|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  629 630 [631] 632 633   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.6.2011 23:52:57   
sanelaceca
i ja sam tu ako me primate u druzenje.gift mozda ti se beba okrenula pa ruzan polozaj zato te boli...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 15751
15.6.2011 23:54:25   
animagical
IZVORNA PORUKA: sanelaceca

i ja sam tu ako me primate u druzenje.gift mozda ti se beba okrenula pa ruzan polozaj zato te boli...

naravno da primamouser posted image nije neka zatvorena grupauser posted image

(odgovor članu sanelaceca)
Neposredna veza do poruke: 15752
15.6.2011 23:55:18   
Selma.A.M
I ja sam tu,ali ne zadugo....Amar mi se prehladio i to oko 21 h mu počeo nosić curiti,a sad već šmrkće i svako malo traži "mamajicu" da obriše nosić user posted image Predstoji nam  burna noć večeras,nadam se samo da će proći bez temperaturice user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 15753
15.6.2011 23:56:20   
animagical
a da mu napravis jednog cajku s medom i limunomuser posted image da se malo zgrije...naglo je i zahladilo... nije valjda grip

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 15754
16.6.2011 0:00:40   
Gift
Sanela ma ne znam sta je al me bas onako ukocilo, ne mogu mrdnut...
Selma nadam se da nece bit temperature..a cuvaj se sad i ti..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 15755
16.6.2011 0:02:15   
sanelaceca
selma user posted image .gift nadam se da ce brzo proci,namjesti se i cekaj...ne znam sta da ti kazemuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 15756
16.6.2011 0:05:18   
Selma.A.M
Ma ja mislim da je njemu samo ove nagle promjene temperature,malo ga i klima zeznula (neću je više paliti do velikog zora) a i danas na igralištu sa djecom je se istrkao pa je bio sav mokar i na to se napio malo hladnije vode (moja mama je za to kriva user posted image user posted image ) i to sve ga je i sredilo...Mislim da je prehlada ali budemo još vidjeli ........

Gift znači opet zeza stomo,kad je opet kontrola aBd,jeli bi sad u petak kako ja upratih ?

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 15757
16.6.2011 0:08:15   
animagical
ma to te beban zuljauser posted image probaj popiti malo hladnije vode pa leci na stranu, da ga malo potjeras negdje drugouser posted image da vidite sta sad moj stomak izvodi... beba pravi talaseuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 15758
16.6.2011 0:13:38   
Gift
jest u petak..kontrakcije se taman malo smirile...a jos jutros je meni ovo pocelo nije mi dalo ono lijepo sjedit, a sad me ukocilo totalno..

Neposredna veza do poruke: 15759
16.6.2011 0:26:18   
animagical
lijepo mi spavajte, ja sam umorna ko pas...bas me stize trudnoca...a ujutru moram ici na dva mjesta davati krv i urin pa jos nositi urinkulturu...damn, bas mi mrsko...

eeeeee i da se i ja pohvalim punih 28 sedmicauser posted image user posted image user posted image user posted image   jupi

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 15760
16.6.2011 0:33:35   
Selma.A.M
Odoh i ja lagano na spavanje...Ali je sparina,meni hoće nešto da bude,mašem se lepezom ruka me boli user posted image  ...
Animagical sretno sutra user posted image  i čestitam na 28 nedelji user posted image  

Laku-noć user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 15761
16.6.2011 0:35:41   
Gift
animagicalcestitke i od mene..
laku vam nocuser posted image

Neposredna veza do poruke: 15762
16.6.2011 0:42:44   
sanelaceca
animagical cestitam,user posted image user posted image super blizu smo ja sam 27 sedmicauser posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 15763
16.6.2011 7:38:10   
babilon
JUTROOOOOOOOOO ZENEEEEE :D  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja dobro spavala pa odmah dobrog raspolozenja, uh ljepote :D. Jos polako se spremam pa na radju :D
Gift - nadam se da si bolje? i ja isto mislim da ti se bebach ruzno namjestio pa malkice zeza ;) a ne zna on/a da je tebi malo neugodno u toj pozi hihihi

SelmaAM -  nadam se da je maleni bolje?

