|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  738 739 [740] 741 742   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
5.7.2011 11:24:16   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: enči80

IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Ove trudnjače iz Sarajeva mi ne odgovoriše za one farbe BIOKAP user posted image Ima li ijedna da ih je koristila da mi kaže ko je proizvođač ili distributer?

Malena farbaš li se ti ?

Dijamant ja koristim od 4.mjeseca Garnierove farbe sa brusnicom bez amonijaka i mislim da nas većina baš te koristi.Te biokap ti je uzimala mea ali je ona sad na odmoru pa kad se vrati pitaj je.
Ima li šta za bebicu???

Malena vrlo moguće da se i kod tebe javčljaju klontrakcije jer evo i kod mene a i animadžikal su počele.Mene evo upravo sad leđa probadajuuser posted image

Hvala na odgovoru, a mogu pričekati i Meu da se vrati (kad sam ovako dugo neofarbana, mogu još koji dan) user posted image

Sa Bebicom se čujem svaki dan- još pomalo ima bolove, ali ne onako konstantno. Još uvijek je u bolnici i ne zna do kada, niko joj ništa ne govori o otpuštanju. Prima Progesteron i Dabroston. Jučer je radila UZV pa je bila veselija, kaže da je ušla u 18. sedmicu i da je beba dobro i da je nemirna.user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 18476
5.7.2011 11:24:41   
Silver
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT

Je li isad u trudnoći koristiš Kanu? ( i koju? Mislim ima li tu neka "marka"?)
Ma moram pothitno obojiti kosu i ošišati se, grozna sam sama sebi. A tražim što prirodniju varijantu.

Nije bilo meni upuceno,  ali da  ja dodam svoj senf...user posted image

Ja koristm kanu, kupim na pijaci u kesicama, pise  na njoj nesto na harfovima, ja koristim crnu, jer sam tamno smedja a svidja mi se crna, i meni je super, kosa mi je dobro podnosi....i ednom sam se i u trudnoci knila, i sve je ok sad za sad!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18477
5.7.2011 11:27:15   
Semica
Jutro tj.dan i od mene user posted image

Moradoh sinoc popiti tableticu za zgaravicu sto mi je dr.prepisala inace bi crkla...RANOBEL-je li neka nekad pila te...nest me strah jer pise da prolazi placent.barijeru...al kontam valjda dr.zna sta radi...

hvala vam na lijepim rijecima za UZ jucerasnji...user posted image

Sretno svima danas na pregledu...i takodje sretno zenicama koje cekaju svaki tren da bebac dodje na svijet...user posted image

Animagical-taj djecak je moj buduci zet!!! Ja sam to daaaaaaaaaaaaaavnooooooooooooooo rekla user posted image user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18478
5.7.2011 11:28:34   
DIJAMANT
 Malena - Hoću, hvala. Ostavi mi na pp cijenu i uputstvo za upotrebu (nisam je nikada koristila)user posted image A vala smo se i bez toga mogle dogovoriti da popijemo kafu "na čaršiji"user posted image

< Poruku je uredio DIJAMANT -- 5.7.2011 11:29:33 >

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 18479
5.7.2011 11:31:07   
malena27 RR
kakva bona cijena jadna i ne bila? user posted image user posted image user posted image user posted image   halal ti bilo...

uputstvo ces dobiti svakako pp-om...

vala mogle i jesmo malo izaci na kafence...samo ne znam gdje imaju tako siroke stolice za nas da kad ustanemo, ne idu i one sa nama  user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18480
5.7.2011 11:32:34   
DIJAMANT
Silver, hvala što si "posenfila".

Sad mi naumpade jedna moja pripravnica dok je bila kod mene na obuci........Pripremala se na udaju, išla upoznati svekrvu i ova joj se predstavila kao "drago mi je, ja sam "VEGETA", a ova sva u čudu sa "upinikom iznad glave". Kaže njoj svekrva "to ti ja unaprijed govorim da ću u sve da ti se miješam"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 18481
5.7.2011 11:34:08   
DIJAMANT
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

kakva bona cijena jadna i ne bila? user posted image user posted image user posted image user posted image   halal ti bilo...

uputstvo ces dobiti svakako pp-om...

vala mogle i jesmo malo izaci na kafence...samo ne znam gdje imaju tako siroke stolice za nas da kad ustanemo, ne idu i one sa nama  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Podmazaćemo se za svaki slučaj user posted image user posted image user posted image Meni se u trudnoći svakako dešavaju neobične stvariuser posted image Dobro da si me upozorilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 18482
5.7.2011 11:36:16   
Semica
Drage moje da vas pitam...kad vi pocnete kupovati stvarcice za bebu...namjestati bebin kutak u stanu...itd.itd. kad udjete u deveti ili??? ja toliko slatkih stvarcica imam i tako bi ih svaki dan prala i peglala,gledala user posted image ali mi svi govore da to ne radim prije devetog ( tako da je sva ta odjecica ostala kod moje nane kuci )...

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18483
5.7.2011 11:36:42   
malena27 RR
ne oblaci haljinu samo user posted image user posted image user posted image user posted image   a nekako cemo se izvuci iz stolica...
ponijecu nam ja maslinovog ulja da podmazemo user posted image user posted image user posted image user posted image

danas ne mogu sigurno jer sam stvarno umorna....ali sigurno naredna 2-3 dana je pijemo... ponesem ti i kanu user posted image sa uputstvom user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18484
5.7.2011 11:38:48   
DIJAMANT
OK, hvala! Kad budeš nagodna, javi!

Haljine više ne dolaze u obzir user posted image

< Poruku je uredio DIJAMANT -- 5.7.2011 11:40:27 >

Neposredna veza do poruke: 18485
5.7.2011 11:45:40   
malena27 RR
semice ja sam dosta stvari dobila, ali nisam jos rasklopila krevetic i ostale derivate... to cu kad udjem u 9. sve spremiti, robicu sam oprala i popeglala, pa cu oprati jos jednom a zaova jos jednom popeglati (mrzim peglanje i dugo stajanje).....

ja jos uvijek nisam vratila ni stvari sa gornjeg sprata poslije krecenja, nesto mi lijepo sto je siroko pa mi mrsko user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18486
5.7.2011 11:49:14   
DIJAMANT
Malena imaš pp.

Odoh sad malo u šetnju sa sinom, tipkamo se poslije, ćao.

Neposredna veza do poruke: 18487
5.7.2011 11:49:39   
Semica
ma i ja cu sacekati onda jos koju sedmicu pa se baciti na posaouser posted image jedva cekamuser posted image user posted image
tako me te malene stvarcice oraspolozeeeeeeeeeee..na sve zaboravim kad ih vidim i uzmem u rukeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 18488
5.7.2011 12:13:59   
Sonja
eee stvarno pranje peglanje spremanje bebinih stvari podigne raspolozenje
i ja jedva cekam

joj jel se meni cini ili vi svi nekako cesto idete na kontrole i uzvuser posted image
ja idem svak 4 sed.user posted image

Malena vidim da deveras sa hemer. ja sam u prvoj fasovala i nikad nisu potpuno nestali..cim imam tvrdu stolicu vrate se
ali mi je puuuuunoooo pomogla KANTARIONOVA MAST ...vjeruj to je bas spas...namazes i stavis ulozak da ne prljas gacice i tako i vjeruj da vec sutra se umanje a nakon 3-4 dana potpuno netanu..
mene je to spasilo poslije poroda jer su me vise boljeli nego ista..
nadam se da ces pokusat i da ce ti biti bolje

Semice krevetic i te krupnije stvari sam spremila kad sam usla u 9. kao i torbu za bolnicu za bebu i mene
a pranje i to peglanje u 8. mj. sam zavrsila

pusaaa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18489
5.7.2011 12:18:41   
babilon
Dobri dan zenice, od jutros vas citam sta ste sve pisale, niste nesto puno, hihi, nestomi je 3.smjena podbacila ;D

Ja sam hB ok, malo me krsta boluckaju i donji dio stomaka, ali kaze dr da je to ok, idem sada na pregled u 13h, lijepo mi se noge tresu :))))

Divanovicke pitanje, da li doktor pusta muza da udje da gleda na uzv s vama ili on to ne da? Do sad nije mm nikako bio pa htio sada :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 18490
5.7.2011 12:19:17   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Semica

Drage moje da vas pitam...kad vi pocnete kupovati stvarcice za bebu...namjestati bebin kutak u stanu...itd.itd. kad udjete u deveti ili??? ja toliko slatkih stvarcica imam i tako bi ih svaki dan prala i peglala,gledala user posted image ali mi svi govore da to ne radim prije devetog ( tako da je sva ta odjecica ostala kod moje nane kuci )...

Semice radi kad se tebi radi i sta ti se radi i uzivaj u trudnoci a aBd ubrzo i u bebici!

P.S. JA sam kupovala odmah-svaki mjesec po nesto, ali krupne stvari tiipa krevbetic i kolijevka cim sam usla u 9-ti jer nisam htjela da dugo stoji da se prasi.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18491
5.7.2011 12:20:20   
sanela.asja
joj jel se meni cini ili vi svi nekako cesto idete na kontrole i uzv
ja idem svak 4 sed.

I ja idem svake 4 sedmice nekad svake druge ako vidi da bebica ne slusauser posted image ...
Ja jedva cekam da pocnem kupovati stvarcice za sad mi MM neda kaze navalja unaprjed kad udjes u 9-tiuser posted image user posted image ja zbog toga hocu da poludim......

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 18492
5.7.2011 12:39:31   
Sonja
krajem 8. ja sam isla sa mm u Fis Vitez necete vjerovat cojk se prepao ovaj sto je vozio
kaze nemoj ti boga ti porodit ces se u putu ..meni bio ogroman stomak kao da sam prenijelauser posted image cojk se ziv isprepado
i tad smo kupili bas sve sto nam je falilo
a kad sam se porodila dobbila sam paket velikiii od mm rodice i to smo onda oprali i koristili

ma ja sam kupovala od 18.sed. kad sam saznala da je user posted image
kad vidim nesto pepo a na snizenju npr. ja kupim i ostavim..pa ja

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 18493
5.7.2011 13:03:13   
Semica

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Ja jedva cekam da pocnem kupovati stvarcice za sad mi MM neda kaze navalja unaprjed kad udjes u 9-tiuser posted image user posted image ja zbog toga hocu da poludim......

e pa to i meni govore...i ne dadose mi stvari da donesem kuci nego sam ih "morala" ostaviti kod nane...jesu nekakviuser posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 18494
5.7.2011 13:05:24   
Selma.A.M
Gdje ste žene user posted image

Vjerovale ili ne ja sam jutros do 3 čitala knjig ali sam zato do 12 i 30h jutros spavala user posted image  .........Evo sad pijem kafu,malac je sa ocem i milina user posted image  ..........Imam da odmorim do 2 i 15h pa opet peuzimam smjenu sa malim user posted image user posted image user posted image user posted image  (jao jesam užasna mama,ali baš mi postaje napšorno sa stomakom i malcem,on hoće da se igra,da trči,da se nosa,a ja ga jedva u krilo mogustaviti od stomaka) ..........

JelenaT sretno na pregledu i javi se što prije......................
Malena mene svako jutro zezaju ali fakat bolne kontrakcije koje mi oduzmu dah (ono kad te stomak prenosi pa trebaš u wc) jedva čekam petak sad da idem na kontrolu.........
Semice kod mene je sve bilo spremno još krajem sedmog mjeseca jedino krevetić nisam i neće se ni namještati dok ja ne budem aBd trebala iz bolnice izaći (džabe se praši a i malac bi da skače po njemu) a prvi put sam ga nmjestila po ulasku u 9 mjesec a mogla sam komotno sačekati jer se malac rodio u 39 nedelji user posted image  

Pročitala sam da je nekom termin prešišao 2 dana ,pa želim da što prije krene i da bude što lakše aBd user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 18495
5.7.2011 13:08:40   
animagical
gdje ste zenskeuser posted image ja sad ustala i tako sam happy sto sam se jednom naspavalauser posted image
babilon, naravno da moze i muz, moj bude svaki put, dr kad primjeti da je posao kasnije ga svaki put zove kad se ja namjestim na sto...bude cak tu i za pregled grlicauser posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18496
5.7.2011 13:15:15   
Gucci
Selma pa dobro jutrouser posted image nas dvije smo haman pa iste, i ja sam spavala jutros do 12user posted image user posted image user posted image Muz me nazvao s pauze kaze sta radis, ma reko evo nista, sjedimuser posted image a ja ne znam na kojem sam svijetuuser posted image

Vidim pisete o stvarcicama za bebu, e pa i meni govore da ne kupujem nista prije 9 mjeseca al ja stvarno ne mogu vise da izdrzim tako da sam odlucila danas da odem do grada i da kupim nesto svojoj maloj curici... nikome jos nisam rekla da cu danas kupiti prvo odjelce, carapice, kapicu itd. skontala sam da je najbolje da nikome nista i ne govorim i onda kad kupim ne moze mi niko nistauser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 18497
5.7.2011 13:18:38   
Semica
Nista...onda cu ja od onih 10 velikih kesa...ili bolje da kazem vreca sto sam dobila...po jednu svake sedmice donosit u stan hehehehehehe makar malo da gjedaaaaaaaaaaaaaam i da preslozim po 5 puta dnevno user posted image user posted image

(odgovor članu Gucci)
Neposredna veza do poruke: 18498
5.7.2011 13:21:07   
sanela.asja
skontala sam da je najbolje da nikome nista i ne govorim i onda kad kupim ne moze mi niko nista

user posted image user posted image user posted image tako cu i ja kad se vratim s mora

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18499
5.7.2011 13:28:15   
palachinken
Evo i mene opet, odradila svoju turu hodanja user posted image
Kod mene je sve što se tiče bebe spremno, ako i šta zafali, kupice se naknadno. A i ja sam odjecu za bebu naslijedila ili dobila na poklon, pa oprala i popeglala one manje stvari, br 56,62 i 68, a ostalo je u kesama. Eto, ja sam ukupno 3 bodija kupila, jer mi je nedostajalo dugih rukava br.62, a i čisto da me želja mine user posted image
Moram ja još preletiti klipove o previjanju, dojenju, kupanju na jutubu, sve sam zaboravila što su mi govorile u školi user posted image Ima jedna forumašica iz komšiluka dobar dvd o dojenju u izdanju hrvatske rode, "mliječna staza" se zove, pa sve se kanim da to prekopiram od nje. Kažu svi da je film odličan, pun korisnih stvari, a ja sam toliko nabrijana na isključivo dojenje da skupljam sva moguća iskustva i informacije
Što se tiče tih laznjaka ili bolova, kod mene fakat nista. Ja i dalje sebi umisljam neke simptome, ali nema ih.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  738 739 [740] 741 742   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  738 739 [740] 741 742   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

:)
Katarina3

Da li pristajete na sex pre ili poslije braka :D

Pre (68%)

Poslije (9%)

Mislim da se to negleda vec duze vreme (10%)

Naravno niposto pre (13%)

Broj svih glasova: 221

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *