Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Isti onaj moj jos ja smjem nemam zabrane al odkako je cuo da je bebi glavica dole i da je nisko nece ti taj..kaze ja pa da me posle djete udara po glavi
Sad citam o mojim bivsim profesorima sa prava...nema nista gore nego kad se stari panj upali....suspendovani ali samo na sarajevskom univerzitetu....nidje vezzeee...gdje mi to zivimo...trebalo im je oduzeti akademsko zvanje...ali...sta je tu je....
Kako ste mi vi jutros? Kako su bebe u pupama?
Hvala Silver bas mi treba nesto slatko i kafica. Jutros poranila vadila krv... kad sam vidjela da mi puni 4. epruvetu reko valjda dodjem u jednom komadu do posla a mozda sam i ja pogrijesila, zena me pita sta vadimo ja reko SVE i tu se zeznuh
evo me jedem nutelu i kiflice, bujrum ko hoce ima dovoljno
Sad citam o mojim bivsim profesorima sa prava...nema nista gore nego kad se stari panj upali....suspendovani ali samo na sarajevskom univerzitetu....nidje vezzeee...gdje mi to zivimo...trebalo im je oduzeti akademsko zvanje...ali...sta je tu je....
nevjerovatno..dakle, na kojem se slj faxu upale na njemu ce biti suspendovani ( citaj ako ih neko provali, snimi isl )
i mene po prvi out zeza probava..dva dana nista, ali s obzirom da povracam kontam sta se to imalo svraiti do nita , pa da nije alarmantno.
e sad dobro jutro
< Poruku je uredio gerberka -- 30.6.2011 8:36:40 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
nevjerovatno..dakle, na kojem se slj faxu upale na njemu ce biti suspendovani ( citaj ako ih neko provali, snimi isl )
i mene po prvi out zeza probava..dva dana nista, ali s obzirom da povracam kontam sta se to imalo svraiti do nita , pa da nije alarmantno.
e sad dobro jutro
ali crnjak mi je sto se sve to odvijalo na tuzlanskom odjelu pravnog fakulteta....i gore nisu suspendovani...kao sarajevski univerzitet im je "maticna kuca" pa kao samo tu...koja je to logika...
Uh jedva cekam kuci da pristavim u lonac mljac mljac....
dobro jutro.. evo i ja pijuckam kaficu polako..izgleda danas ce biti lijep dan... vidim imam ovde kolegica po struci ..ja sam se zapravo iznenadila sto su ih ikako i suspendovali jer to je trebalo jos i davno...joj da mi je bilo vidjet Bajrinu facu kad je dobio iskljucenje, a Saltaga pismeni ukor, pih..ma inace se na fakultetima svasta desava, al ruku na srce, prema meni su svi oni bili korektni i nisam imala nikakvih problema, nit mi jo ko trazio pare nit boze sacuvaj sta drugo...
dobro jutro.. evo i ja pijuckam kaficu polako..izgleda danas ce biti lijep dan... vidim imam ovde kolegica po struci ..ja sam se zapravo iznenadila sto su ih ikako i suspendovali jer to je trebalo jos i davno...joj da mi je bilo vidjet Bajrinu facu kad je dobio iskljucenje, a Saltaga pismeni ukor, pih..ma inace se na fakultetima svasta desava, al ruku na srce, prema meni su svi oni bili korektni i nisam imala nikakvih problema, nit mi jo ko trazio pare nit boze sacuvaj sta drugo...
Stvarno treba biti realan, ni ja nisam imala problema s anjima...nimaloo...ali mi je bajro bio ljigav oduvjek, lucic i nije toliko kao on, a saltaga budala, pise da je plagirao knjigu jednu od viskovića, cak se i visković izjasnio o tome, bar radi toga je trebao dobiti suspenziju i to knjigu o metodologijji prava, a taj je predmet predavao nakon sto je dao ostavku na mjesto dekana....samo me je omanović iznenadio...nije mi djelovao ljigavo kao oni ali eto...vuk u ovcijoj kozi...
I meni je Bajro predavao neki lijevi predmet, samo jedan semestar, ali mi je ostao u sjećanju kao ljigav mastan i prefirgan čovjek. A na ispitu su sve žene mogle prepisivati do mile volje, dok je muške tjerao s ispita ako ih uhvati Drago mi je što se makar nešto desilo, ali da je pravde, bio bi on i raja mu, Lučić i Saltaga, iza rešetaka. Doduše, nemam ja dvije lijepe ni za te djevojke koje su pristale na 'razmjenu dobara' Joj fuj, nako staro kad se skine, ma nema te ocjene.....
ma joj palachinko, kad ONA daje najvjerovatnije svima onako, sto nebi profesoru za ocjenu, pa njihovim proracunima to je bila najvjerovatnije dobra razmjena....mada si u pravu isto je to smece i profesori i studentice doticne...najvjerovatnije njih ima jos takvih samo nisu otkriveni...
nisam to znala za Saltagu, al et samo ukor...ma hajd daleko im kuca... a nemojte stom hranom na ovoj temi, nije to dobro nikako...ja predzadnji put kad sam stala na vagu kod dr. kaze ''fino vi to bogami'' pod hitno katanac na usta...
mene je sinoc potkocilo nesto ispod grudi, iznad stome sa lijeve strane...kada hocu jako da udahnem,ono punim plucima to me zaboli, spavala sam normalno nisam to osjetila, ali kad sam ustala opet me bolilo i onda me proslo...sad sam na poslu i kad sam sjela opet bolucka...ne znam moze li to biti od sjedenja? kao da se nesto presavilo tu ispod grudi... ne bih rekla da je od bebe jer me lupa ispod pupka, daleko je, ne znam moze li to biti od zeludca jer mi je nesto zacepljen i da sam sva napuhana....pih ne znam...
cure, hvala za objasnjenje kod mjerenja tezine bebe. ja sam sinoc, kad sam napisla post otisla u krevet i gledala pod kozu ( s p a v a n j e )
palacinko, nemoj tako protiv dr, nema covjek para da kupi novu aparaturu valjda ima neki stari metar da mjeri opbim pupe kad ti je zadnji pregled?
p.s. ne stavljajte hranu, muka mi jeeee
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Evo i mene...izvadila nalaze, pa malo sa curom svojom prosetala, svratila na pijacu i dosle kuci maloprije. Necete vjerovati ali nisam mogla da piskim za urin , kad ne treba ja piskim svako 10minuta, a jutros nema sanse, tako da ce ujutru urin mm odnijeti.
Sonja zao mi je pravo, odmaraj draga, miruj sto vise mozes. Animagical tvoja beba ima mjere bebe od 31, masala , meni je kasnije sedmicu bila ovulacija, a i bebi nije nesto aman krupan, ali bitno mi je da odgovara sedmici u kojoj je