|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  688 689 [690] 691 692   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
24.6.2011 13:17:14   
animagical
IZVORNA PORUKA: zumbulcica

ja sam u 32user posted image ili 31user posted image ,ne znam ni samauser posted image ,doktor kaze jedno,ja drugo a dimenzije bebe nesto treceuser posted image user posted image ,pravi sam zumbuluser posted image

heheh pa pitam te po posljednjoj menstruacijiuser posted image ja sam npr po uzv vazda dvije tri sedmice trudnijauser posted image

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 17226
24.6.2011 13:18:00   
idacha
zumbulcice, draga, jos malko aBd... jedva cekam da ga vidimuser posted image user posted image user posted image mogu misliti kako je juuuuuzan...hehehhe..
oprosti, nisam te do sada vidjala na rr, pa da ti pozelim dobrodoslicu i ugodan i lijepo ostatakuser posted image koja si ti sedmica?
animagical, izgura ja, draga... koliko sam bila uvjerena da cu roditi odmah po ulasku u 9ti, a vidi meuser posted image user posted image ja se zezam i kazem kako se poradjam vec mjesec citavuser posted image user posted image user posted image
prosli put kada me je dr pregledavala, doduse rucno, rece kako bebi nije prekrupan... i mene bas zanima kako ce sve biti, ma neka je samo zivo i zdravo...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 17227
24.6.2011 13:18:24   
Semica
Idachooo samo naprijed!!!user posted image user posted image cuvamo figeeee!!! cim se bebac rodi jubi ga od mene jednom user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 17228
24.6.2011 13:20:19   
idacha
semice, hvalaaaaaaaa draga..
evo, moj harambasa ustao, pa odoh sa njim da se maziiiiiiiiim..
nadam se da se uskoro tipkamo..
kiss za sveeeeeeee

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 17229
24.6.2011 13:20:41   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: animagical

ja sam u 32user posted image ili 31user posted image ,ne znam ni samauser posted image ,doktor kaze jedno,ja drugo a dimenzije bebe nesto treceuser posted image user posted image ,pravi sam zumbuluser posted image

heheh pa pitam te po posljednjoj menstruacijiuser posted image ja sam npr po uzv vazda dvije tri sedmice trudnijauser posted image

user posted image user posted image ja mu dodjem po uz manje trudna,ma sta masina zna...
po zadnjoj mengi 32user posted image

Neposredna veza do poruke: 17230
24.6.2011 13:21:21   
zumbulcica
Hvala na dobrodoslici idacho

Neposredna veza do poruke: 17231
24.6.2011 13:23:26   
Selma.A.M
Jedva ja vas izčita user posted image  ...Bila sam jutros na kontroli u DZ ,kilažu vam nesmijem ni reći user posted image  malkice sam pretjerala user posted image  dr je napisala u trudniču crvenom olovkom "kontrola TT" user posted image  
Beba je i dalje visoko,vidim da nešto piše ono Grlić (dužina-konzistencija) 2cm-mali prst user posted image .......

27 trebam na UZV i to je to ......... A 8.jula opet kod nje tj za dvije nedelje ..........

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 17232
24.6.2011 13:25:25   
animagical
ih pa ti onda jos malo pa devetiuser posted image ja jedva cekam 34 sedmice da bebiju budu zrela pluca i onda me boli briga nek se radja kad hoceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 17233
24.6.2011 13:26:55   
zumbulcica
Selma jel ti to vaginalno rade pregled.Ja bih trebala u utorak na kontrolu,a tu smo negde sa sedmicama.Kad pocinju da sa vaginalnim pregledima,ja se nadala samo na pocetku trudnoce vaginalno a do kraja abdominalnouser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 17234
24.6.2011 13:28:17   
zumbulcica

ih pa ti onda jos malo pa devetiuser posted image ja jedva cekam 34 sedmice da bebiju budu zrela pluca i onda me boli briga nek se radja kad hoceuser posted image

I ja vjeruj mi samo cekam 34. mada kazu da se i tad smatra da je prijevremeno rodjena beba

Neposredna veza do poruke: 17235
24.6.2011 13:32:53   
Anoniman
Zumbule nas pa sta su ti rekli kad je termin, sta pisu na nalazu? Kad ti je bila poslednja menstruacija posto vidim da smo ti i ja tu negdjeuser posted image . i kod mene uz jedno, menstruacija drugo kaze, a dr trece user posted image . Ko ti vodi trudnocu, mozda se i zajedno budemo poradjale user posted image

Neposredna veza do poruke: 17236
24.6.2011 13:33:25   
Bebica11
ovdje sve u znaku porodauser posted image

a mi smo jos poodaleko od toga al aBd bice i to

Neposredna veza do poruke: 17237
24.6.2011 13:33:54   
Semica

Selma jel ti to vaginalno rade pregled.Ja bih trebala u utorak na kontrolu,a tu smo negde sa sedmicama.Kad pocinju da sa vaginalnim pregledima,ja se nadala samo na pocetku trudnoce vaginalno a do kraja abdominalnouser posted image

mene svaki mjesec pregleda vaginalno...

Neposredna veza do poruke: 17238
24.6.2011 13:35:38   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Semica

Mene nije nikako od 20 sedmiceuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 17239
24.6.2011 13:37:38   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zumbule nas pa sta su ti rekli kad je termin, sta pisu na nalazu? Kad ti je bila poslednja menstruacija posto vidim da smo ti i ja tu negdjeuser posted image . i kod mene uz jedno, menstruacija drugo kaze, a dr trece user posted image . Ko ti vodi trudnocu, mozda se i zajedno budemo poradjale user posted image

user posted image user posted image Jelo bice ti to nezaboravan porod,u pozitivnom smisluuser posted image user posted image
Termin 12.8. Vodi me Mehmedbasic

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17240
24.6.2011 13:37:58   
enči80

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Jedva ja vas izčita user posted image  ...Bila sam jutros na kontroli u DZ ,kilažu vam nesmijem ni reći user posted image  malkice sam pretjerala user posted image  dr je napisala u trudniču crvenom olovkom "kontrola TT" user posted image  
Beba je i dalje visoko,vidim da nešto piše ono Grlić (dužina-konzistencija) 2cm-mali prst user posted image .......

27 trebam na UZV i to je to ......... A 8.jula opet kod nje tj za dvije nedelje ..........

Haj ženeuser posted image

Jel ti šta rekla za bolnicu?Kada bi trebala ići ležati ?

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 17241
24.6.2011 13:38:54   
Semica

mozda brkas ulzvuk vaginalni sa pregledom prstima....vaginalno -prstima me pregleda svaki put a ulzv ide preko stomeeee

Neposredna veza do poruke: 17242
24.6.2011 13:39:35   
Anoniman
Vidi i zumbul prije mene ode, i Enci ce prije mene znam to...uh ima vas, a ja jedva cekam, ali kad se sjetim poroda prvog onda kazem neka ga nek malo i presisa terminuser posted image

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 17243
24.6.2011 13:40:19   
animagical

mene vaginalno od pocetka pregleda, a izgleda da ce i do kraja... doduse to niej standardna procedura ali nisam ni ja standardna trudnicauser posted image a mora ti vec pred kraj gledati otvaras li se kako god okrenesuser posted image

Neposredna veza do poruke: 17244
24.6.2011 13:40:45   
zumbulcica

mozda brkas ulzvuk vaginalni sa pregledom prstima....vaginalno -prstima me pregleda svaki put a ulzv ide preko stomeeee
user posted image user posted image
e nisam bas tolki zumbul,znala bih sta mi gura dole,prst ili sonduuser posted image Nije me vaginalno pregledao ni prstima ni sondom od 20 sedmiceuser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 17245
24.6.2011 13:41:49   
palachinken
Joj jesam vas zarazila porodom hihihihihihihi
Kako mi sad šefica klizeći uleti: "Jelde ti ono još slijedeću sedmicu?" A ja "Neeeeeeeeeeeeeee, još sutra!" K'o da mi život ovisi hahahaha
Sad me strah da me ne ostavi i slijedeću...user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17246
24.6.2011 13:41:55   
Semica

user posted image user posted image
e nisam bas tolki zumbul,znala bih sta mi gura dole,prst ili sonduuser posted image Nije me vaginalno pregledao ni prstima ni sondom od 20 sedmiceuser posted image

cuuj...svasta...user posted image

Neposredna veza do poruke: 17247
24.6.2011 13:42:05   
enči80

Jel sa 34 ili u 34 sedmici budu zrela pluća?
Mene jutros toliko moji pritišću na gospoju ...užas atek početkom avgusta idem da skidam serklaž tako da animagical imaš šanse da me preteknešuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 17248
24.6.2011 13:42:38   
zumbulcica

mene vaginalno od pocetka pregleda, a izgleda da ce i do kraja... doduse to niej standardna procedura ali nisam ni ja standardna trudnicauser posted image a mora ti vec pred kraj gledati otvaras li se kako god okrenesuser posted image

hvala na razresenju moje misterijeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 17249
24.6.2011 13:42:55   
Anoniman
Mene prstima samo kad sam imala bubrezne kolike i to nije bila moj dr, da je bila moja ne bi ni tada user posted image , sondom do 12. nedjelje, a sad sve abdominalno. Pregleda ona meni grlic UZ, uvijek kaze da vidimo vidi li se grlic ako ne onda cemo vaginalno, srece pa se svaki put vidi inace bih poludila od tolikih prstica dole user posted image

Neposredna veza do poruke: 17250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  688 689 [690] 691 692   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  688 689 [690] 691 692   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *