Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma moze i u tenama izaci iz bolnice, nece odmah hodati da svi vide da je u muskoj garderobi
nego ne naprezi se blente jedna.... sad cu ja ko one babe-to ti je sigurno zensko-dok toliko povracas
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
pozdrav trudnjace ja dosla kod sveki oko 10h i rekla nikad vise ma kad nisam crkla od vrucine malac sporo hoda ma umrla..a jos ona stanuje 2-3 ulice od moje a ja joj idem vise od pola sata
ja se evo napucala lepinica sa kajmakom i paradajza..uh sjelo super
vidim vi se raspricale..ako stignem citat cu
cestitam mjesece sedmice i sve ostalo
masala pisonja ...nadam se da cu ja popraviti prosjek curicama
juhuuuuuuuuu ja ustala prije dva sata i jos uvijek se divim svoj kucici kako je cisto, kako je fino...cestitam svima sta se cestitati ima...cekamo selmu s pregleda jel tako? sta ima kod vas?
Jutro ženice! Hoda li se gdje danas? Vidim Palačinka i Malenajoš ne odoše u DZŽ, pa se pitam što li ?! Zezam vas, ne sikirajte se ....Uputnicu za bolnicu za porod vam moraju dati, ali sumnjam da će vam otvarati trudničku knjižicu id a će vas pregledati. Tako je meni bilo sa prvim djetetom. Ja sam otišla tek kad sam "prešišala" termin za porod (sve odugovlačila). Primio me dr. Sejo, kaže gdje si ti do sad. Ja njemu "s neba pa u rebra" reko bila kod dr. privatno ako ćete iskreno, a ako nećete iskreno onda nisam nigdje išla na kontrole evo sad se vama javila prvi put. Meni to bi smiješno, ali njemu baš i nije. Kaže on meni "tebi ne treba uputnica ti si već trebala biti porođena, mani se uputnice i idi direktno u bolnicu neka te porode". Uglavnom, dao mi je uputnicu bez zatezanja.
Malena, hajd da se uvezemo..da mi ti palacinko isto sprzis dvd pls. ti joj Malena refundiraj troškove i kupi cokoldau, a ja cu tebi po muzu na poslu. jesam zakomplikovala
Evo citam citavo jutro, samo sam lijena da pisem... preeetoploooo....samo pijem vode...
I ja sam se sad napucala paprika sa kajmakom njammmm
cestitam i ja ulaske u sedmice i mjesece, i imam pitanje za iskusnije, sutra ulazzim u 15 sedmicu, lice mi je sareno skroz...nekakve bubuljice sitne crvene...ima li ko savjet kako da to tretiram???
Gerberka sto ne popijes neku tabletu za zgaravicu...i ja sam se mucila sa kiselinom 3 dana i odem doktorici i da mi Ranobel tablete po potrebi da popijem....i ja odma jednu srknem i eto od tad (vec 3 dana) je sve super...
no sikiriki!
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT Primio me dr. Sejo, kaže gdje si ti do sad. Ja njemu "s neba pa u rebra" reko bila kod dr. privatno ako ćete iskreno, a ako nećete iskreno onda nisam nigdje išla na kontrole evo sad se vama javila prvi put. Meni to bi smiješno, ali njemu baš i nije. Kaže on meni "tebi ne treba uputnica ti si već trebala biti porođena, mani se uputnice i idi direktno u bolnicu neka te porode". Uglavnom, dao mi je uputnicu bez zatezanja.
eh i ja mislim ovako... predavo mi je u skoli, voli me ciko pravo a i ja njega... pa cu ja njemu fino otici i reci, dragi profa de ti meni jednu sarni i da sam rahat... a dosla ti nisam jer sam te pozeljela niti da me pipas
sreo on mene prije nego sam zatrudnila, kaze mala gdje ba zapelo... gdje ti je stomak? reko nema profesore, muz mi puca corke..... hajde kaze dodji da vidim sta ima kod tebe? rekoh nema prof. nista dole novo, ako sta naraste, javim se
Joj ženice jest se meni poboljšao apetit zadnja tri dana.i sto kao na početku trudnoće.....metem sve pred sobom. Ustajem i noću i jedem i opet ujutro "čim oči puknu" ja gladna. Od jutros sam smazala pola tegle džema od višanja( domaći).......mljac.....ma "u med mi se stvorio".
Evo citam citavo jutro, samo sam lijena da pisem... preeetoploooo....samo pijem vode...
cestitam i ja ulaske u sedmice i mjesece, i imam pitanje za iskusnije, sutra ulazzim u 15 sedmicu, lice mi je sareno skroz...nekakve bubuljice sitne crvene...ima li ko savjet kako da to tretiram???
Da nije od sunca...ili od znojaaaa (ako se puno znojis)??? Pokusaj da se umijes lijepo...sapunom da istrljas liceee...i da namazes nekom kremom za lice...vidi hoce li se povuci....a mozda je i kakav trudnicki simptom ...znam da se trudnicama zna isflekati lice...a osip bas...nisam cula za to...
Bolje sam DIJAMANT, hvala na pitanju , al kad ustanem pomjeram se skroz lagano, sjedam i hodam jos lakse, sve me strah , pijem tablete koje sam pila u bolnici posto me otpustila Lejla Imsirija BEZ IKAKVE TERAPIJE pa piti cu ovo jos jedno 7 dana, jedino cu apaurin smanjiti na dva puta dnevno pa cu se dogovoriti s doktorom koji me bude pregledavao na kontroli...ja sam ti bukvalno istjerana iz bolnice, al nek sam ja dobro...ne zatrebalo nikome prije termina, amin
Joj ženice jest se meni poboljšao apetit zadnja tri dana.i sto kao na početku trudnoće.....metem sve pred sobom. Ustajem i noću i jedem i opet ujutro "čim oči puknu" ja gladna. Od jutros sam smazala pola tegle džema od višanja( domaći).......mljac.....ma "u med mi se stvorio".
uh blago se tebi, i meni je cim oci otvorim, ko pero zdero
uh blago se tebi, i meni je cim oci otvorim, ko pero zdero
Gerberka sto ne popijes neku tabletu za zgaravicu...i ja sam se mucila sa kiselinom 3 dana i odem doktorici i da mi Ranobel tablete po potrebi da popijem....i ja odma jednu srknem i eto od tad (vec 3 dana) je sve super...
ma ja i palacinka ti imamo malo luđeg doktora..taj neda ništa za popit a ja volim cugnut..pa makar i tabletu
e sad ozbiljno..rekla sam dr kaze strpite se, ako bas ne mozete nazovite me..pa cu vidjeti draga sta i kako...sinoc mi je kiselina bila tako jaka kao da rakiju šljivu izbacujem..a jutros je to "puklo" jer nisam nista jela, a naprezala se... kad nekako razmislim..idu meni bolji dani akoBogda..mislim, nije ko prije 3 sedmice kad sam isla po 5/6 puta povracati..sad imam i dane kad jedem sve io ciujeli dan sam ok upisala sam ime tbl pa cu pitati ako mi se nastavi
...dr je svoju zenu poradjao prirodno oba puta, kazu svi ga molili da ide na CR, napatio je, al nije dao...takav je..mimo svih..bas moras kukati da bi ti nesto propisao
Da nije od sunca...ili od znojaaaa (ako se puno znojis)??? Pokusaj da se umijes lijepo...sapunom da istrljas liceee...i da namazes nekom kremom za lice...vidi hoce li se povuci....a mozda je i kakav trudnicki simptom ...znam da se trudnicama zna isflekati lice...a osip bas...nisam cula za to...
Tnx semice, ne izgleda mi kao osip nego bas kao one bubuljice, ima i pokoja veca a bas sam sebi bila lijepa dosad kontala sam: bas cu biti hot mama !!!
IZVORNA PORUKA: DIJAMANT Primio me dr. Sejo, kaže gdje si ti do sad. Ja njemu "s neba pa u rebra" reko bila kod dr. privatno ako ćete iskreno, a ako nećete iskreno onda nisam nigdje išla na kontrole evo sad se vama javila prvi put. Meni to bi smiješno, ali njemu baš i nije. Kaže on meni "tebi ne treba uputnica ti si već trebala biti porođena, mani se uputnice i idi direktno u bolnicu neka te porode". Uglavnom, dao mi je uputnicu bez zatezanja.
eh i ja mislim ovako... predavo mi je u skoli, voli me ciko pravo a i ja njega... pa cu ja njemu fino otici i reci, dragi profa de ti meni jednu sarni i da sam rahat... a dosla ti nisam jer sam te pozeljela niti da me pipas
sreo on mene prije nego sam zatrudnila, kaze mala gdje ba zapelo... gdje ti je stomak? reko nema profesore, muz mi puca corke..... hajde kaze dodji da vidim sta ima kod tebe? rekoh nema prof. nista dole novo, ako sta naraste, javim se
Al se ismija.........I meni je predavao i uvijek je bio šega......Jednom me tako sreo u kantinini na fakultetu (ja bila 4. godina, a nemam pojma otkud on u kantini među studentima prava i mašinstva)..........i onako pred svima pita on mene što se nisam udala i porodila?!!!!!! Reko, polako profa kad se fakultet završi. Kaže on vidim ja da ste sve moje učenice zaboravile kako sam vas učio " sa porodima se završava sa 25. godinom, a onda sve ostalo" Ma reko, hajd ja još imam fore, a on opet meni "de ti to riješi do 25."
ma ja i palacinka ti imamo malo luđeg doktora..taj neda ništa za popit a ja volim cugnut..pa makar i tabletu
e sad ozbiljno..rekla sam dr kaze strpite se, ako bas ne mozete nazovite me..pa cu vidjeti draga sta i kako...sinoc mi je kiselina bila tako jaka kao da rakiju šljivu izbacujem..a jutros je to "puklo" jer nisam nista jela, a naprezala se... kad nekako razmislim..idu meni bolji dani akoBogda..mislim, nije ko prije 3 sedmice kad sam isla po 5/6 puta povracati..sad imam i dane kad jedem sve io ciujeli dan sam ok upisala sam ime tbl pa cu pitati ako mi se nastavi
...dr je svoju zenu poradjao prirodno oba puta, kazu svi ga molili da ide na CR, napatio je, al nije dao...takav je..mimo svih..bas moras kukati da bi ti nesto propisao
Joj...al hajde i bolje je da ne uzimas na svoju ruku...citala sam bas u uputstvu lijeka pise da prolazi placent.barijeru i da samo kad dr.prepise da se uzima...a meni dr.rece da u ranoj trudnoci bas ne valja svasta piti jer se bebica tad najvise razvija....takod a ti ipak slusaj doktora...a pitaj ga ako ne mognes izdrzati...jer bas je fuj osjecaj...