|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  754 755 [756] 757 758   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
7.7.2011 23:50:23   
Anoniman
Animagical vidjela sam da si me pitala gdje sam pantalonice uzela. Njih sam kupila u Azelu u Sentadi i ostale su jos od 0-1mjesec i od 3-6, ove moje su od 1-3.

(odgovor članu Selma.A.M)
  Neposredna veza do poruke: 18876
8.7.2011 0:01:28   
Anoniman
Selma cestitam ulazak u deveti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... mada si ti davno usla... 30. termin, a ti kao danas ulazis... ti i tvoji termini user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18877
8.7.2011 0:06:13   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Selma cestitam ulazak u deveti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... mada si ti davno usla... 30. termin, a ti kao danas ulazis... ti i tvoji termini user posted image

Ma daj ne zezaj user posted image  izgleda da je ovaj pravi jer je bebica i po UZV bila tačno u sedmicu 3-4 dana gore dole,pa je dr zadržala ovaj datum ..................user posted image user posted image user posted image

Ali sad me više ništa ne moće poremetiti ja sam sad po svim mogućim računicama u devetom mjesecu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18878
8.7.2011 0:08:03   
Anoniman
Nego jesi li ti torbu spakovala, moze svakog trena krenuti... s obzirom na tvoje termine ti ces nam i prije palachinken user posted image

Neposredna veza do poruke: 18879
8.7.2011 0:13:46   
Selma.A.M

Nego jesi li ti torbu spakovala, moze svakog trena krenuti... s obzirom na tvoje termine ti ces nam i prije palachinken user posted image

Ne-ne-ne i ne Palachinken ide prva i gotovo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ja sam za svaki sluaj sve spremila jo davno,  im je nastupio deveti po onom starom terminu user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 8.7.2011 0:15:13 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18880
8.7.2011 0:34:23   
animagical
sve dosad sam nesto cistila i brisala...e sad kad su zavjese okacene, sve se sjaji, cak i krpe za pranje podova oprane, e sad je gotovo...doduse cilimi i staze nisu, ali to ce mm u subotu, tu vala ne ucestvujem, natekla sam od glave do pete, narocito noge do koljena...zato se divim sjajnom parketuuser posted image ne mogu da vjerujem da sam sama oprala prozore...mm nije vise mogao da se svadja sa mnom, na kraju mi je rekao budalasta zeno to ne bi radile ni netrudne, a ti si nasla...i popustio me...
valjda ti hormoni, pa me sustizu...nekako-nije cisto dok JA ne ocistim...

Neposredna veza do poruke: 18881
8.7.2011 0:35:33   
star
tar, kod kojeg dr. ti ides? nekad dr. znaju i pogrijesiti ili cak i pretjerati...a evo i cure su imale iskustvo s istim problemom, pa je hB sve bilo ok... nemoj previse istrazivati po netu....

Inace idem dr.Sestic Maliku i prezadovoljna sam...on je sada na go pa otisla dr.Raziji Dedic..ona ga mijenjala u Medicomu..sto se tice trudnoce mashala uredna je od prvog dana..i dobro se osjecam...pa sam se zato malo zabrinula...al u svakom slucaju hvala na lijepim rijecima i podrsci...zlatne ste cure...jedva cekam da se moj dr vrati pa da s njim popricam...a sade idem pokusati zaspati...pusa svima

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 18882
8.7.2011 8:23:24   
palachinken
Šta je ovo, nigdje nikog?
PA žene, dobro jutroooooooooooooo! Danas opet paklene vrućine.
Selmić, čestitke na oficijelnom ulasku u deveti mjesec user posted image user posted image Golemo! Sad ćemo mi user posted image
Jelena, kako kod vas ima divnih stvari u Azelu, mislim ono tvoje je fantazija. Kod nas s vremena na vrijeme dođe nešto muško (za curice je druga priča)
star, nisam znala da i ona radi privatno. Kod nje sam išla u polikliniku, blago rečeno bila neizainteresovana i preko klinca sve radila. Mogu mislit da je privatno totalno druga priča.

Danas smo napunili 38 sedmica, ušlu i 39. znači još 2 sedmice do termina user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 18883
8.7.2011 8:27:55   
Skvo RR
Jutric i od mene..

Kako ste mi zenice? Cestitam svima na novim sedmicama. Ja evo malo neurozna imam danas pregled...pa sam cvoka cvoka...Palachinken..tebi se isto priblizilo...super..user posted image user posted image user posted image user posted image ..Jelena je imala super srecu za Azel....i ja nadjem ali ga i obilazim, a moja prijateljica nikada nista.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 18884
8.7.2011 8:30:33   
ciciban26
Pa gdje ste bonickeee user posted image user posted image user posted image Nigdje nikoga,hajmo dizite se evo user posted image user posted image ohladi.

MasAllah  Palachinken tebi bas usitnilo,sad je za ocekivati samo da neko napise nasa Palachinkn se porodila user posted image ..

Mi u 6 na redovan pregled,jedva cekam,pokusa li doktor sfuseriti kao prosli put tacno cu ga opaliti user posted image user posted image user posted image
Nego koja  ima onu tabelicu kad ovaj ticker prebacuje u 7 mjesec?

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 18885
8.7.2011 9:08:06   
Bebica11
jutro zenice

evo i ja poranilauser posted image , u bolnici se ustaje u 5h da znate, a nekad bude i u 4h ujutro tako da sam se naspavala do 8huser posted image

hvala vam svima na dobrodoslici

Malena27 mene su na neki nacin "istjerali" iz bolnice, kao u fazonu da nemam ja kontrakcija ovo ono, a ultrazvuk prije ih je pokazivaouser posted image , mislim da apaurin kod mene najbolje pali za te kontrakcije, uglavnom ja i dalje pijem tablete koje sam pila u bolnici(to sam sama skontala) jedino sto ne primam inekcije progesterona a nista mi nisu propisali napismenouser posted image
i za 7 dana kontrola aBd, skontala sam ako me zaboli da odem dr. Mehmedbasicu, ima par zena koje leze gore i cuvaju trudnocu pa sam se konsultovala s njima oko dr jer ovi iz bolnice su tako grubi i POVRSNI za sve trudnice ispod 25 nedjelja

Svima koji idu na pregled zelim da sve hairli budeuser posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 18886
8.7.2011 9:11:28   
Bebica11
ciciban26 ja ti imam ovu tabelicu s baby-gage

BABY-GAGA

4+4 prebaci u 2 mjesec
9+ prebaci u 3 mjesec
13+3 prebaci u 4 mjesec
17+6 prebaci u 5 mjesec
22+2 prebaci u 6 mjesec
26+5 prebaci u 7 mjesec
31+1 prebaci u 8 mjesec
35+4 prebaci u 9 mjesec

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 18887
8.7.2011 9:17:06   
Anoniman
Evo i nas...mi vec bili u setnji... moja cura u pola sest ustala, vec i dva obroka obavila, a men dusa spaaaaaaaaaaaava.
Od ovih stvarcica samo su one pantalonice i ona majica sa njima na slici iz Azela, ostalo sam kupovala nesto u TL, nesto u oviesse. Ima ovih pantalonica jos jer su one unisex, ja sam uzela iste i veci broj sa Anusku.

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 18888
8.7.2011 9:31:39   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: Bebica11

ciciban26 ja ti imam ovu tabelicu s baby-gage

BABY-GAGA

4+4 prebaci u 2 mjesec
9+ prebaci u 3 mjesec
13+3 prebaci u 4 mjesec
17+6 prebaci u 5 mjesec
22+2 prebaci u 6 mjesec
26+5 prebaci u 7 mjesec
31+1 prebaci u 8 mjesec
35+4 prebaci u 9 mjesec

E to je ta,hvala Bebice user posted image . Znaci prekosutra aBd prebacuje u 7 mjesec user posted image user posted image . Kako si ti draga,ima li bolova?

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 18889
8.7.2011 9:35:14   
palachinken

Evo i nas...mi vec bili u setnji... moja cura u pola sest ustala, vec i dva obroka obavila, a men dusa spaaaaaaaaaaaava.
Od ovih stvarcica samo su one pantalonice i ona majica sa njima na slici iz Azela, ostalo sam kupovala nesto u TL, nesto u oviesse. Ima ovih pantalonica jos jer su one unisex, ja sam uzela iste i veci broj sa Anusku.

Krasno, nemamo ni jednu od tih radnji.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18890
8.7.2011 9:37:56   
Bebica11
nista ciciban26, tu smo jedna za druguuser posted image

meni sutra aBd prebacuje u 5., mada je bebi napredniji..al drzacemo se tabeliceuser posted image

nemam bolova hvala Bogu, cak sam pomislila sinoc da sam pukla, i da je sve do moje psihe i zivacauser posted image , al mislim da apaurin djeluje kod mene hvala Bogu jer dok mi njega nisu uveli i uzv je pokazivao kontrakcije, tako da apaurin pijem do kraja trudnoce aBduser posted image , nece mi ga vise ukidatiuser posted image a i nema keksanja, sama sam sebi ukinula do kraja...mislim da mi je i to uticalo da se kontrakcije vrateuser posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 18891
8.7.2011 9:38:06   
palachinken
Joj žene, meni moj doktor reče da nema više potrebe za pregledima, ustvari on je od danas na godišnjem i nema ga uopšte, tak oda ne bih ni mogla imati pregled kod njega. Šta vi mislite, ima li potrebe da idem nekom drugom na UZV recimo slijedeće sedmice?

Neposredna veza do poruke: 18892
8.7.2011 9:40:19   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: palachinken

Joj žene, meni moj doktor reče da nema više potrebe za pregledima, ustvari on je od danas na godišnjem i nema ga uopšte, tak oda ne bih ni mogla imati pregled kod njega. Šta vi mislite, ima li potrebe da idem nekom drugom na UZV recimo slijedeće sedmice?

Ako se super osjecas ja mislim da nema potrebe, sad ces ti bebija vidjeti uzivo aBduser posted image

Neposredna veza do poruke: 18893
8.7.2011 9:47:54   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Ako se super osjecas ja mislim da nema potrebe, sad ces ti bebija vidjeti uzivo aBduser posted image

Ma oboje smo super, hvala Bogu. Sad sam pročitala da trebam nabrojati desetak pokreta do 17h, ako ne, onda se javljam doktoru. Eto sad cu brojat pa zapisivat' user posted image
Drago mi je što si ti bolje jutros!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 18894
8.7.2011 9:48:36   
enči80
Jutrouser posted image

Imala sam goste sinoć do 1 i 15user posted image user posted image a jedno 2 sata je bilo odosmo...uh

Bebice dobro nam došla natraguser posted image ,a za doktore ti nemam ništa pametno reći.

Selma sretno na pregledu i čestitke na deveti mjesec po xx putuser posted image user posted image user posted image user posted image

Palachinken ako mene pitaš trebala bi otići,pa barem na ctg.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 18895
8.7.2011 9:53:11   
palachinken
enči, ja se ne družim s takvim ljudima user posted image hem si trudnica hem je radni dan. Ma voz.
A otići ću ja na CTG, to svakako, nego kontam treba li mi i UZV pregled.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 18896
8.7.2011 9:57:58   
babilon
Jutroooooooooo zene, ah taj divni petak!!! Joj ljepote brate, sve mi je odmah lakse na poslu hihhihi..

Jutro me mm probudio oko 5h, zagnjurio se uz mene i spustio glavu kao bebica, dok sam ga izgurala na njegovu stranu, pa je poceo da hrce, pa dok sam ga izdozivala ne bi li prestao u to vrijeme da ustanem ahahhahaha.

Bebice dobro dosla nazad. Za doktore, nikad pametno. Zalosno je kad se pozitivno iznenadimo na njihovo fino ponasanje, kako je to zalosno. Neka si ti bojle to je najbitnije. Dabogda nikad vise kod doktora ne morala otici mimo potrebnih kontrola ;)

Mea pa zeno draaga jesi ziva :)) imas pp!

Ostale lijepe user posted image  veeeeeeeeliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i uz kafu od mene slati integralni keksici.. ako ko hoce recept, ne debljaju, a ukuuuuuuuuuuusni mljac :D

ps. Kako japanci drze dijetu?
- Jedu sa jednim stapicem!

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 18897
8.7.2011 10:11:56   
enči80

enči, ja se ne družim s takvim ljudima user posted image hem si trudnica hem je radni dan. Ma voz.
A otići ću ja na CTG, to svakako, nego kontam treba li mi i UZV pregled.

Mislim da ti je dovoljan ctg,a za goste nemam komentara.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 18898
8.7.2011 10:23:32   
palachinken
Zene, dobila sam onaj Rodin dvd o dojenju, Mliječna staza, mislim da bi mi neiskusne to trebale pogledati. Ako koga interesuje, mogu uploadovati ili poslati poštom.

http://roda.hr/v2/index.php?page=shop.product_details&category_id=14&flypage=flypage.tpl&product_id=116&option=com_virtuemart&Itemid=29&vmcchk=1&Itemid=29

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 18899
8.7.2011 10:23:52   
malena27 RR

IZVORNA PORUKA: star

Inace idem dr.Sestic Maliku i prezadovoljna sam...on je sada na go pa otisla dr.Raziji Dedic..ona ga mijenjala u Medicomu..sto se tice trudnoce mashala uredna je od prvog dana..i dobro se osjecam...pa sam se zato malo zabrinula...al u svakom slucaju hvala na lijepim rijecima i podrsci...zlatne ste cure...jedva cekam da se moj dr vrati pa da s njim popricam...a sade idem pokusati zaspati...pusa svima

idem i ja kod sestica i zadovoljna sam i jedva cekam da se vrati sa GO...jesi li vec zakazala termin kod njega? pusti ti dedicku, ja jos nisam cula da je narocito dobra, ili cujem da napada zene ili da je jako neljubazna, posebno ako joj odes u polikliniku.... a zna nekada i lupiti...

jednu moju drugaricu je naljepila i rekla joj da od silnih upala nikad nece imati djecu, eno cura trudna po 2. put i sve je hB uredno...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 18900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  754 755 [756] 757 758   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  754 755 [756] 757 758   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *