Bebica11
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Silver te bubuljice hoce od hormona nista strasno, ne brini. Bebice ne bih pogresno da me shvatis, jesu nasi doktori katastrofa, ali vecina njih su katastrofa vjerovatno bili jer te dr Rovcanin primio i propisao ti terapiju, tipa progesteron depo injkcije koje su ustvari istog sastava kao utrogestan koji vec konzumiras. Meni je Rovcanin vodio trudnocu i jedanaest dana pred porod me pregleda ginekoloski ikaze mi otvorena 2,5 prsta i da idem kuci, ja uvece dobijem kontrakcije, u noci vec bile na tri minuta, ujutru odem on me opet pregleda kaze 3,5prsta otvorena, kontrakcije vec na tri minuta i ja se previjam od bolova. Ostavi me u bolnici ujutru oko sedam i dodje vizita i pregedaju me i tu dr poludi (tri dr me gledala i sve tri isto rekla) kao pa vi gospodjo niste se ni poceli otvarati, vama su ginekoloskim pregledom izazvane kontrakcije, koji dr? kad su vidjeli o kom je rijec odmah su prokomentarisali, nadao se da cete doci u dezuru da se opari. Svi su me zaobilazili isto kao da sam mrtvac, ja se previjam od bolova na krevetu, kako udju pitaju sta je ja kazem, oni pitaju ko je vodio trudnocu kako kazem doticni istog trena cujem komentar "necemo mi tudje greske ispravljati"... ja sam od 08.02 ujutru u sedam do 10.02. u noci u 1,15 imala bolove na tri minuta i kontrakcije 98, a 100je porod, skocio mi pritisak, gornji preko 200, donji preko 100 niko nece da me pogleda i dodje moj dr, doticni i kaze mi to se plati 500KM da se ne pati. Dijetetu zivot bio u pitanju, meni isto niko nista...cak su mi dolazili i govorili, oprosti to je greska tvog dr ne zelimo da mi snosimo posledice za vas i zivot vaseg djeteta. Dok nije dosla moja sadasnja dr i dr Goran i rekli da preuzimaju rizik na sebe i porodili me i hvala Bogu i njima rodila zivu i zdravu djevojcicu. Ma cula sam i od drugih zena gore da on uzima novac. Meni je samo propisao terapiju i bio baaas ljubazan prema meni. I dr Goran je fin bio, i sl. Al generalno su svi FUJJJ..eto kod tebe zaobilazili te da "ne ispravljaju tudju gresku", pa sto si tu, nego da te paze, nisi ti neki papir, ili dokument koji je neko zabrljao i drugi nece da ispravljaju vec si zivo bice kojem treba pomoci.Svasta. Ne znam,nema mi dr cijeli juli, samo se nadam da cu biti ok aBd, i moram na GAK na kontrolu kod bilo kojeg dr, za 5-6 dana aBd, a otici cu mozda Mehmedbasicu privatno dok nema moje dr. Zene koje gore cuvaju trudnocu hvale ga.
|