|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  752 753 [754] 755 756   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
7.7.2011 13:25:04   
babilon
joj zene jest i meni dosadno, ledja me ubise na ovoj stolici u kancelariji. Da vas pitam, maloprije mi je dok sam hodala bio kao pritisak u donjem dijelu stomaka, kao da cu se u pipi, ali nije od toga naravno, pa me zanima na st se to moze odnositi, a ledja me boluckaju svako malo.

Na sta se moze odnositi ovaj pritisak u stomaku?
Kontam svratiti svakako poslije posla do jezera da me pregledaju, uzecu uputnicu danas pa neka mi je Bog na pomoci.

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 18826
7.7.2011 14:37:17   
Selma.A.M
Babilon stvarno ne znam šta bi moglo biti,jer se nisam baš susretala sa tim,jeste me probadalo,jeste me i bolilo ali baš pritisak user posted image  ......U svakom slučaju sretno kod dr na pregledu (ako budeš išla )

Ja sam nešto baš fuj ,sad sam i bez nekog posebnog razloga i oplakala jednostavno sjedim i gledam tv odjednom mi nešto teško,tužna sam i plače mi se user posted image user posted image  ...........Hormoni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 18827
7.7.2011 14:41:33   
star
nemoj da plaaacceesssss user posted image user posted image user posted image user posted image i meni se odmah placeeee...nama user posted image malo fali 

Neposredna veza do poruke: 18828
7.7.2011 14:44:44   
Selma.A.M
Da makar mogu neći razlog pa bi i plakala user posted image  već ovako ništa samo mi jednostavno sae plače..............Valjda me uskoro popusti.................

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 18829
7.7.2011 14:45:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: babilon

joj zene jest i meni dosadno, ledja me ubise na ovoj stolici u kancelariji. Da vas pitam, maloprije mi je dok sam hodala bio kao pritisak u donjem dijelu stomaka, kao da cu se u pipi, ali nije od toga naravno, pa me zanima na st se to moze odnositi, a ledja me boluckaju svako malo.

Kontam svratiti svakako poslije posla do jezera da me pregledaju, uzecu uputnicu danas pa neka mi je Bog na pomoci.
pritisak i bolovi su kontrakcije Jel ti tiba tvrd .?

(odgovor članu babilon)
  Neposredna veza do poruke: 18830
7.7.2011 14:46:10   
palachinken
Ja oprala jedan set prozora, sad mi je toliko vruće da mi zlo dolazi. A kažu, ovako visoke temperature do slijedeceg utorka.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 18831
7.7.2011 14:46:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Da makar mogu neći razlog pa bi i plakala user posted image  već ovako ništa samo mi jednostavno sae plače..............Valjda me uskoro popusti.................
user posted image user posted image user posted image NEBRINI hormoni su cudo.
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18832
7.7.2011 14:49:13   
babilon
IZVORNA PORUKA: felix

Nije tiba tvrd... Samo eto krsta boluckaju, ali blaaaaaaaaaaago, rekao dr da je ok, samo eto ponekad me i donji dio stomaka blago zaboli i 2 puta mi bio kao neki pritisak...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18833
7.7.2011 14:52:24   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

Nije tiba tvrd... Samo eto krsta boluckaju, ali blaaaaaaaaaaago, rekao dr da je ok, samo eto ponekad me i donji dio stomaka blago zaboli i 2 puta mi bio kao neki pritisak...

Nebrini , bit ce dobro abd danas ces na pregled jel user posted image
sretno. Nemoj dugo sjediti malo none protegni jer stvoris si pritisak dole ....
user posted image

(odgovor članu babilon)
  Neposredna veza do poruke: 18834
7.7.2011 14:53:57   
babilon
@Felix: hvala ti. Nadam se da ce biti ok. Prosetam bas vala svakih 20ak min. Javicu sta je bilo na pregledu aBd :D

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18835
7.7.2011 15:04:27   
palachinken
babilon, ti radiš jelde? Ja sam znala na poslu tako, kad se zaradim i usjedim nekoliko sati bez prestanka i onda napokon ustanem osjetiti baš takav pritisak u predjelu karlice, kao da imam u sebi slona od 5 tona a ne graškić djeteta. I čim malo prohodam, normalizuje se. Ustaj, svakih pola sata, protegni se malo.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 18836
7.7.2011 15:55:23   
sanela.asja
AAA vrucine pa nemozes disat ja klimu upalila pa sta bude pa ovaj petak nikad samo da se docepam lezaljkeuser posted image user posted image ..
Selmmaaa ne tuguj jos malo i eto tebi tvog zlata user posted image user posted image
Babilon,Palachinko,Felix user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 18837
7.7.2011 16:08:25   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

AAA vrucine pa nemozes disat ja klimu upalila pa sta bude pa ovaj petak nikad samo da se docepam lezaljkeuser posted image user posted image ..
Selmmaaa ne tuguj jos malo i eto tebi tvog zlata user posted image user posted image
Babilon,Palachinko,Felix user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim i da je ovo jedan od razloga user posted image  ne znam nekakva me panika fata,malac na jednoj strani, skori porođaj,dolazak drugog bebija (ma sve pomalo) .....................Ali sad sam već bolje user posted image

Jeli to sutra putujete ili sledeći petak ?

