gerberka
|
IZVORNA PORUKA: star IZVORNA PORUKA: malena27 RR dijamant muskarci su cudo... kako ih to pogodi to je strasno... mm je bio mjesecima u depresiji.... a da ti ne pricam koliko sam trubila za pusenje i nezdrav nacin zivota, ishranu, gazirana pica i slicno... sad se oslobodio i prica sa muskarcima koji takodjer imaju problem... nasi balkanci imaju problem jer ne razlikuju muskost i potenciju od neplodnosti.... cim to sebi posloze (sa pomoci njihovih boljih polovina koje trebaju imati konjske zivce) odmah ide lakse mm je sto se tice nalaza bio skroz ok..odmah je otisao..i pio razne cajeve, med, maticna mlijec...ma se sto smo culi...al mislim da i stres na poslu puno utice na to...on je inace poprilicno temperamentan pa je to uzas...tek kad su nam se stvari malo poslozile u zivotu, upalilo je...(u 3god braka smo se 5 puta selili, mijenjali poslove itd itd..) sad je mirna luka...i ocekujemo naseg mangupa...da nam bude ziv i zdrav abd moj čovo se činio ok ili se meni tako činilo..ali više je on tješio mene kad smo došli, hvala Bogu, do normospermie jednom mi je, na moje insistiranje jel mu bilo teško..samo rekao pa kako nije a ja..ja sam bila foluisirana na čajeve, nabavku novca za lijekove, pracenje jel spava bez gaća, miksanje svih sjemenki i meda, dal se prao prije odnosa hladnom vodom...tacnije opsjednuta..nisam imala kad da ga hrabrim znam da sam trebala, ali sam je sve ganjao..i za operaciju i za slobodne dane..ja prebrojavala novce, trcala u apoteku, cink..selen..profertil...piskavica...aaaaaaa kad se sjetim.....jest udario šakom od auto kad smo sa klinike Jezero izasli sa nalazom od 88% zdravih spermića..naravno od sreće moj tata zove, slučajno, kaže on..ej punac dobar mi nalaz dakle, gutao je, nije pokazivao, ali se po reakcijama vidjelo da je presretan. slažem se za primitivno razmišljanje okoline...ja sam pila Klomifen, pa mi jedna tuka na poslu rekla...aaaaaaa, izdrži..gledajuci me kao jadnicu...i onda kazu..hoce gerba da udara
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
|