|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  751 752 [753] 754 755   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
7.7.2011 9:24:57   
Anoniman
Ma naravno ja postujem svacije. Ja po kuci sam i Ani nosila i na spavanju gegice, a vani nisam nikad, ispod svake majice i dan danas nosim bodi na bretelice tako da se kopca izmedju nogica. jezim se i na svoj go stomak, a ne na djeciji. 

(odgovor članu Selma.A.M)
  Neposredna veza do poruke: 18801
7.7.2011 9:29:38   
Sonja
joj ni ja ne volim go djeciji stomak..ja sam Adinu kad je poceo na tutu i dalje nosila bodi ali ne zakopcam doleuser posted image user posted image sad vise nema smisla pa nosi potkosulje ali malo malo pa go stomacicuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18802
7.7.2011 9:30:55   
Selma.A.M
JelenaT ja tek sad vidim slike,nešto mi maloprije pola postova nije bilo................

Ajoj kako je slatko,pa pogle one džemperčiće,a tek kolmpletić od farmerkica,majce i tenica , a siperčić je zakon user posted image ..............Već vidim malenog momčića u ovome (valjda što je i moj A slično nosao) pa me neka nostalgija uhvati user posted image  

Premedeno i  preljepo ..............

Palačinko čim kupiš kompletić  fotkaj nam da se divimo user posted image

Neposredna veza do poruke: 18803
7.7.2011 9:54:04   
palachinken
Evo palachinken user posted image Iako sam i ja, kao Jelena, bila pobornik mini stvari za odrasle, ipak sam za iznijet uzela pamučno bebeći komplet, svijetlo zeleni, dođe donji dio sa stopalima, majičica dugih rukava, kapica, rukavice, siperak. Fin je neki pamuk, a znam da ta teta što prodaje dovlači iz Turske. Geldala sam da ima što manje džidža i aplikacija. Ne znam gdje mi je kabl od slikača, pa nemam fotki. A frajersku odjeću ćemo za prvi Bajram, aBd (i to sa dubokim džepovima) user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 18804
7.7.2011 9:56:34   
palachinken
Uh, jadna mi majka, još 15 dana do termina!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 18805
7.7.2011 10:03:42   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

Uh, jadna mi majka, još 15 dana do termina!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18806
7.7.2011 10:07:29   
malena27 RR

Evo palachinken user posted image Iako sam i ja, kao Jelena, bila pobornik mini stvari za odrasle, ipak sam za iznijet uzela pamučno bebeći komplet, svijetlo zeleni, dođe donji dio sa stopalima, majičica dugih rukava, kapica, rukavice, siperak. Fin je neki pamuk, a znam da ta teta što prodaje dovlači iz Turske. Geldala sam da ima što manje džidža i aplikacija. Ne znam gdje mi je kabl od slikača, pa nemam fotki. A frajersku odjeću ćemo za prvi Bajram, aBd (i to sa dubokim džepovima) user posted image

meni je za Bajram aBd i termin, ima odmah da mu farmerke navucemo i to bas te sa dubokim dzepovima user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 18807
7.7.2011 10:14:56   
palachinken
Joj malena, vidjela sam u tiffaniju h&m-ova malena odijelca, sakoići, prslučići, hlačice... imaju i fine džepove user posted image Samo to ćemo možda tek nagodinu profurati, ali šega su. Kako imaju dobre setove za novorođenčad, ali cijena da se zamanta user posted image

Pa da, tvoj je Bajro original, ima tri dana praznika da se rodi, pa ti stisni noge do prvog user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 18808
7.7.2011 10:22:51   
malena27 RR
ma nek' izleti i ranije... ko ce dati, dace i bez Bajrama user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 18809
7.7.2011 10:35:30   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ma nek' izleti i ranije... ko ce dati, dace i bez Bajrama user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18810
7.7.2011 10:45:39   
animagical
eh kod mene je danas-hajmo djeco, krecenjeuser posted image ovo malo me ubi nogicama, toliko ih gura u rebra, slomice mi ih cini mi seuser posted image tjeram ga cijelo jutro, legnem na stranu i kazem muc-muc i stvarno ga pretresem na tu stranuuser posted image user posted image

jelena preslatke stvarcice, gdje ste kupili ove farmerkice??? ja imam jedne 1-3 mj ali nemaju tu gumu oko zgloba, koja je super, kad se uzima bebic u ruke ne povuku se nagoreuser posted image

p.s.
malena cestitke na 33. sedmiciuser posted image to sam smeknulauser posted image palachinken, evo kod mene ko kod severine, lete trideset_e pffffffuser posted image user posted image tjeraj tog bebana vani

< Poruku je uredio animagical -- 7.7.2011 10:47:05 >

Neposredna veza do poruke: 18811
7.7.2011 10:52:06   
palachinken
Sad zove kanadska dijaspora, kaže poslali mi kompletic za iznijet iz porodilišta, po nekoj teti, stiže poslije podne.
E reko samo da ste malo ranije nazvali user posted image user posted image , ja prije 5 sekundi potrgala etikete i stavila na pranje
user posted image

animagical, sretno s krečenjem, nemoj se pentrat po stolicama i slično!

