Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
joj zene jest i meni dosadno, ledja me ubise na ovoj stolici u kancelariji. Da vas pitam, maloprije mi je dok sam hodala bio kao pritisak u donjem dijelu stomaka, kao da cu se u pipi, ali nije od toga naravno, pa me zanima na st se to moze odnositi, a ledja me boluckaju svako malo.
Na sta se moze odnositi ovaj pritisak u stomaku? Kontam svratiti svakako poslije posla do jezera da me pregledaju, uzecu uputnicu danas pa neka mi je Bog na pomoci.
Babilon stvarno ne znam šta bi moglo biti,jer se nisam baš susretala sa tim,jeste me probadalo,jeste me i bolilo ali baš pritisak ......U svakom slučaju sretno kod dr na pregledu (ako budeš išla )
Ja sam nešto baš fuj ,sad sam i bez nekog posebnog razloga i oplakala jednostavno sjedim i gledam tv odjednom mi nešto teško,tužna sam i plače mi se ...........Hormoni
joj zene jest i meni dosadno, ledja me ubise na ovoj stolici u kancelariji. Da vas pitam, maloprije mi je dok sam hodala bio kao pritisak u donjem dijelu stomaka, kao da cu se u pipi, ali nije od toga naravno, pa me zanima na st se to moze odnositi, a ledja me boluckaju svako malo.
Na sta se moze odnositi ovaj pritisak u stomaku? Kontam svratiti svakako poslije posla do jezera da me pregledaju, uzecu uputnicu danas pa neka mi je Bog na pomoci.
pritisak i bolovi su kontrakcije Jel ti tiba tvrd .?
Nije tiba tvrd... Samo eto krsta boluckaju, ali blaaaaaaaaaaago, rekao dr da je ok, samo eto ponekad me i donji dio stomaka blago zaboli i 2 puta mi bio kao neki pritisak...
Nije tiba tvrd... Samo eto krsta boluckaju, ali blaaaaaaaaaaago, rekao dr da je ok, samo eto ponekad me i donji dio stomaka blago zaboli i 2 puta mi bio kao neki pritisak...
Nebrini , bit ce dobro abd danas ces na pregled jel sretno. Nemoj dugo sjediti malo none protegni jer stvoris si pritisak dole ....
babilon, ti radiš jelde? Ja sam znala na poslu tako, kad se zaradim i usjedim nekoliko sati bez prestanka i onda napokon ustanem osjetiti baš takav pritisak u predjelu karlice, kao da imam u sebi slona od 5 tona a ne graškić djeteta. I čim malo prohodam, normalizuje se. Ustaj, svakih pola sata, protegni se malo.
Asja mamin zivot dragi...25.04.08 Dzenan bubica ..14.09.2011
AAA vrucine pa nemozes disat ja klimu upalila pa sta bude pa ovaj petak nikad samo da se docepam lezaljke .. Selmmaaa ne tuguj jos malo i eto tebi tvog zlata Babilon,Palachinko,Felix
Mislim i da je ovo jedan od razloga ne znam nekakva me panika fata,malac na jednoj strani, skori porođaj,dolazak drugog bebija (ma sve pomalo) .....................Ali sad sam već bolje
Zdravo bembele! Raznježiste me sa ovim sličicama odječice Kod mene mm na godišnjem, pa sad uživam Doduše uživam u zajedničkim šetnjama i raspodjeli obaveza, a more ove godine ova ne vidje . Mene danas opet nešto stomak pobolijeva, ali se trudim da to ignorišem, reko možda mi je prethodna dva dana bilo previše uzbuđenja i napora. A valjda će popustiti.
IZVORNA PORUKA: star
nemoj da plaaacceesssss i meni se odmah placeeee...nama malo fali
Ovakva sam ja sinoć bila. Isplakala se "ko godina", a bez razloga. Onako se sjetila dana kad sam prvo dijete rodila, pa reko kad prije tri godine proletješe, a on mašala razuman i pametan ko da mu je 5 godina. Pa mi tako nekako naumpade reko kad dođe ovo drugo dijete aBd moj N će mi se sigurno činiti starijim nego što jeste.
P.S. Sinoć sam se čula sa Bebicom, kod nje stanje slično kao i prethodnog dana. Pomalo je boli, prima istu terapiju i ne zna kada će biti otpuštena. Puno vas pozdravlja.
Palachinken, jeste radim, i kontam dajeste od sjedenja, a cim ustanem i nakon par min hodanja bude bolje... ali eto da ja to na svoju ruku dijagnoze ne sprovodim pa da me Divanovic nalijepi, oticu na pregl just in case ;))
Hvala vam drage . Jos vjerujte nista nije skupo bilo, najskuplje patikice 35KM, a bilo ih je i jeftinijih, cak 23KM isti model samo sto se meni boje isu svidjele zlatne, crvene...
Gdje si kupila patike i koji su broj...bas mi se dopadaju.
Evo i meni malo dosadno pa da prozborim koju s vama. :) Nisam bila online dugo, ali sam vas čitala i pratila. Ušli smo u 28. sedmicu u konačno saznali da čekamo još jednu curicu. :) Sve do neki dan se skrivala i stidljivo odbijala da pokaže ko je i šta je. :) Velika cura je oduševljena što će dobiti seku, i tako... uglavnom ubijamo vrijeme šetajući i čitajući knjige, virkajući po forumima, jer valja sada obnoviti gradivo. :)
Dijamant ma neće mi biti do mene sa dvoje male djece ,akamoli do moreTa ali zato planiram makar skoknuti do Panonskog jezera makar u septembru a ako ne onda u decembru su bazeni i sauna moji makar dva puta mjesečno
uh blago seti eto tebi odmora ...vala kupaj se i za mene
ja sad iz kade kupala sveki malca pa se ja okupala idemo kasnije na prvi rodjendan Adinove "drugarice" joj ne znam sta curici ni da kupim...
Selma isplaci se bice ti lakse meni kad se place ja okinem pa sta bude
mene bas brine kako ce A reagovati na bebu..u zadnje vrijeme stalno govori da ce udarati bebu mada inace nije nasilan premama maloj djeci i bebama al et..tako da mu vise i ne spominjem nikako reko nek se malo ohladi...pa on sam govori "ooo mama kiki ti je šomat"