|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  716 717 [718] 719 720   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
30.6.2011 8:08:29   
sanela.asja
....Kaže on odo spavati,valja mi ujutro na posao
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Isti onaj moj jos ja smjem nemam zabrane al odkako je cuo da je bebi glavica dole i da je nisko nece ti taj..kaze ja pa da me posle djete udara po glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 17926
30.6.2011 8:21:10   
Silver
Jutro moje drage....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kod mene i kafe i kolacaaa!!!

Probava me ubija ovih dana....user posted image  

Sad citam o mojim bivsim profesorima sa prava...nema nista gore nego kad se stari panj upali....suspendovani ali samo na sarajevskom univerzitetu....nidje vezzeee...gdje mi to zivimo...trebalo im je oduzeti akademsko zvanje...ali...sta je tu je....

Kako ste mi vi jutros? Kako su bebe u pupama?

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 17927
30.6.2011 8:29:20   
Sensia
Jutrica bembele

Hvala Silver bas mi treba nesto slatko i kafica.
Jutros poranila vadila krv... kad sam vidjela da mi puni 4. epruvetu user posted image user posted image  reko valjda dodjem u jednom komadu do posla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a mozda sam i ja pogrijesila, zena me pita sta vadimo ja reko SVE i tu se zeznuh user posted image user posted image user posted image user posted image

evo me jedem nutelu i kiflice, bujrum ko hoce ima dovoljno user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 17928
30.6.2011 8:35:53   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Silver

Sad citam o mojim bivsim profesorima sa prava...nema nista gore nego kad se stari panj upali....suspendovani ali samo na sarajevskom univerzitetu....nidje vezzeee...gdje mi to zivimo...trebalo im je oduzeti akademsko zvanje...ali...sta je tu je....

nevjerovatno..dakle, na kojem se slj faxu upale na njemu ce biti suspendovani ( citaj ako ih neko provali, snimi isl )

i mene po prvi out zeza probava..dva dana nista, ali s obzirom da povracam kontam sta se to imalo svraiti do nita user posted image , pa da nije alarmantno.

e sad dobro jutro user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 30.6.2011 8:36:40 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 17929
30.6.2011 8:36:55   
Silver
Sensia to i mene ceka...uskoro vrijeme za ogtt ponovo...5 puta vade...na svako pola sata user posted image  a prije toga 16 sati nista nejedes...fuuuujjj...

i ja imam nutele ali bi mi trebale te kifle...mmmm...vruce kifle i nutela....mmmm

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17930
30.6.2011 8:38:54   
Silver
IZVORNA PORUKA: gerberka

nevjerovatno..dakle, na kojem se slj faxu upale na njemu ce biti suspendovani ( citaj ako ih neko provali, snimi isl )

i mene po prvi out zeza probava..dva dana nista, ali s obzirom da povracam kontam sta se to imalo svraiti do nita user posted image , pa da nije alarmantno.

e sad dobro jutro user posted image

ali crnjak mi je sto se sve to odvijalo na tuzlanskom odjelu pravnog fakulteta....i gore nisu suspendovani...kao sarajevski univerzitet im je "maticna kuca" pa kao samo tu...koja je to logika...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 17931
30.6.2011 8:41:55   
Sensia

Sensia to i mene ceka...uskoro vrijeme za ogtt ponovo...5 puta vade...na svako pola sata user posted image  a prije toga 16 sati nista nejedes...fuuuujjj...

i ja imam nutele ali bi mi trebale te kifle...mmmm...vruce kifle i nutela....mmmm

evo ih Silver samo za tebe user posted image
user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 17932
30.6.2011 8:43:22   
Silver
Sensiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nevalja to tako trudniciiii....hahahahha

Sad ce morati muz u pekaru....user posted image user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17933
30.6.2011 8:45:50   
Sensia

Sensiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nevalja to tako trudniciiii....hahahahha

Sad ce morati muz u pekaru....user posted image user posted image user posted image

