|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  749 750 [751] 752 753   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
6.7.2011 21:47:56   
gerberka
sonja kako je ovo slatko za klavijaturu user posted image što su je mama i tata zezali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 18751
6.7.2011 21:58:03   
Anoniman
Mi bili u shopinguuser posted image . Kupili krevetac, kupila bebanu par majicica i jedan džempercic user posted image i kupila mu puma patikice 16 broj, joj kako su samo medene, cijelo sarajevo sam prevrnula dok nisam nasla, ni seka nije bosa izasla iz bolnice imala je baletanke pa sam morala i njemu naci user posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 18752
6.7.2011 22:13:33   
palachinken
Joj br 16 user posted image Koji je najmanji broj što proizvode?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18753
6.7.2011 22:25:29   
Anoniman
Kod nas sto sam gledala 16 user posted image . Ana je imala chicco baletanke bijele 16 i bile su joj malo velike, ali nista strasno sad da su trcale za njom.

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 18754
6.7.2011 22:30:06   
Anoniman
Slicne ovakve samo plave

user posted image

Prazna mi sad baKterija na aparatu, slikam sutra pa okacimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18755
6.7.2011 22:34:44   
malena27 RR
gdje ste debele? user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18756
6.7.2011 22:38:01   
palachinken

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Slicne ovakve samo plave

user posted image

Prazna mi sad baKterija na aparatu, slikam sutra pa okacimuser posted image

user posted image user posted image user posted image Ne mo'š vjerovat da ima nešto ovako medeno!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18757
6.7.2011 22:39:27   
gerberka
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi bili u shopinguuser posted image . Kupili krevetac, kupila bebanu par majicica i jedan džempercic user posted image i kupila mu puma patikice 16 broj, joj kako su samo medene, cijelo sarajevo sam prevrnula dok nisam nasla, ni seka nije bosa izasla iz bolnice imala je baletanke pa sam morala i njemu naci user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e divno user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18758
6.7.2011 22:44:58   
Anoniman
Cim smo dosli kuci Ana ih uzela i pokusava da obuje, tako mi je slatka bila i na kraju uzme meda i gura medovu nogu u njihuser posted image

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 18759
6.7.2011 23:22:06   
Selma.A.M
Jelena tenice su user posted image user posted image  a tek kako su malene user posted image  

Nego upratila sam negdje-nekada da si kupovala putni i drveni krevetić pa me zanima jeli znaš iz iskustva treba li u putnom krevetiću dušek ?
Meni baš treba kad odemo kod svekrve u BN na par dana da ima bebi aBd gdje spavati jer puno bi mi bilo dvoje kraj sebe držati user posted image  pa sam planirala nabaviti neki ali da znam unaprjed šta me čeka...........I da li ću uopšte maleno stavljati u krevetić kad su oni baš duboki user posted image  ma ne znam ni sama ................
user posted image  Mislim na ovo user posted image  ..........

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18760
6.7.2011 23:27:20   
Anoniman
Za par dana spavanja ti ne treba, ali da non stop dijete spava u njemu onda treba. Moja Ana spava u putnom, jer od drvenog je sva modra bivala, ogradica nije pomagala, a da ne pricam koliko se puta zaglavila u resetke. Sad sam bebi odmah putni kupila i jos dusek ubacim i mirna sam.

(odgovor članu Selma.A.M)
  Neposredna veza do poruke: 18761
6.7.2011 23:31:37   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Jelena tenice su user posted image user posted image  a tek kako su malene user posted image  

Nego upratila sam negdje-nekada da si kupovala putni i drveni krevetić pa me zanima jeli znaš iz iskustva treba li u putnom krevetiću dušek ?
Meni baš treba kad odemo kod svekrve u BN na par dana da ima bebi aBd gdje spavati jer puno bi mi bilo dvoje kraj sebe držati user posted image  pa sam planirala nabaviti neki ali da znam unaprjed šta me čeka...........I da li ću uopšte maleno stavljati u krevetić kad su oni baš duboki user posted image  ma ne znam ni sama ................
user posted image  Mislim na ovo user posted image  ..........

Imaš putne sa mrezom za novorođenčad koja se montira i beba ti ne bude skroz dole nisko. A madrac ti ne treba. Evo moja prijateljica ima malu koja 2 godine spava u putnom bez madraca, zdrava, prava.

Evo o ovom ti pričam
user posted image

Neposredna veza do poruke: 18762
6.7.2011 23:34:05   
Anoniman
Moje iskustvo je da je tvrda podloga previse da non stop spava bez madraca, a ovako ponekad moze. Mada ja kad odemo kod mojih ili od mm roditelja ubacim onaj veliki jorgan od bracnog unutra da joj bude mekse. Mada imaju se uzeti i one spuzve presvucene, debljine negdje 5cm, velicine madraca koje se mogu srolati i nositi.

Neposredna veza do poruke: 18763
6.7.2011 23:36:40   
palachinken
Ma mislim da i kod nje ima neka podloga, tipa jorgan...ja bih kod sebe stavila madrac sigurno, ali eto njoj tako odgovara. Ja sad tražim neki polovan a očuvan putni da može stajati kod mame ili ako se pokaže, kao i kod tebe da djetetu ne odgovara drveni, biće i nama u putni user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18764
6.7.2011 23:37:26   
Selma.A.M

Jelena treba itekako pogotovo jer :
1. kod sveki nema dovoljno prostora za nas abd 4 i ona 5 ...............Ima ali je tjesno,malac spava sa mnom,muž na jednom revetu,ona u drugoj sobi................
2.Svaki mjesec idemo po 2x tamo nekada na 2 dana a Boga mi nekada i na 5 dana i duže
3. Kreveti su stari i na federe koji me kolutaju na Amara a Amara na mene user posted image user posted image  

Vjeruj da mi treba putni krevet user posted image user posted image user posted image  ali sam kontala nešto jednostavnije i jeftinije i gledala sam ove kao zelene 50km  i  70km  a ove što Palachineken nudi su mi poskupi oko 200km (gledala sam)  jer već imam drveni krevet koji ne planiram mjenjati za sad user posted image

Ma budem još malo razmislila user posted image

Neposredna veza do poruke: 18765
6.7.2011 23:41:01   
malena27 RR
selma imas pp...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 18766
6.7.2011 23:41:17   
palachinken
Selma, gdje ih ima tako jeftinih?

Neposredna veza do poruke: 18767
6.7.2011 23:44:42   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

Selma, gdje ih ima tako jeftinih?

U oglasniku TPK user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18768
6.7.2011 23:47:35   
Anoniman
Imate u TL za 79,90 extra putne krevetce, moja Ana spava evo vise od godinu u njemu i sad sam isti kupila bebi. meni je stabilniji od graco koji je gotovo 300KM

Neposredna veza do poruke: 18769
6.7.2011 23:51:38   
Selma.A.M
Ma e to Jelena što kažeš bolje su ti od 80km iz TL..........Meni mama danas donjela oglasnik i govori zvala za te putne krevetiće žena prodaje ima od 50km i od 70 km piše da su novi pa sad user posted image  kao dobila njena djeca iz Danske od rodbine a kod nje mali stan pa nema gdje držati...............Pa budem sutra vidjela (dogovorila sam se za sastanak user posted image ) pa ako ništa onda ću otići i do TL pa vidjjeti zadnji put kad sam bila,imali su samo ove kao što je Palachinken postavila od 190km a to mi je baš skupo a opet planiram u tome da mi spava bebi najmanje 3 godine user posted image  (najmanje) ..................

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18770
6.7.2011 23:55:02   
Anoniman
Mi kupili drveni, platili 380KM i kupili ovaj bubu
http://shop.magma.hr/Putni-Krevetic-Siesta/2845/Product.aspx kad se Ana rodila, ali kao sto rekoh brzo je prebacim u putni i evo je i dan danas psava u putnom, a moje dijete bukvalno mjesecari, hoda po krevetcu u noci pa se onda samo baci iz sve snage i nastavi spavati, a on i sada kao nov, tako da smo danas uzeli jos jedan. Imamo i plavu i narandžastu varijantu sadauser posted image

Neposredna veza do poruke: 18771
7.7.2011 0:47:20   
animagical
jelo hajd slikaj sutra krevetac i teneuser posted image i odjecuuser posted image pa mi jos reci gdje si sta kupilauser posted image  
da se pohvalim puna 31 sedmicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18772
7.7.2011 1:32:30   
malena27 RR
animagical cestitam user posted image user posted image user posted image

jelena patikice su premedene user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 18773
7.7.2011 1:35:43   
animagical
a sto ti ne spavas? mahalasta sam danas

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 18774
7.7.2011 1:41:10   
Selma.A.M
A fakat što vas dvije ne spavate user posted image  ?
Animagical čestitke na 31 nedelji user posted image

Jao hoće mi sutra biti veselo kad mi malac ustane u 8h a mama kao drogir user posted image  ali nešto mi se ne spava nikako.................
A sad gledam i ovaj svoj ticker ja u petak ulazim u deveti mjesec tj prekosutra brrrrrrrr user posted image

Animagical ti opet u petak ulaziš u 8 mjesec  mašala

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 18775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  749 750 [751] 752 753   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  749 750 [751] 752 753   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *