Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
palachinken, mogu li te zamoliti da mi sprzis jedan DVD? pa bih ja dosla do tebe po njega....
i vezano za ove pokrete, isto sam procitala neki dan, samo trebas uzeti u obzir i ritam spavanja bebe, da se ne uspanicis ako se beba ne mrda, jer bebe i spavaju
jos malo i eto tebi tvog pisonjice
< Poruku je uredio malena27 RR -- 8.7.2011 10:27:55 >
Bajro mali fudbaler Jelde i tvoj se sad meškolji i izbacuje grbice? Zadnji put kad sam išla na pregled, doktor me prvo prepipa po stomaku, a ovaj odozdo gunđa, šta me, veli, guraš, tuče iznuta, sve se talasa stomak
Ja sam napet i nerovozna,kako Skvo reče kao čvoka , spremam se na kontrolu u pola 12.....A čitavu noć me nešto kičma boli,stomak, ma sva sam napeta bebica mi se pravo umirila,mislim odštuca 10 minuta i opet se umiri,pa samo malo se odgurne ako se je ružno namjestim i opet se umiri ,pa jedva čekam kod dr,a opet me strah-..............
javljaju se i kod mene grbice, posebno guza ili ledja, kad upre hocu da svisnem, bas neki cudan bol bude ili ja to dozivljavam kao bol i da, talasa Bajro, talasa
Ja sam napet i nerovozna,kako Skvo reče kao čvoka , spremam se na kontrolu u pola 12.....A čitavu noć me nešto kičma boli,stomak, ma sva sam napeta bebica mi se pravo umirila,mislim odštuca 10 minuta i opet se umiri,pa samo malo se odgurne ako se je ružno namjestim i opet se umiri ,pa jedva čekam kod dr,a opet me strah-..............
Ženice držite mi palčeve ,trebat će mi
Sinoć sam ja mužu fino priprijetila da nema nekih sijela i sjedeljki prvih mjesec dana sigurno, pa da zauzme stav Doduše, ima te neke dijaspore koja je tu ograničeno vrijeme, pa hajd nek dođu, ali ipak će biti Ramazan, tako da nema ručkova i sličnog. Ne veli mi se slamati oko gostiju, znaju se prioriteti.
jutrooo i od mene drage moje Ja još na bolovanju pa nekada spavam do kasno kao danas,ali od ponedjeljka aBd vraćam se na posao,nemogu više ni stana poludit ću od dosade Nisam se skoro javljala pa vam nisam ni rekla da sam i ja konačno sazala spol bebice i izgleda da je .Ma neka je samo živo i zdravo a ovo je izgleda godina dječaka,u mojoj okolini se u posljednje vrijeme rađaju samo dječaci. Tako sam happy i sada lagano razmišljam o imenu,jer imala sam jedno u glavi ali nesto sam odustala od njega i sada ću morati ispočetka kontati sa mm. Drage moje želim vam ugodan i miran dan,a ovima na poslu što brži prolazak radnog vremena....
malena, palacinko..odoste li vi ikad do doma zdravlja po knjizicu
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Pahuljice-ovdje izgleda na rr-u dominiraju djecaci...a vjeruj mi,u skoli za trudnice u TZ,od nas 20-samo 3 nose djecake...a bas su mi juce i dvije prijateljice javile da nose curice...tako da sam ja okruzena trudnjacama koje cekaju pisulje...cak sam pocela svojoj malenoj u pupi da tepam i da joj pjicam da ce da ima aBd punoooo djugajicaaaa....
Ostale-cestitam ako ima nesto da se cestita...nisam vas citala...nemam vremena...
Nadam se da ste dobroooo i da pupeee rastuuuu
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
ma jace smo s jezicima ja najvise volim da se nagovorim onim bezobraznim sestrama
mislile smo mi zajedno, ali ona ode prije mene neki dan, ja nisam mogla... a moracu fakat... mm me non stop kritikuje... kaze porodices se a nemas ni uputnice ni trudnicke knjizice
Malena, što si na trudnickoj listu označila svog Bajru kao da mu ne znaš spol? odmah Bajri dodaj . ja ga vec vidim u onim farmerkama sa dubokim džepovima o kojima se pricala..bit ce pune love - Bajramluka
palacinko, meni ajan rece sinoc da ce se ranije vratiti sa godisnjeg..vec 25...a ako je tebi termin oko 20. mozda ti se i potrefi..par dana , gore - dole
promijenio čiko planove
a za uzv markere mi je rekao da nije kasno ni u 14 sedmici
Zene, dobila sam onaj Rodin dvd o dojenju, Mliječna staza, mislim da bi mi neiskusne to trebale pogledati. Ako koga interesuje, mogu uploadovati ili poslati poštom.
jesi li ga pregledala,kako ti se cini? zaboravi ti rec da na pocetku ima nekih prekida,al to je bilo tako odmah kad sam uzela,ali samo na par mjesta!ima slike nema tona
a ja sam se jutro mnogo naprezala da povratim, da izbacim kiselinu koja me mucina i od naprezanja je bilo i akpilarne krvi..sad imam osjecaj da mi je cijelo zfrijelo poderano..puklo je negdje u grlu..nisam imala sta da povratim, pa sam se napatila. Kod mene ce izgleda imati kosu do ramena
Malena, hajd da se uvezemo..da mi ti palacinko isto sprzis dvd pls. ti joj Malena refundiraj troškove i kupi cokoldau, a ja cu tebi po muzu na poslu. jesam zakomplikovala
da racunam da mi neka dadne nakon poroda - ne ide..jer akoBogda dojit ce te , uvijek se dobro podsjetiti...
ili, da li palacinko moze zip preko mejla?
hvala cure
a ako ne date