Nakaci i ti meni serpu kuhanih kukuruza i bicemo 1:1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 17934
30.6.2011 8:51:21   
Silver
mmmmm i ja volimmmmmm kukuruze...jao zeno sta mi radis jutros....

user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17935
30.6.2011 8:56:09   
Sensia

mmmmm i ja volimmmmmm kukuruze...jao zeno sta mi radis jutros....

user posted image

pa ne mogu da vjerujem gdje nadje ovu vjerodostojnu serpu kukuruza. vidi molim te jos oni pravi domaci osmaci aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa e sad si mi posteno vratila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Uh jedva cekam kuci da pristavim u lonac mljac mljac....

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 17936
30.6.2011 8:56:47   
Gift
dobro jutro..
evo i ja pijuckam kaficu polako..izgleda danas ce biti lijep dan...
vidim imam ovde kolegica po struciuser posted image user posted image ..ja sam se zapravo iznenadila sto su ih ikako i suspendovali jer to je trebalo jos i davno...joj da mi je bilo vidjet Bajrinu facu kad je dobio iskljucenje, a Saltaga pismeni ukor, pih..ma inace se na fakultetima svasta desava, al ruku na srce, prema meni su svi oni bili korektni i nisam imala nikakvih problema, nit mi jo ko trazio pare nit boze sacuvaj sta drugo...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 17937
30.6.2011 8:57:07   
Sensia
Sreca pa nismo poguzije ovako rano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17938
30.6.2011 9:00:32   
Silver
IZVORNA PORUKA: Gift

dobro jutro..
evo i ja pijuckam kaficu polako..izgleda danas ce biti lijep dan...
vidim imam ovde kolegica po struciuser posted image user posted image ..ja sam se zapravo iznenadila sto su ih ikako i suspendovali jer to je trebalo jos i davno...joj da mi je bilo vidjet Bajrinu facu kad je dobio iskljucenje, a Saltaga pismeni ukor, pih..ma inace se na fakultetima svasta desava, al ruku na srce, prema meni su svi oni bili korektni i nisam imala nikakvih problema, nit mi jo ko trazio pare nit boze sacuvaj sta drugo...

Stvarno treba biti realan, ni ja nisam imala problema s anjima...nimaloo...ali mi je bajro bio ljigav oduvjek, lucic i nije toliko kao on, a saltaga budala, pise da je plagirao knjigu jednu od viskovića, cak se i visković izjasnio o tome, bar radi toga je trebao dobiti suspenziju i to knjigu o metodologijji prava, a taj je predmet predavao nakon sto je dao ostavku na mjesto dekana....samo me je omanović iznenadio...nije mi djelovao ljigavo kao oni ali eto...vuk u ovcijoj kozi...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 17939
30.6.2011 9:06:08   
palachinken
I meni je Bajro predavao neki lijevi predmet, samo jedan semestar, ali mi je ostao u sjećanju kao ljigav mastan i prefirgan čovjek. A na ispitu su sve žene mogle prepisivati do mile volje, dok je muške tjerao s ispita ako ih uhvati user posted image Drago mi je što se makar nešto desilo, ali da je pravde, bio bi on i raja mu, Lučić i Saltaga, iza rešetaka. Doduše, nemam ja dvije lijepe ni za te djevojke koje su pristale na 'razmjenu dobara' Joj fuj, nako staro kad se skine, ma nema te ocjene.....user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 17940
30.6.2011 9:08:52   
Sonja
poz i od mene

ja bila na kontroli i opet se posteljica spustila do uscauser posted image user posted image
jos se okrenula glavicom i pritisce dole pa opet mirovanjeuser posted image user posted image i bez keksauser posted image user posted image kaze i da imam blage kontrakcije ..mada ja nista ne osjetimuser posted image

i jedna radosna za meneuser posted image
17+4 +1kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i sve u stomaku

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 17941
30.6.2011 9:10:45   
Silver
ma joj palachinko, kad ONA daje najvjerovatnije svima onako, sto nebi profesoru za ocjenu, pa njihovim proracunima to je bila najvjerovatnije dobra razmjena....mada si u pravu isto je to smece i profesori i studentice doticne...najvjerovatnije njih ima jos takvih samo nisu otkriveni...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 17942
30.6.2011 9:10:45   
Gift
nisam to znala za Saltagu, al et samo ukor...ma hajd daleko im kuca...
a nemojte stom hranom na ovoj temi, nije to dobro nikako...ja predzadnji put kad sam stala na vagu kod dr. kaze ''fino vi to bogami'' user posted image
user posted image user posted image pod hitno katanac na usta...

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 17943
30.6.2011 9:12:12   
Silver
Sensia samo da znas da je muz upravo otisao u pekaru po kifle, pa se ti sad stidi sta si uradila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 17944
30.6.2011 9:12:36   
mea29
jutro drage...vidim vec ste se pocastile nutelom i kiflicama user posted image user posted image user posted image   ja smazala kiflicu i malo trapista...

mene je sinoc potkocilo nesto ispod grudi, iznad stome sa lijeve strane...kada hocu jako da udahnem,ono punim plucima to me zaboli, spavala sam normalno nisam to osjetila, ali kad sam ustala opet me bolilo i onda me proslo...sad sam na poslu i kad sam sjela opet bolucka...ne znam moze li to biti od sjedenja? kao da se nesto presavilo tu ispod grudi...user posted image user posted image user posted image ne bih rekla da je od bebe jer me lupa ispod pupka, daleko je, ne znam moze li to biti od zeludca jer mi je nesto zacepljen i da sam sva napuhana....pih ne znam...

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 17945
30.6.2011 9:17:48   
gerberka
cure, hvala za objasnjenje kod mjerenja tezine bebe. ja sam sinoc, kad sam napisla post otisla u krevet i gledala pod kozu ( s p a v a n j e ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

palacinko, nemoj tako protiv dr, nema covjek para da kupi novu aparaturu user posted image user posted image user posted image  valjda ima neki stari metar da mjeri opbim pupe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kad ti je zadnji pregled?

p.s. ne stavljajte hranu, muka mi jeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 17946
30.6.2011 9:21:50   
Gift
Mea da te nije gdje ufatila promaha...
mene opet koci skroz nisko sa lijeve strane, moram bas polako ustajat i pomjerat se...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 17947
30.6.2011 9:23:08   
Sonja
aaa vi to mene stavile naa ignore user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 17948
30.6.2011 9:25:18   
mea29
IZVORNA PORUKA: Gift

Mea da te nije gdje ufatila promaha...
mene opet koci skroz nisko sa lijeve strane, moram bas polako ustajat i pomjerat se...

hej pa promaha mi nije pala na pamet...mislite da bi moglo biti od toga?

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 17949
30.6.2011 9:31:14   
Anoniman
Evo i mene...izvadila nalaze, pa malo sa curom svojom prosetala, svratila na pijacu i dosle kuci maloprije.
Necete vjerovati ali nisam mogla da piskim za urinuser posted image , kad ne treba ja piskim svako 10minuta, a jutros nema sanse, tako da ce ujutru urin mm odnijeti.

Sonja zao mi je pravo, odmaraj draga, miruj sto vise mozes.
Animagical tvoja beba ima mjere bebe od 31, masalauser posted image , meni je kasnije sedmicu bila ovulacija, a i bebi nije nesto aman krupan, ali bitno mi je da odgovara sedmici u kojoj je user posted image

(odgovor članu mea29)
  Neposredna veza do poruke: 17950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  716 717 [718] 719 720   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  716 717 [718] 719 720   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kupovina!

Gdje obavljate sedmičnu/mjesečnu nabavku namirnica?

Konzum (27%)

Merkator (19%)

Bingo (23%)

Interex (15%)

Drugdje(navedi) (16%)

Broj svih glasova: 88

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *