Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 13:18:00
idacha
zumbulcice, draga, jos malko aBd... jedva cekam da ga vidim mogu misliti kako je juuuuuzan...hehehhe.. oprosti, nisam te do sada vidjala na rr, pa da ti pozelim dobrodoslicu i ugodan i lijepo ostatak koja si ti sedmica? animagical, izgura ja, draga... koliko sam bila uvjerena da cu roditi odmah po ulasku u 9ti, a vidi me ja se zezam i kazem kako se poradjam vec mjesec citav prosli put kada me je dr pregledavala, doduse rucno, rece kako bebi nije prekrupan... i mene bas zanima kako ce sve biti, ma neka je samo zivo i zdravo...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 13:23:26
Selma.A.M
Jedva ja vas izčita ...Bila sam jutros na kontroli u DZ ,kilažu vam nesmijem ni reći malkice sam pretjerala dr je napisala u trudniču crvenom olovkom "kontrola TT" Beba je i dalje visoko,vidim da nešto piše ono Grlić (dužina-konzistencija) 2cm-mali prst .......
27 trebam na UZV i to je to ......... A 8.jula opet kod nje tj za dvije nedelje ..........
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 13:26:55
zumbulcica
Selma jel ti to vaginalno rade pregled.Ja bih trebala u utorak na kontrolu,a tu smo negde sa sedmicama.Kad pocinju da sa vaginalnim pregledima,ja se nadala samo na pocetku trudnoce vaginalno a do kraja abdominalno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 13:32:53
Anoniman
Zumbule nas pa sta su ti rekli kad je termin, sta pisu na nalazu? Kad ti je bila poslednja menstruacija posto vidim da smo ti i ja tu negdje . i kod mene uz jedno, menstruacija drugo kaze, a dr trece . Ko ti vodi trudnocu, mozda se i zajedno budemo poradjale
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 13:33:54
Semica
IZVORNA PORUKA: zumbulcica
Selma jel ti to vaginalno rade pregled.Ja bih trebala u utorak na kontrolu,a tu smo negde sa sedmicama.Kad pocinju da sa vaginalnim pregledima,ja se nadala samo na pocetku trudnoce vaginalno a do kraja abdominalno
mene svaki mjesec pregleda vaginalno...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 13:35:38
zumbulcica
IZVORNA PORUKA: Semica
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 13:37:38
zumbulcica
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Zumbule nas pa sta su ti rekli kad je termin, sta pisu na nalazu? Kad ti je bila poslednja menstruacija posto vidim da smo ti i ja tu negdje . i kod mene uz jedno, menstruacija drugo kaze, a dr trece . Ko ti vodi trudnocu, mozda se i zajedno budemo poradjale
Jelo bice ti to nezaboravan porod,u pozitivnom smislu Termin 12.8. Vodi me Mehmedbasic
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 13:37:58
enči80
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
Jedva ja vas izčita ...Bila sam jutros na kontroli u DZ ,kilažu vam nesmijem ni reći malkice sam pretjerala dr je napisala u trudniču crvenom olovkom "kontrola TT" Beba je i dalje visoko,vidim da nešto piše ono Grlić (dužina-konzistencija) 2cm-mali prst .......
27 trebam na UZV i to je to ......... A 8.jula opet kod nje tj za dvije nedelje ..........
Haj žene
Jel ti šta rekla za bolnicu?Kada bi trebala ići ležati ?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 13:38:54
Semica
Mene nije nikako od 20 sedmice
mozda brkas ulzvuk vaginalni sa pregledom prstima....vaginalno -prstima me pregleda svaki put a ulzv ide preko stomeeee
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 13:39:35
Anoniman
Vidi i zumbul prije mene ode, i Enci ce prije mene znam to...uh ima vas, a ja jedva cekam, ali kad se sjetim poroda prvog onda kazem neka ga nek malo i presisa termin
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 13:40:19
animagical
mene vaginalno od pocetka pregleda, a izgleda da ce i do kraja... doduse to niej standardna procedura ali nisam ni ja standardna trudnica a mora ti vec pred kraj gledati otvaras li se kako god okrenes
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 13:40:45
zumbulcica
Mene nije nikako od 20 sedmice
mozda brkas ulzvuk vaginalni sa pregledom prstima....vaginalno -prstima me pregleda svaki put a ulzv ide preko stomeeee
e nisam bas tolki zumbul,znala bih sta mi gura dole,prst ili sondu Nije me vaginalno pregledao ni prstima ni sondom od 20 sedmice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 13:41:49
palachinken
Joj jesam vas zarazila porodom hihihihihihihi Kako mi sad šefica klizeći uleti: "Jelde ti ono još slijedeću sedmicu?" A ja "Neeeeeeeeeeeeeee, još sutra!" K'o da mi život ovisi hahahaha Sad me strah da me ne ostavi i slijedeću...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 13:42:05
enči80
IZVORNA PORUKA: animagical
ih pa ti onda jos malo pa deveti ja jedva cekam 34 sedmice da bebiju budu zrela pluca i onda me boli briga nek se radja kad hoce
Jel sa 34 ili u 34 sedmici budu zrela pluća? Mene jutros toliko moji pritišću na gospoju ...užas atek početkom avgusta idem da skidam serklaž tako da animagical imaš šanse da me pretekneš
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 13:42:38
zumbulcica
IZVORNA PORUKA: animagical
mene vaginalno od pocetka pregleda, a izgleda da ce i do kraja... doduse to niej standardna procedura ali nisam ni ja standardna trudnica a mora ti vec pred kraj gledati otvaras li se kako god okrenes
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 24.6.2011 13:42:55
Anoniman
Mene prstima samo kad sam imala bubrezne kolike i to nije bila moj dr, da je bila moja ne bi ni tada , sondom do 12. nedjelje, a sad sve abdominalno. Pregleda ona meni grlic UZ, uvijek kaze da vidimo vidi li se grlic ako ne onda cemo vaginalno, srece pa se svaki put vidi inace bih poludila od tolikih prstica dole