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 18838
7.7.2011 16:12:41   
sanela.asja
Sutra ako Bog da evo ucrvala sam se dan mi ko godina user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 18839
7.7.2011 16:13:45   
DIJAMANT
Zdravo bembele! Raznježiste me sa ovim sličicama odječiceuser posted image Kod mene mm na godišnjem, pa sad uživamuser posted image Doduše uživam u zajedničkim šetnjama i raspodjeli obaveza, a more ove godine ova user posted image ne vidjeuser posted image .
Mene danas opet nešto stomak pobolijeva, ali se trudim da to ignorišem, reko možda mi je prethodna dva dana bilo previše uzbuđenja i napora. A valjda će popustiti.

IZVORNA PORUKA: star

nemoj da plaaacceesssss user posted image user posted image user posted image user posted image i meni se odmah placeeee...nama user posted image malo fali 

Ovakva sam ja sinoć bila. Isplakala se "ko godina", a bez razloga. Onako se sjetila dana kad sam prvo dijete rodila, pa reko kad prije tri godine proletješe, a on mašala razuman i pametan ko da mu je 5 godina. Pa mi tako nekako naumpade reko kad dođe ovo drugo dijete aBd moj N će mi se sigurno činiti starijim nego što jeste.

P.S. Sinoć sam se čula sa Bebicom, kod nje stanje slično kao i prethodnog dana. Pomalo je boli, prima istu terapiju i ne zna kada će biti otpuštena. Puno vas pozdravlja.

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 18840
7.7.2011 16:15:14   
babilon
Palachinken, jeste radim, i kontam dajeste od sjedenja, a cim ustanem i nakon par min hodanja bude bolje... ali eto da ja to na svoju ruku dijagnoze ne sprovodim pa da me Divanovic nalijepi, oticu na pregl just in case ;))

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18841
7.7.2011 16:17:23   
Selma.A.M

Sutra ako Bog da evo ucrvala sam se dan mi ko godina user posted image user posted image user posted image

Da vam bude sa srećom i da se iskupaš za svaku od nas koja ove godine neide
na moraNJe user posted image  npr Palachinken i Ja user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 18842
7.7.2011 16:20:54   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hvala vam drage user posted image . Jos vjerujte nista nije skupo bilo, najskuplje patikice 35KM, a bilo ih je i jeftinijih, cak 23KM isti model samo sto se meni boje isu svidjele zlatne, crvene...

Gdje si kupila patike i koji su broj...bas mi se dopadaju.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18843
7.7.2011 16:21:18   
palachinken

Nama će biti bolje user posted image

Neposredna veza do poruke: 18844
7.7.2011 16:21:52   
zumbulcica
Vozdrica trudne.Neka od vas rece da joj stalno mirise moreuser posted image i meni isto,svuda osjecam miris kokosa,slane vode....dogodine ako Bog da beberu pud misku,muza za ruku i odoh...

Neposredna veza do poruke: 18845
7.7.2011 16:22:28   
DIJAMANT

I ja user posted image

Selma i Palachinken još možda i uspijete na more nekad u sept. sa bebicama, ali ja sigurno ne.
Sretno svim user posted image koje idu!

Neposredna veza do poruke: 18846
7.7.2011 16:23:31   
eminesqu
Evo i meni malo dosadno pa da prozborim koju s vama. :)
Nisam bila online dugo, ali sam vas čitala i pratila.
Ušli smo u 28. sedmicu u konačno saznali da čekamo još jednu curicu. :) Sve do neki dan se skrivala i stidljivo odbijala da pokaže ko je i šta je. :)
Velika cura je oduševljena što će dobiti seku, i tako... uglavnom ubijamo vrijeme šetajući i čitajući knjige, virkajući po forumima, jer valja sada obnoviti gradivo. :)

Neposredna veza do poruke: 18847
7.7.2011 16:25:36   
Selma.A.M
Palachinekn sigurna sam da hoće user posted image

Dijamant ma neće mi biti do mene sa dvoje male djece ,akamoli do moreTa user posted image  ali zato planiram makar skoknuti do Panonskog jezera makar u septembru a ako ne onda u decembru su bazeni i sauna moji makar dva puta mjesečno user posted image

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 18848
7.7.2011 16:26:28   
Skvo RR
Sanela.asja...uzivaj na moretu...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu eminesqu)
Neposredna veza do poruke: 18849
7.7.2011 16:27:43   
Sonja
uh blago seti eto tebi odmora ...vala kupaj se i za mene

ja sad iz kadeuser posted image kupala sveki malca pa se ja okupala idemo kasnije na prvi rodjendan Adinove "drugarice"user posted image joj ne znam sta curici ni da kupim...user posted image

Selma isplaci se bice ti lakseuser posted image
meni kad se place ja okinem pa sta budeuser posted image

mene bas brine kako ce A reagovati na bebu..u zadnje vrijeme stalno govori da ce udarati bebu mada inace nije nasilan premama maloj djeci i bebama al et..tako da mu vise i ne spominjem nikako reko nek se malo ohladi...pa on sam govori "ooo mama kiki ti je šomat"
user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 18850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  752 753 [754] 755 756   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  752 753 [754] 755 756   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *