|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  684 685 [686] 687 688   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
24.6.2011 9:50:13   
mea29
IZVORNA PORUKA: Semica

nemaaaaaa....a ja cekam tablicuuser posted image

mozda su se razradile...a jel ti radis?

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 17126
24.6.2011 9:54:32   
Semica

IZVORNA PORUKA: mea29

ne radim....ja "studiram" hehehehe...zavrsila sa predavanjima (cetvrta god ekonomije)...i sad bi kao trebala ispite da spremam da bar nesto polozim dok bebica ne dodje na svijet...ali nikako mi se ne da...user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17127
24.6.2011 10:18:16   
babilon
Jutro zene i od mene!
Ja se ponadala danas petak, lagan dan, sipak, od kako sam dosla u kancelariju samo neka frka, sta je ovo ovako. Rekla sam svima, sad pauzu pravim, hocu kafu da popijem inace me necete moci trpiti kao sto ja vas sad trpim - zato tisina! haahhaha, lijepo su me pustili na miru ;)))

Mene ovaj maleni udara kako stigne i gdje stigne, a meni srce ko kanta, dusa slatka hihihi, procitah u knjizi da bebe sad u ovoj sedmici (mojoj sedmici, tj danas ulazim u 23. hihi) bebe mogu da 'osjete' jaku svjetlost i da same oci prekriju rukicama jer im je bljestavo! Zamislite to, ono u totalnom mraku  i opet osjeti, Bozje daavnje stvarno. Takoder, pocinje cuti, tako da mozete pustati muzikicu i uspavanke i te djidje ihihihi...

Joj zene drage kako meni proleti vrijeme ovo, ja vam opisati ne mogu. Samo kazem hB da je sve dobro i odmah lakse se dise!

Eto, ja se naskrabah, ehhehe, odoh sad citati da vidim sta je 3.smjena mahalala i vi jutros! cmokic

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 17128
24.6.2011 10:28:39   
Sensia
uh i kod mene frka, da nije petak vec bih vristala. od jutros sam ko mara slonica user posted image user posted image user posted image , sama sebi teska nesto uh a kako li ce tek biti kasnije kad stomo nabuja...... sad je ni na mapi.....

al kontam jos 4,5 sata a mozda cu zbrisati ranije.....

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 17129
24.6.2011 10:33:32   
babilon
i kod mene stomo ni na mapi ;)) mislim u odnosu na moje priajteljice koje su u manjoj trudnoci a stomak kao da su najmanje u 7.mj ;)) ali hajde, i da osatne mali stomo samo daj ebeba zdrava bice ok ;D

ODBROJAVANJE (za ove sto rade do 17h, a vi do 16h oduzmite sat user posted image )
6h i 28min

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17130
24.6.2011 10:39:38   
mea29

ne radim....ja "studiram" hehehehe...zavrsila sa predavanjima (cetvrta god ekonomije)...i sad bi kao trebala ispite da spremam da bar nesto polozim dok bebica ne dodje na svijet...ali nikako mi se ne da...user posted image

a ti znaci kao ni ja nemas elana za ucenje...bas zavidim animagical ona cisi te predmete samo tako...ti si jos dobra, ja sam četvrta godina skoro pet godina...mozda i vise...pih...nije mi opravdanje ni to sto radim...vecina radi pa przi ispite, magistarske, postdiplomske a ja sjedim gdje sam...he he he...

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 17131
24.6.2011 10:49:26   
malena27 RR
bembeleeeeeeeeeeeee user posted image user posted image   mislim na vas ali nemam vremena da se javim, pritislo sa svih strana user posted image

samo da vam posaljem po jednu pusu user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17132
24.6.2011 11:10:34   
Ivanaiva1

Status: odsutan

Hellou žene i ženice s malom ili veliko tibom :-D Petak, zadnji radni dan i sutra via moretooooo 15 dana jedva čekam hah :-D

Išla po nalaze antitijela hB negativni, al me neštoi uklještilo na preponi za poluditi joooj :-D

Pakao je već vani, jedva se doguzeljah s transfuzije, i umal se ne upiških,m jedva se dočepala BBI-a uh :-D

Bebica se slabo mrda, tu i tamo no nećemo se brinuti zar ne, sve je to normalno zar ne ???

Hannice baš mi je žao malene, nadam se da ju ne boli mnogo srculence maleno :-D

Odbrojavane je počelo tik tak tik tak

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 17133
24.6.2011 11:18:22   
Bebica11
Zdravo zeniceee i od mene

ja vam opet lezim, utrogestan stavila...danas idemo kuciciuser posted image

Hannice i ja sam rasjekla obrvu i posto sam zensko nekako su mi lijepo zasili da nije ostao trag, a sjecam se tog dana, mama place, pa i sivanja...al sve je eto oki doki, nema tragauser posted image , to sam od neki kameni stol...a DRUGI put sam rasjekla kad je moj dedo izvadio sjediste iz auta da nesto radi i ja pala na to zeljezo, i tu imam maaali oziljak ispod obrve, eto i meni se dalo padati stalno

A vidim pricalo se o crijevima i gasovima, ja s tim imam problema otkad sam zatrudnila...najgore je kod mene sto ja to nekad ne mogu iskontrolisati, pa muku mucim s tim...hiljadu se puta desilo kad ja i mm legnemo spavati pa legnem na ledja spopadne me i ne mogu zadrzatiuser posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 17134
24.6.2011 11:23:03   
mea29
jao Ivanaiva bas i zavidim ....15 dana moreeee....moreeeeee....

ja nista posla nemam...ali mozda se zakuha pa da mi brze prodje vrijeme...ne izlazi mi se ni na pauzu po ovakvoj vrucini..od jucer me muci kiselina, maloprije sam pojela kolac,kolegica nesto castila, i sad umirem lagano...pokusat cu je ugusiti s vodom :)

(odgovor članu Ivanaiva1)
Neposredna veza do poruke: 17135
24.6.2011 11:27:15   
Bebica11
Samo da vas nesto pitam...posto se ovih dana vise krecem i sjedim, nekad mi se javi bol u predjelu rodnice , jel iko od vas to imao? svakako cu brzo na pregled pa cu pitati dr aBduser posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17136
24.6.2011 11:27:52   
Ivanaiva1

ja nista posla nemam...ali mozda se zakuha pa da mi brze prodje vrijeme...ne izlazi mi se ni na pauzu po ovakvoj vrucini..od jucer me muci kiselina, maloprije sam pojela kolac,kolegica nesto castila, i sad umirem lagano...pokusat cu je ugusiti s vodom :)

Mea ja sma prije par dan aimala takvu kiselinu da mi je došlo vatru da bljujem fuj, i neko mi reče da progutam 2-3 zrna sirove riže, ženo draga ekstra, valjda riža pokupila kiselinu.

A što s etemperature vani tiče K A T A S T R O F A , PRIKUHAT BLJAK

iNAČE KAKO GURATE VAS DVOJE??

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17137
24.6.2011 11:28:47   
Semica

a ti znaci kao ni ja nemas elana za ucenje...bas zavidim animagical ona cisi te predmete samo tako...ti si jos dobra, ja sam četvrta godina skoro pet godina...mozda i vise...pih...nije mi opravdanje ni to sto radim...vecina radi pa przi ispite, magistarske, postdiplomske a ja sjedim gdje sam...he he he...

ma ja i kad imam elana...pocnem ucit...ali cim se beba pomjeri meni misli odlutaju i gotovo ucenje user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17138
24.6.2011 11:30:23   
Skvo RR
Haj zemske...kako ste mi?...Nadam se u pupa se da ste dobro..da su bebe u pupama dobro....ja polako u pripremama za more.
...

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17139
24.6.2011 11:31:17   
Ivanaiva1
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Haj zemske...kako ste mi?...Nadam se u pupa se da ste dobro..da su bebe u pupama dobro....ja polako u pripremama za more.
...

Skvo kad je pokret na moreto???

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 17140
24.6.2011 11:31:30   
Semica

IZVORNA PORUKA: Bebica11

A vidim pricalo se o crijevima i gasovima, ja s tim imam problema otkad sam zatrudnila...najgore je kod mene sto ja to nekad ne mogu iskontrolisati, pa muku mucim s tim...hiljadu se puta desilo kad ja i mm legnemo spavati pa legnem na ledja spopadne me i ne mogu zadrzatiuser posted image

tako i ja...inace ne pr pr pred mm...ali nekad kako me san pocne hvatat,a lezim na ledjima...samo mi izleti pa mi dodje da se odvalim smijat...ali ne-ja se napravim da spavam ...da ne znam sta se desilo eheheheheuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17141
24.6.2011 11:31:48   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1

Mea ja sma prije par dan aimala takvu kiselinu da mi je došlo vatru da bljujem fuj, i neko mi reče da progutam 2-3 zrna sirove riže, ženo draga ekstra, valjda riža pokupila kiselinu.

i ja imam problema s kiselinom cesce al sam cula da to nije zdravo s tom rizom i da ne valja iako pomaze, zato nemoj to vise raditi

Neposredna veza do poruke: 17142
24.6.2011 11:32:59   
mea29

nas dvoje se guramo, malo ja debelog, malo on mene hi hi hi meni bas sporo prolaze dani...jos jednu sedmicu pa cu na godisnji...ma samo da mi je da se malo odmaram...ako skoknem malkice do mora bice dobro, ako ne izlezavat cu se na vikendici.....puno se kupaj za nas sve, uzivaj i nemoj nas zaboraviti...cuvaj bebicu i mazi puno :)

Neposredna veza do poruke: 17143
24.6.2011 11:33:12   
Ivanaiva1

i ja imam problema s kiselinom cesce al sam cula da to nije zdravo s tom rizom i da ne valja iako pomaze, zato nemoj to vise raditi

nemoj zezat, ajde dobro da znam, meni je tad fakat pomoglo, ali hB nemam nešto puno problema s ksielinom bar još uvijek ne

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17144
24.6.2011 11:34:35   
Semica

nemoj zezat, ajde dobro da znam, meni je tad fakat pomoglo, ali hB nemam nešto puno problema s ksielinom bar još uvijek ne

Samo bademe jedite,kospe ili kokice...najbolji su za kiselinuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 17145
24.6.2011 11:36:07   
Bebica11

tako i ja...inace ne pr pr pred mm...ali nekad kako me san pocne hvatat,a lezim na ledjima...samo mi izleti pa mi dodje da se odvalim smijat...ali ne-ja se napravim da spavam ...da ne znam sta se desilo eheheheheuser posted image user posted image user posted image

ja mislim da je kod mene najzesca situacija jer ja bas bas NE MOGU da kontrolisem i to nisu tihici vec truba mi je doleuser posted image user posted image user posted image ..pa se mm smije, a par puta sam i pred zaovom...zamisli koliko je kriticnouser posted image , sreca malo je bolje nego sto je bilo pa nisam jos nikako pred njegovim roditeljimauser posted image

al to su neki cudni gasovi bez neprijatnih mirisa, znaci nevezano za praznjenje crijeva, vec sama se nadimajuuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 17146
24.6.2011 11:36:14   
mea29

ni ja nikada ne pr pr pr pred mm...nekada me uhvati u snu ali posto sam ja opterecena necete vjerovati ja se odmah probudim  u nekom stidu user posted image vidim covjek spava ja odahnem ha ha ha kao nije cuo ha ha ha

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 17147
24.6.2011 11:38:29   
Semica

ni ja nikada ne pr pr pr pred mm...nekada me uhvati u snu ali posto sam ja opterecena necete vjerovati ja se odmah probudim  u nekom stidu user posted image vidim covjek spava ja odahnem ha ha ha kao nije cuo ha ha ha

heheheh i meni se zna desit da toliko glasno pr da me to probudi hehehehehheheee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17148
24.6.2011 11:38:48   
mea29
u pravu je Bebica kao truba ha ha ha ali istina bez neprijatnog mirisa samo je to od nadutosti neke...joj vidi nas sto pricamo o pr pr pr user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17149
24.6.2011 11:39:13   
Semica

ja mislim da je kod mene najzesca situacija jer ja bas bas NE MOGU da kontrolisem i to nisu tihici vec truba mi je doleuser posted image user posted image user posted image ..pa se mm smije, a par puta sam i pred zaovom...zamisli koliko je kriticnouser posted image , sreca malo je bolje nego sto je bilo pa nisam jos nikako pred njegovim roditeljimauser posted image

al to su neki cudni gasovi bez neprijatnih mirisa, znaci nevezano za praznjenje crijeva, vec sama se nadimajuuser posted image

ehehehe truba...hajd nam sta zasviraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 17150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  684 685 [686] 687 688   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  684 685 [686] 687 688   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *