaviti
ne moze ivana... nije preporucljiv u trudnoci...biraj neki drugi.
,
a štoooo meni rekli da je preporučljiv, čitala nannetu nema ništa protiv, čak mi je jedno vrijeme u početku pomagao protiv mučnine, bar one jutarnje sad sam zbunjena totalno uh
jel može netko pomoći oko tickera patim s edva dana ali ga ne možem postaviti
inače dobrooooo juuutrooo
Ne...i ne...menta izaziva kontrakcije...izbjegavaj ga...cak svi lijekovi koji imaju u sastavu mente, su zabranjeni trudnicama.