Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma naravno ja postujem svacije. Ja po kuci sam i Ani nosila i na spavanju gegice, a vani nisam nikad, ispod svake majice i dan danas nosim bodi na bretelice tako da se kopca izmedju nogica. jezim se i na svoj go stomak, a ne na djeciji.
joj ni ja ne volim go djeciji stomak..ja sam Adinu kad je poceo na tutu i dalje nosila bodi ali ne zakopcam dole sad vise nema smisla pa nosi potkosulje ali malo malo pa go stomacic
JelenaT ja tek sad vidim slike,nešto mi maloprije pola postova nije bilo................
Ajoj kako je slatko,pa pogle one džemperčiće,a tek kolmpletić od farmerkica,majce i tenica , a siperčić je zakon ..............Već vidim malenog momčića u ovome (valjda što je i moj A slično nosao) pa me neka nostalgija uhvati
Premedeno i preljepo ..............
Palačinko čim kupiš kompletić fotkaj nam da se divimo
Evo palachinken Iako sam i ja, kao Jelena, bila pobornik mini stvari za odrasle, ipak sam za iznijet uzela pamučno bebeći komplet, svijetlo zeleni, dođe donji dio sa stopalima, majičica dugih rukava, kapica, rukavice, siperak. Fin je neki pamuk, a znam da ta teta što prodaje dovlači iz Turske. Geldala sam da ima što manje džidža i aplikacija. Ne znam gdje mi je kabl od slikača, pa nemam fotki. A frajersku odjeću ćemo za prvi Bajram, aBd (i to sa dubokim džepovima)
Evo palachinken Iako sam i ja, kao Jelena, bila pobornik mini stvari za odrasle, ipak sam za iznijet uzela pamučno bebeći komplet, svijetlo zeleni, dođe donji dio sa stopalima, majičica dugih rukava, kapica, rukavice, siperak. Fin je neki pamuk, a znam da ta teta što prodaje dovlači iz Turske. Geldala sam da ima što manje džidža i aplikacija. Ne znam gdje mi je kabl od slikača, pa nemam fotki. A frajersku odjeću ćemo za prvi Bajram, aBd (i to sa dubokim džepovima)
meni je za Bajram aBd i termin, ima odmah da mu farmerke navucemo i to bas te sa dubokim dzepovima
Joj malena, vidjela sam u tiffaniju h&m-ova malena odijelca, sakoići, prslučići, hlačice... imaju i fine džepove Samo to ćemo možda tek nagodinu profurati, ali šega su. Kako imaju dobre setove za novorođenčad, ali cijena da se zamanta
Pa da, tvoj je Bajro original, ima tri dana praznika da se rodi, pa ti stisni noge do prvog
eh kod mene je danas-hajmo djeco, krecenje ovo malo me ubi nogicama, toliko ih gura u rebra, slomice mi ih cini mi se tjeram ga cijelo jutro, legnem na stranu i kazem muc-muc i stvarno ga pretresem na tu stranu
jelena preslatke stvarcice, gdje ste kupili ove farmerkice??? ja imam jedne 1-3 mj ali nemaju tu gumu oko zgloba, koja je super, kad se uzima bebic u ruke ne povuku se nagore
p.s. malena cestitke na 33. sedmici to sam smeknula palachinken, evo kod mene ko kod severine, lete trideset_e pffffff tjeraj tog bebana vani
< Poruku je uredio animagical -- 7.7.2011 10:47:05 >
Sad zove kanadska dijaspora, kaže poslali mi kompletic za iznijet iz porodilišta, po nekoj teti, stiže poslije podne. E reko samo da ste malo ranije nazvali , ja prije 5 sekundi potrgala etikete i stavila na pranje
animagical, sretno s krečenjem, nemoj se pentrat po stolicama i slično!
Pozdrav svim sretnim mamama :D sinoc snovi uzasni kod mene...dvije nocne more pa nisam oka sklopila a maleni skace bukvalno po stomaku...pupo mi vise lici na kvrgav krompir nego na loptu nemiran je pravo...sad gore sad dole uh! samo se bojim da i on ne sanja isto sto i ja jelena stvarcice su medene...i moj braco ima vec malo brdo takvih stvarcica...najsladje su mi conversove tene...prave male starkice...ima da bude magup kao i tajo...samo da se ne pocne prerano tetovirati
Jelena stvari su predivne!! totalno sam zaljubITA u njih gdje ste ovo bili u shoppingu?
Ciciban, bas mi je zao sto su te tako 'primili' u Vojnoj, pih! Garant neki rketen od doktora. Ja sam jucer dosla kuci sp osla, i fino pruzil se i u toku dana mi samo par puta kratko kao bio pritisak u donjem dijelu stomaka. Ali ledja me bole svakako. Cijeli ostatak dana je bio ok, jutros malo sijevnuse jajnici kao da sam ih rastegnula, doduse, kako sam sapvla pa da se rastegnem tako mi oni i sijevnuse.. Danas cu uzeti uputnicu akobi mi sijevnulo jos 1 idem kod doktora.
Ostalim cestitam na novim sedmicama, ulaske u nove mjesece.
Sad zove kanadska dijaspora, kaže poslali mi kompletic za iznijet iz porodilišta, po nekoj teti, stiže poslije podne.
ma moce sigurno mom bajri
vidjet ćemo na šta liči, nije nama Bajro svako nit je svašta za Bajru A na ovaj sam vratila etiketu i fino smotala kako je i bilo pa cu zamijeniti za nešto što mi je potrebnije.
Pa šta ja znam, to ja da se koja ne naljuti jer je izostavljena a vjeruj da sam bila napisala samo kuće ili stana pa se vratila i dopisala i vikendicu ,što je sigurno-sigurno je ( a moj moto je uvijek bio: Ništa nas nesmije iznenaditi !!!!!
Znaci prebacili smo se s trudnicke odjece na bebi odjecu. Jedva cekam da krenem kupovati,mm je vec polako poceo (shopingholicar na mamu ),prije par dana kupio dvije kapice,skroz male,jedna s plavim usima,druga s rozim,k'o fol da mozemo nekom poklonit,a niko ne ceka bebu od familije i prijatelja. Sto se tice robice ja volim robicu koja izgleda kao a odrasle,ali kad je beba malo veca,kad se tek rodi nista se i ne vidi na njima,sve nesto izguzvano. Za po kuci najvise volim gegice jednodjelne da se ne guzvaju kad uzmems bebu u ruke.
Jao jeste mi dosadno ........Malac i ja cijeli dan sami,muž radi,ja se evo sredila dole i malo noge,oprala kosu,da budem spremna sutra u pola 12 na kontrolu kod ginekologa................ Planiram oko 18h sati izaći malo, valjda do tad zahladni malo ,a sad je bolje ne izvirivati napolje jer je upekao zvjezdan