Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
a usla sam po onoj tabeli sa 30+4 ta mi se vise svidja imam zvanicno saopstenje- mi sutra menscini krecimo kad to sredimo, ima da perem bebinu odjecu, pa cu valjda nekad da se i polahko porodim cestitke unaprijed na devetom brisi spavaj, odoh i ja, oci mi se sklapaju... valja mi sutra oko majstora-muza i njegovog rodjaka sreca nije niko nepoznat ne volim po kuci majstore... ovako je nasao zrtvu da mu pomaze oko pomjeranja namjestaja i to...
Hajmo budjenje i jutarnja gimnastika Animagical slikam posle sve pa stavim, valjda mi lijeno nece biti . Mi za vikend krecimo, pa posle toga isto pranje i sredjivanje gardarobice za bebija i taman dok ja to sve sredim eto ga 30.07
Ja sam postala zvanično vampir,niti spavam noću niti danju,sveukupno 4 sata dnevno
Nadam se da se neće ohladiti dok ustanete :
Za kafoljupce: i za one koje ne piju kafu:
Čestitke za nove sedmice
I mi krečimo preko vikenda pa ću onda da perem ,smještam i kupujem šta mi još fali.
< Poruku je uredio enči80 -- 7.7.2011 7:01:37 >
enči, mogu li ja ovo iza čaša soka? Meni tako more miriše, gdje god dođem, nešto me asocira pa kukmačim mužu. Vidjećete kad se mi pokupimo u septembru sa bebačem od mjesec i po hihihihi Ja sam tako dobro spavala, nisam se uopšte budila u wc i slično. Ljepota! Sinoć mi je naumpalo kako bi ipak bilo fino imati neki kompletić za iznijet bebu, namjenski kupljen za to, da ostane kao uspomena, pa ću danas onda otici potražiti nešto fino. Tako da cu sad popiti kafu i put pod noge, da preduhitrim zvizdan. animagical, čestitke na 32. sedmici! Vidiš kao lete ti lete tridesete, začas!
Draga vidjeces kad se porodis kad se nocu budemo druzile na rr . Moje dijete aman sa godinom i po ne prespava noc, zato ja kazem najbezbriznije ste dok je u stomaku, znate da mu nije hladno, da nije gladno, ne place, ne boli ga nista...
Dijamant sad se sjetih da sam zaboravila malenom cestitati rodjendan, sve naljepse mu zelimo
Jutroooooooooooo,joj Enci i ja bih se rado razbudila u tom moReTu,kakav caj,kakva kafa Jelena patikice su wooooww ,kako su samo šlatke te stvari za bebače.. Ovih dana,dok malo prizdravim i ja idem u kupovinu za moju ,jedva cekam.
Ipak sinoc zavrsismo u bolnici,kako sam lose iskustvo imala u opcoj-fuj. Nakon sto me dr. pitao krvarim li i dobio negativan odgovor,kaze meni ti bolovi lice na upalu mokracnih nemam ja tebe vremena pregledati. Fuj kako sam se osjecala.. Dok su me na Jezeru primili odlicno,s uputnicom za Opcu bez problema,s pricom da je trudnica i najvaznija. Doktor me pregledao dosta dugo,uradio uzv i gin pregled,utvrdio kontrakcije i on sumnja na upalu mokracnik,dao da izvadim sve nalaze,gynipral,apaurin,mg..Ali pristup me stvarno odusevio..Jos sam fino vidjela moju curicu i vise nikakva bol nije bila bitna
Babilon kakva si ti,ima li bolova jos uvijek? Zna li neko sta nam je s Bebicom?
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Joooooojjjj stvarno je preslatko,i ja sam se rastopila gledajuci te kombinacije.. Jelena,Jelena hoces da frajer na putu od bolnice do kuce zavede sve curice . Med medeni, ali ipak su patike glavne
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Joj nisam vam rekla dr na UZ gleda bebu i sad 3D i mm bio sa nama u ordinaciji, kad ona "jao pa isti je Ana, tj isti je tata"... moja cura je preslikana svoj tata, apsolutno nista nema na mene, ma ni neku karakternu crtu, a likom i bebi ce biti isti on, bas se sad vidi da ima iste njegove crte lica... reko dragi ako znas napraviti dijete da lici na mene da ja odmah treca radjam kad se porodim sa ovim
Hvala vam drage . Jos vjerujte nista nije skupo bilo, najskuplje patikice 35KM, a bilo ih je i jeftinijih, cak 23KM isti model samo sto se meni boje isu svidjele zlatne, crvene...
Jutro žene, Jelena odjećica je preslatka, a patike , ja jedva čekam da mi odmakne trudnoća pa da i ja malo ozbiljnije zagledam i kupujem odjeću i obućicu, sad me strah, prerano je, pa samo malo virkam . Ciciban žao mi je zbog takvog iskustva u Općoj, al dobro je da ste onda otisli na Jezero, znas li koji doktor te primio i pregledao na Jezeru? Jutro je divno, za sjedit u bašti, al u hladu , bit će vruće danas...
Ciciban drago mi je da si bar na Jezeru naisla na nekog normalnog... Draga pij terapiju i miruj i bice to sve ok. Ja sam obje trudnoce bila na ginipralu i apaurinu i jos more drugih tableta i hvala Bogu sve ok evo.
Jutro konacno da i ja udjem .. Cestitke ko je usao u 9-ti .. Sretno krecenje ja sam se rjesila i odo u petak da parim guzove Jelena preslatke su stvarcice ,a sipercic je najsladji
joj kakav sam san sanjala sanjam sveki drzi dijete a ja njoj"daj mi bona dijete nisam ga nikako dojila a kad sam ga rodila..pa skontamo da ne znam ni prije koliko dana sam rodila ni kad ni u koliko i zovemo bolnicu da pitamo i lezim ja a ona preko menenekako stavlja bebu a ja nemam mlijeka kad vidjo bebu...boze drago velika i ima zube i uze sisu i samo pljunu..reko vidis nema mlijeka i ja kao stisnem ono izadje kap providna...ma hajd reko treba beba da doji pa da navuce mlijeko....
Hvala vam . A vidis ja ne vidim bebu bez cipelica . hajde kad je ljeto i vrucina, a dijete malo pa ok. Ali u jesen i zimu kad vidim dijete u carapama prvo pomislim je li mu hladno, a drugo meni i ruzno iskreno. Ali naravno svak ima svoje
Hvala vam . A vidis ja ne vidim bebu bez cipelica . hajde kad je ljeto i vrucina, a dijete malo pa ok. Ali u jesen i zimu kad vidim dijete u carapama prvo pomislim je li mu hladno, a drugo meni i ruzno iskreno. Ali naravno svak ima svoje
ma naravno... zato i pitam, mozda je do mene... a jesam li dobro skontala da ces mu ove patikice obuti kad budete izlazili iz bolnice ili si to kupila za poslije?
Ma to cu mu nakaciti . I ako su mali broj 16 mislim da ce mu biti velike malo. Ja bas ne volim one bebece kompletice nikako, jos nazalost kod nas vecina tih kompletica ili su kineski, a ako nisu onda nakace cijenu astronomsku. Imam ja dosta i tih benkica i gegica sam kupila. imam dosta i Aninih neutralnih boja, ali meni nekako draze ove stvarcice za odrasle .
Ako bude na sestru ove patike ce mu moci negdje do deset mjeseci, ona je do tada 16broj nosila. Taman zima i proljece da ima, jer nece hodati i nije potrebna zimska obuca, a i ovo su nehodajuce patikice
Odjecica je za 5....preslatko....to je ziva uzivancija kad se dode u to vrijeme kupovine i biranja tih preslatkih stvarcica...mmmmm....ja jedva cekam da odmaknem pa bar nesto da kupim.... Meni je sve to pre pre slatko ...ali i ja sam ko i malena pristalica vise benkica i gegica dok je bebi mali nekako kontam da mu nikad kasno nece biti za tu "ozbiljnu" robicu....a gegice ce prerasti za par mjeseci....a ta robica bas za novorodjenče je za to prvo razdoblje i gotovo poslije nema velicina sve da hoces....ha ha ha Al zato ima svega i svacega za kupiti...pa bujrum ko voli sta nek bira...jel tako Ali definitivno patikice su preslatke...
Dobro jutro Mama drogir se probudila nebih da nije malac jutroz iz petnih žila vrisnuo na uho "MAMAAAA HOĆU MEKOOOOOO " skočila sam kao da kuća gori ..............
Malena i ja sam nešto ljubitelj onih bebećih gegica kojih je pun ormar, i tako nešto sam i uzela za izlazak iz bolnice (moja mama uzela,ja izabrala ) a ima tolica,majčica sa logom i dr ali nešto kad promislim da obučem malenome majčicu bez da ima kopče dole,nešto mi ne ide ..............