Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
sonja kako je ovo slatko za klavijaturu što su je mama i tata zezali
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Mi bili u shopingu . Kupili krevetac, kupila bebanu par majicica i jedan džempercic i kupila mu puma patikice 16 broj, joj kako su samo medene, cijelo sarajevo sam prevrnula dok nisam nasla, ni seka nije bosa izasla iz bolnice imala je baletanke pa sam morala i njemu naci
Mi bili u shopingu . Kupili krevetac, kupila bebanu par majicica i jedan džempercic i kupila mu puma patikice 16 broj, joj kako su samo medene, cijelo sarajevo sam prevrnula dok nisam nasla, ni seka nije bosa izasla iz bolnice imala je baletanke pa sam morala i njemu naci
e divno
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Nego upratila sam negdje-nekada da si kupovala putni i drveni krevetić pa me zanima jeli znaš iz iskustva treba li u putnom krevetiću dušek ? Meni baš treba kad odemo kod svekrve u BN na par dana da ima bebi aBd gdje spavati jer puno bi mi bilo dvoje kraj sebe držati pa sam planirala nabaviti neki ali da znam unaprjed šta me čeka...........I da li ću uopšte maleno stavljati u krevetić kad su oni baš duboki ma ne znam ni sama ................ Mislim na ovo ..........
Za par dana spavanja ti ne treba, ali da non stop dijete spava u njemu onda treba. Moja Ana spava u putnom, jer od drvenog je sva modra bivala, ogradica nije pomagala, a da ne pricam koliko se puta zaglavila u resetke. Sad sam bebi odmah putni kupila i jos dusek ubacim i mirna sam.
Nego upratila sam negdje-nekada da si kupovala putni i drveni krevetić pa me zanima jeli znaš iz iskustva treba li u putnom krevetiću dušek ? Meni baš treba kad odemo kod svekrve u BN na par dana da ima bebi aBd gdje spavati jer puno bi mi bilo dvoje kraj sebe držati pa sam planirala nabaviti neki ali da znam unaprjed šta me čeka...........I da li ću uopšte maleno stavljati u krevetić kad su oni baš duboki ma ne znam ni sama ................ Mislim na ovo ..........
Imaš putne sa mrezom za novorođenčad koja se montira i beba ti ne bude skroz dole nisko. A madrac ti ne treba. Evo moja prijateljica ima malu koja 2 godine spava u putnom bez madraca, zdrava, prava.
Evo o ovom ti pričam
Moje iskustvo je da je tvrda podloga previse da non stop spava bez madraca, a ovako ponekad moze. Mada ja kad odemo kod mojih ili od mm roditelja ubacim onaj veliki jorgan od bracnog unutra da joj bude mekse. Mada imaju se uzeti i one spuzve presvucene, debljine negdje 5cm, velicine madraca koje se mogu srolati i nositi.
Ma mislim da i kod nje ima neka podloga, tipa jorgan...ja bih kod sebe stavila madrac sigurno, ali eto njoj tako odgovara. Ja sad tražim neki polovan a očuvan putni da može stajati kod mame ili ako se pokaže, kao i kod tebe da djetetu ne odgovara drveni, biće i nama u putni
Jelena treba itekako pogotovo jer : 1. kod sveki nema dovoljno prostora za nas abd 4 i ona 5 ...............Ima ali je tjesno,malac spava sa mnom,muž na jednom revetu,ona u drugoj sobi................ 2.Svaki mjesec idemo po 2x tamo nekada na 2 dana a Boga mi nekada i na 5 dana i duže 3. Kreveti su stari i na federe koji me kolutaju na Amara a Amara na mene
Vjeruj da mi treba putni krevet ali sam kontala nešto jednostavnije i jeftinije i gledala sam ove kao zelene 50km i 70km a ove što Palachineken nudi su mi poskupi oko 200km (gledala sam) jer već imam drveni krevet koji ne planiram mjenjati za sad
Imate u TL za 79,90 extra putne krevetce, moja Ana spava evo vise od godinu u njemu i sad sam isti kupila bebi. meni je stabilniji od graco koji je gotovo 300KM
Ma e to Jelena što kažeš bolje su ti od 80km iz TL..........Meni mama danas donjela oglasnik i govori zvala za te putne krevetiće žena prodaje ima od 50km i od 70 km piše da su novi pa sad kao dobila njena djeca iz Danske od rodbine a kod nje mali stan pa nema gdje držati...............Pa budem sutra vidjela (dogovorila sam se za sastanak ) pa ako ništa onda ću otići i do TL pa vidjjeti zadnji put kad sam bila,imali su samo ove kao što je Palachinken postavila od 190km a to mi je baš skupo a opet planiram u tome da mi spava bebi najmanje 3 godine (najmanje) ..................
Mi kupili drveni, platili 380KM i kupili ovaj bubu http://shop.magma.hr/Putni-Krevetic-Siesta/2845/Product.aspx kad se Ana rodila, ali kao sto rekoh brzo je prebacim u putni i evo je i dan danas psava u putnom, a moje dijete bukvalno mjesecari, hoda po krevetcu u noci pa se onda samo baci iz sve snage i nastavi spavati, a on i sada kao nov, tako da smo danas uzeli jos jedan. Imamo i plavu i narandžastu varijantu sada
A fakat što vas dvije ne spavate ? Animagical čestitke na 31 nedelji
Jao hoće mi sutra biti veselo kad mi malac ustane u 8h a mama kao drogir ali nešto mi se ne spava nikako................. A sad gledam i ovaj svoj ticker ja u petak ulazim u deveti mjesec tj prekosutra brrrrrrrr
Animagical ti opet u petak ulaziš u 8 mjesec mašala