Ostale user posted image , dobro vam jutro, hajte, evo je svjeza i mozete da birate
: bosanska
: nescafe ( sa ukusom vanilije, cokolade i classic)
: latte machiato
hihihihihihihihihi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 15764
16.6.2011 7:39:38   
Skvo RR
jutro..

Ja opet u 6h se probudila..user posted image user posted image ...sta mi je..user posted image ...otpratila MM-a na posao...user posted image ...kao fina zenica...i sada citam knjigu i cekam da mi se Umce probudi...Nadam se da ste sve dobro i da drinjate koliko hocete.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 15765
16.6.2011 7:40:29   
Skvo RR
ja cu jednu bosansku..da podebljam.user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 15766
16.6.2011 7:40:59   
Ivanaiva1

Ostale user posted image , dobro vam jutro, hajte, evo je svjeza i mozete da birate
: bosanska
: nescafe ( sa ukusom vanilije, cokolade i classic)
: latte machiato
hihihihihihihihihi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote]

Dobro sunčano jutro svima, može li jedan čaj od mente ???? :-D

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 15767
16.6.2011 7:44:25   
Skvo RR
ne moze ivana...user posted image nije preporucljiv u trudnoci...biraj neki drugi.user posted image

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 15768
16.6.2011 7:47:52   
Silver
Jutro zeniceee

jedna nova trudnica bi da se prikljuci vasoj grupiii! user posted image

Moram sad na posao.... rado bi jednu kafu ali od kako sam trudna user posted image user posted image user posted image

Zavidim svima vama koje cete nastaviti spavati ili leskariti....obradujte me...kad ste prestale raditi u trudnoci ja bi vec mogla a tek sam 12 sedmica ???? user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 15769
16.6.2011 7:52:01   
Skvo RR
Ja sam od januara na bolovanju...cuvanje trudnoce...tako ako je sve okej radi...sta bi u kuci..user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 15770
16.6.2011 7:52:05   
ciciban26
Jutro user posted image
E babilon ja meni  jednu nes clasic user posted image
Animagical cestitke na novoj sedmici user posted image user posted image user posted image , sve nove dobrodosle user posted image
Ja ne znam sta je sa mnom ali zaboravila sam sta znaci spavati do 9, u 7 oci ko klikeri user posted image
Kakve ste mi jutros zemske,ja ustala umorna od spavanja,ledja me bole kao da me voz pregazio,doduse juce cijeli dan gosti,oprala sam tonu sudja blja,bljak sudje user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 15771
16.6.2011 7:54:16   
ciciban26
O majko moja sta pise cuj  "ja meni jednu nes clasic" ahahhahah daj troduplu da se razbudim pa sklopim recenicu kako treba

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 15772
16.6.2011 7:55:54   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

ne moze ivana...user posted image nije preporucljiv u trudnoci...biraj neki drugi.user posted image
,

a štoooo meni rekli da je preporučljiv, čitala nannetu nema ništa protiv, čak mi je jedno vrijeme u početku pomagao protiv mučnine, bar one jutarnje
sad sam zbunjena totalno uh

jel može netko pomoći oko tickera patim s edva dana ali ga ne možem postaviti user posted image

inače dobrooooo juuutrooo

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 15773
16.6.2011 7:56:52   
Skvo RR
znaci i ti si "zorom okupana"...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ah, uh..kada na mobilcu vidim 6h..kao da mi je neko samar spucao...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 15774
16.6.2011 7:58:26   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

,

a štoooo meni rekli da je preporučljiv, čitala nannetu nema ništa protiv, čak mi je jedno vrijeme u početku pomagao protiv mučnine, bar one jutarnje
sad sam zbunjena totalno uh

jel može netko pomoći oko tickera patim s edva dana ali ga ne možem postaviti user posted image

inače dobrooooo juuutrooo

Ne...i ne...menta izaziva kontrakcije...izbjegavaj ga...cak svi lijekovi koji imaju u sastavu mente, su zabranjeni trudnicama.

a ticker..sad cemo ti pomoci

TICKER UPUTSTVO

< Poruku je uredio Skvo RR -- 16.6.2011 7:59:47 >

Neposredna veza do poruke: 15775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  629 630 [631] 632 633   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  629 630 [631] 632 633   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *