Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ne radim....ja "studiram" hehehehe...zavrsila sa predavanjima (cetvrta god ekonomije)...i sad bi kao trebala ispite da spremam da bar nesto polozim dok bebica ne dodje na svijet...ali nikako mi se ne da...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 10:18:16
babilon
Jutro zene i od mene! Ja se ponadala danas petak, lagan dan, sipak, od kako sam dosla u kancelariju samo neka frka, sta je ovo ovako. Rekla sam svima, sad pauzu pravim, hocu kafu da popijem inace me necete moci trpiti kao sto ja vas sad trpim - zato tisina! haahhaha, lijepo su me pustili na miru ;)))
Mene ovaj maleni udara kako stigne i gdje stigne, a meni srce ko kanta, dusa slatka hihihi, procitah u knjizi da bebe sad u ovoj sedmici (mojoj sedmici, tj danas ulazim u 23. hihi) bebe mogu da 'osjete' jaku svjetlost i da same oci prekriju rukicama jer im je bljestavo! Zamislite to, ono u totalnom mraku i opet osjeti, Bozje daavnje stvarno. Takoder, pocinje cuti, tako da mozete pustati muzikicu i uspavanke i te djidje ihihihi...
Joj zene drage kako meni proleti vrijeme ovo, ja vam opisati ne mogu. Samo kazem hB da je sve dobro i odmah lakse se dise!
Eto, ja se naskrabah, ehhehe, odoh sad citati da vidim sta je 3.smjena mahalala i vi jutros! cmokic
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 10:28:39
Sensia
uh i kod mene frka, da nije petak vec bih vristala. od jutros sam ko mara slonica , sama sebi teska nesto uh a kako li ce tek biti kasnije kad stomo nabuja...... sad je ni na mapi.....
al kontam jos 4,5 sata a mozda cu zbrisati ranije.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 10:33:32
babilon
i kod mene stomo ni na mapi ;)) mislim u odnosu na moje priajteljice koje su u manjoj trudnoci a stomak kao da su najmanje u 7.mj ;)) ali hajde, i da osatne mali stomo samo daj ebeba zdrava bice ok ;D
ODBROJAVANJE (za ove sto rade do 17h, a vi do 16h oduzmite sat ) 6h i 28min
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 10:39:38
mea29
IZVORNA PORUKA: Semica
IZVORNA PORUKA: mea29
nemaaaaaa....a ja cekam tablicu
mozda su se razradile...a jel ti radis?
ne radim....ja "studiram" hehehehe...zavrsila sa predavanjima (cetvrta god ekonomije)...i sad bi kao trebala ispite da spremam da bar nesto polozim dok bebica ne dodje na svijet...ali nikako mi se ne da...
a ti znaci kao ni ja nemas elana za ucenje...bas zavidim animagical ona cisi te predmete samo tako...ti si jos dobra, ja sam četvrta godina skoro pet godina...mozda i vise...pih...nije mi opravdanje ni to sto radim...vecina radi pa przi ispite, magistarske, postdiplomske a ja sjedim gdje sam...he he he...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 11:18:22
Bebica11
Zdravo zeniceee i od mene
ja vam opet lezim, utrogestan stavila...danas idemo kucici
Hannice i ja sam rasjekla obrvu i posto sam zensko nekako su mi lijepo zasili da nije ostao trag, a sjecam se tog dana, mama place, pa i sivanja...al sve je eto oki doki, nema traga , to sam od neki kameni stol...a DRUGI put sam rasjekla kad je moj dedo izvadio sjediste iz auta da nesto radi i ja pala na to zeljezo, i tu imam maaali oziljak ispod obrve, eto i meni se dalo padati stalno
A vidim pricalo se o crijevima i gasovima, ja s tim imam problema otkad sam zatrudnila...najgore je kod mene sto ja to nekad ne mogu iskontrolisati, pa muku mucim s tim...hiljadu se puta desilo kad ja i mm legnemo spavati pa legnem na ledja spopadne me i ne mogu zadrzati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 11:23:03
mea29
jao Ivanaiva bas i zavidim ....15 dana moreeee....moreeeeee....
ja nista posla nemam...ali mozda se zakuha pa da mi brze prodje vrijeme...ne izlazi mi se ni na pauzu po ovakvoj vrucini..od jucer me muci kiselina, maloprije sam pojela kolac,kolegica nesto castila, i sad umirem lagano...pokusat cu je ugusiti s vodom :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 11:27:15
Bebica11
Samo da vas nesto pitam...posto se ovih dana vise krecem i sjedim, nekad mi se javi bol u predjelu rodnice , jel iko od vas to imao? svakako cu brzo na pregled pa cu pitati dr aBd
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 11:27:52
Ivanaiva1
ja nista posla nemam...ali mozda se zakuha pa da mi brze prodje vrijeme...ne izlazi mi se ni na pauzu po ovakvoj vrucini..od jucer me muci kiselina, maloprije sam pojela kolac,kolegica nesto castila, i sad umirem lagano...pokusat cu je ugusiti s vodom :)
Mea ja sma prije par dan aimala takvu kiselinu da mi je došlo vatru da bljujem fuj, i neko mi reče da progutam 2-3 zrna sirove riže, ženo draga ekstra, valjda riža pokupila kiselinu.
A što s etemperature vani tiče K A T A S T R O F A , PRIKUHAT BLJAK
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 11:28:47
Semica
nemaaaaaa....a ja cekam tablicu
mozda su se razradile...a jel ti radis?
a ti znaci kao ni ja nemas elana za ucenje...bas zavidim animagical ona cisi te predmete samo tako...ti si jos dobra, ja sam četvrta godina skoro pet godina...mozda i vise...pih...nije mi opravdanje ni to sto radim...vecina radi pa przi ispite, magistarske, postdiplomske a ja sjedim gdje sam...he he he...
ma ja i kad imam elana...pocnem ucit...ali cim se beba pomjeri meni misli odlutaju i gotovo ucenje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 11:31:30
Semica
IZVORNA PORUKA: Bebica11
A vidim pricalo se o crijevima i gasovima, ja s tim imam problema otkad sam zatrudnila...najgore je kod mene sto ja to nekad ne mogu iskontrolisati, pa muku mucim s tim...hiljadu se puta desilo kad ja i mm legnemo spavati pa legnem na ledja spopadne me i ne mogu zadrzati
tako i ja...inace ne pr pr pred mm...ali nekad kako me san pocne hvatat,a lezim na ledjima...samo mi izleti pa mi dodje da se odvalim smijat...ali ne-ja se napravim da spavam ...da ne znam sta se desilo ehehehehe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 11:31:48
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Ivanaiva1
Mea ja sma prije par dan aimala takvu kiselinu da mi je došlo vatru da bljujem fuj, i neko mi reče da progutam 2-3 zrna sirove riže, ženo draga ekstra, valjda riža pokupila kiselinu.
iNAČE KAKO GURATE VAS DVOJE??
i ja imam problema s kiselinom cesce al sam cula da to nije zdravo s tom rizom i da ne valja iako pomaze, zato nemoj to vise raditi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 11:32:59
mea29
nas dvoje se guramo, malo ja debelog, malo on mene hi hi hi meni bas sporo prolaze dani...jos jednu sedmicu pa cu na godisnji...ma samo da mi je da se malo odmaram...ako skoknem malkice do mora bice dobro, ako ne izlezavat cu se na vikendici.....puno se kupaj za nas sve, uzivaj i nemoj nas zaboraviti...cuvaj bebicu i mazi puno :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 11:33:12
Ivanaiva1
i ja imam problema s kiselinom cesce al sam cula da to nije zdravo s tom rizom i da ne valja iako pomaze, zato nemoj to vise raditi
nemoj zezat, ajde dobro da znam, meni je tad fakat pomoglo, ali hB nemam nešto puno problema s ksielinom bar još uvijek ne
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 11:36:07
Bebica11
tako i ja...inace ne pr pr pred mm...ali nekad kako me san pocne hvatat,a lezim na ledjima...samo mi izleti pa mi dodje da se odvalim smijat...ali ne-ja se napravim da spavam ...da ne znam sta se desilo ehehehehe
ja mislim da je kod mene najzesca situacija jer ja bas bas NE MOGU da kontrolisem i to nisu tihici vec truba mi je dole ..pa se mm smije, a par puta sam i pred zaovom...zamisli koliko je kriticno , sreca malo je bolje nego sto je bilo pa nisam jos nikako pred njegovim roditeljima
al to su neki cudni gasovi bez neprijatnih mirisa, znaci nevezano za praznjenje crijeva, vec sama se nadimaju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 11:36:14
mea29
ni ja nikada ne pr pr pr pred mm...nekada me uhvati u snu ali posto sam ja opterecena necete vjerovati ja se odmah probudim u nekom stidu vidim covjek spava ja odahnem ha ha ha kao nije cuo ha ha ha
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 11:38:29
Semica
ni ja nikada ne pr pr pr pred mm...nekada me uhvati u snu ali posto sam ja opterecena necete vjerovati ja se odmah probudim u nekom stidu vidim covjek spava ja odahnem ha ha ha kao nije cuo ha ha ha
heheheh i meni se zna desit da toliko glasno pr da me to probudi hehehehehheheee
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 11:39:13
Semica
ja mislim da je kod mene najzesca situacija jer ja bas bas NE MOGU da kontrolisem i to nisu tihici vec truba mi je dole ..pa se mm smije, a par puta sam i pred zaovom...zamisli koliko je kriticno , sreca malo je bolje nego sto je bilo pa nisam jos nikako pred njegovim roditeljima
al to su neki cudni gasovi bez neprijatnih mirisa, znaci nevezano za praznjenje crijeva, vec sama se nadimaju
ehehehe truba...hajd nam sta zasviraj