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 18812
7.7.2011 10:54:04   
star
Pozdrav svim sretnim mamama :D sinoc snovi uzasni kod mene...dvije nocne more pa nisam oka sklopila a maleni skace bukvalno po stomaku...pupo mi vise lici na kvrgav krompir nego na loptu user posted image user posted image nemiran je pravo...sad gore sad dole uh! samo se bojim da i on ne sanja isto sto i ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jelena stvarcice su medene...i moj braco ima vec malo brdo takvih stvarcica...najsladje su mi conversove tene...prave male starkice...ima da bude magup kao i tajo...samo da se ne pocne prerano tetovirati user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18813
7.7.2011 10:54:36   
babilon
jutro drage!

Jelena stvari su predivne!! totalno sam zaljubITA u njih user posted image user posted image
gdje ste ovo bili u shoppingu?

Ciciban, bas mi je zao sto su te tako 'primili'  u Vojnoj, pih! Garant neki rketen od doktora. Ja sam jucer dosla kuci sp osla, i fino pruzil se i u toku dana mi samo par puta kratko kao bio pritisak u donjem dijelu stomaka. Ali ledja me bole svakako. Cijeli ostatak dana je bio ok, jutros malo sijevnuse jajnici kao da sam ih rastegnula, doduse, kako sam sapvla pa da se rastegnem tako mi oni i sijevnuse.. Danas cu uzeti uputnicu akobi mi sijevnulo jos 1 idem kod doktora.

Ostalim user posted image  cestitam na novim sedmicama, ulaske u nove mjesece.

cmokica

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

Neposredna veza do poruke: 18814
7.7.2011 11:07:44   
malena27 RR

Sad zove kanadska dijaspora, kaže poslali mi kompletic za iznijet iz porodilišta, po nekoj teti, stiže poslije podne.

ma moce sigurno mom bajri user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 18815
7.7.2011 11:13:44   
palachinken

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

ma moce sigurno mom bajri user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image vidjet ćemo na šta liči, nije nama Bajro svako nit je svašta za Bajru user posted image user posted image
A na ovaj sam vratila etiketu i fino smotala kako je i bilo pa cu zamijeniti za nešto što mi je potrebnije.

Neposredna veza do poruke: 18816
7.7.2011 11:33:07   
animagical
joj ja sva zadrhtala...sipak od mog posla, pao mi opet secer...da se ja sta najedem pa ondauser posted image mogu misliti canadskog odijelca i fazonauser posted image  

Neposredna veza do poruke: 18817
7.7.2011 11:38:43   
Selma.A.M
E još jutros sam htjela napisati ali zaboravi :

Svim ženicama koje planiraju ili su već u akciji krečenja kuće,stana ili vikendice poručujem :

Nek' vam je Bog na pomoći !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18818
7.7.2011 11:40:34   
animagical
eh da mi je na ovoj temi naci neku koja bi jos i vikendicu krecilauser posted image user posted image user posted image majko moja...ja mi coskovauser posted image a slomih se cisteciuser posted image  

Neposredna veza do poruke: 18819
7.7.2011 11:42:39   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

E još jutros sam htjela napisati ali zaboravi :

Svim ženicama koje planiraju ili su već u akciji krečenja kuće,stana ili vikendice poručujem :

Nek' vam je Bog na pomoći !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Tačno tako! Uh, nama je još hodnik ostao user posted image ali minijaturan je.

Neposredna veza do poruke: 18820
7.7.2011 11:43:34   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical

eh da mi je na ovoj temi naci neku koja bi jos i vikendicu krecilauser posted image user posted image user posted image majko moja...ja mi coskovauser posted image a slomih se cisteciuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa šta ja znam, to ja da se koja ne naljuti jer je izostavljena user posted image user posted image user posted image   a vjeruj da sam bila napisala samo kuće ili stana pa se vratila i dopisala i vikendicu ,što je sigurno-sigurno je ( a moj moto je uvijek bio: Ništa nas nesmije iznenaditi user posted image user posted image  !!!!!

Neposredna veza do poruke: 18821
   [Obrisana poruka]
7.7.2011 11:49:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 18822
7.7.2011 11:51:12   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Iman83

Samo da mahnemo našim trudnicama...user posted image
Ja svako malo uletim na temu da vidim da nije krenulo kod palačinkice, a one još o robici tabire user posted image

Činko, mislimo na tebeuser posted image

user posted image user posted image user posted image
Dobro pa smo prestale o hrani user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 18823
7.7.2011 12:37:16   
Hannica
Znaci prebacili smo se s trudnicke odjece na bebi odjecu.user posted image
Jedva cekam da krenem kupovati,mm je vec polako poceo (shopingholicar na mamu user posted image ),prije par dana kupio dvije kapice,skroz male,jedna s plavim usima,druga s rozim,k'o fol da mozemo nekom poklonit,a niko ne ceka bebu od familije i prijatelja.user posted image
Sto se tice robice ja volim robicu koja izgleda kao a odrasle,ali kad je beba malo veca,kad se tek rodi nista se i ne vidi na njima,sve nesto izguzvano.user posted image Za po kuci najvise volim gegice jednodjelne da se ne guzvaju kad uzmems bebu u ruke.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 18824
7.7.2011 13:17:53   
Selma.A.M
Jao jeste mi dosadno user posted image  ........Malac i ja cijeli dan sami,muž radi,ja se evo sredila dole i malo noge,oprala kosu,da budem spremna sutra u pola 12 na kontrolu kod ginekologa................
Planiram oko 18h sati izaći malo, valjda do tad zahladni malo ,a sad je bolje ne izvirivati napolje jer je upekao zvjezdan user posted image  

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 18825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  751 752 [753] 754 755   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  751 752 [753] 754 755   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *