|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  758 759 [760] 761 762   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
8.7.2011 12:30:17   
malena27 RR
mi smo uzimali profertil iz austrije ali kod mm ne valja morfologija jer ima varicocelu-prosirenje vene na testisima pa ih vise krvi i toplota iste ubija ili mijenja im oblik...tako da nije nista pomagalo... ni cajevi, ni medovi, ni maticna mlijec.... ma nista... jos se dodatno valjda i sam opteretio time, pa je nalaz uvijek bio sve gori i gori...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 18976
8.7.2011 12:33:02   
malena27 RR
dijamant muskarci su cudo... kako ih to pogodi to je strasno... mm je bio mjesecima u depresiji....
a da ti ne pricam koliko sam trubila za pusenje i nezdrav nacin zivota, ishranu, gazirana pica i slicno... sad se oslobodio i prica sa muskarcima koji takodjer imaju problem...

nasi balkanci imaju problem jer ne razlikuju muskost i potenciju od neplodnosti.... cim to sebi posloze (sa pomoci njihovih boljih polovina koje trebaju imati konjske zivce) odmah ide lakse user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 18977
8.7.2011 12:34:57   
star
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

mi smo uzimali profertil iz austrije ali kod mm ne valja morfologija jer ima varicocelu-prosirenje vene na testisima pa ih vise krvi i toplota iste ubija ili mijenja im oblik...tako da nije nista pomagalo... ni cajevi, ni medovi, ni maticna mlijec.... ma nista... jos se dodatno valjda i sam opteretio time, pa je nalaz uvijek bio sve gori i gori...

e da Profertil smo i mi narucili ali iz Njemacke...eto hvala Bogunije nam ni trebao..mozda njima pomogne..ako ne to onda umjetna...

Neposredna veza do poruke: 18978
8.7.2011 12:38:27   
star

dijamant muskarci su cudo... kako ih to pogodi to je strasno... mm je bio mjesecima u depresiji....
a da ti ne pricam koliko sam trubila za pusenje i nezdrav nacin zivota, ishranu, gazirana pica i slicno... sad se oslobodio i prica sa muskarcima koji takodjer imaju problem...

nasi balkanci imaju problem jer ne razlikuju muskost i potenciju od neplodnosti.... cim to sebi posloze (sa pomoci njihovih boljih polovina koje trebaju imati konjske zivce) odmah ide lakse user posted image

mm je sto se tice nalaza bio skroz ok..odmah je otisao..i pio razne cajeve, med, maticna mlijec...ma se sto smo culi...al mislim da i stres na poslu puno utice na to...on je inace poprilicno temperamentan pa je to uzas...tek kad su nam se stvari malo poslozile u zivotu, upalilo je...(u 3god braka smo se 5 puta selili, mijenjali poslove itd itd..) sad je mirna luka...i ocekujemo naseg mangupa...da nam bude ziv i zdrav abd

Neposredna veza do poruke: 18979
8.7.2011 12:39:19   
palachinken

Tačno! A i kod nas je društvo ibaš onako, za svaku pohvalu...počev od onih prodavačica što mihigijenske uloške u papirnu kesu stavljaju (koja je to sramota, ULOŽAK!) pa preko onih tuka na poslu što ne smiju od sramote reći MENSTRUACIJA na glas jer ima muških., pa nadalje.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 18980
8.7.2011 12:44:22   
star
IZVORNA PORUKA: palachinken

Tačno! A i kod nas je društvo ibaš onako, za svaku pohvalu...počev od onih prodavačica što mihigijenske uloške u papirnu kesu stavljaju (koja je to sramota, ULOŽAK!) pa preko onih tuka na poslu što ne smiju od sramote reći MENSTRUACIJA na glas jer ima muških., pa nadalje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e ja svoga sina abd necu tako uciti...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 18981
8.7.2011 12:45:40   
Semica
Evo i mene opet...vidim pricate o oplodnji....nisam znala da su mnige od vas vjestackom ostale u dr.stanju...hB pa postoji i taj nacin user posted image user posted image drago mi je zbog vas...

A tiii vitamini-zvuci mi ko prenatal...18KM- 120 KOM....Mozda grijesimuser posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 18982
8.7.2011 12:46:11   
star
palachinken- jesi dobila pp

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 18983
8.7.2011 12:47:35   
DIJAMANT

Tačno! Samo su, brate, teški "za pogurati" svi do jednog! Znam za neke običnije stvari koliko moram oblijetati i tražiti taktiku kako da svog ubijedim u nešto. Često se sama sebi smijem i naumpadne mi onaj film "Moje grčko vjenčanje" (ako ste gledale scenu kad kćerka hoće da radi, ali otac nije za to, pa ona i mama smisle taktiku kako da ga navedu da on sam donese odluku koja ide njima u prilog).user posted image
Ma maheri smo mi žene, samo nam trebaju "konjski" živci user posted image

Neposredna veza do poruke: 18984
8.7.2011 12:48:21   
Semica

eheheh da vidite kod mene starog...ode mami kupit uloske...i nije ga stid ni malo....aaaa mm meni kupuje vaginalete u apotekamauser posted image ..ja mu dam recepr i on usput s posla kad krene -kupi...i test na trudnocu je on kupio-haman je sretne rukeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 18985
8.7.2011 12:50:12   
malena27 RR
cure, nije vjestacka, nego vantjelesna user posted image user posted image user posted image nema tu nista vjestacko, sve je prirodno, samo do oplodnje dolazi na potpomognut nacin i van tijela, zato se i zove vantjelesna.....

semica, cijena nije ista, daj Boze da jeste... mi smo Profertil placali 130 € kutiju za 3 mjeseca terapije.... znaci 260 markica....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 18986
8.7.2011 12:50:25   
star
IZVORNA PORUKA: Semica

Evo i mene opet...vidim pricate o oplodnji....nisam znala da su mnige od vas vjestackom ostale u dr.stanju...hB pa postoji i taj nacin user posted image user posted image drago mi je zbog vas...

A tiii vitamini-zvuci mi ko prenatal...18KM- 120 KOM....Mozda grijesimuser posted image

to su Himalaya Speman tbl..18KM-120kom
a Profertil smo platili 2 kutije po 85KM, znaci 170KM (narucili smo ih u apoteci u Kineskom zidu neznam kako se zove...mislim nesto sa M, a Speman smo uzimali u apoteci kod Procredit banke i Amici-ja..opet neznam kako se zove user posted image user posted image user posted image )

< Poruku je uredio star -- 8.7.2011 12:57:22 >

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18987
8.7.2011 12:51:29   
pahuljica_25
Hvala vam drage moje,da nam sve bebice budu žive i zdrave aBd.Nego, semice kad si već spomenula te vježbe za trudnice,možeš li mi reći gdje i kako se prijaviti  u Tuzli?Ostale trudnice imate user posted image user posted image ja idem praviti ručak ....

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 18988
8.7.2011 12:51:35   
Semica

cure, nije vjestacka, nego vantjelesna user posted image user posted image user posted image nema tu nista vjestacko, sve je prirodno, samo do oplodnje dolazi na potpomognut nacin i van tijela, zato se i zove vantjelesna.....

semica, cijena nije ista, daj Boze da jeste... mi smo Profertil placali 130 € kutiju za 3 mjeseca terapije.... znaci 260 markica....

Sorry-vantjelesna user posted image user posted image user posted image user posted image moja greska user posted image

Neposredna veza do poruke: 18989
8.7.2011 12:52:01   
malena27 RR
ide i moj po uloske i vaginalete, nije to problem... nego je drustvo problem, jer smatraju da je uvijek do zene a ne mora biti... helem, lijeka ima.... a ostalo je sve u Bozijim rukama i volji...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 18990
8.7.2011 12:52:44   
malena27 RR
ode ova debela malo prozore preci sa zaovom zajedno...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 18991
8.7.2011 12:54:46   
Semica

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Hvala vam drage moje,da nam sve bebice budu žive i zdrave aBd.Nego, semice kad si već spomenula te vježbe za trudnice,možeš li mi reći gdje i kako se prijaviti  u Tuzli?Ostale trudnice imate user posted image user posted image ja idem praviti ručak ....

Moci ces se tek za septembar prijaviti jer u julu i avgustu nema zbog godisnjih odmora...odes u DZ na ginekologiju ( nezz tacno sta pise na ulazu-zdravstvena zastita zena i trudnica) prvo ulaz od Sodaso...i na prvom spratu imas savjetovaliste za trudnice i tu se javis sestri bilo kojjoj i kazes da hoces u skolicu od septembra i ona ti uzme podatke i objasni ti kad su predavanja a kad vjezbe i sta ti treba od odjece ( pamucna odjeca,komotna,papuce i flasica vode)...lijepo iskustvo,...svima preporucujem da idu!!! vidjet ces...zabavno je a mnogo toga se nauci!!!user posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 18992
8.7.2011 13:03:48   
gerberka
IZVORNA PORUKA: star

mm je sto se tice nalaza bio skroz ok..odmah je otisao..i pio razne cajeve, med, maticna mlijec...ma se sto smo culi...al mislim da i stres na poslu puno utice na to...on je inace poprilicno temperamentan pa je to uzas...tek kad su nam se stvari malo poslozile u zivotu, upalilo je...(u 3god braka smo se 5 puta selili, mijenjali poslove itd itd..) sad je mirna luka...i ocekujemo naseg mangupa...da nam bude ziv i zdrav abd

moj čovo se činio ok ili se meni tako činilo..ali više je on tješio mene user posted image

kad smo došli, hvala Bogu, do normospermie jednom mi je, na moje insistiranje jel mu bilo teško..samo rekao pa kako nije user posted image user posted image user posted image
a ja..ja sam bila foluisirana na čajeve, nabavku novca za lijekove, pracenje jel spava bez gaća, miksanje svih sjemenki i meda, dal se prao prije odnosa hladnom vodom...tacnije opsjednuta..nisam imala kad da ga hrabrimuser posted image
znam da sam trebala, ali sam je sve ganjao..i za operaciju i za slobodne dane..ja prebrojavala novce, trcala u apoteku, cink..selen..profertil...piskavica...aaaaaaa kad se sjetim.....jest udario šakom od auto kad smo sa klinike Jezero izasli sa nalazom od 88% zdravih spermića..naravno od sreće user posted image user posted image user posted image  moj tata zove, slučajno, kaže on..ej punac dobar mi nalaz user posted image user posted image user posted image  dakle, gutao je, nije pokazivao, ali se po reakcijama vidjelo da je presretan.

slažem se za primitivno razmišljanje okoline...ja sam pila Klomifen, pa mi jedna tuka na poslu rekla...aaaaaaa, izdrži..gledajuci me kao jadnicu...i onda kazu..hoce gerba da udara user posted image user posted image user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 18993
8.7.2011 13:04:15   
palachinken
star, nisam ništa dobila user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 18994
8.7.2011 13:06:06   
gerberka

ide i moj po uloske i vaginalete, nije to problem... nego je drustvo problem, jer smatraju da je uvijek do zene a ne mora biti... helem, lijeka ima.... a ostalo je sve u Bozijim rukama i volji...

potpisujem 100% user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

Neposredna veza do poruke: 18995
8.7.2011 13:08:11   
star

a sad?

Neposredna veza do poruke: 18996
8.7.2011 13:11:41   
palachinken

a sad?

Dobila, odgovorila user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 18997
8.7.2011 13:15:18   
star

a sad?

Dobila, odgovorila user posted image

Neposredna veza do poruke: 18998
8.7.2011 13:20:29   
gerberka
palačinko hvala ti za cd user posted image user posted image user posted image user posted image  bas si drug:)))

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 18999
8.7.2011 13:21:20   
Hannica
Hallo zene. Evo i mene,virkam o cemu pricate.Mene moja Hana slomi u posljednje vrijeme,bas je postala nepodnosljiva.user posted image Moj balkanac otisao na bazene u Vitez,ja nisam htjela,ne pada mi na pamet izaci vani do veceras.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 19000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  758 759 [760] 761 762   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  758 759 [760] 761 762   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *