|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  750 751 [752] 753 754   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
7.7.2011 1:45:11   
malena27 RR
spavala popodne... i idem opet pajkiti sad user posted image user posted image user posted image
laku noc cure... user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 18776
7.7.2011 1:47:47   
animagical
a usla sam po onoj tabeli sa 30+4user posted image ta mi se vise svidjauser posted image imam zvanicno saopstenje- mi sutra menscini krecimouser posted image kad to sredimo, ima da perem bebinu odjecu, pa cu valjda nekad da se i polahko porodimuser posted image
cestitke unaprijed na devetomuser posted image brisi spavaj, odoh i ja, oci mi se sklapaju...
valja mi sutra oko majstora-muza  i njegovog rodjakauser posted image sreca nije niko nepoznatuser posted image ne volim po kuci majstore... ovako je nasao zrtvu da mu pomaze oko pomjeranja namjestaja i to...

Neposredna veza do poruke: 18777
7.7.2011 1:48:27   
Selma.A.M
Laku-noć odoh i ja probati odspavati malo user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 18778
7.7.2011 5:06:36   
Anoniman
Hajmo budjenje i jutarnja gimnastika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Animagical slikam posle sve pa stavim, valjda mi lijeno nece biti user posted image . Mi za vikend krecimo, pa posle toga isto pranje i sredjivanje gardarobice za bebija i taman dok ja to sve sredim eto ga 30.07user posted image

Neposredna veza do poruke: 18779
7.7.2011 6:59:31   
enči80
Jelena spavaš li ti ikad?user posted image Patikice su user posted image

Ja sam postala zvanično vampir,niti spavam noću niti danju,sveukupno 4 sata dnevnouser posted image

Nadam se da se neće ohladiti dok ustaneteuser posted image :

Za kafoljupce:user posted image i za one koje ne piju kafu:
user posted image

Čestitke za nove sedmiceuser posted image

I mi krečimo preko vikenda pa ću onda da perem ,smještam i kupujem šta mi još fali.

< Poruku je uredio enči80 -- 7.7.2011 7:01:37 >

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18780
7.7.2011 7:13:27   
palachinken
enči, mogu li ja ovo iza čaša soka? Meni tako more miriše, gdje god dođem, nešto me asocira pa kukmačim mužu. Vidjećete kad se mi pokupimo u septembru sa bebačem od mjesec i po hihihihi
Ja sam tako dobro spavala, nisam se uopšte budila u wc i slično. Ljepota!
Sinoć mi je naumpalo kako bi ipak bilo fino imati neki kompletić za iznijet bebu, namjenski kupljen za to, da ostane kao uspomena, pa ću danas onda otici potražiti nešto fino. Tako da cu sad popiti kafu i put pod noge, da preduhitrim zvizdan.

animagical
, čestitke na 32. sedmici! Vidiš kao lete ti lete tridesete, začas!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 18781
7.7.2011 7:45:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enči80

Jelena spavaš li ti ikad?user posted image

Draga vidjeces kad se porodis kad se nocu budemo druzile na rr user posted image . Moje dijete aman sa godinom i po ne prespava noc, zato ja kazem najbezbriznije ste dok je u stomaku, znate da mu nije hladno, da nije gladno, ne place, ne boli ga nista... user posted image

Dijamant sad se sjetih da sam zaboravila malenom cestitati rodjendan, sve naljepse mu zelimo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 18782
7.7.2011 7:57:32   
ciciban26
Jutroooooooooooo,joj Enci i ja bih se rado razbudila u tom moReTu,kakav caj,kakva kafauser posted image
Jelena patikice su woooowwuser posted image ,kako su samo šlatke te stvari za bebače.. Ovih dana,dok malo prizdravim i ja idem u kupovinu za moju user posted image ,jedva cekam.

Ipak sinoc zavrsismo u bolnici,kako sam lose iskustvo imala u opcoj-fuj. Nakon sto me dr. pitao krvarim li i dobio negativan odgovor,kaze meni ti bolovi lice na upalu mokracnih nemam ja tebe vremena pregledati. Fuj kako sam se osjecala.. Dok su me na Jezeru primili odlicno,s uputnicom za Opcu bez problema,s pricom da je trudnica i user posted image najvaznija. Doktor me pregledao dosta dugo,uradio uzv i gin pregled,utvrdio kontrakcije i on sumnja na upalu mokracnik,dao da izvadim sve nalaze,gynipral,apaurin,mg..Ali pristup me stvarno odusevio..Jos sam fino  vidjela moju curicu i vise nikakva bol nije bila bitna user posted image

Babilon kakva si ti,ima li bolova jos uvijek? Zna li neko sta nam je s Bebicom?

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18783
7.7.2011 8:19:58   
Anoniman
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Evo ih user posted image , sva sam se rastopila slikajuci i sve mi kombinacije u glavi user posted image

(odgovor članu ciciban26)
  Neposredna veza do poruke: 18784
7.7.2011 8:24:02   
ciciban26
Joooooojjjj stvarno je preslatko,i ja sam se rastopila gledajuci te kombinacije.. Jelena,Jelena hoces da frajer na putu od bolnice do kuce zavede sve curiceuser posted image user posted image user posted image . Med medeni, ali ipak su patike glavne user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18785
7.7.2011 8:24:38   
bebacha
jutro trudnice.samo da vas pozdravimuser posted image
jelena ja se rastoplia na ovo.pa gdje to samo nades.kod nas je grozan izbort odjece za djecake

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18786
7.7.2011 8:26:38   
Anoniman
Joj nisam vam rekla dr na UZ gleda bebu i sad 3D i mm bio sa nama u ordinaciji, kad ona "jao pa isti je Ana, tj isti je tata"... moja cura je preslikana svoj tata, apsolutno nista nema na mene, ma ni neku karakternu crtu, a likom i bebi ce biti isti on, bas se sad vidi da ima iste njegove crte lica... reko dragi ako znas napraviti dijete da lici na mene da ja odmah treca radjam kad se porodim sa ovim user posted image

(odgovor članu ciciban26)
  Neposredna veza do poruke: 18787
7.7.2011 8:28:05   
Anoniman
Hvala vam drage user posted image . Jos vjerujte nista nije skupo bilo, najskuplje patikice 35KM, a bilo ih je i jeftinijih, cak 23KM isti model samo sto se meni boje isu svidjele zlatne, crvene...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18788
7.7.2011 8:40:22   
ivannna
Jutro žene,
Jelena odjećica je preslatka, a patike user posted image , ja jedva čekam da mi odmakne trudnoća pa da i ja malo ozbiljnije zagledam i kupujem odjeću i obućicu, sad me strah, prerano je, pa samo malo virkam user posted image .
Ciciban žao mi je zbog takvog iskustva u Općoj, al dobro je da ste onda otisli na Jezero, znas li koji doktor te primio i pregledao na Jezeru?
Jutro je divno, za sjedit u bašti, al u hladu user posted image , bit će vruće danas...

Neposredna veza do poruke: 18789
7.7.2011 8:43:09   
Anoniman
Ciciban drago mi je da si bar na Jezeru naisla na nekog normalnog... Draga pij terapiju i miruj i bice to sve ok. Ja sam obje trudnoce bila na ginipralu i apaurinu i jos more drugih tableta i hvala Bogu sve ok evo.

(odgovor članu ivannna)
  Neposredna veza do poruke: 18790
7.7.2011 8:54:35   
sanela.asja
Jutro konacno da i ja udjem user posted image user posted image ..
Cestitke ko je usao u 9-ti user posted image user posted image ..
Sretno krecenje ja sam se rjesila user posted image user posted image i odo u petak da parim guzoveuser posted image user posted image
Jelena preslatke su stvarcice user posted image user posted image user posted image ,a sipercic je najsladji user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18791
7.7.2011 9:01:24   
Sonja
JUTRO I OD NAS
stvari su preslatke

cestitam nove sedmice mjesece i sve ostalo

joj kakav sam san sanjalauser posted image sanjam sveki drzi dijete a ja njoj"daj mi bona dijete nisam ga nikako dojila a kad sam ga rodila..pa skontamo da ne znam ni prije koliko dana sam rodila ni kad ni u kolikouser posted image i zovemo bolnicu da pitamouser posted image i lezim ja a ona preko menenekako stavlja bebu a ja nemam mlijeka kad vidjo bebu...boze drago velika i ima zube i uze sisu i samo pljunu..reko vidis nema mlijeka i ja kao stisnem ono izadje kap providna...ma hajd reko treba beba da doji pa da navuce mlijeko....

e boze dragi svakakvih snovauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 18792
7.7.2011 9:04:38   
malena27 RR
jutro debele...

jelena stvarcice su preslatke....stvarno...

ali znate sta? ja svog bebaca apsolutno ne vidim obucenog kao odraslog user posted image   je li do mene ili je do vas? user posted image user posted image user posted image  
meni smijesno da beba ima cipelice a tek rodjeno user posted image user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 18793
7.7.2011 9:09:01   
Anoniman
Hvala vam user posted image .
A vidis ja ne vidim bebu bez cipelicauser posted image . hajde kad je ljeto i vrucina, a dijete malo pa ok. Ali u jesen i zimu kad vidim dijete u carapama prvo pomislim je li mu hladno, a drugo meni i ruzno iskreno. Ali naravno svak ima svojeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 18794
7.7.2011 9:10:17   
Sonja
malena ista sam ti user posted image user posted image
ja bas volim bebace stvari tipa gegice benkice kapice..a ovo frajersko bas da sacekauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 18795
7.7.2011 9:11:44   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hvala vam user posted image .
A vidis ja ne vidim bebu bez cipelicauser posted image . hajde kad je ljeto i vrucina, a dijete malo pa ok. Ali u jesen i zimu kad vidim dijete u carapama prvo pomislim je li mu hladno, a drugo meni i ruzno iskreno. Ali naravno svak ima svojeuser posted image

ma naravno... zato i pitam, mozda je do mene... a jesam li dobro skontala da ces mu ove patikice obuti kad budete izlazili iz bolnice ili si to kupila za poslije?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18796
7.7.2011 9:14:34   
Anoniman
Ma to cu mu nakaciti user posted image . I ako su mali broj 16 mislim da ce mu biti velike malo. Ja bas ne volim one bebece kompletice nikako, jos nazalost kod nas vecina tih kompletica ili su kineski, a ako nisu onda nakace cijenu astronomsku. Imam ja dosta i tih benkica i gegica sam kupila. imam dosta i Aninih neutralnih boja, ali meni nekako draze ove stvarcice za odrasle user posted image .

Neposredna veza do poruke: 18797
7.7.2011 9:15:56   
Anoniman
Ako bude na sestru ove patike ce mu moci negdje do deset mjeseci, ona je do tada 16broj nosila. Taman zima i proljece da ima, jer nece hodati i nije potrebna zimska obuca, a i ovo su nehodajuce patikice user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18798
7.7.2011 9:16:20   
Arina
Jutro i od mene drage moje...

Odjecica je za 5....preslatko....to je ziva uzivancija kad se dode u to vrijeme kupovine i biranja tih preslatkih stvarcica...mmmmm....ja jedva cekam  da odmaknem pa bar nesto da kupim....
Meni je sve to pre pre slatko ...ali i ja sam ko i malena pristalica vise benkica i gegica dok je bebi mali nekako kontam da mu nikad kasno nece biti za tu "ozbiljnu" robicu....a gegice ce prerasti za par mjeseci....a ta robica bas za novorodjenče je za to prvo razdoblje i gotovo poslije nema velicina sve da hoces....ha ha ha
  Al zato ima svega i svacega za kupiti...pa bujrum ko voli sta nek bira...jel takouser posted image
Ali definitivno patikice su  preslatke...

pusa velika svima....

Neposredna veza do poruke: 18799
7.7.2011 9:20:17   
Selma.A.M
Dobro jutro user posted image  
Mama drogir se probudila user posted image  nebih da nije malac jutroz iz petnih žila vrisnuo na uho "MAMAAAA HOĆU MEKOOOOOO " user posted image  skočila sam kao da kuća gori ..............

Malena i ja sam nešto ljubitelj onih bebećih gegica kojih je pun ormar, i tako nešto sam i uzela za izlazak iz bolnice (moja mama uzela,ja izabrala user posted image ) a ima tolica,majčica sa logom i dr ali nešto kad promislim da obučem malenome majčicu bez da ima kopče dole,nešto mi ne ide ..............

Svako ima svoj ukus,a meni se oba sviđaju user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  750 751 [752] 753 754   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  750 751 [752] 753 754   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *